/spanien/barcelona/forum/348.aspx/spanien/barcelona/forum/348.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcadinho.
2018-10-19 10:26
PO.

Du kan köpa bilj på hemsidan. Bra match mot Villarreal B
Kostar 10 euro.
Mini Estadi ligger nära CN.

Du har 30 min på dig från b lagets match och A lagets, men du hinner om du kollar innan hur du ska gå.
Kul !
Barcelona Presas Oleguer
2018-10-19 10:11
Hola vänner! Befinner mig i Barcelona för att ta det lugnt och kolla på matchen på lördag. Dock är jag och brushan väldigt sugna på att besöka la masia för att se ungdomslagen spela match, vet någon om man kan göra detta? Någon som har koll på när de spelar osv? Tänker typ främst på the cameroonians som brukar ha check på läget gällande våra ungdomar. Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2018-10-19 10:10
Neymar en bra spelare? Ja onekligen. Förutom det så är han en filmare, en diva en som ger en vi och dom känsla. Finns så mycket annat än fotbollspelaren Neymar så man får på köpet. Vill vi verkligen ha en spelare som ger dålig stämning och i många fall skämmer ut klubben med sitt beteende. Skäms vi inte tillräckligt över Suarez ! Sen glöm inte Ney lämna oss vi kicka aldrig ut han. Åå han lämnade oss under förfärliga omständigheter där ledningen fick panik köpa! Men denna ledning bryr sig inte om sånt dom skulle säkert inte banga att ta emot Ney med öppna armar. Så nej till Ney, alla dagar i veckan! Finns många spelare där ute som hade passat oss mycket bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-10-19 10:09
Haha, påminner mig om en vän i Holland, han var egen företagare och tjänade mycket pengar enl han själv, det visade sig sisådär när jag besökte honom, japp, han blandade ihop debet o kredit.
Han kan kanske jobba i FCB.
Lite plus, lite minus, en nolla mer eller mindre. det gör ingenting. Man går alltid på plus...
Barcelona the cameroonians
2018-10-18 23:28
Bartomeus luftslott är på väg att implodera, tydligen finns det en nettoskuld på över €500 miljoner medan man bara redovisat en tredjedel för att klara kraven i artikel 69 i stadgarna, dvs en skuld på max 2xEBITDA - vilket skulle tillåta cirka €180 miljoner. Får se om medlemmarna godkänner förra säsongens budget när generalförsamlingen möts nästa lördag. Rent ekonomiskt spelar det troligtvis ingen roll, men bara det faktum att man redovisar på 2 olika sätt är långt ifrån den transparens man så heligt lovat. Luktar illa lång väg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-10-18 22:00
Wenger ryktas allt mer till Bayern. FAN. Snart går det tåget. Att vi fortfarande sitter med valverde är skrämmande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-10-18 21:09
Vi blev bättre och rikare utan neymar och nu vill folk bli sämre och fattigare?!?!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-10-18 21:01
Har folk glömt bort spelet Ney spelade mot Barca. Han väntade till slutet av fönstret vilket skadade Barca på 2 sätt. Det ena för att vi hade väldigt lite tid att köpa ersättare, det andra är att han väntade tills hans fars lojalitetsbonus skulle aktiveras. Hölr ni: lojalitet!? Namnet lojalitet finns inte hos den killen. Han är en orm som jag inte vill se tillbaka. Även om han är en duktig spelare.

Övriga anledningar till varför jag inte vill se Ney tillbaka har redan nämnts av andra skribenter. Ville bara tillägga detta som en extra krydda. Just ja, han är fel spelartyp också. Vill ni läsa mer om varför så sök på mina tidigare inlägg. inte tid att skriva mer just nu.
Barcelona Passa_Bollen
2018-10-18 20:57
Prio ett borde vara att få ett mittfält som är dynamiskt och maxar. får Messi närmare straffområdet på ett mycket mer genomkärande utgångsläge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-10-18 20:39
Jag måste lägga min åsikt angående Ney. Jag har en kluven känsla. Den ena säger ALDRIG, en svikare får inte komma tillbaka, men min hjärna skriker, är du dum i huvudet, vem är där ute som är i närheten av honom. Jag vet, jag vet, många kommer att säga Mbappe, men han är omöjlig, en fransk hjälte som frälste Frankrike i VM. Slutligen, Ney är välkommen, men han måste krypa tillbaka och ber oss om förlåtelse.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2018-10-18 19:55
Jag skulle välkomna Neymar om han halverade sin lön och betalade minst halva övergångssumman själv...eller njae....han skulle nog fan få krypa från Parits till Barcelona också. Då skulle jag med en viss avsmak säga "ok då".

Däremot skulle jag inte bli det minsta förvånad om Neymar kör ett spel för att till slut hamna i Real Madrid. Tror ni den där övergångssumman som han förhandlat fram med PSG var till för att vi ska kunna köpa honom eller för att Real Madrid ska kunna köpa honom?
Barcelona Ribohn Fan
2018-10-18 19:50
Onödig men rolig spekulation om min stora idol efter Messi, ska tillbaks till vårat kära Barca. Jag drömmer varje dag att Neymar är tillbaks, sedan han gick har fotbollen inte varit sig lik i Barca. Men jag tror tyvärr inte det är aktuellt ens att han skulle komma tillbaks. Varför skulle han lämna, PSG har yngre och lika bra om inte bättre trupp än vad vi har. Dem satsar friskt på egna förmågor, som ständigt får speltid. Men vi håller tummarna! Det vore fruktansvärt roligt.
Barcelona Passa_Bollen
2018-10-18 19:23
Ronaldo. Han har redan gjort det så jag förstår inte ditt argument.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-10-18 19:07
@koeman92:
Han är knappast en "legoknekt" om han är beredd att gå ner i lön för att få komma tillbaka. Makes no sense. En legoknäckt slåss för den högst bjudande. Han går inte ner i lön fär att slåss för dom han favoritiserar.
Barcelona Barclasico
2018-10-18 18:46
@Arda-Turan:The film is released on 9th November in selected UK cinemas. It will also be available on DVD and to download from the 12th November.
Barcelona koeman92
2018-10-18 17:45
@FCB_Messi:


Jag kör hellre några år med titeltorka än att se laget bli beroende av en slug, egenupptagen och falsk legoknekt. Har folk redan glömt hur mycket Neymar ställde till med både under och efter tiden i klubben? För att inte nämna hans pappa som var en större pina än en finne i röven under en cykeltur i Sahara. Att han dessutom hade mage att stämma klubben på mer pengar efter att ha lämnat borde vara tillräckligt för vilken culé som helst att äcklas av ens tanken att låta honom bära den blåröda tröjan igen.

Du har dessutom fel om att Neymar och inte Mbappé kan bära ett lag. PSG har varit mer beroende av Mbappé, och i Brasilien briljerade Coutinho och bar laget i sina axlar under VM, långt mer än Neymar. Utan att ta för mycket ifrån honom är det min uppfattning att Neymar redan har nått sin absoluta toppnivå och alltför ofta är mer show än verksamhet; detta fick vi inte minst vittna i VM med alla hans ansträngda klacknedtagningar som segade ner spelet och förstörde flertalet anfall.

Jag kan inte svara på vad vi ska ta oss till när Messi lagt skorna på hyllan. Men en sak är säker - det faktum att vi kommer att vara mycket sämre kommer att bero mer på ett djupt problem i form av långvarig vanskötsel av klubben än något annat. Neymar skulle därför knappt, om ens alls kunna fylla det vakuum Messi kommer att lämna efter sig.
Barcelona Cúles
2018-10-18 16:48
Överlägset tidernas bästa lag.
Barcelona Admiraldo
2018-10-18 15:44
https://www.thesun.co.uk/sport/football/7516946/barcelona-roberto-firmino-liverpool/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arda-Turan
2018-10-18 15:34
Någon som vet vart man kan se denna dokumentär?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-10-18 15:21
Satan vad jag längtar till denna dokumentären är ute. Bakom kulisserna på tidernas bästa lag, kan det bli bättre? NEJ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-10-18 14:13
De jag kan komma på är väl Alena Munir Sandro Kaptoum Palencia Samper Carbonell Masip Sen finns det de som köptes till B laget som enrique gav debut till som tex Gumbaou, Marlon och Edgar Lee men de klassas väl inte som La Masia spelare? Annars ska Valverde ha fler spelare med i listan som tex Arnáiz.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2018-10-18 13:51
Vilka 15 fick debutera under Enrique? Står helt stilla i huvudet.
Barcelona Davids3
2018-10-18 13:10
22 players from La Masia were able to make their debuts under pep Guardiola. 15 playes from La Masia made their debuts under Luis Enrique. Under Valverde, only 2 players from La Masia have made their debuts.
Barcelona Kröjjffar´n
2018-10-18 13:08
@FCB_Messi:


Jag säger bestämt Nej! Bara så att du och alla andra vet om det som ni redan visste.
Barcelona Passa_Bollen
2018-10-18 12:54
Messi har ca 4 år Kvar av toppfotbollen och Neymar kommer vara 30+ då. Finns nog mycket bättre alternativ en Neymar som spottade klubben framför hela värden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-10-18 12:36
Jag tar gärna tillbaka Neymar . När Messi lägger ner så finns det bara en enda spelare i världen som kan bära Barcelona på sina axlar , och det är Neymar . Och säg inte nej för alla ni vet om det . Och säg inte Mbappe eller någon annan spelare för det är inga spelartyper som kan bära ett helt lag. Barcelonas framtid kommer stavas Neymar , Coutinho , Arthur . Sen är den stora frågan vem som ska ersätta Suarez ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-10-18 10:18
Vidal!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arthur Melon
2018-10-18 07:11
Klart det är omöjligt, men Neymar kommer säkert bråka med en stackars Juan Bernat eller något annat nyförvärv för att komma till en ny klubb. Hade PSG haft som Spanien en obligatorisk utköpsklausul så hade det varit en annan femma. Men PSG skulle kunna ha råd att spela Neymar i franska CFA (fransk reservlagsserie) om han börjar strula som i Barcelona. Men detta skapar rubriker och reklam/följare för Neymar, det finns alltid en agenda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-10-17 23:59
Last summer, president Bartomeu met with the heavyweights of the dressing room to ask them whether they would see a possible return of Neymar with good eyes or not. The answer was positive for the Brazilian winger. [rac1]

Neymar has an agreement with PSG president Nasser Al-Khelaifi to be able to leave PSG for €220m next summer. Barcelona are aware. [ser]

Neymar almost cried in front of a Barcelona board leader when asking to be re-signed last summer. [ser]
Barcelona Infinit8Don
2018-10-17 23:15
Wenger avslöjar att han är redo för ett nytt uppdrag. Sign him up säger jag!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: