/spanien/barcelona/forum/3627.aspx/spanien/barcelona/forum/3627.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2015-06-08 09:56
Tro inte vad pajasbladet skriver.. de nämner porrkungen bara för att han är svensk
Men pajasbladet skriver inget om det mäktiga firandet igår.. Hade Zlatan spelat i Barca hade vi på ett dygn haft 30 artiklar
Barcelona 11-9-10
2015-06-08 09:18
Milton*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-08 09:18
Nu går det runt att själva porrkungen kommer ingå i laportas kandidatur Haha, ifall det stämmer vart ställer ni er? Hahah Pornhub.com istället för Qatar airways Vet iaf en här inne som är PRO laporta nu ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-06-08 09:12
Jag hoppas innerligt att vi inte köper en dyr mittfältare. Sjukt onödigt att slänga pengar på en mittfältare när vi redan besitter med ett bra mittfält. Det talas om Pogba, men ärligt talat vem skall han peta? Han är mer än välkommen, fast inte för den summan det snackas om. Roliga är att han kommer bli bänkad, då ingen vill ta bort Iniesta eller Rakitic från planen efter en spektakel säsong. Många glömmer Halilovic. Där har vi en guldklimp som borde flyttas upp till a-laget. Killen behöver självförtroende för att komma in i klimatet. Det känns som att han inte vill ge allt för klubben och vi går miste om en galant lirare. Vem minns inte Pogba? Han fick ingen plats i Manchester United. Tog tillfället i alt när han flyttade till Italien och kolla nu villa summor det snackas om. Iniesta/Gündogan/Rafinha Busquets/Samper Rakitic/Halilovic Den enda mittfältaren som kan ersätta Xavi med en mindre summa samt exakta spelstil, dock sämre versionen är Gündogan. Sergi Roberto bör lånas ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-08 07:54
Messi fick big Mac Suarez & neymar fick varsin cheese Är man bossen så är man
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-08 07:05
Flavía

bartra är bättre än mathieu. vet inte vrf men jag har inget förtroende för mathieu, han känns för skakig. jag tror bartra blir en late bloomer. killen behöver en tränare som tror på honom...

som sagt bara enligt mig, smaksak=)
Flavía
2015-06-08 05:11
Till att börja med så är det fantastiskt starkt jobbat att lägga ner en hel del tid åt att göra spelarbetyg sett under hela säsongen! Men jag måste få säga mitt om gällande Marc Bartra...

Killen är 24 år gammal och bör längre inte betraktas som en talang längre. Han har coachats av fyra tränare under hela sin tid i A-laget och samtliga har bänkat honom. Det är uppenbart att han inte riktigt har kvalitéerna som krävs för att ses bland en av världens absolut bästa mittbackar. Som du säger så lever han mycket på inställning men utöver det och sin lojalitet för klubbmärket så är han endast duglig som femte valet då Pique, Mascherano (!!!!), Vermaelen och Mathieu alla är bättre än den gode Bartra.
Barcelona Lion24
2015-06-08 04:53
Fick inte med hela så del 2 kommer här:

Rafinha - 3 - Rafinha har stor potential och har gjort det bra den här säsongen. Behöver förbättra några saker som första bolltouchen men är redan nu en smart spelare som tänker utan boll. Har egentligen nästan samma roll som Rakitic. Jag tror mycket på Rafinha och även om jag tyckte att man gick för hårt för honom i sin debutsäsong i A-laget så hoppas jag att han spelar ännu mer nästa säsong så att han utvecklas.

Messi - 5 - Världens mest kompletta spelare. Säg mig en spelare som kan spela som en 7/11 (ytterforward/imittfältare), 8 (den offensivare mittfältaren), 9 (striker), 9.5 (falsk 9:a) och som en 10:a. Har aldrig i mitt liv sett en spelare vara så avgörande under en period (våren) och samtidigt bidragit till så många spelare. Den bästa fotbollsspelaren jag har sett i hela mitt liv utan tvekan.

Suarez - 5 - Startade svagt men det är fullt förståeligt. Tänk att han inte tränade med lagkamrater på 2-4 månader, behövde anpassa sig till laget och lagkamraterna, staden, klubben och allt vad det innebär. Öppnar upp väldigt mycket för andra spelare. En riktig killer i straffområdet, lojal och kämpar alltid.

Neymar - 5 - Ska jag vara ärlig så vill jag ge Neymar 4.5 men hans målproduktion är för bra för att jag ska ge han 4.5. Han har också gjort mål i superviktiga matcher. Har tagit sitt spel till en ny nivå. Är numera inte en spelare med boll utan är en spelare utan boll. Har blivit mycket smart och tänker mycket mer. Man ser att han utvecklats rejält i Europa. Varför vill jag ge Neymar 4.5 då? Jo jag tycker att han skapar för lite för sina lagkamrater. Alla vet vad Ney kan med boll, därav förväntar jag mig ännu mer. Pedro har gjort fler assist än Neymar. Hade det varit Suarez som är en killer och svagare tekniskt så hade jag förstått men jag vill att Ney ska ta mer ansvar i spelet också. För helt ärligt så lägger Messi smörpassningar till honom varje match. Även Suarez. Ney har blivit som Cristiano, att han avslutar det andra börjat och det är en fantastisk egenskap att ha, naturligtvis men eftersom Neymar är så begåvad med boll så hade jag velat se att han skapat mer åt sina lagkamrater. Får ändå en 5:a för han 39-40 mål under säsongen.

Pedro - 2.5 - Inte den bästa säsongen från Pedro. Men det är väldigt svårt att vara Pedro just nu. Han kan inte rotera med de andra anfallarna eftersom dom 3 vill spela hela tiden. Under våren så såg man att Pedro knappt hade nå motivation kvar för hur bra han än presterade så skulle han ändå förpassas till bänken. Det är svårt att prestera då. Ett mysterium varför han förlängde men jag personligen tror det är för att det gynnar klubben mer då man får en extra slant för honom. En lojal spelare som ändå inte har gnällt. Därför ger jag han 0.5.

Munir - 2 - Hypades enormt i början av säsongen. Munir är inte dålig men han har fel roll, eller hade. Jag vill se Munir som en ren striker och inte en spelare som ska fylla Messis position på kanten. Jag tror att han hade gjort ett bra jobb som en striker i straffområdet då han trots sin ålder är smart. Vill ha kvar honom i klubben men vet inte hur. B-laget har ju trillat ner och han kommer knappt få spela i A-laget. En utlåning? Önsketänkande men då har vi transferförbudet där också som stör oss.

Sandro - 2.5 - Sandro fick ändå några minuter i början av säsongen och i mina ögon så ser det mycket bra ut. En riktig killer i straffområdet. En renodlad striker så har ögonen för mål. Jag vill faktiskt att han flyttas upp till A-laget men problematiken blir då speltiden eftersom MSN knappt vill rotera/vila.

Samper är en annan spelare som jag tror mycket på. Betygsätter inte honom för han spelat för lite tycker jag. En blandning av Busi och Xavi. En tänkande spelare som är mycket smart för sin ålder. Uppflyttning till A-laget nästa säsong? Jag skulle göra det om jag var tränare då jag tycker Samper är redo.

Luis Enrique - 4/5 - Jag vill såklart ge han en 5:a men vi får inte glömma bort de konstiga laguttagningarna under hösten. Där Mathieu fick veta 1.5 halvtimme innan El Clasico att han skulle spela som vänsterback. 21 olika startelvor på 21 olika matcher tror jag det var. Bänkandet av Leo och Ney mot Sociedad när Madrid hade tappat poäng gjorde ont. Men nånting hände, jag vet inte vad men nånting hände i alla fall. Kanske är en 5:a ändå rättvist eftersom vi var som bäst under vårperioden, när det gäller. Lucho har fått våra spelare att återigen vara hungriga och motiverade. Under våren så har FC Barcelona varit världens mest intensiva lag och det är tack vare tränaren. Spelade ihop startelvan under våren och visade att han gjorde rätt när han roterade så mycket under hösten (21 olika startelvor på 21 matcher var kanske lite överdrivet). Hade en frisk trupp i slutet av säsongen på grund av rotationen till skillnad från många andra lag. Vi spelar ett mycket komplett spel under Lucho där vi fortfarande är bollförande men kan gå på kontringar om det så krävs vilket bara är en fördel då man måste ta fram alla sina vapen man kan. Jag beundrar intensiteten och energin som vi återigen får se i FC Barcelona och det kan ge väldigt mycket. Jag hoppas innerligt att han stannar kvar nästa säsong då jag inte orkar med BBQ tränare eller ''snälla, mysiga och goa tränare''. Jag vill se en tränare som ställer krav på sitt lag och får dom att springa, vara hungriga och Lucho är i dagsläget perfekt på det. Vill också passa på att hylla övriga ledare inom tränarstaben. Unzue (assisterande) verkar vara en riktig intensiv tränare och jag tror att han ligger bakom väldigt mycket den här säsongen. Man ser att han alltid har något och säga med Lucho. Han är inte heller rädd för att skrika ut och mana på spelare vilket andra assisterande tränare kan göra. Fysteamet har gjort ett fantastiskt jobb och vi har knappt haft några skador den här säsongen. Adriano har hållt sig skadefri, tänka sig! Mycket cred går till dom naturligtvis som säkerligen informerar Luch om skaderisken och hur man bör träna, rotera o.s.v, det är ju fysteamets jobb egentligen. Även ett stort plus till övriga tränare som säkerligen gjort ett fantastiskt jobb den här säsongen trots att dom syns mindre.
Barcelona Lion24
2015-06-08 04:51
Så här sent in på natten när man inte kan sova så tänkte jag lägga upp spelarbetyg för en säsong som precis är avslutad. 1-5: 1 (Ej godkänd), 2 (Godkänd), 3 (Bra), 4 (Mycket bra) & 5 (Världsklass): Bravo - 4 - Han har imponerat väldigt mycket den här säsongen. Var tveksam till honom, inte för hans kunnande utan jag ville ha en klar första & andra målvakt där andra målvakten skulle ta över Pinto, dvs vara ''pappan'' i laget. Bravo har knappt visat några svagheter, kan tycka att han känns lite osäker när det gäller utrensningar men det kommer förhoppningsvis när han lärt känna lagkamraterna. Vill att han ska ta över pappa rollen nu och spela cupen nästa säsong. Inget ont om Bravo men Stegens potential är alldeles för stor för att det ska gå förbi. En ledare som vågar ta för sig trots sin första säsong. Visar att han är äldre och mognare än de flesta spelarna. Stegen - 3.5 - Egentligen en 3:a men jag ger han 0.5 för hans fantastiska fötter. Helt otroligt egentligen hur en så ung målvakt kan ha ett sånt stort självförtroende och han vågar i stora matcher (City & Athletic). Är något osäker i luften och kanske ibland för risktagande i stora matcher. Potential? Enorm. Första målvakt i mina ögon i ligan och CL nästa säsong, utan att ta nåt från Bravo. Jordi Masip - Spelade för lite för att betygsättas. Alves - 4 - Hans vår var enorm. Stod för viktiga poäng som assisten till Suarez i El Clasico och Messi mot Bayern. Extremt intensiv och visat det gamla samspelet med Messi som bara dom kan. En svag höst men eftersom han var så extremt bra i en sån avgörande period så ger jag han en 4:a. Montoya - 1 - Kanske lite väl lågt tycker vissa men jag har inte sett nånting i Montoya. Vissa menar på att han inte fått så mycket speltid men en spelare kan visa någorlunda potential trots minimal speltid. Montoya har inte visat ett dugg. Trodde väldigt mycket på honom under Pep/Tito. Fotbollsdum, vek i försvaret, oteknisk och extremt svag i sista delen. Montoya verkar professionell och mycket sympatisk. Jag vill och hoppas han lyckas, men tror inte han gör det i FC Barcelona. Douglas - Spelade för lite för att betygsättas men det ser inte bra ut. Förhoppningsvis blir han utlånad så att man åtminstone kan se om han håller. Lever ändå livet, får lira med MSN, Iniesta, Xavi och vinna CL och massa andra titlar. Tjänar gott och bor i en fin och varm stad :). Piqué - 5 - Precis som de flesta hade han en svag höst men hans vår, WOW. Återigen blivit en vägg. Man ser att han är seriös nu, motiverad och hungrig. Kanske var det för att han inte fick kaptensbindeln trots att han är något år äldre än Busi? Är i mina ögon den bästa mittbacken tillsammans med Godin i dagsläget. Mascherano - 3.5 - Masch är bra som mittback, egentligen ingenting mer. Han är inte en dominerande mittback och skulle jag vara motståndartränare så skulle jag utnyttja Masch hela tiden (höjdbollen & positionsbyten). Är lite osäker i positionsspelet fortfarande men fortfarande den bästa mittbacken efter Piqué. Är inte längre än spelare som kan räknas som omskolad då han spelat som mittback i 5 säsonger. Jag ger han 0.5 för hans hjärta och vilja på planen. Mathieu - 2.5 - Jag ger Mathieu 0.5 för målen mot Madrid och Celta Vigo. Annars ingenting att hänga i julgranen. Bidrar med längd men ingenting mer. Kan vara orädd ibland och gå stenhårt in i tacklingarna vilket uppskattas. Men mycket dålig positionsspel och är nästan alltid 1-2 sekunder sen i tanken. Möjligtvis en rotationsspelare nästa säsong men säsongen efter det vill jag se en bättre mittback. Bartra - 3 - Jag ger Bartra 0.5 för hans hjärta och vilja, annars 2.5. Kan tyckas tufft av många och det förstår jag men Bartra har ett stort problem och det är att han inte tänker så mycket när han spelar. Jag älskar spelare som visar hjärta men hade Bartra tänkt lite mer som spelare så hade han på allvar konkurrerat om en startplats. Man kan också skylla på att han inte så mycket speltid, därav att han inte kan utveckla den biten. Men det känns som om han spelar med 95% hjärta och 5% hjärna. Solklart att han ska vara kvar nästa säsong. Vill också att han ska spela mer så att han kan utveckla sina svagheter. Vermaelen - Spelade för lite för att betygsättas. Alba - 4 - Det här är en fantastisk vänsterback, top 3-5 i världen på sin position. Jag önskar däremot att han hade varit lite mer lugnare vid motståndarens straffområde då det känns som om han alltid slår inlägg i panik. Hade han tittat upp mer och inte varit så stressad så hade vi gjort minst 5 mål till den här säsongen. Behöver bli kyligare där uppe men annars en duracellkanin som aldrig tröttnar. Är faktiskt mycket duktig som defensiv vilket många inte uppfattar. Våran Abidal fast på ett annat sätt :). Adriano - 2 - Nej, det här är Adrianos sämsta säsong i Barca tröjan och då har han varit som minst skadebenägen. Har han ens varit skadad den här säsongen? Annars ett mirakel. Cred till tränarstaben men Adriano måste också ha gjort något för att hålla sig frisk. Kanske började han tänka på vad han stoppar i sig och hur han tar hand om sin kropp. Egentligen en nyttig truppspelare som kan spela på alla positioner på kanterna. Hade det inte varit transferförbud så hade jag på allvar tänkt över om det inte är dags att flytta upp Grimaldo istället. Hoppas att Adriano spelar upp sig nästa säsong dår han är som sagt en mycket nyttig truppspelare. Har ändå gjort det OK men kan betydligt mer. Rakitic - 4 - Har bidragit till en helt ny dimension till vårt spel. Inte Xavi klass med bollen men bra. Box-to-box spelare. En spelar-utan-boll spelare som finns för att öppna upp för andra. Lojal och hjälper försvararna på ett fantastiskt sätt. Verkar ha integrerat fint med gruppen. En mycket positiv spelare som är en ''ovanlig'' Barca mittfältare men ändå så nyttig. Xavi - 5 - Jag talar från hjärtat. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Xavi får en 5:a för att han är Xavi och det här är hans sista säsong. Rent spelmässigt så ligger han faktiskt nära en 5:a då han har varit fantastisk. Finner inga ord för den här spelaren. Busquets - 4 - Svag höst men spelade upp sig rejält under våren. I mina ögon världens bästa defensiva mittfältare. I mina ögon även världens smartaste spelare, efter Xavi. Perfekt för Barca och hans roll är så extremt underskattad. Sergi Roberto - 1.5 - Jag ger han 0.5 för att han spelade upp sig lite grann under våren men är inte Barca material, tyvärr. Det här var också en spelare jag trodde mycket på under Pep/Tito men saker och ting går inte som man förväntat sig. Likt Montoya så vill jag och hoppas att han lyckas men tror ej han gör det i Barca. Iniesta - 3.5 - Hans svagaste säsong hitills men man måste ha förståelse för det. Iniesta är inte längre så involverad i spelet som han bör vara och när han inte är det så går man miste om mycket från den här spelaren. Spelade upp sig under slutspurten. Håller han fortfarande för FC Barcelona? Absolut, utan tvekan. Startspelare nästa säsong också.
Flavía
2015-06-08 03:47
@Barcelonistas:

Vad som var anmärkningsvärt från Ronaldos födelsedagsfest (se länktipset) var att portugisen faktiskt drack alkohol. Myten om att portugsien skulle vara spiknykter var härmed krossad. Något Madridistas världen över propagerat stenhårt för att Ronaldo skulle vara framstå som den perfekta förebilden.
Barcelona Liunil Masse
2015-06-08 03:16
Om Arsenal är en klubb vi inte ska värva från med tanke på hur det brukar sluta så är Sevilla raka motsatsen. Alves, Adrano, Rakitic, Keita har alla varit bra värvningar. Välkommen till världens bästa klubb Aleix Vidal!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2015-06-08 02:49
Fyfan vad man ser framemot nästa säsong när den här trion är helt samspelad och alla 3 från start.

Europa och världen, prepare your anus!!
Just sayin'
Barcelona Kröjf
2015-06-08 02:33
Eftersom jag själv inte ha för vana att lägga nån nämnvärd energi på att spekulera i spelarrykten, har jag medvetet avstått från att skriva om Dani Alves. Som enligt osäkra källor ska ha haft för avsikt att ansluta sig till sin i vissa stycken likasinnade gamle lagkamrat Valdés, i Manchester United. Och gjort så sedan en tid tillbaka. Men nu med värvningen av Sevillas Vidal och mycket annat som kommit upp till ytan via tal med mera, så pekar det mesta på att ännu en i åtminstone profilhänseende helt oersättlig spelare lämnar oss. Fast nu lär ryktet istället göra gällande att AC Milan redan ivrigt rycker i Alves. Och att han själv känner sig alltmer än tilltalad av tanken på att flytta till Milan. Som blivit något av en motsvarighet till Florida. I alla fall såtillvida att var och varannan gammal fotbollstjärna verkar välja att flytta dit på "ålderns höst" för att dryga ut pensionen; på bekostnad av sin sanna passion. Och i Milan står det fritt för Alves att välja precis vilken frisyr han vill utan att få ogillande blickar av publiken. T o m färga håret blått om så faller honom in. Även om Milan - fansen högst sannolikt helst ser rött. Känns inte alls roligt att skriva det här, om jag nu ska vara riktigt ärlig. Surt sa räven...
Barcelona Erik Satie
2015-06-08 02:22
Vet någon när presidentvalet är, och om Laporta har bekräftat att han ställer upp?
Barcelona Lion24
2015-06-08 02:16
Trots att jag är nöjd över värvningen av Vidal så känner jag lite oro också. Sen när började klubben förhandla fram spelare så här snabbt? Då tänker jag inte på spelare som man tidigare haft kontrakt med (Stegen & Neymar). Visst har det funnits en eller två men det känns som om man fixade Vidal på rekordtid och då tror jag inte det har med avsaknaden av Zubi och göra. Det här är en slug taktik av Bartomeu. Jag tror att det Bartomeu vill är att han vill införa en slags falsk säkerhet hos medlemmarna. Han vill visa att han inte räknar med något annat än att sitta kvar efter presidentvalet. Barto visar en slags självförtroende vilket kommer fiska röster. För vem vill rösta på en osäker kandidat? En kandidat som man inte vet vart man har? Med dessa värvningar och rykten om Pogba så visar Barto att han är stark och som om att det inte har hänt något (Neymar) och som att det inte händer något (presidentvalet). Värvningen med Vidal kommer bli en ''Bartomeu-värvning'' och medlemmarna kanske inte vill byta ut presidenten när presidenten precis påbörjat egna spelarköp och har hittat en egen väg för framtiden. Medlemmarna kan få en falsk trygghet och inte vilja byta en president som nyss varit med om en trippel och bygger för framtiden. Ska jag vara ärlig så är jag mycket mycket orolig inför presidentvalet, jag tror trippeln kan ge Bartomeu fördelar. Vi har nu vunnit trippeln. Vinner Argentina (Leo & Masch), Brasilien (Ney, Dani, Douglas & Adriano, de 3 sistnämnda kommer ej spela men för deras skull), Chile (Bravo) eller Uruguay (Suarez) Copa America samtidigt som Laporta kommer tillbaka som president så skulle det här bli en obeskrivlig 2015 så här långt. Då har man egentligen fått allt man vill ha. PS. ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ Glömde tacka för länken. Så tack :).
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-08 02:07
@*hjärta*el Jefecitos hesa röst:


Hehehe ok!!!

Tro mig har släppt det redan.... Känner mig som en mamma nästan här..

Barcelona *hjärta*el Jefecitos hesa röst
2015-06-08 01:53
FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Inget illa menat, men tror du tänker för mkt på den burgaren nu asså, av allt som hänt i helgen så har du fastnat på det xD hahaha du påminner om när man är onykter en utekväll och medan all festar o sjunger så är det nån som får sne för att han inte hittar sin plastmugg så han stoppar musiken. haha äsch glöm burgarn nu, den är nertuggad och säkert bortspolad i nån toalett vid det här laget :) Dessutom var det neymar själv som bad om den vad man ser på bilderna :P
Barcelona Liunil Masse
2015-06-08 01:49
In case Luis Enrique decides not to continue, FC Barcelona see Ajax coach Frank de Boer as a possible option to replace him. [Onda Cero] Lucho ska fortsätta! Vad är detta för nonsens?
Barcelona DeAssis
2015-06-08 01:44
.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-08 01:42
hjärta*Stay calm, fake left and see you later

Blir du inte orolig att han äter nånting någon har slängt till honom???

Fick jag bestämma så skulle jag säga rör inte den...
Man vet aldrig vad det är för människor som finns där ute..

blame it on the alcohol måste det vara..
Hoppas de inte har lagt nånting olaglig i den burgaren..
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-06-08 01:34
5h lång men det bästa börjar här vid 4:27 (Det är översatt förresten) Hans hesa röst kommer för alltid eka i camp nous katakomber, och så även på Les rambles, det blir min nya nick!
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-06-08 01:32
freeyorumind https://pbs.twimg.com/tweet_video/CG6r6iQVAAAI9HV.mp4 +länktips
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-08 01:27
hjärta*Stay calm, fake left and see you later

Tråkigt att man inte fattar vad de säger.

5 timmar..Ooooh shiit!! Får väl spola fram lite här och där.

En fråga. Stämmer det att någon från skaran av människor slängde en Big Mac till Neymar och han åt av den, sen gav det till Pique och Messi??

Vilka idiot äter (tänker de inte på att någon kan lägga nånting i maten? Som dopingmedel)..

Stämmer det? läste det nånstans här i forumet..
Barcelona Barcanist
2015-06-08 01:14
Vidal kommer visa sig vara en brutalt bra värvning. Om det är för 22m euro som det ryktas om så välkomnar jag den värvningen! Prövad i La Liga och Europaspel, och dessutom spanjor. Vindsnabb med en väldigt bra högerfot. Kan inte bli bättre!

Det enda orosmolnet: tänk om ledningen sjabblat bort Denis Suarez i och med denna värvning....?
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-06-08 01:14
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


4 timmar och 55 minuter till och med ;)
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-08 01:10
Lion24

Hittade den här i forumet..
Ser man. Shiit!!! det är fyra timmar juu...
Hur ska jag jobba imorgon??
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-08 01:09
lite info om vidal
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-08 01:07
Lion24

Håller med till 100%..

Så tråkigt det kommer bli om han lämnar på detta sätt.
Han förtjänar bättre.

P.S

Har också missat firandet, länka den gärna hit om du hittar något.

Om någon av er hittar någon länk man kan se firandet. Snälla länka den till forumet. jag såg fram emot att se firandet men kunde inte hålla mig när kompisarna ringde och sa att det är fotboll idag...
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-06-08 00:57
Blue red, sant, men glöm inte mathieu som gjort det mer än Okey som mittback
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-06-08 00:57
Messis nya catch phrase:

Quieren la tres, aqui estan la tres!

Ni ville ha tre, har har ni dem tre!
Annons: