/spanien/barcelona/forum/3706.aspx/spanien/barcelona/forum/3706.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2015-05-29 19:18
Då är det klart. Blatter fortsätter styra fifa. Hoppas att Uefa bojkottar nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-29 18:41
@DM1982:


Jaha! Jag tror mer på BILD än Barca-median.

Synd, om Bayen köper honom.
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-05-29 18:40
Barca- Mes que un club De menar att Bilbao fansen får fler biljetter än normalt när de är på besök på Camp Nou. Inte att de får flera biljetter än Barca fansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-05-29 18:22
According to BILD, Gundogan to Bayern Munich will be official after the DFP Pokal final.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-05-29 18:12
Barcenolistas Egentligen borde jag låta din replik förbli obesvarad och framstå som något av en manifestation på din oförmåga att uttolka en text korrekt (förväxla nu inte detta mitt formella skriftspråk med ”dikt” så är du snäll). Men jag kan tyvärr dessvärre inte låta bli att besvara ditt blindskott till svar, eftersom du får det att framstå som att jag skulle mena att Maradona är att räkna som bättre än Messi. Ingenting skulle faktiskt vara mig mer främmande, när som jag fortfarande anser Messi vara oöverträffad som fotbollspelare. Och det oavsett vem han nu kan tänkas bli jämförd med. Vilket dom som läst mina inlägg över tid, också borde vara fullt införstådda med vid det här laget. Är det någonting som kan få mig på riktigt diskussionshumör så är det när folk framhåller att såväl Pelé som Maradona är större än Messi, med hänvisning till att dessa fört sina respektive länder till VM –guld. Jag ställer helt enkelt inte upp på det resonemanget och den typen av argumentation. Nej, inte ens när det gäller Real Madrids Raúl. Det betyder emellertid inte alls att jag tycker Raúl vara Spaniens bäste spelare genom tiderna, för det gör jag ju verkligen inte. Hade jag kunna ge Coach Pep:s hyllningsartikel till Xavi härförleden tio tusen likes, så hade han också fått det av mig utan tillstymmelse till tvekan. Och jag deltog heller inte i sommarens smutskastande av "stofilen"! Däremot har jag själv i ett eget inlägg tidigare skrivit att även om Xavi aldrig fick så mycket som en enda Ballon d'Or, så kan absolut ingenting ta ifrån honom det faktum att han var själva katalysatorn i det spel som fick FC Barcelona att under några år erövra världen, med den bästa och mest sevärda fotboll som skådats sen sportens begynnelse; mer än man kan säga om en viss Ronaldo som förärats tre...Kan man vara tydligare än så? Ja tydligen. Du må bestitta en spelförståelse utöver det vanliga och t o m mäta dig med Ödegaard. Men läsförståelsen verkar det vara sämre ställt med. Papillon skrev för övrigt följande i den diskussion som sen uppstod: ”Om man tycker att Raul är en bättre fotbollsspelare än Xavi, trots att Xavi vunnit mer med landslag och klubblag, så är det omöjligt att kräva att Messi måste vinna ett VM för att bli korad tidernas bäste. Stinker hyckleri...” Och om nu Papillon med denna sin hårdföra replik mot allt förmodat förnuft i något obegripligt avseende syftade på mitt inlägg, så hoppas jag att polletten fallit ned nu. Och för att mota Olle i grind mot ytterligare eventuella invändningar eller typiska missförstånd, så vill jag också passa på att understryka att jag inte tvärsäkert tycker Iker Casillas är världens bäste målvakt genom tiderna. Bara att denne under ett drygt årtionde varit tillräckligt bra, för att inte bli bortglömd i en så´n diskussion. Inget illa ment. Okej?
Barcelona KiNg-PuYi
2015-05-29 17:56
är det spikat att det kommer att bli val i barcelona i sommar? presi val asså=)
Barcelona Barca Barca
2015-05-29 17:40
Oroa er inte. Vi kommer höras mer på plan :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2015-05-29 17:36
Liunil Masse


Märkligt att det kommer vara mer Bilbao fans än Barca fan i och med att den spelas på Camp nou borde ju vi har mer fans helt sjukt det låter ju Finalen spelas ju på hemmaplan inte fan ska Bilbaos fans höras och vara mer än oss Barca fans.

Barcelona Ali G
2015-05-29 17:34
Liunil Masse

It seems strange that Bilbao would agree with the title-decider being played at the rival's ground, but it's a smart financial decision, since the profits from the final will be equally shared between the clubs and the Federation. Athletic will also get a higher share of tickets than it usually gets when it goes to Camp Nou, since the Spanish Cup Final will be technically held at a "neutral environment", which requires a good distribution of tickets to both groups of fans.
Barcelona Liunil Masse
2015-05-29 17:07
@BarcaStat: Barcelona haven't played a penalty shoot-out since 1998 *Copa Final 1998 winning 5-4 vs. Mallorca Lite sjukt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-05-29 17:02
@G14_en: Luis Enrique: "I'm sure there will be more Athletic fans than Barça fans, but I hope that the culés will make themselves noticed more." Varför skulle det vara mer Athletic fans för?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2015-05-29 16:50
Petr Schmechel är den bästa målvakten någonsin.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-29 16:42
Jag har för mig att någon länkade här föra veckan en undersökning från Marca där de höll med om att Xavi är bästa spanska spelaren genom historian.

De hade det till med som rubrik för att hylla honom i Marca
Bästa spanska historian.

Drömde jag om det?

Barcelona papillon
2015-05-29 14:47
Om man tycker att Raul är en bättre fotbollsspelare än Xavi, trots att Xavi vunnit mer med landslag och klubblag, så är det omöjligt att kräva att Messi måste vinna ett VM för att bli korad tidernas bäste.

Stinker hyckleri...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Grande Barca!
2015-05-29 14:30
Klar att många här inne föredrar Xavi som den bästa spelaren i La Rojas tröja. Han är ju onekligen den som vunnit mest för sitt land sett över åren. Inte bara för att det är ett Barça forum men med all rätt tycker jag också att han skall ses som Spaniens främste.

Sedan får man inte glömma av att harmonin i laget spelar oerhört stor roll inför ett mästerskap. Det är inte mycket tid att hinna förbereda sig på innan det väl är dags. Så för laget Spanien tycker jag Casillas skall ha rejält mycket cred också, det var han och Xavi som såg till att få ihop alla under ett och samma tak. Kan mycket väl funnits inre stridigheter som gjorde att Spanien ofta floppade i de stora mästerskapen. Detta är ju mina egna spekulationer men om man ser till de titlar som Spanien tagit de senaste åren med EM och VM så är det relationen Casillas/Xavi som gjort att man blivit så framgångsrika.

Med det sagt, så tror jag ett splittrat Spanien med katalaner och spanjorer på varsin sida av älven hade haft svårt att nå de framgångar man gjort. Även om tidernas bästa mittfältare Xavi, hade funnits på planen.
Barcelona Liunil Masse
2015-05-29 14:27
Vad tror ni om Ter stegens chanser att bli världens bästa målvakt i framtiden? För mig känns han väldigt komplett redan och kan bara bli bättre. Har dock inte fått se hur bra han agerar i friläges situationer. Har ni tänkt på det, vi släpper knappt till friläges chanser som under Pep? Valdes var ju världens bästa en mot en, ingen tvekan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-05-29 14:27
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2015-05-29 14:03
Är det bara jag eller har tonen i forumet blivit lite hårdare de senaste dagarna? Rör dig sig endast om abstinens eller vad fan är det frågan om? Vi sitter alla i samma blå/röda båt. Rikta era aggressioner åt annat håll.
Barcelona koeman92
2015-05-29 13:45
@SOMISEREM1899:


Är det ett svar eller en fråga? Självklart är det Xavi, finns ingen annan
Barcelona Davids3
2015-05-29 13:35
Lev Yashin ?
Varför pratar ni om en målvakt som ni knappt har sett något utav?
Barcelona Barcelonistas
2015-05-29 13:27
Menar inget ont men sluta leta fel i allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-05-29 13:26
Kröjf - fast ditt argument håller ju inte heller i sådana fall. Sen snälla bespara mig dina dikt texter Maradona är möjligtvis störst i Argentina men globalt? En stor skillnad där. Messi har dominerat betydligt mer i klubblaget än vad Maradona gjorde det är ren fakta. Messi kan nästa vecka vinna sin fjärde Cl titel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2015-05-29 13:23
För mig är det Xavi, då han förändrade spansk fotboll. Casillias och Raul har vunnit och bidragit men ej förändrat fotbollen som Xavi gjorde. För mig väger det tyngre.
Barcelona Kröjf
2015-05-29 13:10
Barcenolistas skrev:

"Vem är den största och bästa spanska spelaren enligt er?

Finns folk som hävdar att Raul är det. Vad har Raul vunnit överhuvudtaget i landslaget?"

Med det argumentet behöver världen inte längre träta om vem som är att betrakta som bäst av Messi och Maradona. Och vad gäller målvaktsfrågan tycker jag inte att man ska göra samma misstag som Real Madrids fans och glömma bort vilken oerhörd betydelse Iker Casillas haft i den klubbens nutidshistoria.

Och så ståtar ju Casillas dessutom med två EM - guld och ett VM-dito på landslagsnivå. Låt vara att han i stort sett stod i mål för FC Barcelona i dessa turneringar, om än utan spelare som Messi, Eto´o, Alves och Abidal, för att stolt som en tupp kunna lägga vantarna på dessa åtråvärda troféer.

Vem ska stå imorgon, tycker ni?
Barcelona SOMISEREM1899
2015-05-29 12:53
@Barcelonistas:


Utan tvekan Xavi enligt mig.
Barcelona S.Eto'o
2015-05-29 12:45
Haha hela världen kan hålla med om att Ferguson gjorde ett av sina största misstag som tränare att släppa Pogba, så lugna ner dig. Scholes la skorna på hyllan, cleverly är ingen spelare och fletcher hade skadebekymmer. Pogba skulle lätt ta en startplats om han fick chansen av Fergie. Visst är han inte värd 70-100 miljoner euro men att säga att inte har bevisat mycke är en ren lögn. Dominerat i Serie A, visst han spelar i ligans bästa lag men inte vem som helst smäller dit två drömmål mot Napoli samt udinesse. Vann Golden boy som Messi Aguero fabregas(?) isco och Götze har vunnit. Var en av dem bästa franska spelarna i VM och fick priset som turneringens bästa yngsta spelare. Han ledde Frankrikes u-20 som kapten till VM guld och han blev turneringens bästa spelare. Han vann till och med Bravo Award som bara de bästa kan vinna. Senaste 11 vinnare är Isco veratti Hazard muller Busqouets benzema Messi Fabregas Robben Ronaldo och Wayne Rooney. Tekniskt sett så har han visat allt han kan visa. Men för att klargöra så tycker jag att han inte är värd dessa summor men det är fakta att han är en av världens mest eftertraktade spelare och jag skulle verkligen inte vilja se honom nästa säsong hos marängerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-05-29 12:44
Ali g Ja men inte enligt mig, allt vad alla andra tycker finner jag irrelevant då jag håller zoff som den bäste tills någon annan har bevisat sig vara bättre!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-05-29 12:39
Vem är den största och bästa spanska spelaren enligt er? Finns folk som hävdar att Raul är det. Vad har Raul vunnit överhuvudtaget i landslaget? Xavi har 2 EM guld och 1 VM guld, och då har Xavi varit den största bidragande faktorn tillsammans med Iniesta. Raul har ingen chans mot varken Xavi elr Iniesta. Kollar vi sen klubblaget så har även både Xavi och Iniesta gjort mer för spansk klubblags fotboll än vad Raul har gjort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-05-29 12:32
Själv håller jag Sepp Maier som den bästa målisen genom tiderna. Den killen hade mer pondus, lugn och självförtroende än Oliver Kahn själv (som han dessutom tränade upp)
Barcelona Ali G
2015-05-29 12:24
@11-9-10:

Buffon rankas högre i Italien..
Annons: