/spanien/barcelona/forum/3628.aspx/spanien/barcelona/forum/3628.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 15:36
Håller med under Pep borde vi ha vunnit Cl 4 gånger så bra var vi. Semifinalen mot Chelsea 2012 svider än idag. Jag har nog aldrig sett ett lag vara så utspelade men ändå lyckas ta sig till final. Men låt oss glömma the past, vi har en ljus framtid framför oss med många utmaningar. Att försvara cl titeln är något som jag alltid drömt om.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-06-09 15:35
Gilgamesh

Kamma mig? Nog kan jag låta hård men läs mitt svar till användaren "LeoMessi" så förstår du varför jag tycker som jag gör...
Flavía
2015-06-09 15:35
LeoMessi

Jag tror tyvärr inte att du riktigt förstår hur enormt känsligt det är när en uttalad vikingo som barn (fullt möjligt att Vidal håller på Madrid än idag) och dessutom har tidigare representerat klubben väljer att ansluta sig till aningen Barcelona eller Atlético de Madrid.

Ett mycket bra exempel är Juanfran som redan från dag 1 hade enormt tufft för att få Rojiblancos vid sin sida, mycket eftersom att han enbart hade liknande bakgrund som Vidal. Men efter flera års imponerande prestationer och aktivt tagit avstånd från Madrid, har tillvaron vänt för hans del. Självfallet så hoppas jag att Vidal också imponerar hos oss men ville bara att du skall förstår hur känsligt det hela är.

Som jag sade tidigare så är det inte varje dag som man får erbjudande från antingen Madrid eller Barca men det gäller också att se vad som gynnar ens karriär. Med tanke på att Madrid redan har värvat Danilo och har dessutom Carvajal till sitt förfogande samtidigt som vi har en 32-åring Alves som har förlorat mycket av sin fart och vars defensiv är inget att hänga upp i granen, är det inte så värt svårt att förstå varför han väljer en klubb där katalanens chanser till att ta startplats är betydligt ljusare än Madrid...
Flavía
2015-06-09 15:35
@11-9-10:

Alves: Representerade aldrig för Madrid
Eto'o: Har aldrig utgett sig för att vara en vikingo i yngre dar
Ronaldinho: Var varken en vikingo eller en spelade för klubben.

Inga av dom har liknande bakgrund som Vidal vilket gör det skevt att dra in deras namn...
Barcelona enkos
2015-06-09 15:32
Vermalen vann inte Champions League och Arsenal får inte en enda krona.. nu är det alltså helt klart.. Förutom Vermalen så kan inte Heller Douglas titulera sig som CL mästare .. Vad som kommer att hända med medaljerna de fått efter segern är dock oklart
Barcelona Shanghai
2015-06-09 15:29
Glöm inte att Peps lag kunde vinna CL 4 år i rad. Vi torskade två semifinaler mot både Inter och Chelsea där vi dödade både lagen men hade inget flyt. :P
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 15:24
Deassis - nja Peps fotboll dog knappast ut fort. Den var framgångsrik i 4-5 år, sen att det blev sämre efter att han lämnade hade mer att göra med att vi tappade kvalite. Främst mittfältet där Xavi och Iniesta inte klarade av att dominera lika mycket längre. Hade vi haft Xavi och Iniesta för några år sen så hade vi klarat av tiki takan. Det laget var så sällsynt att vi ska vara glada att vi fått uppleva Peps Barca. För jag tror inte vi kmr se något liknande igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 15:19
Sen håller jag också Peps förändringar högre än Luchos. Den sistnämnde har dock också gjort bra och stora förändringar. Barca föra säsongen så ut som ett lag som var helt slut, att förändra det till ett vinnande lag som vinner trippeln på ett år är också mäktigt. Att gå ifrån tiki taka till ett mer rakare spel är också en fantastisk förändring. Det var den förändringen vi behövde för att bli bäst i världen. Jag sa det redan under Tata att "så länge vi försöker spela de spelet som vi hade under Pep så kmr vi aldrig att bli bäst i världen igen" Tata försökte ju faktiskt med en sådan förändring men tyvärr så hade han inte stödet för det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DeAssis
2015-06-09 15:18
Borell är ju anti tiki-taka. Peps fotboll var revolutionerande, men den dog ut fort. Luchos fotboll är mer tidslös och lättare att tycka om. Peps lag delade fotbollsvärlden i två och även många Barcelona-supportrar (inklusive mig) tröttnade på laget under Peps sista år framförallt. Det fanns ingen glädje kvar. Därför är jag extra glad över årets säsong. Det känns som att vi inte bara har "vunnit tillbaka" respekten som många lag tappade för oss under Pep/Tito/Tata utan vi har även vunnit tillbaka glädjen och hungern.
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 15:12
Coach Pep - En teori som jag har är att Borell inte gillar propaganda fotboll helt enkelt. Han verkar gilla det lite mer destruktiva sättet där man försvarar mycket och kör på omställningar. Han har själv sagt att han inte är ett fan av Wengers Arsenal, sättet dom spelar på. Luchos Barca spelar nog en fotboll som Borell helt enkelt gillar mer. Han har själv tagit upp det i ET där han sa att Luchos Barca spelar en helt annan typ av fotboll och att det skiljer sig mycket. Han verkade väldigt nöjd bär han sa det också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2015-06-09 15:12
@Coach Pep.:

Amen.
Barcelona II Barça II
2015-06-09 14:59
Kung Alves! Fan va skönt att han äntligen fick förlängt! Levande legend!
Mod.
2015-06-09 14:56
Tjaffs tar ni per pm, inte här ute.//Mod.
Barcelona 11-9-10
2015-06-09 14:53
Camerooninas Exakt därför jag vill se en helt ny president. Är trött på det barnsliga beteende mellan vuxna män och klubben är den ende som drabbas Jag vill ha ny idéer och någon som verkligen tar klubben i första hand. Som har klubb legendarer från dem senare åren i sin ledning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-06-09 14:50
Seriöst nu grabbar, sluta bråka. Detta forum har aldrig varit så fientligt som det är nu. Ni håller på samma klubb, även om ni har skilda åsikter om vissa saker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 14:49
Vad har jag gjort? Det ända jag gjorde var att idiotförklara Barto med tanke på så mycket elände han och Rosell ställde till. Detta är något som 90% av les rambles tycker. Är 90% dumma här inne då elr? Sen nämner 11-9-10 säsongerna 06/07, samt 07/08, att vi gick titellösa under dessa år med Laporta. Jag skrev att Ronaldinhos mättnad var orsaken ( en stor orsak i allafall). Förklara nu vad det är som jag har fel i?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2015-06-09 14:47
@Barcelonistas:


Om Borell säger något, då vet man att det är tvärtom.

Barca anno 2008 var kört i botten. Pep gjorde fundamentala omstruktureringar, implementerade en filosofi som förändrade fotbollskartan och spelade en näst intill perfekt fotboll. Pep var ständigt proaktiv och detaljstyrde varje aspekt av spelet. Luchos Barca är en o-organiserad röra som helt bärs upp av fronttrion.

Vinna är en sak, bra fotboll en annan.
Barcelona the cameroonians
2015-06-09 14:47
11-9-10

Jag hade också helst sett en ny president eftersom jag är rädd för fortsatt pajkastning och att det blir för mycket jämförelser med det historiska och därmed också fel fokus - vilket kan påverka händelserna ute på plan också.

I morgon kommer de övriga kandidaterna att tillkännage och presentera sin kampanj och vi får ta del av vad deras tankar med klubben är.
Dock visar ju alla undersökningar att det trots allt är mellan Laporta och Bartoemu det kommer stå, och då vet jag var jag lägger min röst i alla fall.

Rosell och Bartomeu gick till val på vissa grunder och pelare 2010 men har i princip inte lyckats genomföra något vettigt. I stället har klubben tappat i ekonomisk styrka (trots tröjreklam), blivit stämt och åtalat för skattebrott samt ljugit om en hel del intrikata saker, t ex Laportas "misskötsel" av ekonomin vilket blev totalt avvisat i domstol.

Frågan är om Laporta har tillräckligt starka och tydliga strategier för att åter styra klubben framåt? Jag vet i alla fall att kommer anställa personer som är duktiga på det de gör och inte kommer bruka svågerpolitik för att plocka in ja-sägare.

Varje gång jag tänker på Bartomeu och hur han annekterade sitt presidentskap går det en rysning genom ryggraden. Sådant får inte ske och vi måste ha mer transparens när det kommer till viktiga beslut. Samma sak med Espai Barca som bara tillät ledningens förslag att komma fram och som motade undan de frågor som inte var besvarade i detsamma.

Inget snack om att det behövs förändring, klubben handlar inte bara om FC Barcelonas A-lag i fotboll - den handlar om allt från stadgar till medlemmar och så mycket mer.

Om drygt 2 timmar avgår Bartomeu, jag hoppas att det är det sista vi får se av honom i klubben. Räknar dock med ett verbalt krig den närmsta månaden mellan just Laporta och Bartomeu. Och när två träter kan mycket väl en tredje komma ut med segerbucklan. Eller?

Skrev för övrigt en krönika om Rosell/Laporta, där jag inte ville se Laporta som kandidat 2016. Fast då visste jag inte att nutiden skulle se ut som den gör.
Barcelona papillon
2015-06-09 14:44
Barcelonistas

Jag börjar på allvar tro att du och Pasillo är en och samma person.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2015-06-09 14:43
Barcelonistas

Lämna ditt nummer så kan vi göra det.

Du är den ende här i detta forum som inte märker hur löjligt dum du låter.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 14:42
11-9-10 - det räcker nu du är bara ute efter att provocera. Jag kmr ignorera dig framöver. Skriv inte mer din pajas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Peshmerge - AS9
2015-06-09 14:40
Vill bara skriva, att det var jävligt gött att läsa att KUNG ALVES stannar. Det gjorde min dag. Han kan än !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-09 14:40
Barcelonistas Get your shit together Du dumförklarar dig själv gång efter gång, en riktig hycklare. Du gör det oerhört svårt att ta på allvar Läs igenom vad du skriver och skriv efter poletten har trillat ner För du skriver samma grej med två olika slutsatser
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 14:33
Papi - tuff bakom dator skärmen ring mig istället så kan vi snacka? 11-9-10 - det var ju det jag skrev? Jag tog upp Ronaldinho som ett exempel. Deco var en annan son inte var hungrig, även Eto mot slutet. Den ända som hade driv var Messi i anfallet. Haha folk här vet inte mycket asså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-06-09 14:30
Barcelonistas

Herregud du formulerar dig som en hjärntvättad tonåring. Skrämmande och sorgligt på en och samma gång.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona 11-9-10
2015-06-09 14:30
Haha eat shit Det gick inte bra för ett helt lag var mätt, och det var Pep som fick igång klubben och ingen annan! Han gav oss hungern Likt hur lucho har gjort i år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 14:27
Att det går bra sportsligt nu är tack vare spelarna samt tränarna men även de jobb som Laporta gjorde. Laportas jobb ger frukt nu det kan vi alla se. Att det gick dåligt 06-08 berodde på att Ronaldinho inte levererade mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2015-06-09 14:25
Alveeeesss fyfan vad glad jag blev nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-09 14:25
KUNG DANIIIIIII
Barcelona 11-9-10
2015-06-09 14:24
Men det går väl bra sportsligt nu med va? Eller gick det bra sportsligt med laporta mellan 06-08?! Dumma argument Både barto och laporta är samma skit, den ene har kunniga personer omkring sig den andre har inte (har nu). Bägge är maktberoende och gör det för egen vinning på ett sätt eller annat. Att laporta helt plötsligt vill glömma politiken tror jag verkligen inte på Nej jag hoppas på en ny president som inte har suttit tidigare
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: