/spanien/barcelona/forum/357.aspx/spanien/barcelona/forum/357.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2017-08-01 19:39
[QUOTE=Gabriel]DizzLow Neymar en hjälte? Kanske din hjälte, inte min. En Barça hjälte för mig ska för det första leva upp åtminstone 7/10 delar av förväntningarna man har på honom, vara lojal mot klubben, visa respekt mot klubben, sina lagkamrater och fansen. Neymar är inget annat än en råtta och så långt ifrån en hjälte man kan komma. I länktips hittar du min hjälte. [/QUOTE] Fucking true! Den hjälten fick mig att börja hålla på den här klubben för ca 16 år sedan. Var på en bar i Barcelona och såg en högerback vid namn Puyol göra en fantastisk helikopterfint. Det fick mig att kolla upp vilken galen klubb som har sådana galna backar. Medlemsägd, ingen tröjsponsor, fina värderingar och la masia. jag var fast.....föga visste jag att den där helikopterfinten förmodligen vad den enda Puyol gjorde i karriären. Det spelade ingen roll, hans inställning var värd mer än varenda fint Neymar någonsin kommer göra i hela sin karriär.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-08-01 19:28
[QUOTE=Gabriel]Han skrev det på sin Instagram tydligen. [/QUOTE] oj. nej, jag trodde faktiskt inte att ens han var så jävla dum i huvudet. Men han upphör aldrig att förvåna. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-01 19:25
DizzLow

Neymar en hjälte? Kanske din hjälte, inte min.

En Barça hjälte för mig ska för det första leva upp åtminstone 7/10 delar av förväntningarna man har på honom, vara lojal mot klubben, visa respekt mot klubben, sina lagkamrater och fansen. Neymar är inget annat än en råtta och så långt ifrån en hjälte man kan komma.

I länktips hittar du min hjälte.
Barcelona DM1982
2017-08-01 19:23
[QUOTE=DizzLow]Gabriel Det där skräpet, var vår framtid. Han kmr att vara livet, vägen och sanningen, dem närmsta tio åren. Men det är nåt fel på oss människor, som väljer att behandla framtida profeter, som skräp när dem är aktiva. John 4:44 He himself had said that a prophet is not honored in his own hometown. Många cules bör skämmas över, hur vi kommenterar våra hjältar, när dem vill eller väljer nåt för sig själva. Vi tackar dig Neymar, och vi önskar dig allt gott! [/QUOTE] Om vi ska vara bibliska; Galatians 6:8 Those who live only to satisfy their own sinful nature will harvest decay and death from that sinful nature. But those who live to please the Spirit will harvest everlasting life from the Spirit. The Spirit är självklart Barça i det här fallet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-01 19:16
DizzLow Så du anser att Neymar med far har skött det här klanderfritt? Varit ärliga och öppna med sina intentioner, där de träffat och haft kontakt med andra klubbägare i smyg under nästan ett års tid?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mikheil
2017-08-01 19:16
Kan de vara så att Al Khelaifi är lite avvaktande pga att han kanske inte vill ha alla blickar på sig nu? Jag tänker på att ingen kan ha missat hur Neymar samt hans far har utnyttjat Barcelona på alla möjliga sätt. Al Khelaifi är kanske rädd att Neymar ska utnyttja PSG på samma sätt som han och hans far har utnyttjat Barca. Jag hade iallafall varit försiktig med att köpa en spelare man inte vet vart man har.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DizzLow
2017-08-01 19:12
Gabriel

Det där skräpet, var vår framtid. Han kmr att vara livet, vägen och sanningen, dem närmsta tio åren. Men det är nåt fel på oss människor, som väljer att behandla framtida profeter, som skräp när dem är aktiva.

John 4:44 He himself had said that a prophet is not honored in his own hometown.

Många cules bör skämmas över, hur vi kommenterar våra hjältar, när dem vill eller väljer nåt för sig själva.

Vi tackar dig Neymar, och vi önskar dig allt gott!
Barcelona Rambla~
2017-08-01 19:12
Enligt Sport så är Griezmanns klausul på hela €200m. Det gäller denna sommar, nästa sommar återgår den till 100m. Den högre summan skrevs in i det förnyade kontrakt fransmannen skrev på för några veckor sedan. Atlético, som är förhindrade att registrera nya spelare fram till januari 2018, kommer under inga omständigheter att backa på den summan eller förhandla om Griezmann. Jag antar att vi kan avskriva honom helt från listan med en gång. Inte ens vår ledning skulle slänga iväg 200m på Griezmann i detta skede.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-01 19:01
Nasser Al Khelaifi, vill du visa respekt? Det gör du bäst genom att försvinna tillbaka till öknen där du kom ifrån och syssla med kamelracing istället? Ja, eller så kan du ta av bojorna på Verratti, uppfylla hans önskan och sätta honom på ett plan med destination El Prat (BCN). Sätt sen in minst €150m på Barcelonas konto och först då kan du få din lilla Justin Bieber-kopia du så desperat suktar över att få visa upp för omvärlden som någon slags trofé. Slit honom med hälsan. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-01 18:52
PSG:s redaktion här, skrev de inte att Neymar skulle ta flyget till Paris från Doha? De hänvisar ju hela tiden till sina så pålitliga baguette-journalister. :P Så var är han? Ser inte att han eskorteras runt i någon slags töntig parad genom Paris gator som det var tal om. Seriöst, den klubben alltså, lider av ett sådant mindrevärdeskomplex att det blir pinsamt. Det ska vara så flashigt och plastigt där deras nyvunna rikedom hela tiden ska visas upp inför världen. Snacka om att försöka köpa till sig status och respekt så snabbt det bara går.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mikheil
2017-08-01 18:46
Försöker PSGs president att smöra med kommentaren att Neymar är en Barca-spelare och man ska visa respekt mellan klubbarna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2017-08-01 18:45
Nasser Al Khelaifi (PSG): "Today Neymar is a Barcelona player. Tomorrow a PSG player? Only God knows that." Men herregud.. verkar inte som denna historia kommer ta slut imorgon iallafall. Nasser gick från att säga att transfern går riktigt bra och att han är "säker" till att påstå att bara Gud vet vad som kommer hända?
Barcelona DM1982
2017-08-01 18:41
[QUOTE=Neymars]Al Khelaifi (president PSG): "Neymar is a Barça player and we respect the contracts of all the clubs and players" #fcblive [/QUOTE] Aj aj, låter inte bra. Fan för att ha en sur Neymar som har irriterat alla under hela nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-08-01 18:40
Al Khelaifi: "Today Neymar is a Barcelona player and we will see what happens with him tomorrow" #fcblive

Guys, imorn gäller det, antingen är han en Barca spelare eller en P*G spelare..
Barcelona Gabriel
2017-08-01 18:33
Kommer bli riktigt besviken om Neymar stannar kvar, orkar inte med att gå runt o sura på Neymar under en hel säsong, att inte kunna fira när vi gör mål om det är han som gör målen, eller att grimagera fult varje gång jag ser hans ansikte på Camp Nou.

Bort med skräpet bara.
Barcelona Soko
2017-08-01 18:31
Jag har varit nästan säker att affären kring smutsen inte kommer bli av och tror nu ännu mera till min stora sorg att arroganta smutsen blir kvar . Han får nöja sig med att ha varit nummer 1 i världens alla medier och PSG nöja sig med det samma. Båda fick mycket publicitet .
Jag hoppas bara att Valverde gör det Enrique inte vågade, att sätta smutsen på plats och ge chansen till Paco, Deulefou och andra och visa vem som bestämmer.
Barcelona Gabriel
2017-08-01 18:24
Han skrev det på sin Instagram tydligen.
Barcelona Gabriel
2017-08-01 18:23
Smogen

Varför det? Han om någon är väl kapabel till o säga något sånt, eller?

Men ja, här har du källan.
Barcelona Barclasico
2017-08-01 18:23
Neymars

Haha lite kalla fötter där
Barcelona Neymars
2017-08-01 18:22
Al Khelaifi (president PSG): "Neymar is a Barça player and we respect the contracts of all the clubs and players" #fcblive
Barcelona Soko
2017-08-01 18:22
Expressen skriver att Barca och PSG är i krig och skriver vidare :

L'Equipe skriver att Barcelona-pampen Bartomeu planerar att stämma PSG, som han anser ha använt otillåtna metoder när man tog kontakt med Neymar. Samtidigt har Barcelona uppmanat andra europeiska storklubbar att ta avstånd från PSG och se till att de får en marginaliserad position i fotbollsvärlden
Barcelona Smogen
2017-08-01 18:17
[QUOTE=Gabriel]Cristiano Ronaldo: - Folket stör sig på min glans. Insekterna atakerar de lamporna som lyser. Haha, shit. [/QUOTE] källa? har svårt att tro på att han sagt det där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi M10
2017-08-01 18:14
@Gabriel:
Messi hamnade också i samma situation men man aldrig läste såna dumma kommentarer från honom. Ronaldo bör fokusera mer på att bevisa sig oskyldig än sånna onödiga kommentar. 145M är inga kaffe pengar Mr Ronaldo, du förstör bara din image.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-01 18:09
Gabriel - den klubben och dess spelare alltså. Sanslöst fatfar inte hur man kan hålla på ett sånt lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-01 18:03
Cristiano Ronaldo:

- Folket stör sig på min glans. Insekterna atakerar de lamporna som lyser.

Haha, shit.
Barcelona FCB_Messi
2017-08-01 17:58
Folk säger Griezmann Griezmann här inne . Så ni menar allvar att ni hade valt honom före carrasco ? Carrasco som är på vänsterkanten med. Griezmann spelar centralt . Och där ska Dybala gå före Griezmann alla dar i veckan .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-01 17:38
Runt om Camp Nou har Barcas fans lagt ut banderoller riktade mot Neymar, typ "Ut med förrädare och Barca är bara för de som älskar att bära Barcas tröja ".
Barcelona Soko
2017-08-01 17:24
Ja Dybala blir lättast att värva då Juventus har sagt att han kan spela i Juve tills han själv vill. Med andra ord kan Dybala själv bestämma om han vill lämna, Juve kommer inte att hindra honom . Det är är bara frågan till vilket pris. Det har snackats om att Dybala har ett speciellt rabatt pris om han en dag vill lämna för Barca. 70-80 miljoner hade varit rimligt.
Klopp spelar tufft om Coutinho för Klopp som redan har ett skit lag vet att han kommer ha det svårt att ta Liverpool till CL denna säsong även med Coutinho.
Dembélé har der varit mycket tyst om. Dortmund är inget lag som säljer spelare för dyra pengar så 70-80 miljoner hade han kunnat värvats om Barca verkligen ville det. Vem vet kanske Barca förhandlar i tysthet för att inte riskera att hans pris stiger för så fort vi visat intresse så blandar sig andra enbart för att pressa upp priset.
Aguero har allt mindre med speltid hos Pep så han kan Pep släppa för 50-60 miljoner.
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-01 17:00
@Andres Iniesta #24:


Ta inte åt dig barca broder/syster det är en jobbig tid för alla cule just nu.
Bara ta allt med ro.

After the rain sunshine will come
Barcelona Andres Iniesta #24
2017-08-01 16:55
Oj, talar du för alla? Verkar inte vara en självklarhet för "alla" med tanke på vad jag läst här inne...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: