/spanien/barcelona/forum/351.aspx/spanien/barcelona/forum/351.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-10 14:57
Dembele verkar strejka sig bort från klubben, Kanske hjälper detta med priset.
Barcelona Dûssel
2017-08-10 14:56
@Barcelonistas:

Eeh konstig fråga. Om man är osäker på Dembele så väljer nog de allra flesta dybala..
Barcelona LennyRomario
2017-08-10 14:54
Dembele tackade nej till Barcelona förra säsongen (googla, det finns 1000 källor) av den enkla anledningen att han visste att han knappt skulle få spela en minut. "Varför tror du Bartomeu fokuserar så mycket på att öka klubbens finansiella styrka? Jo för att han måste, tror knappast han eller någon i ledningen tycker att det är kul att "sälja ut" klubben, men ni ser ju varför det är nödvändigt." Ja, eller så är vi en klubb som ger unga chansen, fostrar egna talanger, hittar värde (Yaya, Guily, Larsson, Pique) där vi hittar det. Då kan man värva Dembele innan han varit en säsong i Dortmund och kostar en mindre förmögenhet. Det är ju en självupfyllande profetia att påstå att det behövs mer pengar om du ska gå efter de dyraste spelarna eller köpa mediokert (Gomes, Arda) för överpriser. Jag vägrar tro att det är rätt väg att gå. Real Madrid har för fan redan gått den vägen och den gick rakt ned i avgrunden.
Barcelona Neymars
2017-08-10 14:50
Bosz: "I talked to Dembele yesterday. He told me he was in Paris with his friends. He did not mention anything about a transfer." Bosz, asked if Dembele's absence is related to a possible transfer to Barça: "Honestly, I have no idea. I haven't talked to him." #bvb Men herregud. Börjar bli en såpopera...
Barcelona Gabriel
2017-08-10 14:47
Gerard Romeros "OJO". Snubben har inte haft ett enda rätt hela sommaren, längesedan jag såg honom som en pålitlig person gällande transfers.

Köper inte alls Real Madrids så kallade intresse för Dembélé. Det är bara en smokescreen för att landa Mbappé samtidigt som de kan passa på att trissa upp priset för Barcelona. Antingen det eller så är det medianonsens från Barcelona people för att kunna rättfärdiga att vi lär betala sjukt mycket pengar för Dembélé.

Då är det bara att säga att de var tvungna att betala så mycket för Dembélé eftersom Real Madrid också var intresserade, de kommer att presentera det som en vinst gentemot Real Madrid när faktum är att de ändå aldrig hade en chans på Dembélé eftersom Dembélé är inställd på Barcelona, samtidigt som Real Madrid inte ens vill ha killen då de hellre vill ha Mbappé.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-10 14:45
?? #Bosz: "@dembouz war heute nicht beim Training. Wir haben versucht, ihn zu erreichen und hoffen, dass nichts Schlimmes passiert ist." Via @BVB: #Bosz (Dortmund coach): "@Dembouz was today not in training. We have tried to reach him and hope that nothing bad has happened"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-10 14:42
Ni som är osäkra på Dembele. Om ni fick välja mellan Dybala och Dembele vem hade ni valt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-10 14:36
[QUOTE=Alvés - Por Que?]Jurgen Klopp on Philippe Coutinho: "From a financial standpoint, there is no price limit to let him go. No price we are ready to give in." När man läser mellan raderna så känns det som att han försöker förklara att om Coutinho lämnar är det inte för att klubben behöver pengarna, utan att spelaren själv vill. Kanske försöker få ner fansens hat mot klubben om han blir såld. [/QUOTE] Precis min tanke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-08-10 14:32
Dembele för 130 mille? För en spelare vi enligt vad jag hört, kunde köpt förra året för 15? waow Dessutom, är jag den enda här som tror han kommer floppa gigantiskt? Jag tycker helt ärligt inte han är särskilt bra. när jag ser Mbape så ser jag en blivande storstjärna, när jag ser Dembele tänker jag "med mycket flyt och träning så kanske han kan bli en helt ok truppspelare". Köper vi Dembele för 130 miljoner kommer det gå till historien som världshistoriens sämsta köp. Det kommer få oss att sakna tiden då vi köpte Song, Vermaelen, Zlatan och Douglas. jag hoppas innerligt att jag har fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2017-08-10 14:32
@Neymars:


Betyder det att Dom ska intensifiera förhandlingarna i Madrid eller?
Barcelona Neymars
2017-08-10 14:31
@gerardromero: OJO! El Madrid está HOY intensificando contactos con el DORTMUND por DEMBÉLÉ! La propuesta va muy en serio, contado en @Primertoc #mercato

Det går bra nu...
Barcelona messiooooxavii
2017-08-10 14:26
@Barcanist:


Det var inte vad jag sa, det jag säger är att vi inte ska hela tiden kommentera miljoner hit och dit, sätt upp 2-3 spelare som tranfertargets som direkt kan gå in och göra STARTELVAN bättre och spräng hela transferbudgeten på dem.
Vi ska sluta med att värva medelmåttor .

Personligen gillar jag inte en värvning av Dembele, men jag har sett honom spela 5 matcher kanske och resten klipp på Youtube , mig imponerar han inte på för att vara värd över 1 miljard ens. Men sen så har jag förtroende för att en klubb av Barcelonas dignitet vet vad dom betalar för.

Tycker dom att han är värd 1,3 miljarder och Dourtmud inte släpper honom för mindre då är jag beredd att ta mina 5 matcher och youtube klipp och stoppa upp dem någonstans och inte spela talangscout , Uppenbarligen har killen något som utbildade talangscouter med mer än 5 matcher i bagaget med honom har sett.

Hellre då att vi ger 1.3 miljarder för honom än 600-700 för en di maria, Carrasco etc
Barcelona wallmannen
2017-08-10 14:22
@Mido

Han ska väl få instruktioner från högsta ort.... ;-)
Barcelona Barcanist
2017-08-10 14:19
@messiooooxavii:


Om du tycker att Ousmane Dembele tillhör den "absoluta världstoppen" så kan du inte ha sett mycket av honom...
Barcelona Barcelonistas
2017-08-10 14:16
I Cl kvalet blir man inte cup-tied.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2017-08-10 14:06
Folk har fångat Bartomeu på flygplatsen i Madrid, hmmmmm undrar varför! Bilder finns på sociala medier
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-10 14:03
Dembele har avföljt Dortmund på instagram. Han verkar vara helt inställd på en flytt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2017-08-10 14:00
@Barclasico:


Man kan tro att vi har aktier i FCBarcelona som vi kommenterar priser hit och dit.
För mig är det viktiga inte priset utan kvaliten vi får för summan., För mig är det viktigare att få in 1-2 spealre som tillhör absoluta världstoppen än 10 spealre för 20-30 mille

SOm alla vet behöver vi 2 -3 spelare att komplettera våran trupp, så om vi har 3 miljarder spendera alla men då ska vi också få världskvalite för pengarna.

Trött på usla köp , ekonomiska köp. Pröjsa för det finns inte mycket världsspelare att värva idag
Barcelona messimal19
2017-08-10 13:58
Carrasco har en utköpsklausul på 100 mille. går ej att förhandla med ATM pga transferförbudet dock. Om inte dembele hoppas jag på Carrasco eller Hazard...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-08-10 13:52
Dembélé will become the second-most expensive player of the world, the transition to Barça will cost the club 130M euros. [le parisien] An agreement between the two clubs is very close. Dembélé will get a 5 year contract and will earn close to €10M per season. [le parisien] För mycket pengar på han... inte värt!
Barcelona Davids3
2017-08-10 13:49
After finalizing Coutinho's transfer, Barça will try to sign Seri for €40 million. [Nice-Matin]

Så ingen Coutinho och därmed ingen Seri..
Barcelona Barca Barca
2017-08-10 13:40
El Messias Jag vet inte om reglerna har ändrats, men när vi värvade chygrynskiy från Shaktar så fick han inte spela CL första året, för att han registrerades för CL spel innan han köptes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Juicy
2017-08-10 13:39
@Blaugrana91:

Inte helt uteslutet men däremot inte under detta transferfönster. Vad han helt enkelt säger är att det är försent för Liverpool att kunna ersätta honom och Liverpool vill inte hamna i det läget nu.
Barcelona El Messias
2017-08-10 13:38
Det är kval, han kan forfarande spela i CL med en annan klubb. Det bästa för oss vore att Liverpool åker ut i kvalet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-08-10 13:36
Philippe Coutinho named in Liverpool’s Champions League squad (Onefootball) Vi kan nog avskriva han där Liverpool kommer aldrig sälja han. #Bartomeuout#
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-10 13:34
Jag kommer nu att jämföra de två supertalangerna Dembélé och Mbappé och komma fram till varför jag föredrar den senare otroligt mycket mer än den första. Om vi börjar med Dembélé så är det inget snack om saken att han är en megatalang som all världens klubbar håller ögonen på och bevakar sten hårt. Men jag är utav uppfattningen att han hypats upp för mycket utan riktiga belägg för det. Dembélé är först och främst en playmaker, en grym sådan. Sett till hans 20 unga år så är det en fotbollsspelare som visat att han kan ha en otroligt framgångsrik karriär i framtiden, men det är nu vi ska pausa lite. Om man stannar upp, sätter sig ned och verkligen analyserar fotbollsspelaren Ousmane Dembélé och glömmer bort all hype som omger honom samt glömmer bort att han är en stor culé (som utan tvekan påverkar Barçafansens syn och besatthet kring honom) så ska vi analysera honom närmare. Bollbehandling: - Det här är en fotbollsspelare som har fått ett starkt och positivt rykte gällande sin teknik och bollbehandling. Det är nu jag tänker gå emot massan och säga att hans teknik och bollbehandling absolut inte tillhör den absoluta toppen. Dembélé är i ärlighetens namn inte så bollbegåvad tekniskt sätt som många gärna vill tro att han är, hans dribblingar klarar han oftast av då han är avig och snabb, snarare än att det skulle bero på en unik bollbehandling. Han kan ser klumpig ut när han dribblar, och nästan som att han klarar av hans dribblingar utav en ren slump - sen är det givetvis skitsamma "hur" man klarar av sina dribblingar, bara man klarar av det, självklart. Men jag ville bara poängtera faktumet att Dembélé inte har den där topp bollbehandlingen som folk gärna velat få för sig att han har - because he doesn't. Playmaking och kreativitet: - Dembélé är en playmaker först och främst, det kan väl ingen ändå ha missat eller hur? Det är absolut en av hans absolut starkaste attribut som fotbollsspelare. Han ska stå för dribblingar, ta sig förbi fotbollsspelare, och slå avgörande passningar som leder till assist. Och sure, letar man efter en sådan typ av spelare så är förmodligen Dembélé värd att satsa pengarna på, det tror jag faktiskt. Men min fråga är då; behöver vi den typen av spelare? Jag tycker inte det. Vi har världens bästa playmaker i laget redan i Lionel Messi, så varför ska vi dela upp det ansvaret på 2 spelare. Men sure, Dembélés playmakings kvalitéer är utav topp, även om hans bollbehandling inte är så bra som jag personligen hade önskat utav en playmaker - än så länge. 1 mot 1: - Det här är också en av Dembélés starkaste sidor, att utmana sin försvarare och göra honom. Han vrider och vänder och står ofta för sin välkända skottfint som verkar gå hem varenda gång då han ständigt lurar sina försvarare. Han har inte Neymars snabbhet när han utmanar, inte ens i närheten (men vem har det) men han är fortfarande en jobbig spelare att möta för försvarare. Väldigt bra 1 mot 1 faktiskt. Passningsspel: - Det här är inte en av Dembélés starkaste sidor, utan att för den delen vilja påstå att han är usel på det. Det är inte heller något som direkt oroar mig, då jag är övertygad om att spelare blir bättre i sitt passningsspel när de kommer till FC Barcelona. Men han är en helt ok passningsspelare, inget han utmärker sig för direkt iaf. Målsinne och statistik: - Här har vi det, den absolut största anledningen till varför jag är emot ett köp av Dembélé för €100M. Det här är inte en spelare som står för avgörande mål för sitt lag, not even close actually. Det här är Dembélés statistik från förra säsongen: 6 mål och 12 assist på 32 matcher i Bündesliga. 2 mål och 6 assist på 10 matcher i Champions League. Summering av Dembélé: Som ni ser så är Dembélé en imponerande assistspelare för sin unga ålder, lika mycket som han inte alls är en imponerande målskytt. Att stå för 18 assist under sin första säsong för Dortmund under ligan och CL-spel är imponerande facit för en playmaker. Men det är precis vad han är, en playmaker. Dembélé är ingen målskytt och jag kan garantera er på att han aldrig kommer att bli en imponerande målskytt då han inte är den typen av spelare. Men vill man ha en playmaker för 10 år framåt så är Dembélé rätt spelare att gå för. Jag anser inte att han är rätt spelartyp att gå efter, en playmaker som ska kosta oss mer än 100M€ när vad vi faktiskt behöver är någon som kan garantera oss mål och löpningar bakom backlinjen. Faktum är att vi redan har världens bästa playmaker i laget i Messi och jag ser det som madness att spendera över €100M för en spelare som är just det: en playmaker. Om ett par år när Messi inte längre finns hade jag kunnat vara okej med att investera en sådan summa för en playmaker av Dembélés kaliber, men sett utifrån vad vi är i behov utav och vad laget främst behöver så tycker jag inte att Dembélé är värd pengarna. Han är väldigt duktig på det han gör, och han kommer att utvecklas ännu mer. Men det enda jag säger till er är att ni ska vara medvetna om vilken typ av spelare vi köper i Dembélé ifall han kommer. Han kommer inte att stå för mycket mål, även om han kommer till ett sådant offensivt lag som Barcelona, även om han kommer att spela tillsammans med Messi. He just won't. Han är ingen målgörare, utan en dribbler och playmaker. I mångt och mycket så tycker jag att Dembélé som spelare kan jämföras med Coutinho sett ifrån vad han erbjuder ett lag. En spelare som står för det kreativa snarare än för slutproduktionen i form av mål. Nu har givetvis Coutinho gjort betydligt mer mål än Dembélé förra säsongen, men Coutinho är också 5 år äldre. Och precis som jag tror att Coutinho kan ta över Iniestas position så skulle jag faktiskt även kunna tänka mig att se Dembélé där, ja ni hörde rätt. För lika lite som jag vill ha Coutinho i anfallet (då han inte gör tillräckligt med mål och inte löper bakom backlinjen) vill jag inte heller ha Dembélé där. För han kommer inte stå för mycket mål. Jag kan givetvis ha fel men jag skulle bli ENORMT förvånad om han motbevisade mig. Gör han det så kommer jag att krypa till korset och be hela forumet om förlåtelse - but I highly doubt it. I nästa inlägg skriver jag om Mbappé.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-10 13:33
Jurgen Klopp on Philippe Coutinho: "From a financial standpoint, there is no price limit to let him go. No price we are ready to give in." När man läser mellan raderna så känns det som att han försöker förklara att om Coutinho lämnar är det inte för att klubben behöver pengarna, utan att spelaren själv vill. Kanske försöker få ner fansens hat mot klubben om han blir såld.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-10 13:30
Juicy Nåja baserat på det där från Klopp så låter det ju inte helt uteslutet allafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-10 13:28
Gabriel Visst finns det alltid en risk att en spelare inte motsvarar prislappen, men i många fall kan det löna sig att faktiskt ta en risk och jag anser att det här är ett sådant tillfälle. Jag tycker även att det är intressant att du nämner att vi som medlemdägd klubb har svårt att konkurrera med klubbar som ägs av rika ägare och det är helt rätt. Men saken är den att om Barca ska fortsätta vara på den nivån som vi alla vill att man ska vara, så MÅSTE vi kunna konkurrera med dessa klubbar. Varför tror du Bartomeu fokuserar så mycket på att öka klubbens finansiella styrka? Jo för att han måste, tror knappast han eller någon i ledningen tycker att det är kul att "sälja ut" klubben, men ni ser ju varför det är nödvändigt. Jag menar det är ju inte bara transfersummor som ökar, även löner och agentarvoden ökar i samma takt, allt blir dyrare. Vilket i sin tur även kommer slå emot vår ungdomsakademi eftersom löner för juniorspelare kommer öka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-08-10 13:24
@Talangfabriken:


De har du rätt i men Reals trupp var fortfarande betydligt bättre än våran när zidane tog över och den är ännu bättre nu.. tränaren är stor del i hur bra ett lag presterar men även vilka spelare som finns i truppen..
Annons: