/spanien/barcelona/forum/353.aspx/spanien/barcelona/forum/353.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Fcb88
2017-08-10 11:04
@Rieiro:


Vi är Barcelona.. ska vi ha två mellansäsonger menar du? Inte acceptabelt för en sån stor klubb..
Barcelona messiooooxavii
2017-08-10 11:04
@Soko:


Bara Real fan skulle värdera honom till 80 miljoner, han är värd 10 miljoner euro inte mer
Barcelona Andresito
2017-08-10 11:03
Ge Deulofeu en vecka, klarar han sig mot Real Madrid så kan vi skita i att värva en ytter, annars Dembélé. Ta in Seri som en controller och ett nytt alternativ på mittfältet. Rafinha, Denis och Gomes får slåss om Iniestas plats. Funkar inte det så kan vi köpa en etablerad mittfältare, tex Coutinho, nästa sommar. Simpelt, men svårt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-10 11:00
Vad sägs om att köpa Asensio för 80 miljoner ?
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-10 10:44
Seri, Coutinho, Lemar.

Behåll Marlon, Samper.

Arda, Munir, Douglas, Vermaelen lämnar.

Andre Gomes om ett bud på 50milj euro kommer

eller Rafinha för 30milj euro.

Seri 25milj euro Coutinho 100+20milj euro, Lemar 55milj euro.

180milj euro


.
Barcelona socccerfan1
2017-08-10 10:40
Vi har verkligen inte fått 222 för Neymar än... inte konstigt att vi inte har köpt något ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rieiro
2017-08-10 10:39
Messi förtjänar mer än så? Jag personligen ser alltid till klubbens bästa och långsiktigt. Kan inte kolla 1-2 säsonger framåt utan längre än så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-08-10 10:15
Ska vi ge Messi ännu en mellansäsong? Nej, tack.. han förtjänar mer än så..
Barcelona Cule4life
2017-08-10 09:59
Tycker vi endast ska värva Seri. Varför har vi värvat Denis, Paco och Deufoleu annars ? Låt dom spela, Vårt lag håller ändå högsta världsklass. Seri kmr in och fördelar bollar fint så att inte Messi behöver komma ner och hämta boll.
Barcelona Rieiro
2017-08-10 09:45
Fcb88 Nej precis. Jag är lite i tankarna om vi ska ta ett mellanår ( med det inte sagt utan några värvningar) utan inga stora. Satsa på egna ledet och visa vad vår klubb faktiskt står för, och sedan plocka något stort namn nästa år när denna cirkusen lagt sig lite, förhoppningsvis med ny ledning;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-08-10 09:41
Rieiro

Ne, de är väl sant men då kan vi räkna med en skit säsong för de finns inte en chans att dom kommer räcka till.. håller med om att man inte ska betala överpriser men duktiga spelare kostar.. de är så den här sjuka transfermarknaden ser ut idag.. dock så är Dembele inte värd dom pengarna som Dortmund kräver..
Barcelona Felix-Forca Barca!
2017-08-10 09:34
Jag fattar inte - lös bara dessa förbaskande värvningar?!?!
Plocka hem Coutinho nu, sätt ner foten mot Liverpool eller släng in Ragunda i dealen. Att förkasta dessa bud är helt galet.

Sen - skit i Dembele, gör någon muntlig överenskommelse eller signa honom för lägre pris mot utbytet att man lånar ut honom 1-2 säsonger till Dortmund så han får mogna till lite. En bra säsong för en ung talang är inte värt mindre än vad stora varumärket Ronaldo kostade när han gick till Real Madrid. Skruvad marknadsutveckling eller inte, de skiter jag i. Det är skillnad på prisutveckling och trams i min värld. Han är omöjlig värd dessa pengar! Hur bra han än KAN bli. Inte är, kan bli...

Köp Seri (!!!!) hur kan denna deal inte vara klar? I samma sekund som det vart klart att de skiter sig med Verratti skulle man varit kvar i samma land men inte åkt hem utan Seri! Hur svårt kan det vara att värva en spelare som med stor tydlighet uttryckt sin vilja att spela för en klubb som dessutom är en profil vi behöver?
Nej juste, inte brasilianare ... glömde...
Suck.
Barcelona Rieiro
2017-08-10 09:10
Rambla Antagligen. Vi borde hålla alla alternativet öppet i varje fall. Fcb88 Tror alla menar att vi hellre gör det än att värva crack bara för att göra supporters glada till överpris
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2017-08-10 09:06
Det som stör mig är att styrelsen har haft flera år på sig att förstärka laget, men misslyckats gång på gång. Spelare som Iñigo Martínez borde ha värvats för 3-4 år sedan och inte nödvändigtvis nu. Man borde ha köpt en kreativ mittfältare för länge sedan, inte i 2017. Man väntar inte tills bilen kollapsar ute på motorvägen för att fixa den, man går till verkstaden långt innan för att undvika hamna i katastrofolycka ute på vägen.

Att se den här juntan strosa omkring över hela Europa med 200 miljoner euro i bakfickan skrämmer mig. Jag ser det inte som att den summan kommer hjälpa direktörerna att värva spelare, utan snarare som ett problem. Ännu en risk att man lir blåst vid förhandlingsbordet. De här typerna har inte gjort sig ett namn som mästare på att förhandla direkt.

Med tanke på hur den här silly season har utvecklats sig undrar jag om det är inte lika bra att satsa all-in på de egna talangerna man har i klubben och flytta upp ynglingarna från B-laget när det behövs. Man ger talangerna en chans samtidigt som man inte spolar ner pengar i toaletten. Orkar inte med denna styrelsen! Fuck all this shit!
Barcelona Fuerza
2017-08-10 08:57
Jag är trött på vår ledning i kombination med Silly Season.

Har avsmak för kommande 20 dagar.
Barcelona Fcb88
2017-08-10 08:54
Ni som säger att vi ska köra med den truppen som vi har? Är ni seriösa eller? Den räcker ingenstans.. vad är de för drömvärld ni lever i.. om den inte räckte till förra säsongen, varför skulle den göra de nu? Ni kan inte vara så naiva att ni tror att alla spelare från la masia ska komma upp och dominera på en gång.. Alla spelare som kommer därifrån är/blir inte stjärnor! herregud..
Barcelona S.Eto'o
2017-08-10 08:49
Visst om vi hade 5 miljarder som budget skulle jag skrika "värva, låt det kosta" men vi har ca 2.7 miljarder och behöver 2-3 nya spelare. Vi har inte råd att köpa dembele och Coutinho för 2.6 miljarder tyvärr.... Varför vänder vi inte ögonen mot la liga och portugisiska ligan i sånna tider där spelare med klausulen är billigast. Saul Koke Carrasco Gimenez Nzonzi Soler och villalba fina talanger från Valencia Gelson Martins Oliver Torres Nu säger jag inte att alla skulle gå in rakt i elvan men dessa spelare skulle tillföra något och är betydligt billigare än dembele och Coutinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-10 08:49
@ || Cillessen #1:


Yes! Se till att värva tex Seri, trots att jag har noll koll på honom och inte ens sett honom spela men jag litar på många här i forumets omdöme om honom. De skulle också kunna ta in Lemos från Las Palmas, han är klass, fast det går precis lika bra att ge förtroendet till Marlon som de nu verkar göra. Paco och Deulofeu kommer klara av att dela på anfallsrollen bredvid Messi och Suarez. Alena och Samper ska vi heller inte glömma bort, det är ett gyllene tillfälle att verkligen ge de chansen nu denna säsong. Och för guds skull, se till att höja Robertos klausul asap.
Barcelona Davids3
2017-08-10 08:42
Faltiskt irriterande att andra klubbar bara nobbar Barcelona som ingenting.
Man önskar ju att sbarca kan hämnas tillbaka genom att utveckla spelare som de säljer rintigt dyrt för de. Fast det kommer ju inte hända med dagens La Masia.

Barca har inte samma anseende som tidigare gällande talangutveckling, annars hade andra klubbar velat bygga broar med Barca..
Barcelona || Cillessen #1
2017-08-10 08:34
Låt bli att värva den här säsongen, dumt att värva utan någon idé eller planering. Lednings planer för den här sommaren gick upp rök relativt snabbt, fall tillbaka istället för att skjuta sig själv i foten. Bli av med lite dödkött och omfamna möjligheten att använda sig av la Masia, tillfället hade inte kunnat vara bättre. Vermaelen, Arda, munir och bli av med 1-2 mittfältare. Rafinha och gomes får det bli trots att jag är inte emot att ge gomes en säsong till. Vi borde kunna få 80 miljoner € för dessa spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-10 08:33
@Rieiro:


Visst, de kan ju alltid försöka. Är dock relativt säker att de får ett stort, NOT FOR SALE omedelbart tillbaka. Levy i Tottenham kommer kräva samma pengar som Liverpool nu gör för Coutinho.
Barcelona funB
2017-08-10 08:30
Meneysuarez91011

Jag är en som tror på dessa två spelare. Visst Denis visade inte så mycket förra året, men de gjorde inte många mittfältare. Jag tror att båda har vad som krävs för att bli vädligt bra fotbollspelare och viktiga, inte bara nyttiga, för vårt lag.

Men jag kanske lever i en drömvärld...
Barcelona Rieiro
2017-08-10 08:30
Vad hände med eriksen? Kan de vara värt att gå för honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-10 08:25
@Blaugrana91:


Du är ju för fan inte på riktigt, är du tokig eller? Värva till varje pris och skit samma vad det kostar och att all världens klubbar gör narr av oss? Snacka om att vara en glory hunter. Du vill att de ska bränna alla pengarna från Neymar på 2 spelare (fan, det räcker inte ens med de pengarna med ditt förslag) och betala överpriser utan dess like.

Jeez...
Barcelona Rambla~
2017-08-10 08:20
Barcas transfersommar börjar alltmer likna ett enda stort fiasko. Den inleddes med stora planer, vi ska minsann värva Verratti och bla bla. Istället totalvägrar PSG ens diskutera Verratti, tvingar honom att avgöra avbön i en video och den sagan tar slut där. Det är nu juntans mardröm börjar på riktigt allvar då det börjar ryktas om Neymar från alla håll och kanter. De håller masken och försäkrar alla fans att det är omöjligt pga FFP för PSG att värva Neymar och vi kan alla vara lugna. Yeah right, vi såg sen alla hur mycket det löftet var värt. De blir totalt överkörda av både Neymars och PSG och efter har juntan varit handlingsförlamad vad det verkar. Om inte Barca watch their back, kommer de tappa fler spelare som de själva inte vill bli av med denna sommar och det innan de ens klarat av att ro någon av sina planerade värvningar i hamn. S.Eto'o Där har du ett av problemen med amatörerna i vår junta. När klubbar rycker i någon av tex Atléticos stjärnor, så tar det max 2 dagar innan vi kan läsa om att deras klubbledning inlett förhandlingar med spelaren för att höja deras utköpsklausul. I Barca är de istället arroganta och naiva och säger att de inte tror någon kommer aktiver i det här fallet Robertos klausul. Ja, ni sa samma sak om Neymars och se vad det ledde till. Snart så tröttnar även en äkta culé som Roberto och drar, det har hänt förr med canteranos.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-08-10 08:14
funB Håller självklart med dig ang att aktivera konsullerna är bra gjort av klubben och ledningen, men det är fortfarande spelare som inte håller måttet för en klubb som oss. Marknadsvärdet på dessa är självklart, som du nämner högre än vad vi köpt tillbaka dessa för, just därför blir jag besviken då dessa fortfarande är med i truppen. Dessa ska säljas och vi ska helt enkelt göra bra affärer och dra in så mycket som möjligt på dessa enligt min åsikt. Man är allmänt besviken rent ut sagt, och eftersom att det inte verkar hända så mycket med nyköp denna sommaren så lär Suarez och Deulofeu vara nyttiga. Men jag hoppas att vi får in nytt färskt blod och kanske kan använda dessa som en del av betalningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rieiro
2017-08-10 08:12
Jag måste säga att jag ändå är relativt nöjd med ledningens agerande hittills gällande Neymar-gate. Det kunde likaväl agerat i panik och värvat coutinho för 140 och någon annan till överpris. Nu agerar de rationellt. Hellre denna trupp än att panikvärva...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2017-08-10 08:11
[QUOTE=Blaugrana91]Catalunya Radio rapporterar som sagt att PSG intresse för Coutinho har försvårat värvningen. Sedan skriver MD att Reals intresse för Dembele har försvårat den värvningen. Antingen är det så eller så försöker man från media pressa Barca att höja buden på respektive spelare? Jag säger så här erbjud €130M för Coutinho och €120M för Dembele så vi får ett slut på det här... [/QUOTE] Om de ska kosta så mycket tycker jag absolut inte vi ska betala det.. 2.5 miljarder svenska för två spelare? Skiter I att "marknaden ser ut som den gör", dom priserna är ju helt vansinniga. Tidigare har ingen spelare kostat mer än Pogba via en transfer, och det var 105M€. Nu ska vi lägga 130 120M€ helt plötsligt.. Köp Seri, investera pengarna i klubben på andra vis, kör på de spelare vi har vi har, sälj ut de som ändå är tänkta för läktaren och ge laget lite arbetsro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-10 08:07
Catalunya Radio rapporterar som sagt att PSG intresse för Coutinho har försvårat värvningen. Sedan skriver MD att Reals intresse för Dembele har försvårat den värvningen. Antingen är det så eller så försöker man från media pressa Barca att höja buden på respektive spelare? Jag säger så här erbjud €130M för Coutinho och €120M för Dembele så vi får ett slut på det här...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona funB
2017-08-10 08:06
Meneysuarez91011

Här vill jag hålla med om Sandro, det var otroligt klantigt av klubben att aldrig riktigt ge honom chansen i klubben och istället värva in Paco för 30 miljoner euro, som nästan har samma spelstil..

Dock tycker jag att de gjorde rätt med både Suarez och Delo, pga klasulerna de hade med i försäljningen. Ingen av de var bra nog för Barca när de lämnade och de fick båda möjligheten för A-lagspel och utveckling, vilket jag anser att båda verkligen gjort och vi värvade tillbaks de för småsmulor jämfört med deras egentliga marknadsvärde. Så kudos stryelsen för detta.
Annons: