/spanien/barcelona/forum/3580.aspx/spanien/barcelona/forum/3580.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2015-06-25 03:15
Valdivia är ett riktigt guldkorn! Enligt Chiles bästa spelare under turneringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-06-25 03:08
Det är ändå ganska lätt att glömma bott att Uruguay har en befolkning på ca 3,3 miljoner. Oerhört starkt av dom att prestera så bra inom fotboll som dom gör. Och det är inga dussinlirare dom får fram.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andrés V
2015-06-25 03:07
Förstår aldrig vad Cavani gör, chilenska spelaren tar han på rumpan och cavani får sitt andra gula kort? haha!
Barcelona Liunil Masse
2015-06-25 02:56
Ofta det blir straffar efter 90 min?!
Barcelona Liunil Masse
2015-06-25 02:55
Cavani alltså, pinsamt. Chile kommer ta över ännu mer nu, onödigt.
Barcelona LeoMessi
2015-06-25 02:45
@Shanghai:


Haha ja stoke är ju tydligen omöjliga! Tur för dom europeiska topplagen att Stoke medvetet inte kvalar till CL för då hade dom prenumererat på CL-pokalen.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-06-25 02:34
Liunil Masse

Precis, man får inte glömma Uruguay. De har inte samma tekniska spelare men alla krigar verkligen för varandra. De står rätt, de viker inte en tum i närkamper och håller Chile borta från de farliga områdena.
Barcelona Shanghai
2015-06-25 02:27
LeoMessi Haha, jag har för mig att Rooney sade att vi inte hade klarat det mot Stoke City på deras hemmaplan också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-25 02:20
@L.A.M Nr 10:


Chile har bjudit på en fantastiskt fotboll innan kval matcherna inför VM. Sen dess har det fortsätt bara. Så roligt att titta på dem.

Som du redan har skrivit, rörelserna, one touch spelet, närkamperna, de hungriga blickarna och den krigar andan.

Chi, chi, chi Chile..

Synd att Arg inte spelar den här fotbollen..
Barcelona Liunil Masse
2015-06-25 02:16
Asså Uruguays försvar är äckligt bra. Chile har problem med att skapa dom solklara chanserna.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-06-25 02:01
Chiles rörelse utan boll är beundransvärd. Ständiga löpningar bakom backlinje, mellan motståndarens lagdelar och de vågar spela snabbt och på en touch vilket får spelet att flyta. Sedan en enorm intensitet i försvarsspelet för att vinna tillbaka boll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-06-25 02:00
Phil schoen om sanchez : "He proved he could do it a wet tuesday night at stokes" hahah man kan undra om han har läst kommentarerna om stokes härinne;)

Barcelona LeoMessi
2015-06-25 01:57
Så som Chile spelar så är det dom jag håller på. När det kommer till landslag så brukar jag oftast heja på det laget som försöker spela det mest tempofyllda spelet. Argentina brukar jag hålla på men det är mest för att Messi ska vinna något med dom så alla haters håller käften. Förut brukade jag kolla på alla Spaniens matcher men numera så orkar jag inte ens bry mig om när dom spelar. Tycker VDB är en fegis och att Spanien spelar oerhört tråkigt numera, dom spelar inte som Barca och det märks! Ingen tanke på bakom spelet och 9 mittfältare på plan...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-06-25 01:53
Lion24 Tempo, bra passningsspel och tuffa närkamper. Riktigt härlig inledning på matchen. Chile är dock betydligt mer konstruktiva, hoppas nog på dem även om jag främst vill se en bra match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-06-25 01:49
Ni som varit besvikna på Copa América, jag råder er att kolla på Chile-Uruguay som går nu. På länktips finns det bra stream. En fantastisk match så här långt och jag verkligen älskar Chiles spelsätt. Det är allt som Tata Martinos Argentina inte har.
Barcelona Gabriel
2015-06-25 01:41
Freeyourmind

Det ska jag göra, han är inne och läser här också även om han inte skriver så han lär säkert se all uppskattning oavsett.

Nu är det godnatt från min del. Bona nit hermanos culés!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-25 01:16
Gabriel

Du får verkligen tacka din bror från oss!..

En video jag direkt fastnade på är den här när Suarez körde över England i Vm.

Den där matchen visade Suarez hur mycket hat han har för England, engelska Fotbollförbundet och speciellt deras media som har jagat honom varje säsong.

Titta hur mycket känslor han visade upp!! Om du visade den här klippen för någon som inte har sett VM skulle så skulle personen i fråga tro att Suarez avgjorde VM finalen den dagen..

Älskar känslorna han visar upp..
Tråkigt som fan att han gick wacko och blev utslängd från VM. Hade Suarez varit kvar i Uruguay under skulle de säkert komma till final med den passionen..
Barcelona Gabriel
2015-06-25 00:31
Kära hermanos culés, det är nämligen så att min bror kom in till mig nyss med en överaskning. Han har precis skapat en youtube-sida som heter FC Barcelona 14-15. Den innehåller PRECIS ALLT som har hänt under säsongen. Ja, ni hörde rätt, precis allting. Den innehåller allt från Luis Enriques anställning som tränare, presskonferenser, nyförvärven i början av säsongen, försäsongen, träningarna, highlights från försäsongen, highlights från ALLA matcher (Ligan, CdR och CL), spelarhighlights från enskilda matcher, till slutet där vi vann trippeln med trippelfirandet. Och allt är i rad och i ordning! Han har i princip skapat den perfekta youtube-sidan för oss culés vad gäller trippelsäsongen. Totalt sätt 580 videor. Det är bara att gå in och välja själva vad ni vill se tillbaka på för jag kan garantera er att precis allting finns här. In och njut och glöm inte att favorisera sidan för jag kan lova er att den kommer att växa fort. Varsågoda alla culés och tusen tack till min kära broder, Cristoffer!
Barcelona the cameroonians
2015-06-25 00:23
Laporta: Mina kopplingar till Jorge Mendez (agent)?

Han öppnade dörren till värvningen av Rafa Marquez, sedan dess har vi en god relation - precis som med många andra (agenter).

Barcelona L.A.M Nr 10
2015-06-25 00:11
Den enda stora nackdelen med att Laporta skulle bli vald som president är att han är så positivt inställd till en värvning av Pogba.
Barcelona the cameroonians
2015-06-24 23:53
Laporta körde ännu en intervju ikväll, här kommer saxat några kommentarer; - Alexanco kommer äter att få ansvaret för la Masia - Att Pep gav sitt stöd åt mig berörde mig djupt. - Abidal vet hur man delegerar och han kan sin fotboll. Han är väldigt motiverad. - Tränaren måste vara med och besluta, men Abidal är den som måste fatta de slutgiltiga beslutet. Han måste också vara i harmoni med tränaren. - Systemet måste dock vara det som är överordnat tränare och sportdirektör - Pogba skulle vara en utmärkt förstärkning för laget och en spelare som passat väl in. Paul skulle vara stolt över att komma till vår klubb. - Joan Olive är mitt förslag som generalsekreterare/ordförande - Våra chanser att vinna detta val är goda, vi måste se till att förklara vår modell på ett bra sätt. - Det är omöjligt att det endast är Qatar som vill sponsra Barcelona. Vi har redan fått ett par förslag. Det är inget hemligt recept likt Coca-cola. Vi är Unicef, de är Qatar. Det handlar inte enbart om pengar. - Jag vill förändra klubbens image och till ett som signalerar solidariska och mänskliga faktorer. - Klubbens kommersiella intäkter har sjunkit med 1% (sedan 2010) och vi har sålt vår tröja till Qatar. Jag vill ha en stabil och konsekvent modell som motverkar detta. - Messi är ledaren. Andra förstår hans roll och nu fungerar både han och laget bra. Han är speciell och vi har honom att tacka för allt det han gjort för klubben.
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 23:44
@barcastuff: Laporta (presidential candidate): "Pogba? He'd like to join. He'd be one of the best signings. Everyone thinks he would fit in." [catradio] @barcastuff: Presidential candidate Laporta announces that former player Alexanko (59) will again become academy director if he wins elections [catradio]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 23:35
L.a.m Du har rätt största felet är ju att det går på innebörden, speciellt under en sån här liten turneringen Du har en hel del spelare i svenska laget som har klass, som borde ta för sig mer och visa upp sig. För det är vad såna här turneringar är, skyltfönster för talanger. Då får man börja bryta mönstret
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-06-24 23:29
11-9-10

Kan hålla med om att det något smutsigt men tyvärr uppstår sådana här situationer ibland. Jag kan inte klandra Portugal eller Sverige, de är båda nöjda med kryss och har samlat ihop tillräckligt med poäng och vunnit rätt matcher för att spela på resultat. Själv anser jag målskillnad vara mer rättvist under ett gruppspel.

Barcadinho

Har alltid fått känslan av att Barcelona fokuserar mycket på individuell teknik och spelförståelse i unga åldrar. Det märker man inte minst på de egenfostrade A-lagsspelarna, de är både väl inskolade i Barcas spelsystem men besitter även en hög nivå i sin speluppfattning och tar smarta beslut ute på planen. Förstår dock vad du menar, här i Sverige när man genom åren mött lag som AIK, BP med mera känns de ofta nästintill robotliknande i sitt agerande. Det är en fördel att kunna sitt lags spelidé och applicera det i matchspel men det kan även låsa vissa spelare, vilket är tråkigt. Hur som helst alltid intressant med balansgången mellan individen och kollektivet. Det som de flesta framgångsrika lag har gemensamt är att de hittat rätt däremellan.
Barcelona Barcelonistas
2015-06-24 23:17
Ekwall: " men dom tårar som vi följer nu är åtminstone glädjetårar" Nej han gråter över att dom inte åkte ut, vad är det för frågor idioten ställer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-06-24 23:13
Det här laget ska bemästra det taktiska spelet som krävs i nästa steg. Först. Jag tycker att Sverige neutraliserade Por rätt enkelt.
Sen att det fattas andra dimensioner o egenskaper är en annan femma. Men det gjorde det också i Por. Det fanns ingen som kunde göra riktigt udda saker, men tekniken o bollbehandlingen satt mycket bra i nästan alla spelare.

Men hur får man spelare som gör annorlunda grejer när utbildningen går strängt på att vara teknisk, kvick med fötterna o kvick med tankarna. Andra egenskaper hamnar längre ner. Jag har kollat på många ungdomsmatcher på BarcaTV på mina besök i Spanien. Och jag har ofta haft en känsla av att de spelar som en maskin, inlåsta i spelmodellen. Det finns också nackdelar med sånt strängt sätt. Det tar död på individernas egna speciella förmågor.
Det är en balans gång, svårt att hitta rätt dvs att lära sig spela som ett lag enligt modellen samtidigt som man uppmuntrar spelarna ta kreativa beslut.

Barcelona Barcelonistas
2015-06-24 23:08
Den ungen lever ett liv han, medan jag knappt kan paya min hyra. men Mesdi betalar ju till oss med, den fotboll han presterat, titlarna som laget vinner är bättre än alla miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-24 23:05
Tiki-Taka

tror också på att det blir den, tycker att det är kul att du tog med grimaldo hoppas han får chansen...sen att vi kan vi ju diskutera valen av spelare Lucho valt att satsa på, exempelvis muir istället för sandro o deulofeu, bara tanken får mig att koka haha. men lucho gav o trippeln så han får nog tid o visa vrf han alltid väljer katalan marokanen hehe
Barcelona Barclasico
2015-06-24 23:02
haha så jävla gullig unge

Thiago grattar pappa Messi
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 23:00
L.a.m Krav absolut inga, RESULTATEN har varit överförväntan. Men däremot det Portugal och Sverige visade upp dödar mitt fotbolls hjärta och allt jag älskar med sporten
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: