/spanien/barcelona/forum/3624.aspx/spanien/barcelona/forum/3624.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 11-9-10
2015-06-08 19:07
En trött messi* Ursäkta min svenska
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-08 19:06
Det som gör luchos Barcelonas så oerhört stort Är att det kommer från ingenstans Fullt med skandaler innan Några skit värvningar Ett trött lag Ett trött Messi Problem internt Men ändå lyckas vi vinna trippeln, de e därför jag håller den som högst. När vi var neddemolerade så vänder vi på hela Spanien och Europa och tar hem allt Vi reste oss ur det döda!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-08 19:04
Gabriel - det känns som Borell har något emot Pep jag har alltid haft den känslan. Han har svårt att erkänna Pep och hans lag. Jag vet inte Vrf han ogillar Pep? Borell verkar vara mer ett fan av enrique känns det som helt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2015-06-08 19:01
@Barclasico:
Så om jag förstår det rätt, man överväger att låna ut Halilovic men Munir vill man inte låna ut ? *Trippelfacepalm*
Barcelona Barcelonistas
2015-06-08 18:50
Låt oss vara ärliga jag gillar det Lucho gör och gjort med Barca. Vi är rakare mer oförutsägbara. Men vi är inte nära Peps Barcas nivå. Luchos Barca känns som en mycket bättre version av franks barca. Va tycker ni om det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-08 18:46
Jag håller ju Peps Barca som historiens bästa lag. Man dominerade i flera säsonger Luchos Barca har precis börjat sin era. Luchos Barca kan inte nå Peps Barcas rent spelmässigt. Men titelmässigt är det möjligt även om det är svårt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-08 18:42
Jaha diskussionen var Peps trippel Barça VS Luchos trippel, trodde man bara jämförde Peps och Luchos Barcelona lag generellt. Nej men isåfall så håller jag Peps trippel lag på en mycket högre nivå än Luchos. Det laget var komplett. Precis som den här säsongen utnyttjade man sylvassa kontringar med Henry och Eto'o, även om jag håller dagens trio som vassare. Men mittfältsspelet var helt dominant den säsongen. Man kunde också göra mål på hörnor och försvarsspelet var väldigt bra. Men om vi däremot jämför de senare säsongerna med Pep vs Luchos Barcelona så tycker jag att Peps var bättre men Luchos farligare och mer oförutsägbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé since 97
2015-06-08 18:42
Kan fortfarande inte tro att det är sant, gubbar vi har fu****g tagit hem trippeln!!! Helt otroligt vilken säsong vi har gjort, är så jävla glad och stolt över att va en Culé :) Visca Catalunya!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-06-08 18:40
Glöm aldrig Rijkaard! 2003-2006 är början på det moderna FC Barcelona med Frank vid rodret. Det är han som gav Xavi sin roll i laget och det var han som litade på Andrés och Messi när de i princip var kids. You'll never smoke alone mister.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-06-08 18:36
Barça 08/09 är utan tvekan det bästa laget för mig. Har varit inne på det tidigare men det laget hade allt. Kunde dominera bollinnehavet men även hota i djupet med två killers i Henry och Eto'o. 2010/2011 var lite för beroende av Messi även. Pedro och Villa hade sina perioder men hamnade också i långa svackor. Resten av laget är annars detsamma mellan de två upplagorna. Ska man ranka så säger jag konstigt nog: 08/09 10/11 05/06 14/15
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-08 18:35
Barcelonistas Jag har faktiskt också suttit och grundat på det. Den personliga känslan jag har är att Peps Barcelona var bättre än Luis Enriques, men att Luis Enriques Barcelona är farligare. Peps Barcelona var på en sådan hög nivå att mittfältsspelet såg ut som Playstation passningsspel, det var i princip omöjligt att ta ifrån oss bollen och målen man gjorde var från en annan galax rent kollektivt. Det är mycket svårare och krävs i stort sett perfektion match in ovh match ut från varje spelare för att kunna spela på det sättet då det krävs en sådan oerhört teknisk nivå för att kunna utfärda det. Luis Enriques Barcelona är inte beroende av samma perfektion, man spelar mer varierat och oförutsägbart vilket gynnar oss framför allt anfallsmässigt vilket gör det svårare för motståndarna att läsa av oss. Känslan är också att vi kan skada motståndarna enklare nu och på fler sätt än under Peps Barça. Men det var också det som gjorde Peps Barcelona så bra, alla visste precis hur Barcelona skulle spela och hur vi skulle anfalla, men ändå gick det inte att hindra oss. Det är iaf så jag ser på saken. Peps Barcelona var bättre, men Luchos Barcelona är farligare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-06-08 18:35
Barcelonistas Peps trippel var mittfältet stor bidragande faktor att vi vann. Det vara passningar i straffområdet. Luis Enriques trippel var anfallet som största orsak att vi dominerade denna säsong. Svårt att välja, men om jag var tvungen tar jag Peps. Dels för att han satte FC Barcelona på fotbollskartan igen, plus att han utvecklade innoverade tiki-taka till högre nivåer. Under filosofens era blev alla inspirerade av den fotbollen man presterade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-08 18:29
Borell tycker att Lucho Enriques trippel lag är bättre än Guardiolas. Vad tycker ni om det? Jag personligen tycker att Peps lag var på en annan nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MUNIR-ADAMA
2015-06-08 18:20
Finns det nånstans man kan se repris av champions league matchen från viasat?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-06-08 18:20
För att bevisa att Messi är världens mest kompletta spelare så har jag valt att lägga upp målet som Suarez gjorde mot Cordoba (länktips). Stanna av bilden vid 3:01 och studera spelarnas position. Messi är alltså längre ner än vad Iniesta är. Messi är i samma zon som defensiva mittfältaren (!) Busi är. Om vi går framåt lite grann i i videon och stannar vid 3:06 så ser vi att Messi får bollen i en position där den defensiva mittfältaren (Busi) har en högre utgångsposition än Messi (!!!). Från den positionen så börjar Barcas anfall egentligen där Messi påbörjar anfallet. Vissa spelare är endast framme för att avsluta det andra påbörjat men Messi är så komplett att han avslutar andras spel men påbörjar även egna anfall. Messi agerar som en nr 7, 8, 9, 9.5 och 10 i stort sett varje match.

När Suarez gör mål så så gör Messi varken målet eller assisten, han gör inte ens hockeyassisten. Det står inte på text-tv, livescore.com eller goalwire.com hur det här målet kom upp och vem som startade anfallet. Jag förstår att supportrar från andra lag inte kan kolla på Barcelona varje match då dom själva har andra lag att följa men hade de flesta supportrarna från alla lag tittat på 50% av våra matcher så hade dom blivit ännu mer imponerade av Messi än vad dom är nu. Jag blev överrraskad när folk sa under CL matcherna ''wow vilken passningsspelare Messi är'', som om det vore något nytt. Det är egentligen helt otroligt hur komplett Messi är när han startat ett anfall från en utgångsposition som är lägre än Sergio Busquets. Och då är Messi en ''anfallare''.
Barcelona Barclasico
2015-06-08 18:17
Barcelona have rejected all loan offers for forward Munir (19). Sevilla, Celta, and Ajax were interested [sport]

Herregud hur dum kan man vara... Låna ut han!!
Barcelona Gabriel
2015-06-08 18:15
Vi njuter skulle det givetvis stå :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-08 18:14
Florentino har det svårt denna gången. Sist Barcelona vann trippeln hade Barcelona bara Messi som en stor crack. United hade Cristiano och Milan hade Kaka. Han köpte de 2 senare. Den här gången har han redan Cristiano, de 3 andra största stjärnorna spelar redan i Barcelonas anfallstrio. Det enda som återstår är i princip Agüero, som gång på gång på gång uttalat sig om Messis storhet som ohotad nummer 1, och 2 mittfältare i Pogba och Verratti som egentligen knappast kan ses som riktiga cracks. Jobbigt för Florentino. Han grämer sig nog hårt att han gick miste om både Neymar och Surez. Vi byter!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-06-08 18:05
Det är redan måndagen efter att FC Barcelona erövrat Europa och uppmärksamhetshoran nummer ett Florentino har inte slagit till ännu. Hur är det möjligt? Jag får i alla fall inte ihop det. Han måste i sann desperado-anda ta tag i detta nu och göra det enda som betyder något i hans klubb, nämligen spränga banken och ro hem en 'crack'. Vill gärna få lite throwback med alla "transfervakor" som vi såg under sommaren 2009. Skynda dig Florentino!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-08 18:01
Enligt Sport kommer Vinyals inte att få förnyat förtroende att träna B-laget nästa säsong, i stället är det Pimienta som nu tränar Juvenil A som kommer axla den rollen.

Från Juvenil A kommer den nye tränaren, enligt radio Catalunya, att plocka med sig;
Aitor Cantalapiedra
Antonio Ros
Xavier Quintilla (utgående kontrakt som måste förnyas)
Rodrigo Tarin
Lionel Enguene
Isaac Padilla
Amir Natcho

Ska verkligen bli intressant att följa vilka av de nuvarande B-lagspelarna om kommer lämna denna säsong. Som bekant är det ju en väldigt stor trupp på nästan 30 man och med många på väg upp och endast ett fåtal vars kontrakt löper ut så lär det behöva rensas en hel del.

Patric är i princip klar för Lazio, Pol Calvets kontrakt sägs vara på väg att förnyas liksom Justes medan Joan Roman trots en fin avslutning på säsongen lär få packa väskorna.

Med andra ord en hel del som behöver styras upp.
Barcelona 11-9-10
2015-06-08 17:58
Rambla Det lyser verkligen om honom idag, man inser att det är hans dröm. En katalan med Barca hjärta hur kan man ens klaga på det Unnar honom all framgång i Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-06-08 17:51
* Känslan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-08 17:51
Klart dom inte gratulerar oss dom svinen, avundsjuka jävlar som lider av ett stort mindervärdeskomplex. Kan inte vara lätt att va Madridista i fredliga tider. Man är bara framgånsrika när man har en Franco som kan hindra oss från titlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-06-08 17:51
Kännsla säger att Bartomeu vinner valet. Han kommer använda trippeln som argument till att rösta på honom, samt storvärvningar som Pogba. Får se om han lyckas få över medlemmarna, tror faktiskt det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2015-06-08 17:44

Barcelona Namn: AndreD
Sänt: 2015-06-08 17:02
Neymar N11 skrev följande:
Real Madrid ordered their community manager not to tweet any congratulations for Barcelona's CL win on Saturday. [yahoo eurosport]

noter: barcelona have in past years always tweeted congratulations to madrid when they won a liga, copa, champions league or treble #fcblive

Real är sk*t och kommer alltid vara det, man ska inte förvänta sig något från dessa vita clowner..

Treble? :)

Dom kan bara drömma om Treble ;)
Barcelona Barcelonistas
2015-06-08 17:34
Maken till vidrigare klubb finns inte. Den klubben har sjunkit så lågt att det är helt sjukt. Vem minns inte när dom la upp en video på sin hemsida om hur vi filmar osv? Det är pinsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-06-08 17:24
Då är det bara till att börja hålla tummarna för att Bartomeu blir vald.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona the cameroonians
2015-06-08 17:17
I morgon kl. 17 kommer Bartomeu hålla en presskonferens där datumet för valet kommer tillkännages och direkt efter kommer styrelsen att hålla ett sista möte och därefter avgå. En interimledning kommer ta över och se till att valprocessen går enligt planerna och förvalta klubbens intressen under tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-06-08 17:16
Real Madrid - Smutsigaste nyansen av vitt.
Barcelona Guat
2015-06-08 17:13
@Rambla~:


Glöm inte heller att hela Camp Nou hyllade Atleti på Camp Nou förra säsongen när de vann ligan där. När vi vann ligan på Vicente Calderon så började de bua ut oss.
Annons: