/spanien/barcelona/forum/350.aspx/spanien/barcelona/forum/350.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2017-08-09 22:46
Aldrig varit så här lite excited över en säsong som den här gången.

Vi hade en riktig jävla skit säsong, Real Madrid vann dubbeln och vann Champions League för andra året i rad, något som dessutom är historiskt. De har dessutom vunnit turneringen 3 gånger de 4 senaste åren. Det var solklart att den här sommaren var livsviktig för klubben ch lagets framtid, nästan som en do or die kind of moment för oss.

Vi var tvungna att förstärka oss och det rejält. Verratti skulle in, en bra högerback skulle in och sedan ytterliggare någon finjustering om pengarna räckte till. Istället lämnar Neymar via bakvägen, slösar 3 veckors tid från ledningen som istället måste ödsla tid på att försöka övertyga honom att stanna - för att misslyckas eftersom han redan hade bestämt sig ändå.

Nu står vi här, i Augusti, när lagen redan haft sina försäsonger och den riktiga säsongen är på väg att börja. Trupperna är spikade för 95 procent av alla klubbar, och här kommer Barcelona med en stor påse pengar och knackar på allas dörrar i ren desperation.

Allt är för jävligt rent ut sagt. Klart som fan Liverpool inte släpper Coutinho, okej om det var början av sommaren och de hade haft möjlighet att släppa honom. Men i Augusti? Come on, man kan drömma hur mycket man vill. Tro mig, jag älskar honom och hade blivit superglad om han kom, men there is just no way att Liverpool släpper honom nu. Det är deras Messi.

Hade ni sålt Coutinho om ni höll på Liverpool? Ne I don't think so.

Och sen har vi det här med Dembélé. Alltså, ja okej, jag vet att vi behöver förstärka oss på den positionen. Neymar har lämnat ett STORT håll på sin kant nu när han svek oss. Men Dembélé är inte på långa vägar värd 150M€, inte heller 120 eller för den delen ens 100. Ursäkta min ilska men vad FAN har Dembélé uträttat för att vara värd de pengarna? Han gjorde 6 mål i Bundesliga, hör ni det eller. 6 mål. Det är skit lite...

Ja, jag vet att han är en stor megatalang, men ändå. 6 mål. Det där kan man inte snacka bort. Det är långt ifrån några imponerande siffror eller statistik alltså. Ska man lägga de pengarna på en spelare så ska det vara för en spelare som står för skillnaden. Dembélé kommer inte att stå för skillnaden hos oss.

Jag är fett kluven, jag vet inte vad vi bör göra. Men jag känner lite så här...

Hälften av ansvaret ligger på Neymars svek, han fuckade upp oss och det rejält. Ingen räknade med att han skulle lämna, och han gav aldrig ledningen tid att hinna planera på att ersätta honom. Han "velade" fram och tillbaka i 3 veckor innan han "bestämde sig". Det äckliga med det här är att han är så full of it, för han väntade enbart in sin "lojalitetsbonus", så fort den skulle betalas ut så stack han till PSG. En slump? Knappast, och detta från en spelare som påstår att han inte var respektlös emot klubben och fansen - han är en orm. Punkt slut.

Men, ledningen måste ha insett under dessa 3 veckors tid att Neymar var förlorad. Men samtidigt, även under denna perioden när Neymar vägrade att ge ett svar. Allvarligt talat, hela approachen är underkänt av ledningen. Ja, Neymar var en sjukt viktig spelare för oss, och klart som fan det skulle vara dåligt om han lämnade. Men var hände med självrespekten för FC Barcelona? Klubben borde ha sparkat ut Neymar, vadå låta Neymar ta beslutet? Nej, här skulle en president med bollar sagt "dra åt helvete" till Neymar, man borde inte väntat in hans beslut.

Man tar och köper upp hans ersättare INNAN han lämnar, sedan sparkar man ut honom med röven före. Det hade en smart och skicklig president gjort. Då hade man samtidigt visat världen att här kommer ingen och jävlas med oss. Vi är FC Barcelona, vet du vad det namnet innebär?

Nu är allt så skakigt att det inte kan bli skakigare. det är snart den 10 Augusti och vi har köpt Deulofeu och Semedo. Eh okej? Vi har inte ens förstärkt oss, vi har snarare försvagat oss i och med att Neymar lämnade. Sen alla dessa spelare som borde lämnat för längesen? Arda, Rafinha, Munir osv. Hur svårt kan det vara? Nej, jag påstår mig inte veta hur man driver en fotbollsklubb men jag är då jävligt säker på att jag hade gjort det bättre än nissarna som styr våran klubb.

Jag är trött, frustrerad och bara allmänt less på allting. Ni får ursäkta mig och ha överseende, jag hoppas att ni förstår.

Jag säger så här, jag hoppas på Coutinho, Dembélé är jag faktiskt inget jätte stort fan av. Jag säger det här och nu, jag erkänner det och står för det. Kommer han så kommer jag att root for him, men jag ser inte storheten och potentialen som alla andra verkar göra. I'm sorry, men jag har inte imponerats som alla andra. Jag vill fråga en sak, kan det vara så att alla culés totalt förälskat sig i honom eftersom han är en självutnämnd culé samt att han är en spektakulär spelare som gör fina finter? Jag tror nämligen det.

Min bror (som är lika stor culé som mig) är vrålförälskad i Dembélé och övertygad om att han kommer bli topp 2 i världen i framtiden. Jag ser det inte. Jag ser en spelare som dribblar och står för spektakulära saker men saknar slutproduktion i hans fotboll. Det kan givetvis förbättras men det här är en magkänsla jag har.

Jag hoppas inte vi slänger upp ett öre mer än 100M€ för Dembélé, det är dessutom en summa jag fortfarande kommer att rynka på näsan för om den accepteras. Det är för mycket enligt mig, men men. Just nu hoppas jag att vi värvar Seri snabbt som bara den, det är en spelare som löser många problem för oss på mittfältet, så vad väntar vi på? Betala hans utköpsklausul på 40 mille and get it over with.

Sedan är jag faktiskt villig att låta Denis och Deulofeu turas om att spela på Neymars position - jag vet, det låter ju helt jävla galet. Ja, men inte lika galet som att spenda 100 miljoner plus på en 20 åring som inte bevisat jack shit. Nej, han är inte så bra att kosta så mycket pengar, denna Dembélé. Har vi tur kan vi dessutom få igenom denna vote of no confidence från Benedito om ledningen misslyckas med deras crack värvningar.

En seri, en junta som avgår och en mellansäsong.

I'll take it.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-09 22:46
Stryk Dybala från listan. Han kommer inte lämna denna sommar.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-09 22:44
Coutinho kmr inte komma och det har inget med vår ledning att göra utan Pool vill ej sälja där har vi problemet.


Neymar Cirkusen förstörde hela vår mercato.
Barcelona Little Magician
2017-08-09 22:43
@Den vise mannen:


Det är väl ändå ganska tydligt hur det ligger till? Coutinho vill spela för Barcelona men det kommer inte hända om han inte offentligt bråkar sig bort och gör sig omöjlig. Rapporter har sagt att han inte är villig att bråka sig bort men gärna flyttar om klubbarna kommer överrens(vilket inte kommer hända). Så det som återstår att se är väl om han strejkar eller ej.
Barcelona Soko
2017-08-09 22:41
@Den vise mannen:

Engelsk media säger alltid att deras landslag ska bli VM och EM mästare. De har aldrig rätt.
Barcelona Davids3
2017-08-09 22:40
Såg ni bilderna från lagfoto tagningen i Dortmund. Dembele såg ut att vara völdogt ledsen, där var någon bredvid som typ tröstade honom med handen över axeln.
Barcelona DizzLow
2017-08-09 22:39
Enligt flera medier, är ledningen ute efter både Coutinho och Dembele, men källor inom klubben säger att bara en av dem kommer + en central mittfältare. Dvs.. Plan A: Coutinho Plan B: Dembele Vidare så, verkar Seri vara Roberts val, som central mittfältare.
Barcelona Soko
2017-08-09 22:39
PSG ger inte upp Sanchez och är beredda att betala 80 miljoner euro trots ett år kvar av kontraktet.
Vi skulle visst få 5% av summan ?
Barcelona Den vise mannen
2017-08-09 22:39
Blaugrana91 Om spansk media säger att han kommer och engelsk media säger att han inte kommer och sanningen är ngt däremellan. Vad är då det konkreta utfallet av sanningen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-09 22:33
[QUOTE=Alvés - Por Que?]Coutinho verkar bli likadan som Verratti. [/QUOTE] Engelska uppgifter påstod ju att vi inte hade varit i kontakt med Liverpool på 3 veckor... Och sedan la vi plötsligt ett bud på €100M som ca 3 min senare nekades? Nja det låter knappast särskilt troligt tycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-09 22:33
Håller med bollinnehavet.

Belöna spelare som Roberto som verkligen brinner för klubbmärket.
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-09 22:32
Dags att ge Roberto ett välförtjänt lönelyft, visa att man tror på honom och höja hans klausul till en marknadsmässig nivå (ca 90 miljoner euro). Chelsea kan fuck off!

Och på tal om Coutinho. Jag känner mig väldigt säker på att han kommer. Inte för att mitt förtroende för ledningen är skyhögt, snarare tvärtom, det är bara en känsla jag har. Efter många års följande av silly season så har jag lärt mig att se mönster som ganska ofta stämmer. Och jag hoppas det stämmer även denna gång.

ps. Jag ger även kurser inom ämnet "Hur man blir en självutnämnd silly-expert".
Typ: Distanskurs
Längd: 2-3 PM
Pris: Kostnadsfritt
0 jävla högskolepoäng
Diplom ingår ej
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-09 22:26
Coutinho verkar bli likadan som Verratti.
Barcelona Soko
2017-08-09 22:19
Jag tror att det blir svårt för Roberto att tacka nej till England när han vet att han inte är i första plan hos Barcelona. Om nu Barca desdutom värvar Coutinho och Seri så blir det minimalt med speltid för honom. I England får han högre lön och mer speltid. Det blir tråkigt att tappa honom men sånt är det inom fotbollen.
Barcelona Soko
2017-08-09 22:11
Antonio Conte has told Chelsea to make a move for Barcelona star Sergi Roberto.

The Blues boss wants new recruits after selling Nemanja Matic to Manchester United and losing the Community Shield to Arsenal.

And Spanish outlet Sport claim Conte has instructed Chelsea to make contact with Barca over Roberto.

Barcelona messiooooxavii
2017-08-09 22:08
@Soko:


ikväll om möjligt för då får han mer tid att träna med laget så han kan spela mot RMadrid
Barcelona Soko
2017-08-09 22:08
Vore det bättre att presentera Coutinho på fredag eller vänta att göra det inför EL clasico på söndag?
Barcelona messiooooxavii
2017-08-09 21:57
Barcelona Blaugrana91
2017-08-09 21:54
[QUOTE=Rambla~]Hela Twitter-världen verkar driva om dessa "Next few hours". Sport och MD görs till åtlöje överallt och det lustiga i det hela är att de själva inte tycks fatta det. Vilka nötter. :) [/QUOTE] Tror knappast dem bryr sig, dessutom blir det än roligare om det visar sig att Coutinho faktiskt värvas och presenteras med nr 11 på Camp Nou innan helgen. :) Står alla "självsäkra" Liverpoolfans där med långnäsa och många här inne också för den delen som slänger massa skit på klubben och ledningen. Heja MD! Och Sport...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-09 21:38
Hela Twitter-världen verkar driva om dessa "Next few hours". Sport och MD görs till åtlöje överallt och det lustiga i det hela är att de själva inte tycks fatta det. Vilka nötter. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2017-08-09 21:32
Its only a matter of houers too midnight börjar älska de här med att det bara handlar om timmar
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-09 21:28
@the cameroonians:


Pricken över i:et. Precis det som jag ville tidigare få fram.
Barcelona the cameroonians
2017-08-09 21:22
II Barca II Pengarna fanns inte förra sommaren, i alla fall inte för en crack som Coutinho - och då tänker jag även på lönekostnaden. Gomes var ett "tillfälle på marknaden" som Robert inte kunde motstå när Mendes erbjöd portugisen till Barça. Ett billigare alternativ som klubben hade råd med genom att nalla på denna sommars transferbudget. Det som floppvärvningarna ofta har gemensamt är att de sker sent i fönstret efter att vi jagat omöjliga spelare. Det blir sällan bra. Därför är det viktigt att ha planer för alla tänkbara scenario, något som sportledningen verkar sakna helt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-08-09 21:17
Marquez medlem i mexikanska kartellen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-08-09 21:01
Frågan är varför man inte gick för Coutinho tidigare? Varför fick man för sig att vi behövde Gomes? Samma sak med Arda, Bayern köpte Vidal för lika mycket vi köpte Arda för. Förra säsongen hade vi förmodligen fått Coutinho för minst 30-40 miljoner euro mindre än vad (om vi får han) vi får han för i år. Tycker att vi rent allmänt är dåliga på att värva och sälja och har varit det flera år även innan Batro/Rosell. I den aspekten behöver klubben nytänkande, framförallt då Messis inom kort är över. Listan på alla flopp värvningar kan göras lång, detsamma kan sägas om våra försäljningar. Kerrison, Henrique, Hleb, Chrygzinsky, Song, Arda, Gomes, Zlatan, Douglas, Vermaleen, Matthieu mfl. Flera miljarder på ungefär 10 år, rakt ner i soptunnan. Det är ju helt sinnessjukt! Inte ens BARN värvar sånna spelare i FIFA.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-09 20:57
Som sagt vi får ha lite is i magen, spanska medier rapporterar att Coutinho kommer, engelska säger det motsatta. Som the cameroonians sa, sanningen är nog något däremellan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2017-08-09 20:48
Nån Barca sida som rapporterar.

Nypa salt..
Barcelona Gabriel
2017-08-09 20:48
@Messi M10:


Snälla lite inte ett ord på vad Yann Orhan skriver på sin Twitter.
Barcelona Messi M10
2017-08-09 20:46
??The #FCB find an agreement with #Liverpool and fix the terms of the contract with #coutinho agent at FCB headquarters. Press soon. https://t.co/A5b2Lyntqh

Lugn boys and girls Coutinho kommer.
Barcelona Soko
2017-08-09 20:35
@Gabriel:

Ska Inter också ha 25% för Coutinho?
Annons: