/spanien/barcelona/forum/3530.aspx/spanien/barcelona/forum/3530.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2015-07-06 20:06
Läste även att det är brukligt att våra presidentval ska hållas under maj månad. Självklart flyttade Bartomeu detta till juli då man vet antalet människor som röstar blir mycket färre.
Barcelona Rambla~
2015-07-06 20:03
@the cameroonians:
Adell har även ryktats avgå som tillförordnad president pga den eventuella värvningen av Arda. Snygg jobbat Bartomeu, även när du inte längre är president ställer ditt fulspel i kulisserna till kaos inom klubben.
Barcelona the cameroonians
2015-07-06 20:02
@Diar Shekha:


Ja, och presidenten, Ramon Adell, kan komma att avgå om resten av medlemmarna röstar för ett köp.
Det måste vara första gången en tillförordnad president avgår, ever.
Oavsett om han för det som en del av en strategi för att kunna värva Turan eller inte så är det ju en helt klart undermålig nivå på hela agerandet.
Clowner.

Förstår inte de som ff anser att Bartomeu är en bra president med tanke på hur detta hanterats (eller snarare INTE hanterats).

Nu kommer även uppgifter och dokument på att den ovalde inte kommer ställa upp i den TV-sända debatten på TV3 heller, utan i stället skickar en "specialist". Är det en sådan person man vill ha som president? En som inte vågar stå upp och argumentera för sin sak? Inte nog med att han är rädd, han är också oerhört respektlös mot såväl medlemmar som motståndare. Och hans ska vara för Fair Play? Pajas.
Barcelona Barcelonistas
2015-07-06 20:01
Benedito alla dagar i veckan om det stämmer de med Veratti. Laporta och Barto kör en kukmätartävling, medan Benedito faktiskt verkar mer seriös.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-06 19:49
Tror inte att Juve kommer sälja Pogba ens efter valet, dem verkar gjort klart och tydligt att han stannar en säsong till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-06 19:48
Benedito går på offensiven och säger att han är övertygad om att kunna köpa Verratti efter att ha fört diskussioner med PSG.

Laporta - Pogba
Benedito - Verratti
Bartomeu - Arda...
Barcelona Junta Dimision
2015-07-06 19:33
@Blaugrana91:
Juve kommer inte att sälja Pogba förrän efter presidentvalet är över och den enda anledningen Bartomeu anställde Braida för var just för att hämta in Pogba... vilket han misslyckades med. Sen är det fullständigt meningslöst att värva in Turan samt Pogba nästa år då Turan inte ens får spela förrän Januari 2016. Efter Braidas/Bartomeus fail gick Bartomeu även ut på twitter och skrev att Pogba inte är mogen nog att spela i Barcelona, som en ursäkt för att kunna värva Turan. Bartomeu ska inte kunna bestämma värvningar när han inte ens är president. Nu är jag visserligen varken för eller emot en värvning av Pogba, men det har inget med saken att göra. Poängen är främst att vår interim-ledning inte ska få värva eller sälja spelare, speciellt på det sättet de gör nu och Bartomeu ska inte kunna bossa runt dem.
Barcelona Blaugrana91
2015-07-06 19:27
[QUOTE=Junta Dimision]Det vet vi ju inte om det är förutom det Bartomeu har sagt. En annan anledning kan ju vara att Bartomeu totalt misslyckades med att värva Pogba och använder Turan som täckmantel. [/QUOTE] Nja Juve tackade nej till €80M, svårt att göra så mycket mer där just nu. Juve säljer inget i sommar som det verkar, Pogba kommer nästa sommar oavsett om vi värvar Turan eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-06 19:24
@Blaugrana91:
Det vet vi ju inte om det är, det är visserligen det Bartomeu säger men Bartomeu har också sagt att Abidals kontrakt ska förnyas så fort han gör comeback från sin cancer. En annan anledning kan ju vara att Bartomeu totalt misslyckades med att värva Pogba och använder Turan som täckmantel.
Barcelona Blaugrana91
2015-07-06 19:22
Fast om det nu stämmer att LE vill att vi värvar Turan, så gör man rätt i att köpa honom nu. Väntar man kommer han med all säkerhet gå till Chelsea.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-06 19:20
@Diar Shekha:

Fulspel från Bartomeu som vanligt, totalt oacceptabelt att vi ska hålla på att värva spelare när vi har en interim-ledning. Hur kan man inte se att Rosell och Bartomeu i princip är identiska?
Barcelona Diar Shekha
2015-07-06 19:17
Barcelona's managing committee is at this moment meeting to decide if they will sign the deal on Arda Turan before the elections. [rac1]

Vad i helvete håller de på med? Allt går Bartomeus väg.
Barcelona Diar Shekha
2015-07-06 18:58
Freixa: "The sports model for the past five years has led us to signing players and forming talents. I don't know what we spent on Neymar."

När inte ens Freixa som satt i styrelsen vet hur mycket Neymar kostade, då undrar man om inte Rosell förtjänar livstid.
Barcelona Diar Shekha
2015-07-06 18:42
Följ @navidjaan på twitter. Han lägger upp citat från kandidaterna i detta nu från debatten.
Barcelona enkos
2015-07-06 18:23
Chiles förbundskapten har frågat Messi varför han vägrade ta emot priset som copas bäste spelare och fick svar "Jag har kommit för att vinna titel med laget och jag bryr mig inte om individuella priser". Chiles förbundskapten hyllar Messi för det även om han tycker att Messi förtjänade priset
Barcelona enkos
2015-07-06 18:16
Att Argentina har förlorat 2 VM finaler och 3 Copa finaler efter 1986 stavas Maradona och hans fuskande med guds hand . Sedan dess vilar en förbannelse över Argentina , tack vare "guds hand" alltså
Barcelona enkos
2015-07-06 18:14
Casilias på väg till Porto
Barcelona Barc6
2015-07-06 17:57
@the cameroonians:
Fantastiska nyheter! jag ser verkligen framemot Lee att växa till värdens bästa spelare!
Barcelona the cameroonians
2015-07-06 17:56
En sammanfattning av dagens debatt kommer 19.00 via huvudartikeln.

En sak som kom fram först efteråt var att samtliga närvarande kandidater är emot att den tillförordnade ledningen genomför köpet av Arda Turan.

Ledningen kommer att ha ett möte ikväll och även om flera ledamöter är för att genomföra köpet ryktas presidenten Ramon Adell vara emot det.

Det ryktas också att merparten av de signaturer som Seguiment FCB säger sig fått är fejk och det talas om att de egentligen bara har 150 stycken. Inte helt förvånande hade de inte så mycket att säga i dagens debatt.
Barcelona the cameroonians
2015-07-06 17:51
Lee Seung-Woo kommer att spela i B-laget nästa säsong och kommer, trots att han inte får spela förrän i januari, ansluta till lagets försäsongsträning som startar 13:e juli.

Härliga nyheter!
Barcelona 11-9-10
2015-07-06 16:53
@barcastuff: Oleg Konoplyanka (father): "It's too early now, but Yevhen's goal is to play for Barça in the future. Now we focus on Sevilla." [matchday] Spelare som planerar sin karriär steg för steg för att nå målet Barcelona. Så här stor är den här klubben, Sevillas stjärnor hamnar allt som oftast i Barcelona och alltid lyckade värvningar inklusive adriano!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-07-06 16:19
Macherano funderar på att lägga av i landslaget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-07-06 15:14
Former (2013-2014) Barcelona assistant coach Rubi (45) has been sacked as coach of Spanish 2nd division team Valladolid Damn tänk att han var aktuell som första tränare i Barcelona. Det svänger snabbt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zamboza
2015-07-06 14:03
Konoplyanka som nyligen skrev på för Sevilla drömmer om Barcelona och ser Sevilla som en mellanlandning. Med tanke på att Sevilla spelare som gått till barca lyckats ganska bra är det väl inte helt omöjligt att han hamnar hos oss inom 2 säsonger om han är tillräckligt bra. Själv har jag dock ingen vidare koll på honom men han tackade nej till Athletico Madrid för spel i Sevilla.
Barcelona Santiago Cazorla
2015-07-06 12:30
@L10:


Håller med. Messi såg väldigt omotiverad ut i finalen, han fick många smällar men ofta brukar det göra en spelare ännu mer taggad men det blev istället tvärtom. Hade dock varit en helt annan diskussion nu om Higuain satte jätteläget han hade som Messi skapade på egen hand.

Men det är också märkligt att Higuain, Aguero, Di Maria osv sällan kliver fram när Messi gör en svag match och Argentina är så dåliga som lag, saknade helt kontroll på mittfältet och tjongade bara upp långbollar till Aguero. Först Maradona 2010, Sabella 2014 och Tata Martino 2015, skulle behövts en ordentlig tränare i Argentina.
Barcelona Lion24
2015-07-06 01:23
papillon

Jag är inte chilenare och är inte från Sydamerika överhuvudtaget. Ska jag vara ärlig så stör jag mig ibland på när folk tar saker personligt. Om man kritiserar en spelare så kan nån få för sig att man kritiserar en hel nation. Om man höjer ett lag så kan det betyda att man förmodligen är därifrån. Om jag inte håller med en person angående en grej så kanske personen tror att jag har nåt emot den. Jag kände att Kröjf trodde att jag hade något personligt mot honom för våra diskussioner om rökning men där han (förhoppningsvis) förstod att det enbart handlade om fotbollsrelaterade saker. Jag har inte en aning om varför du tror att jag är chilenare men det kanske har och göra med att jag hyllade laget. Jag har följt samtliga Chiles matcher och förmodligen 80-90% av matcherna i Copa America. Jag tror att jag har varit den mest aktiva här inne när det gäller just den turneringen och sett till hur just dom spelade så tycker jag att jag har rätt att hylla det laget. Annars så vet jag inte varför du tror jag är chilenare.

Ingenting är personligt från mig här inne. Jag har kritiserat sönder Pastore men det betyder inte att jag kritiserar hans personlighet, hans familj eller hans nation. Jag kritiserar enbart fotbollsspelaren Pastore och jag personligen skulle aldrig kritisera en spelare för ens nationalitet eller vad det nu kan vara. Jag skulle heller inte hylla ett lag bara för att jag sympatiserar med det laget eller för att en kompis kommer därifrån.
Barcelona Gio Style
2015-07-05 22:05
Undrar vad Juventus styr med. Tevez flyttar, Pirlo går vidare, Vidal och Pogba ryktas bort.

Inter och Milan har värvat strongt (Bacca, Miranda, Kongdobia, Luiz Adriano) medans Juve blir svagare. Har ju värvat Dybala och Mandzukic offensivt men tappar man mittfältstrion så är det nästan omöjligt att hitta värdiga ersättare.
Barcelona Gio Style
2015-07-05 22:00
@papillon:

Hahaha!

Lion och jag har haft våra dispyter gällandes Barcelonas chilenare (Alexis och Bravo).

Du är så fel ute att det blir lite komiskt :)
Barcelona papillon
2015-07-05 20:52
Lion24

Du är inte alls chilenare...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona the cameroonians
2015-07-05 20:06
LAM

Jag köper din poäng, men delar inte ditt omdöme om spelarna ifråga.

Stämmer att jag ville ha Gundogan eftersom han är den som på allvar hade kunnat fylla lite av dem kvaliteter som Xavi efterlämnar, plus att han - precis som du skriver om Turan - inte nödvändigtvis behöver ses som startspelare.
Hans lönekrav placerar dock honom bland startspelarna, och därför är jag inte lika "på" när det gäller Ilkay längre, även om transfersumman (åtminstone innnan han förlängde till 2017) skulle vara betydligt lägre än €41 miljoner.

Intressant att du tar upp Iniestas formkurva. Har tidigare skrivit flera inlägg om hur Luchos spelidé och system inte gynnar vampyrens förmåga att briljera utanför motståndarnas straffområde och snarare får inrikta sig på att täcka ytor.
Det är precis därför jag är mer för en Pogba än en Arda. Pogba har ungdomen och potentialen att kunna dominera mittfältet i Barcelona under många år - något som Arda aldrig kommer kunna göra med tanke på ålder och att han ff har Andres och Ivan framför sig.

Det jag däremot vill är att avvakta en transfer innan man gett Rafinha chansen på riktigt. Dels för att han förtjänar den och dels för att det ger rätt signaler till yngre spelare i la Masia. Spelare som troligtvis annars kommer att lämna.

Har vi otur kanske både Rafinha och Bartra - med fortsatt utebliven speltid och förtroende - lämnar nästa sommar. Och med Iniesta på väg utför och fortsatt letande efter dyra externa back-uper har vi tappat allt som en gång var ryggraden i det som gjorde klubben framgångsrik.

Men som sagt. Jag förstår både din tanke och Luchos (om det nu stämmer) vilja att "säkra upp". Det blåser hårt på toppen och man är aldrig bättre än den senaste trippeln/titeln. Varför riskera att chansa? Frågan är dock hur långsiktigt det tänket är. Jag tror skadorna är större på sikt än de kortsiktiga vinsterna.
Annons: