/spanien/barcelona/forum/3526.aspx/spanien/barcelona/forum/3526.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona papillon
2015-07-07 00:19
Rambla~

Täppa igen? Ok maestro ;)

Jag har inget att komma med mot dig som har varit på plats och sett hur Braida jobbar. Du är som en sten i skon som man inte ens orkar ta bort.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Heisenberg
2015-07-07 00:14
the cameroonians

Nej snälla jag ber dig, fortsätt skriva här! Du är ju en av de som gör det värt att gå in här och läsa. Ignorera de utan förstånd och fortsätt att sprida kunskap - vi är många som njuter av det.
Barcelona Rambla~
2015-07-07 00:14
( Xaviesta )

Kan bara instämma och beklaga det sorgliga hur vissa element väljer att föra sig på detta forum.

Jag väljer att följa cameroonians exempel dessutom. Nu har jag inlett min semester och har då bättre saker att ägna mig åt än att dagligen banka huvudet i väggen här på forumet. Det är bara att konstatera, vissa saker bara är som de är och går inte att förändra.

Ha en trevlig sommar culers.
Barcelona ( Xaviesta )
2015-07-07 00:08
Jahapp. Då lyckades vi idag med konststycket att jaga bort en tvättäkta culé som dagligen viger sitt liv åt forumet och allas vårt FC Barcelona med fantastiskt innehållsrik information som han dessutom alltid väljer att dela med sig villkorslöst. Allt tack vare externa och interna troll som ständigt ska sänka nivån härinne samt andra som tvunget måste hålla fientlig ton för att kunna förs en diskussion med folk som håller på samma förbaskade klubb. Skitbra pinkat! Styrkekramar till cameroonians, jag förstår dig till 100 % och jag hoppas du hittar tillbaks hit så fort som möjligt då forumet inte är detsamma utan dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-07 00:08
@papillon:
Skulle det där vara roligt eller? Har du inget bättre att komma med kan du lika gärna täppa igen. Istället för att hela tiden försöka glida undan och inte vilja svara på frågorna du får.
Barcelona papillon
2015-07-07 00:01
Rambla~

Ja jag undrar även om du tror på tomten?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Rambla~
2015-07-07 00:01
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Barca gjorde typ Villa en tjänst för han bad om att just få gå till Atletico.

Ja, Barca fick en option på bla högerbacken Manquillo (tror jag han heter). Det är han som Liverpool skickar tillbaka redan efter en säsong trots att det avtalade lånet var på 2 säsonger. Även mittfältaren Saul, fast där är jag mer osäker.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-06 23:56
@Rambla~:


Är det någon som har någon susning om varför Barca skänkte bort David V till Atletico? Minns att många pratade om här inne att vi skulle någon förköpsrätt några av deras ynglingar.

Eller var det bara spekulationer här inne?
Barcelona Rambla~
2015-07-06 23:56
@papillon:
Ja, jag var på plats och räknade pengarna tom. Något mer du undrade? Seriöst, när Juventus själva via sin sportchef har bekräftat det officiellt så får man väl anta att det stämmer? Gjorde sitt jobb? Det var ju precis det han inte gjorde, han kom ju tillbaka utan att ha värvat Pogba, vilket han anställdes för. Förresten, en fråga till dig. Du var på plats när Lucho specifikt bad Barto att värva Arda Turan nu under valkampanjen?
Barcelona Rambla~
2015-07-06 23:53
Arda kommer vara 29 den dagen han debuterar för sin nya klubb. Barca får inte precis några rabatter när de värvar från Atlético. Det var annat när de sålde Villa till dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-06 23:52
L.a.m Tack för att du finns, folk glömmer av det sportsliga totalt. Jag är fortfarande osäker för åldern men det är helt klart en klass spelare som kommer få oss att njuta Ganska kaxigt att förstärka så rejält efter en vunnen trippel, helt rätt i mina ögon. Med Vidal & turan får man vilja, rörelse samt att arda ger kontroll. Just det vi har haft problem med när vi ska "försvara" ledning. Konkurrens ökar enormt och kommer vara en jävla inställning på träningarna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-07-06 23:52
Rambla~

Jasså, du var på plats och såg när Braida la upp pengarna på bordet?

Om inte annat så gjorde väl Braida bara sitt jobb, höra sig för om potentiella värvningar och visa intresse genom att vara på plats.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Rambla~
2015-07-06 23:44
@papillon:


Ja, för det var väl därför de skickade Braida och Soler till Turin för så sent som i förra veckan och lade upp 80m på bordet och försökte värva Pogba trots att Lucho prompt ville ha Arda?

Om nu Lucho så desperat ville ha Arda, varför måste han då värvas just nu under valkampanjen då han ändå inte kan använda honom förrän i januari 2016? Dessutom, om Arda så gärna ville till Barca trots att han inte får spela förrän januari 2016 så kunde han med lätthet vänta 13 dagar till innan värvningen blir av.
Barcelona Blaugrana91
2015-07-06 23:40
*Bara
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-06 23:39
[QUOTE=the cameroonians]Efter allt han har gjort - kan du klandra oss (eller du menade kanske bara mig) [/QUOTE] Nej menade absolut inte bra dig. ;) Tycker bara att det blir lite väl mycket stundtals.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-06 23:27
Om Bartra får sina chanser kommande säsongen och han då inte kliver fram. Vilket jag tror att han kommer att gör med råge.

Om Bartra inte kliver fram då tycker att den här mittbacken är klippt och skuren för FC Barcelona. AYMEN ABDENNOUR är fan det närmaste vi kan komma Puyol.
Han är så brutal på allt. Han är en krigare själen lik Suarez, Arda, Rakitic och Masken.
Barcelona the cameroonians
2015-07-06 23:26
Underbart när nyreggade nick (precis efter en värvning) kommer in och ska ta en person som Bartomeu i försvar, propagera för åsiktsfrihet och sedan be andra att hoppa som inte håller med.

Gissar på att det bakom dessa nicks döljer sig endera en person av turkisk härkomst och/eller en laghoppare.

Att dessutom överkompensera med sitt nickname är också ett tydligt tecken.

Tror jag behöver en lång paus. Någon annan får skriva om valet ett tag framöver. Hoppas bara att ni som gör det hittar bra källor att hänvisa till.

Bona Nit culers!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-06 23:22
Många av er har underskattat räven Barto. Ni måste komma ihåg att killen har alltid varit där bakom skymundan av personligheter som Laporta och Rosell. Han har lärt sig en och annan trick av båda två och de andra rävarna. Det är bara inse att han kommer att vinna skiten. Jag håller med att det är orättvist med tanke på all makt han sitter på redan fast han ställer upp et val. Men what to do? Majoriteten av medlemmarna verkar lita på honom. Jag tycker att det är synd att han inte kan fixa bättre deal gällande sponsorn. Om han vinner skiten som det ser ut nu. Nu spekulerar jag bara hoppas att han tar ta i La Masia och fixar bra sponsorn som är värd klubben FC Barcelona och anställer kompetenta personer omkring sig. Jag är så trött på svågerpolitikern Rosell lämnade efter sig. Arda, du är välkommen. Är det något jag önskar mig nästa sommar när vi får värva är en mittback som heter Abdenour. Han spelar i Monoco numera. Han ryktades till oss för tre år sen Zubi letade mittbackar. En sak jag vill lägga till är Suarez säsong. Wooow!! Kolla på hans one touch spel. Om laget börjar förstå ännu mer nästa säsong har vi en bra chans att åtminstone klippa två titlar. Han är så fenomenal.
Barcelona Ali G
2015-07-06 23:20
Barca som nyss vunnit trippeln har förstärkt truppen med två grymma spelare, Medans Madrid som gick titellösa har gjort klart med blåbärsspelare som Vasquez och är påväg att sälja Ramos då förstår man deras frustration.

Ett citat från Atleticos forum:

"Men orka sälja en pitbull som Arda till en ligakonkurrent...
Om Barcelona inte redan var överlägset starka så blev dom just oslagbara i ligan".
Barcelona westinho - Sergio #5
2015-07-06 23:20
Benvingut Arda, en av mina absoluta favoritspelare utanför Barca kommer nu till klubben.
Barcelona enkos
2015-07-06 23:19
Nu vill jag ha en mittback och ny trippel blir säkrad... Våra antagonister darrar redan
Barcelona el Flaco
2015-07-06 23:15
Jag börjar bli riktigt rädd nu inför presidentvalet. När förvaltningsstyrelsen, som egentligen bara ska vara där för att vattna blommorna och sortera posten, tar sig friheter att värva spelare som klar gynnar en kandidat känns det shady. Man ska inte underskatta den hjälpen en presidentkandidat får från klubben efter att ha nyligen suttit vid maktpositionen. I det här fallet är det inte bara juntan som sitter nu och drar i trådar men även vissa medier som väldigt tydligt dansar efter Bartomeus vissla.

Jag var hur lugnt som helst från några månader sen. Det är jag inte nu. Hoppas att Laporta skärper sig och levererar under resterande av valkampanjen. Kommer inte kunna stå ut med Barto i ännu en mandatperiod.
Barcelona Smogen
2015-07-06 23:15
desarmerat ska det stå i inlägget under, inte didarmerat... :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-07-06 23:13
Turan är ju et genialiskt drag av Bartomeu. Ett av motståndarnas största vapen i valet är ju att kunna locka med nya värvningar. Nu är det vapnet helt didarmerat. Antingen så fortsätter motståndarna att locka med Pogba eller Veratti, men det låger ju både ihåligt och vårdslöst om alla pengar för transfers redan lagts på Turan. Vad gör man då? Jo, säger att man säljer Turan för att kunna värva någon annan. Men det blir ju politiskt självmord då man nu sprider ut att det är Luchos värvning. Ska man sälja en spelare som vår trippel vinnande tränare vill ha? Knappast. Som sagt, smart drag av Barromeu....tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonismo*
2015-07-06 23:12
Vissa härinne verkar få det till någon slags tabu om man stödjer Bartomeu och Co. Vafan Alla får ha sin egen åsikt angående honom och det är bara att inse att han är väldigt populär här i Barcelona vilket ni kommer inse efter valet. Och folk som dömer ut värvningen av Arda utan att ens ha någon aning om vad Lucho har för planer för honom ni kan ju hoppa direkt. Beast !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-07-06 23:10
@Messidinho_10:

Det ryktas på att Arda kommer under hösten att spela för Galatasaray och hålla sig i form
Barcelona Junta Dimision
2015-07-06 23:10
@enkos:

De är inte en sponsor längre i och med att vi har kontrakt med Qatar Airways.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-06 23:09
Om vi för en gångs skull skiter i vem som är och kommer att bli president går det inte att bortse från vad Arda kan tillföra laget. Fantastisk teknik, grym både på att hålla boll och ta sig förbi spelare. Har spelat under Simeone och slappnar inte av en sekund på planen, ligger rätt i defensiven och är jobbig och aggressiv att möta i närkamper. Tror han kommer att kunna kombinera fint med MSN, Iniesta och Rakitic då han har en bra spelhjärna och kan släppa bollen i rätt läge. För mig kommer det sportsliga alltid att gå först och även om presidentvalet naturligtvis kommer att avgöra våra närmaste sex år både ekonomiskt, politiskt och sportsligt så är våra chanser att nästkommande säsonger fortsätta att leverera resultat väldigt stora i och med en sammansvetsad spelartrupp med kvalitet på varje position, kryddat med namn som Arda. Rafinha kommer att få jobba, hittills tycker jag han visat upp en bra attityd men att hans prestationer lämnar en del i övrigt att önska. Nästa säsong kommer han att tävla på samma villkor som de andra. Vi vet inte om Iniesta kommer dippa eller komma tillbaka i fullt slag och Arda är trots allt ny, även om jag är övertygad om att turken kommer att prestera sett till mina rätt högt ställda förväntningar. I och med Luchos rotationssystem kommer Rafinha få sina chanser. Vill även se att Samper får rotera en del med Busi nästa säsong. Denis stannar väl i Sevilla och Halilovic kan få en säsong till i B-laget. Skulle dock vara kul att se honom få prova på La Liga eller CL. En högerback och en mittfältare. I mina ögon är det i princip det vi behövde, möjligtvis en anfallsreserv men bra att vi gjort klart med nyförvärv tidigt in på Silly Season. Missförstå mig inte, jag bryr mig väldigt mycket om vem som vinner valet men att vi har en trupp som är redo att försvara alla titlar nästa säsong, spelare som representerar klubben på allra bästa sätt, spelar vår fotboll och är allmänt sköna profiler och att LE har en sammansvetsad och målmedveten grupp att jobba med är för mig det absolut viktigaste. Detta känner jag att Arda kan bidra till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-07-06 23:07
Barca kommer tjäna de pengar de betalat för Arda ganska snabbt. Arda är Turkiets i stort sett den enda stora stjärna utomlands och med tanke på hur galna turkar är i fotboll och ett så stort land med över 60 mil invånare där många kommer köpa Barcas tröjor och åka på matcher. . Sen att Barcelonas sponsor är Turkish Airlines underlättar det hela....
Barcelona Yellow cake
2015-07-06 23:07
Kom att tänka på Barcas nyförvärv förra säsongen och hur de i avgörande moment bidrog till alla titlar förra året, Rakitic öppnar målskyttet i CL-finalen och Suarez gör ett mål. Suarez och Matthieu gör varsitt mål i segern mot Real Madrid i ligan. Den matchen hade förmodligen störst betydelse för ligastriden. Sjukt att de var så avgörande!!!
Annons: