/spanien/barcelona/forum/3533.aspx/spanien/barcelona/forum/3533.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 17:26
Bartomeu har ännu inte meddelat (han vill inte att valet ska handla om namn...) vilken person som kommer att bli sportchef, även om han påstår att han kommer gå tillbaka till det traditionella arbetssättet.

Samtidigt fortsätter Braida att snacka om tiden efter valet, vilket borde innebära att Barto kommer fortsätta med den tekniska ledningen i stället för en sportchef.

Härligt att han vill fortsätta med Braida som misslyckats med det enda uppdrag han hade - att värva Pogba. För vad annars har han gjort, lite köpoptioner på övervärderade brassar (Gerson) när vi redan har Rafinha.
Man kan ju undra vad som händer med brassespanjorens kontrakt som går ut nästa sommar...
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-03 16:49
Barclasico

som lucho verkar loska haha. hoppas han får en plats i a laget i år ifall pedro säljs fan. vi har för tunt anfall. 3 spik start o 2 talanger som hoppar in grymt!. även om jag inte tror på munir hehe (hoppas han motbevisar).
Barcelona Barclasico
2015-07-03 16:47
Adama Traoré completed 243 dribbles in the Segunda 14/15, more than any other player in Europe. [Opta] Adama Traoré : 243 dribbles 58% Eden Hazard : 180 dribbles 61% Lionel Messi : 174 dribbles 51% Karim Bellarabi : 153 dribbles 48% Roberto Firmino : 140 dribbles 53% TRAOOORE, vår nästa stjärna!!
Barcelona FCB_Messi
2015-07-03 16:46
Det här är bland det värsta jag har läst . En intervjue med pastore !! Större egoist på plan får man ju leta efter . Ni som har sett Argentinas matcher nu under copa borde verkligen förstå vilken jävla dynga han pratar.. “I am playing here to make things easier for Leo and for Di Maria,” Pastore told the Copa America website. “What I like most is setting up goals. When I give a pass that ends up being a goal I enjoy it more than anything else. “Messi likes all sorts of passes, because whether you give it to him on his chest, his head or his feet, he always controls it well.” “He likes short passes a lot, so that he can play a one-two. He does that a lot for his club and I have seen it in training here. What he likes best is to have players nearby so he can receive the ball back.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 16:43
@B-Guden:


Skulle det hända att en massa folk från ett och samma land oväntat söker medlemskap på samma gång så får man ju analysera det där och då.
Som Jodi Farré sa, det kanske är så att det i så fall finns en anledning att starta ett mini-Barcelona i det landet?

Men fler medlemmar gynnsamt, skulle antalet fördubblas till 300.000 betyder det cirka €25 miljoner mer i inkomster till klubben.

Och sen kan man ju fråga sig vad skillnaden är på en kinesisk president och den marionettledning vi hade tills för en månad sen. Hur kul är det att vara beroende av blodspengar från Qatar och all den påverkan det för med sig?
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 16:29
Spelschemat brukar släppas runt den 20:e juli, och sen dröjer det ytterligare nån vecka innan biljetterna blir tillgängliga på hemsidan som ff är den bästa platsen att förköpa biljetter på.

I annat fall är det bara att köpa i luckorna utanför Camp Nou eller i Barcas egna butiker på flygplatsen (terminal 1) eller inne vid Plaza Catalunya.
Gäller alla matcher förutom el clásico.

Kostnaden för en biljett på andra ring brukar hamna runt 65-135 euro beroende på motstånd och hur nära mitten man vill sitta.
Barcelona Den vise mannen
2015-07-03 16:07
När släpps biljetter för La liga 15/16? Funderar på åka ner i början av hösten. Ni som kan, vad kostar en biljett med hyfsad sikt? Var köper man billigast?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2015-07-03 15:43
@el Flaco:


Tycker det ändå är bra, tänk om vi skulle få en kinesisk majoritet i klubbens medlemmar tror då det skulle va stor chans att en kinesisk president anländer en vacker dag och börjar göra klubben mer kinesisk och struntar i katalonien
Barcelona A good coach is everything!
2015-07-03 15:00
Alltså Pogba för 65m max kan jag köpa att ledningen sträcker sig. Men hur fan tänker dem när dem redan har fått ett nej för 80m och ändå fortsätter att jaga honom. Jag mena va hände med Arda ? Eller Gundugan ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 14:59
Laporta annonserade idag vilka personer han tänker sig ska vara ansvariga för Handbolls-, Hockey- och futsalsektionerna.

Samtidigt passade han på att ge Bartomeu en gliring genom att säga följande;

"Han använde Arda Turan som en täckning för den misslyckade försöket att köpa Pogba... Kanske använder de Luchos önskan att värva vissa spelare som argument, men att i princip annonsera att man lyckats ro i land Pogba för att sedan återvända tomhänta är löjligt och något klubben inte har råd med"
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 14:48
Braida (adviser): "My dear friend Marotta has officially rejected the bid for Pogba. It doesn't end here, but now there are first elections"

Vad menar du Braida?
Din chef sa ju igår att Pogba inte var på Luchos lista över önskade spelare och inte var aktuell för Barcelona förrän han "mognat".

Dags att se sig om efter ett nytt jobb Ariedo???!!!
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 14:44
el Flaco

Under Rosell & Barto har det varit bättre att vara icke medlem i klubben men med medlemskap i en Penya. För då har man haft större chans att få biljetter till Copa de Rey och CL-finalen.

Under 2012 var jag tvungen att åka till Barcelona bara för att omregistrera mitt medlemskap i Census - programmet för medlemsregistrering. Sjukt.
Som "plåster på såren" fick jag en liten plånbok. Hade hellre fått en biljett till någon match....
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 14:40
Vi kan inte låna ut en spelare eftersom det kräver registrering först.

Jag är övertygad om att Juve inte är intresserade av att ha en spelare i laget som redan skrivit på för en annan klubb - det funkar liksom inte.
Och Pogba lär som jag tidigare skrivit inte vilja sitta på läktaren i 5 månader.

I mina ögon är det bättre att vänta till 2016.
Och vem vet, då kanske Samper och/eller Rafinha blommat ut i takt med speltiden och behovet av en 100-miljonersspelare är kanske inte lika stort.
Barcelona Barcelonistas
2015-07-03 14:33
Elr att man köpet Pogba nu men samtidigt också lånar ut honom till Juve fram tills vintern. ( inget cl spel utan bara serie a för Pogba) Dom här alternativen jag nämner är dom möjliga?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-07-03 14:30
Cameronians - kan man inte göra en deal där Barca köper Pogba nu för att sen spela i Juve fram tills 2016 för att sen joina Barca? Då ska det vara utan cl spel för Pogba under den tiden han är i Juve då han kan spela cl under våren med Barca. Elr så gör man någon deal där Pogba inte registreras för cl, men inte heller köps fram till vinterfönstret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-07-03 14:10
Nu är det fritt fram för psg och man city att värva,, nu blir det kaos i marknaden
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2015-07-03 13:47
vilket clownklubb Rm är. Slänger ut sina legendarer medan deras fans kräver fler galactic värvningar som aguero. Till och med eibar kommer att ha en bättre defensiv. Rip RM.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona el Flaco
2015-07-03 12:41
En viktig sak som både Laporta och Benedito har nämnt är att de tänker ta bort de här restriktionerna som hindrar folk från att bli medlemmar. Benedito sa att det enda som man måste göra är att infinna sig personligen i Barcelona för att skriva in sig, men annars finns det inga övriga krav. Detta är något jag fann oerhört positivt med tanke på att det som Rosels junta gjorde stängde dörrarna mot många fans och gick emot vad klubben står för. Att deras argument för att göra det även gränsade till fördomsfullt och ignorant gjorde det inte bättre heller.
Barcelona NoGo™
2015-07-03 12:17
Barcelona's managing committee is again looking into signing the deal on the transfer of Atletico player Arda Turan (28) now already. [md]
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 11:41
@Loco Lucho:


Laporta har aldrig sagt att han skulle göra klart med Pogba redan nu, utan snarare att han kommer värvas NÄR och OM han blir president.

Det han nu säger är att han inte utesluter ett värvningsförsök redan UNDER kampanjen - vilket såklart är väldigt svårt med tanke på att fransmannen säkert inte vill sitta på läktaren i 5 månader.

Om det är någon som leker i den här kampanjen så är det Junta Gestora och Bartomeu. De leker inte bara med en massa namn, de leker också med medlemmarnas intelligens och far med halvsanningar blandat med rena lögner.
Barcelona petersays
2015-07-03 10:29
@Blaugrana91:

Säg det till Pep som inte ville ha ex Keirrison och säkert inte Henrique eller Zlatan heller. Klart presidenten och sportchefen har synpunkter med..
Barcelona Neymar N11
2015-07-03 09:53
Atletico's deadline for Arda Turan to leave is 8 July, when their pre-season starts. Barcelona, Man United, Chelsea, PSG interested. [md as] Han hamnar säkert i Chelsea eller Man United.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-03 07:10
[QUOTE=Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]]Enligt Sique RodríguezGairí från Cadena SER, så är Laporta sugen på köpa Bernardo Silva om han blir vald. Bernardo spelar i Monaco och representeras av Jorge Mendes. [/QUOTE] Sen när bestämmer presidenten vilka spelare som ska värvas? Vet inte om Laporta är medveten om att vi har en tränare....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2015-07-03 05:40
Enligt Sique RodríguezGairí från Cadena SER, så är Laporta sugen på köpa Bernardo Silva om han blir vald. Bernardo spelar i Monaco och representeras av Jorge Mendes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-03 03:44
konoplyanka klar för sevilla. grymt för la liga!
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-03 03:30
Loco Lucho

för mig så har både barto o laporta skämt ut sig o klubben rejält. känns som 2 barn som bråkar om en leksak.

besviken på dig laporta=(

in benedito we trust!
Barcelona Loco Lucho
2015-07-03 01:53
Laporta (presidential candidate): "Pogba has a deal with Juve, so he has the key. I don't rule out trying to sign him during campaign" [ser]

Sa inte Laporta tidigare att om han vinner valet så kommer Pogba värvas? Nu låter det ju mer tveksamt till att Pogba hamnar i Barça...
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-03 01:44
11-9-10

jag är 100% säker på att madridistas har röstat mer än cules dom är mer här än deras egna forum=)
Barcelona el Flaco
2015-07-03 01:19
@the cameroonians:


Quim Domenèch, som har bra källor inom Laportas camp, sa att ex-presidenten var allt annat än nöjd med Lucho när han valde att förlänga sitt kontrakt precis bara några timmar innan Bartomeu avgick. Förmodligen för att den bilden gynnade Barto inför valkampanjen. Så det kan finnas lite bitterhet från Jans sida gentemot Luis Enrique.

Dessutom har Eduardo Inda sagt att relationen mellan Laporta och Luis Enrique är allt anat bra. Tydligen ska Laporta ha en grudge mot Lucho sedan han var B-lagstränare och anledningen sägs vara för att han misstänkte att Luis Enrique var Rosells spion. Nu må Inda vara en ganska svinig journalist så jag är inte villig att tro på hans ord bara så där, men å andra sidan var det han som avslöjade att det vi betalde mycket mer för Neymar än vad Rosell & Co hade berättat.
Barcelona Loco Lucho
2015-07-03 01:11
Något vid sidan om allt snack om presidentvalet. The Guardiola System, fantastisk video med massa gamla minnen från Guardiola-eran.
Annons: