/spanien/barcelona/forum/361.aspx/spanien/barcelona/forum/361.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-02 13:34
Är det någon som har koll hur mycket pengar vi har totalt ifall Neymars 222M € kommer in. Hur mycket återstår från denna sommarens budget.
Barcelona BARCA-més que un club
2017-08-02 13:33
Ja då är väl råttan som klar till psg Skönt bli av med denna cirkussagan. Blir intressant hur ledningen spenderar Moneymars pengar på. Från MSN till MSM kanske Mbappe?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-08-02 13:32
|| Barca || Tack fattar inte vad folk ser i Ney som är så omänskligt. Ney ska vara klar NU inte om 3 år han ska kunna vinna guldbollen NU. Tror inte Ney är någon late bloomer hand tid är NU och han blir inte mycket bättre..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-08-02 13:29
Tänk er nu när man jagar med spelare så vet dem att positionen bredvid Messi är ledig finns liksom ingen konkurrens!!! Detta lär hjälpa oss i förhandlingar med Mbappe !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2017-08-02 13:28
Då var Neymars tid i klubben över. Skönt att klubben nu bekräftat att han vill lämna och mycket bra att enkelt hänvisa till klausen på 222 miljoner euro. Vill PSG annat får de komma med förslag, allting ligger i våra händer då, bara ledningen inte accepterar något dumt och illa. Hur som helst så håller jag med många här om att Neymar är en fantastisk spelare men jag hade tagit det hårdare och varit mer orolig om Messi lämnade trots hans ålder i jämförelse med Neymar. Såsom Messi kan avgöra matcher på egen hand och såsom Messi skapar chanser och utrymme för andra i laget, det kan inte Neymar i dags läget. Många må säga att Neymar fof är ung och har mycket kvar men Messi var världens absolut bästa spelare och sågs som genom tidernas bästa spelare vid samma ålder som Neymar. Så med det sagt så vill jag bara säga att det går att ersätta spelare som Neymar men inte spelare som Messi. Vi har en bra trupp och med 2 klass spelare en som ska ersätta Neymar och en klass CM så kommer vi vara ett starkt lag, kanske tom ett starkare lag än innan. Tänk er köpa in 2 starka spelare och därefter ha pengar för minst 2-3 riktigt bra trupp spelare, tänk er den bredd och kvalité vi kommer att ha då! Nu hoppas vi att intressanta namn kommer på tal innan fönstret stänger. Hemskt dåligt av Neymar att dra ut på processen såpass mycket och förstör så mkt av fönstret för Barca med all skit kring hans övergång! Han bör vara Barca tacksam för all evighet och inte förstöra för Barca som han nu gjort. Angående Mbappe tycker jag att det är alldeles för mkt pengar för en spelare som endast visat kvalité i en säsong. Han må bli bättre än Neymar med hästlängder men det är ändå en risk att spendera så mycket pengar på en såpass oslipad diamant. Frågan är dock, tänk om han blir bäst i världen och spelar i Madrid iframtiden vad säger man då? Mycket svår situation kring stjärnan. Vill dock inte att man panik handlar spelare, helt ärligt ta tillbaka Pedro om och spara pengarna till Januari eller nästa sommar istället för att panikvärva spelare för dyra pengar. Låt oss hoppas på det bästa. Hejdå Ney. EDIT: ser att jag missat lite stavningar, komma-tecken etc. Skriver från mobilen så ni får ursäkta.
Barcelona II Barça II
2017-08-02 13:22
Jag förstår inte hur en anfallare med 13 mål i ligan kan vara oersättlig? Det är Neymars föregående säsong, det är fakta och det är inget man kan prata bort. Framförallt kan jag inte förstå att man endast gör 13mål om man har Messi som framspelare.

Nej, vi kan inte titta på vad han gjorde för tre år sen, nej vi kan inte ha argument som "framtida guldbollvinnare", det är enbart trams och spekulationer.

Ja, han hade många mål i CL, men 6 av 8 var MOT CELTIC(!!!), Malmö FF slog ut Celtic för något år sen.

220 miljoner euro för Neymar kraftigt överpris, han är inte ens värd hälften. Lyckas vi dessutom få två spelare i köpet, ja då vet jag inte vad jag ska säga. Lägg därtill att vi blir av med girig h*runge och hans hallick!

Det här är förmodligen FC Barcelonas bästa försäljning genom alla tider!


Fuck Neymar, tack för 2,2 miljdarder, nu kan du dra åt helvete!
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-02 13:19
Problemet är ju att själva transfern inte är officiellt utan bara Neymars önskan att lämna. Vi behöver få in pengarna eftersom det återstår ca 4 veckor till av fönstret och vår ledning är inte snabbast på att förhandla.
Barcelona A good coach is everything!
2017-08-02 13:18
Mbappe är inte omöjlig som vissa här inne säger allt handlar om hur du förhandlar !!! Jag tror Monaco president som ofta uttalar sig gott om Barca hellre säljer till oss än Madrid !! Får vi Mbappe daaamn älskar den spelarn. Ni som är tveksamma ni kommer bländas efter första matchen Mbappe lirar hos oss.. Komigen nu pass på draxler och dimaria in med Mbappe !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2017-08-02 13:18
För en gångs skull så visar ledningen stake. Man hänvisar bestämt till klausulen utan att minska summan med ett öre. Hoppas att man inte går och gör något dumt nu. Stå fast vid det beslutet! Har ingen tänkt på att Tebas (Real supporter) inte vill att denna affär ska gå igenom för att det skulle gynna Barca rent ekonomiskt? Framförallt nu när Mbappe, Dembele och några andra går att köpa loss till "lägre" summor. Vi är ute efter samma spelare som Real, tror ni inte att hans uttalanden och försök till att förhindra affären är ett sätt att gynna Real?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-08-02 13:18
Hellre Dybala än Mbappe. Att lägga så mycket pengar på en 18-åring är fan helt fel. Vad händer om killen inte klarar av pressen? Jag skulle inte våga riskera så mycket pengar i vårt nuvarande läge. In med Dybala om jag måste välja mellan de två.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2017-08-02 13:18
Det jobbiga med allt detta är nu att det är upp till ledningen att ro i hamn och göra ngt bra av detta. Kan ju inte påstå att jag känner mig så där jättetrygg!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-08-02 13:14
Hejdå Ney!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniestas vänsterfot
2017-08-02 13:13
Sjuka pengar, om man kan lita på uppgifterna i länken nedan (aftonbladet). Frågan är om investeringen ger plus, i slutändan? Det baseras ju på resultat av spelare/lag, som skall uppnås, framledes. Tänk vilken press På resultat det blev på Pogba o Bale, efter deras rekordsummor...
Barcelona The Reporter 2.0
2017-08-02 13:13
Ville ha kvar Neymar till en början men efter allt som hänt så känns det rätt att han lämnar. Nu är det glömt och vi måste verkligen öka tempot på marknaden. Det spelar ingen roll att vi har 2.2 miljarder + om vi står där när allt drar igång utan klasspelare. Ni må tycka att Neymar är ett äckel, men äcklet var en äcklig bra spelare för oss. Dembele/Coutinho är ett måste på hans position och någon innemitt. Seri eller en annan bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2017-08-02 13:12
Är glad att den här soppan snart är över och att Justin Bieber Jr snart tillhör en annan klubb. Om klubben lyssnar på hans önskemål och att han ska "avtackas" mot Chapecoense så spyr jag nästan lite. Då får publiken göra sitt jobb...
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-02 13:08
Neymar bekräftat alltså, nu fattas bara pengarna. Förhoppningsvis så löser dom affären denna vecka så vi kan fokusera på nyförvärv.
Barcelona Zyzz
2017-08-02 13:08
Barca måste lösa en ersättare till Neymar. Den luckan blir fan inte lätt att täcka tyvärr... Finns egentligen ingen spelare som kan ersätta honom rakt av (förutom Messi) så det kommer krävas minst 2 riktiga stjärnspelare. Om det inte löser sig så kan vi hälsa hem kommande säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-02 13:07
Mbappe har nu sagt till Monaco att han vill lämna klubben. Barca bör direkt köpa, köp honom för 1,5 plus 2 spelare, släng Arda till dem också och Paco. Skiter i nu vad Mbappe kommer kosta för vi behöver en snabb lösning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-08-02 13:03
Information om Neymar från officiella sidan.
Barcelona LennyRomario
2017-08-02 13:02
@Soko:
Ligger varken i hans kompetens eller ansvarsområde. Jag är helt övertygad om att det står en klubb fritt att bryta emot FFP och senare (om det visar sig stämma) bli straffad. Det står en idrottare helt fritt att dopa sig och senare bli bestraffad, men man inte straffa honom innan han dopat sig. Sen kan ju så klart Tebas ha rätt i sak, men det gör nog ingen större skillnad. Svårt att se att fotbollen vill ha ett system där alla klubbars ekonomi ska gås igenom innan köp får göras.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-02 12:59
Vi har cirka 3 miljarder att spendera på sommarens transfer. Då är Neymars försäljning inräknad. Ledningen bör köpa minst 2 crack annars kan dem avgå. Vi måste ha någon som kan assistera till dem där framme och göra mittfältet bättre. Dröm scenario för mig: Mbappe och Coutinho. Ledningens scenario: Seri och Paulinho. Vi ska inte ha höga förväntningar på denna ledningen. Ha låga så vi blir överraskande ----> Ha Ha Ha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-08-02 12:59
[QUOTE=Thierry Henry]Ronaldinhos ersättare fans då redan i klubben (Messi). Med balon d or inristat i pannan på honom. Neymar va Messis ersättare. Nu tappar vi vår arvtagare och den närmsta framtidens balon d or vinnare och står Med 2st 30 åringar på topp som snart måste ersättas . I en fotbollsmarknad där ingen storklubb säljer sina största spelare för dom är inte i behov av pengar längre, och med kanske fotbolls Europas mest inkompetenta ledning. Det här är inte som när Ronaldinho lämna. Ronaldinho va ett beslut dåvarande ledning aktivt tog för att han va på väg ner och Messi va redo att ta över. Nu blev vår ledning tagna på sängen och det finns ingen ersättare och ingen plan eller strategi. Det fanns det inte ens innan Neymar bestämde sig för att lämna. Nu är det total desperation som råder. Mbappe är den enda som på sikt skulle kunna ersätta och han är öronmärkt av Madrid som det ser ut. Situationen är mycket allvarlig. Vi har hittills misslyckats med att ersätta både Xavi och Iniesta, och vi står snart inför att behöva ersätta både Suarez och avlasta Messi på top då dessa redan passerat 30. Där är 4 positioner där det ska trollas fram världs spelare från Gud vet vad under kort tid. Denna ledning har lyckats rasera allt Spotta byggde upp och fört oss tillbaka till kaos och oreda som rådde innan han tog över. Fansen måste resa en missförtroende omröstning och rädda klubben om den inte utför mirakel nu här i sommar. För utvecklingen har gått åt fel håll väldigt länge nu. [/QUOTE] Håller faktiskt med dig. Visst jag tycker Neymar skulle bort efter hela soppan, men jag är dunder säker på att ledningen inte har en aning om vad man ska göra nu. Vi har inte lyckats ersätta Xavi och Alves på snart 4 år och Neymar kommer bli ännu svårare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-02 12:58
Som jag tidigare skrivit så kommer affären att kosta PSG 5 miljarder !
Barcelona Soko
2017-08-02 12:52
Ligachefen: PSG ekonomiskt dopat.
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-02 12:52
För en månad sedan var detta en omöjlighet. Idag är det ren lycka. Det svänger snabbt i en fotbollssupporters hjärta.
Barcelona Katalano
2017-08-02 12:51
Många talar om Neymar som oersättlig då han är bäst på sin position. Som jag ser det så handlar det inte om att få in en ny spelare med samma spelartyp som Neymar utan något annat som kan göra oss till ett bättre lag och mindre beroende av individuell briljans. Att ha både Messi och Neymar kliva ner i planen och hämta boll gör att endast Suarez finns att tillgå i djupet. genom att använda mittfältet mer så finns det inte samma behov av att ha 2 yttrar så långt ner i planen för att bygga spelet. Istället ska vi lita mer på mittfältet och Messi att få upp bollen i planen och att vänsteryttern ska finnas mer tillgänglig i djupet också, med löpningar som öppnar upp och breddar försvar. Det är upp till Valverde att få igång vårt mittfält för att klara av detta.

Senaste åren har vi haft anfallsspelare som inte velat komma till Barca för att de vet att de inte kan konkurrera med MSN om en plats i startelvan. Får vi in en ytteranfallare med lite mindre stjärnstatus så ger det fördelar konkurrensmässigt i laget då spelare känner att det finns en chans att fajta sig in i startelvan. Det underlättar också att värva in nya spelare i laget.

Andra fördelar jag kan se: Bättre stämning i truppen, vi blir av med en spelare som missbrukar sin makt och status i klubben- som tar medvetna avstängningar för att fira sin syster i Brasilien en gång om året mitt under säsongen. Och bland det viktigaste, Neymar söker alldeles för ofta MS med sina passningar istället för att passa den spelare som är i bäst läge i varje given situation.

Med detta sagt. Neymar är en fantastisk spelare som är otroligt skicklig och dessutom erbjuder värdefull PR med sitt varumärke och show. Det finns ingen annan spelare som skulle kliva in och göra det han gör på planen. Men med tanke på att vi redan har Messi i laget så är inte Neymar nödvändigtvis vad vi behöver. Med en annan spelartyp så kan vi bli ett bättre lag trots att den individuella skickligheten på den givna positionen blir något sämre. En spelare som lyfter sina lagkamrater istället för att begränsa dem.
Barcelona Trio Mágico
2017-08-02 12:50
Förstår ej varför ledningen verkar ha stirrat sig blinda på Coutinho. Han har ingen plats i dagens Barca... Men nu när Neymar såpan är över, så börjar cirkusen på riktigt. Det kommer antagligen vara konstanta rykten om anländande spelare ända in i det sista av detta fönstret. Återstår bara att se vad den här inkompetenta ledningen kan åstadkomma. Har inga höga förväntningar dock...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-02 12:49
COPE: Neymar will leave the City of Barcelona in 1.5 hours to go to another european destination to 'relax'. Han förtjänar verkligen o vila. Han har haft det så jobbigt och stressigt på sistone :((
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-08-02 12:47
@Soko:PSG köpte Neymar för 222 miljoner . Räkna med att Sokomadrid kommer få betala minst 400 om dom köper honom i framtiden
Barcelona Barcelonistas
2017-08-02 12:47
Thierry Henry - sanslöst vad negativ du var då. Kmr inte långt på 2,2 miljarder är du go elr? Utöver dom 2,2 miljarder som vi har så har vi ju sommarens budget på 1 miljard.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: