/spanien/barcelona/forum/347.aspx/spanien/barcelona/forum/347.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-02 17:29
BREAKING: Barcelona confirm Neymar has informed the club that he is leaving as he cannot wait to win Ligue 1 for the next nine years in a row, playing against elite teams like SC Bastia and RC Lens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-08-02 17:24
Robert Fernandez is a huge fan of Dembele. Barça have made move for him in the last few hours. [@gerardromero]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-02 17:20
Jag kan fortfarande inte tro på att affären blir av innan jag ser 222 miljoner euro på konto.
Barcelona Barca4life98
2017-08-02 17:19
Med de 3 miljarderna vi har att spendera nu så hade jag; - Köpt Dembele - Gjort en deal med Dybala och Juve att han ansluter NÄSTA sommar. De kan ta Gomes nu. - Värvat Coutinho
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi
2017-08-02 17:16
Barcelonistas Tackar, och du är fortfarande aktiv ser jag. ;) -- Det var som sagt ett bra tag sedan jag var online på SF och alldeles nyss tog jag en snabb titt i min inkorg i min SF-profil och jag hittade ett par nicknames som fick mig att skratta. Det var två personer för att vara exakt som kontaktade mig angående en "felaktig spärr". Om det verkligen var felaktiga spärrar låter jag vara osagt (mest för att jag inte minns, hehe..) men jag hjälpte så klart till att fixa tillbaka dem. Varför är det så kul undrar ni? Jo, två av dem är moderatorer idag ser jag, haha. Jag nämner inte vilka för det vore oschysst av mig.. ;)
Barcelona koeman92
2017-08-02 17:12
Bollinnehavet

Att vi återgår till våra rötter med La Masia kan du glömma. Det hoppet släcktes hos mig för länge sedan. Dessutom, även om jag gärna satsar på La Masia spelare så är det lite långsökt att tro att vi kan ersätta Busquets, Xavi och Iniesta med enbart spelare från egna ledet. Vi snackar exceptionella talanger som bara kommer ut vart 50:e år, om ens det. Samper har inte visat sig vara något speciellt, Aleña kan mycket möjligt bli något, men Xavi Simons är bara 14 år gammal. Räkna alltså med att det tar minst 4-5 år tills han får debutera med A-laget (om han stannar dvs).

Med detta sagt hoppas jag verkligen att på något sätt lyckas få hit Verratti nu när man inte lär kunna sälja Neymar för €222M. Mbappe för €180M är föööööör mycket. Ingen 18-19 årig är värd så mycket. Dybala och Griezmann är inga spelare vi är i behov av. Jag är rädd att det kan ta ett tag tills man lyckats fylla hålet som Neymar kommer att lämna efter sig. Det är trots allt världens näst bästa spelare vi snackar om.
Barcelona FCB_Messi
2017-08-02 17:08
Los andres Snacka om att ha så mycke fel i ett o samma inlägg . Neymar löpte ju i djupet hela tiden . Jämför honom med andra ytterforwarder i världen , och säg mig EN spelare som löper mer i djupet än honom . Och att du ens använder ordet överskattad i samma mening som Neymar är ju bara löjligt . Han är utan tvekan näst bäst i världen !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-02 17:02
Ok Neymar! Tack för allt fotbollsgodis, för att du var en del av trippeln och för 6-1. Jag kommer sakna dig som spelare men inte dina kontrakt, din farsa eller din syrra. (Haha va patetiskt av mig att formulera det som att han läser det här).

Nu går vi vidare. Det var dags för detta. Hellre tappa Neymar än att låta hans farsa styra hela klubben. In med mer ödmjukhet igen. Satsa på en rejäl ersättare och sen på det vi redan har. Jag ser hellre Samper blomma ut till en ny Busquets, Alena till en ny Iniesta och Xavi Simmonds till en ny, ja Xavi, än att vi går bananas på massa pengakåta legoknektar. Gud va jag hoppas att detta blir en lärdom för sittande ledning. Tillbaka till ödmjukheten, La Masia och traditioner igen.
Barcelona Los Andres
2017-08-02 17:01
Det här vad det bästa som kunde hända laget! Ut med den överskattade och ojämna Neymar och förhoppningsvis in med en djupledslöpande anfallare. Neymar slutade ta sina löpningar ju äldre han blev. Många kommer säga att det blir svårt med en djupledslöpande anfallare, tvärtom. Anfallaren kan löpa så mkt som möjligt, det öppnar ytor för kungen. Vi alla vet vad som händer när kungen får 2-3 cm extra att jobba på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hristo var kungen
2017-08-02 17:01
[QUOTE=Davids3]Jag gillade Messis "See you later" på slutet. De som kan läsa mellan radera förstår att det betyder "Jag ska spräcka dig och ditt PSG när vi möts :D [/QUOTE] Eller. Jag kommer efter i januari fönstret....:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hristo var kungen
2017-08-02 16:59
[QUOTE=Barclasico]Tebas: "The complaint (against PSG) is ready and will be presented to UEFA, the European Union, and the Swiss Courts." Vad är det han kan göra? kan han stoppa affären? [/QUOTE] Kan inte göra något. Skulle vara intressant att läsa caset. Vad bygger han det på? Pengarna kommer från Qatar? Jo tjena, fifa lägger vm där och är ju inte länge sedan barca själva var sponsrade av dem men då klagade han inte. FFP? Räknas under 3års perioder, finns inget som säger att PSG kommer missa på det. Fan, city fick väl några millar i böter, men de sa ju att de sålt x antal miljoner tröjor för sitt farmarlag new york, när klubben inte ens fanns. Om de teöjorna någonsin existerade står de väl 1000tals pall i öknen med dem. FFP iden är det sämsta som hänt fotbollen. Egentligen är det bara ett sätt för toppklubbarna att inte riskera att tappa status. Förr kunde en lokal affärsman kasta upp pengar och göra sin orts lag stort. De stora klubbarna nu är flr mäktiga för att få kännbara straff. Ska det kännas så måste straffet vara baserat på omsättningen. Lite som böter i sverige vs finland. Någon med pengar skuter fullständigt i om han får några tusen i böter i sverige. I finland fick väl Selänne en djävulsk summa då det baseras på inkomst. Sen är det ju skit samma i FFP världen. Senast psg fick böter räknades det ju inte ens som utgift gentemot FFP så då langar ju bara Qatar in de pengarna ändå. Har ju alltid funnits rika ägare och pengar köper spelarna. The Damned United är en riktigt bra film flr de som inte sett den. Bara att förr var en rik ägare typ Berlusconi som köpte, eller agnelli osv. Nu är det de rikaste nationerna i världen som är inblandade som ägare så summorna blir ju så mycket högre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona No Busi - No Party
2017-08-02 16:55
Vadå oersättlig? Fantasin kan vara oersättlig, inte själva spelaren Neymar. Firma David Villa Messi Pedro var hästlängder bättre/effektivare än MSN med anledningen av att de två underkastade sig laget samt underlättade för Messi, Iniesta, Xavi och Busi med sina djupledslöpningar. Man får hålla tummarna att Iniesta kommer till sin rätt igen, det han gjorde på vänsterkanten var äckligt effektiv. Glädjande nyheter för klubben samt spelarna, fotboll har länge varit en lagsport och kommer förbli så. Du kan inte ha två bollkåta spelare i anfallet så jag förstår inte hur Barcelona är den stora förloraren..? Peace.
Barcelona The Reporter 2.0
2017-08-02 16:36
En fråga bara. Är uppe i en diskuSsion med en vän. Hur mycket sägs det att Neymar tjänade per år och med sitt senaste kontrakt som han skrev på för Barca förra året?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-02 16:34
H.Alavi - välkommen tillbaka!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2017-08-02 16:32
Personligen så hoppas jag på Dembele eller Dybala om man nu ska värva in någon ersättare: Dybala: Yngre än Neymar, dessutom Argentinare. Tänk er duon i både Barca och Argentina, jag tror att chanserna ökat betydligt för Argentina om dessa spelade tillsammans i klubb och landslag. Dembele: Har inte sett han spela mycket, men har hört mycket positivt. Dessutom ung också, samt intresset för Barca lär finnas. Problemet nu är att folk vet att vi får 200miljoner euro, vilket betyder att förhandlingar med övriga klubbar blir svåra då de "vet att vi har pengar". Frågan är ju vad som är rätt för klubben sedan.. Känns lite svårt att ersätta honom också, men kanske Deulofeu får visa sig lite grann nu.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-02 16:28
Neymar må har gjort sjukt mkt för oss dessa år MEN han har gjort mkt kaos under år också. Har ni glömt, planerade gula kort, röda kort, hans syster (You know). Killen hade fan fler röda kort än Fucking Pepe ursäkta för ovårdad språk men ni förstår. Det är Neymar vi har förlorat INTE Messi. Neymar är sjuk dribbler thats IT. Assister i all ära, hade Neymar satt sina lägen så hade Messi stått för typ 35 assister år efter år. Neymar kommer ha så otroligt svårt I franska ligan. Neymars sätt på plan när han dribblar gör att backarna vill kapa hans ben. Om Neymar har haft det jobbigt i La Liga då ska ni se Franska ligan. Den är fan tuff som i helvete. Neymar kommer bli som Bale fast i PSG. Börja bra första året sen flopp o flopp. Sen kommer killen skada sig för han irriterar backar sättet han dribblar sig igenom. Han filmade sjukt mkt i Barca så den biten är så skönt att få veck i Barca. Sen fixade Neymar många straffar åt Barca, några var felaktiga sen var dem flesta klockrena. Frågar ni mig, så är det den bästa försäljningen Barca har gjort. Dels så slipper vi hans pappa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-02 16:27
Ganska komiskt att läsa vissa kommentarer på andra forum, speciellt påståendet där man hyllar PSG för att dem värvar Neymar som en sorts hämnd för att vi var intresserade av Verratti. Till att börja med är situationen helt annorlunda. Neymar har en utköpsklausul och Verratti har det inte. Hade Verratti haft det hade han redan blivit presenterad på Camp Nou vid det här laget. Så är bara trams att använda det som någon sorts bevis på att Barca tappat status på transfermarknaden. PSG möter klausulen och Neymar vill lämna pga. pengar, för nej han har absolut INTE större chans till varken guldboll eller fler CL titlar i PSG. Personligen är jag glad att han lämnar, trodde någon på allvar att Neymar skulle stanna i Barca karriären ut och sedan ta över efter Messi? Isåfall var man naiv... Sportsligt går det absolut att ersätta honom, sett till hans ekonomiska påverkan på klubben så har han nog kostat mer än han dragit in skulle jag tro, visst var han säkert en fördel då vi förhandlade med Nike om nya avtalet men det är redan klart så ser ingen större förlust i den kategorin heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-02 16:19
Neymar var ingen match avgörande spelare. Han var show. Han är lätt att ersätta.
Barcelona MessiLionel
2017-08-02 16:17
Hämta Dybala snälla. Han kommer att lösa så mång problem för oss. Han är det där affischnamnet alla barn dessutom älskar, han kommer tillföra så mycket annat än bara på planen. Han kommer att sälja rekordmånga tröjor.
Barcelona Davids3
2017-08-02 16:04
@Gonzalez_Barca:
Men Barca hade inte direkt problem med ekonomin innan Neymar affären? De behöver inte köpa två crack spelare. Två bra spelare ska inte behöva kosta två miljarder, då hade lag som Sevilla och Atletico gått under. Kanske tillochmed en fördel att pengarna kommer efter att fönstret stängs så man inte göra dumma och dyra inköp.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2017-08-02 16:01
Hur man än vrider och vänder på det så är Barcelona förloraren i den här affären. Anledningen till varför jag säger det är för att det finns ingen som kan ersätta Neymar. Jag har inte varit aktiv här inne på flera, flera år men den här övergången är så stor att jag lockades tillbaka bara för att få läsa era tankar kring såpan. Men handen på hjärtat, Coutinho för en miljard+? Jag skulle spy mer av den övergången än denna vi har framför oss idag. Ska vi spendera en miljard på en spelare som går sönder varannan månad? Snälla, sluta.. Jag hade inte värvat in en ersättare utan satsat på Deulofeu/Munir och istället gått efter en mittfältare. Skit i Veratti vi gör bara PSG en stor tjänst genom att värva honom eftersom vi ger i stort sett halva säcken med pengarna tillbaka till dem från Neymar-övergången. Jag är dessutom helt övertygad om att PSG rustar för CL-guld den här säsongen så att sälja Veratti skulle resultera i +-0 för dem. Veratti stannar i PSG för att PSG är intr skyldiga Barcelona någonting. De har inte förhandlat med oss för att få Neymar. Det hade varit en annan grej om klausulen inte existerade men så är inte fallet. Veratti är omöjlig. Barcelona kanske dominerar spelmässigt i Europa men frågan är hur länge vi kommer kunna fortsätta göra det. Jag ser absolut ingenting i dagens trupp som kan bära den här klubben när Messi slutar eller lämnar för Argentina i slutet av hans karriär. Ingen Aguero/Coutinho/Hazard/Dembele kommer rädda den här sommaren och klubben i framtiden. Neymar lämnar ett stort hål efter sig det är bara att acceptera det oavsett vem vi värvar. Mbappe kan ni sluta drömma(?) om redan nu eftersom han drar till Real Madrid nästa sommar. Bartomeu kanske panikvärvar in några spelare som räddar skinnet lite grann men det kommer inte räcka. Jag är helt övertygad om att den här övergången kommer skada oss mer om 3-4 år än vad den gör nu. Det här är inte min klubb längre. Rosell och Bartomeu har förstört den här klubben. Vi är inte lika attraktiva längre som vi var för några år sedan. Jag vill slita ut mina ögon och kasta varsin på Rosell och Bartomeu pga det jag kommer skriva nu, men fatta att Paulinho har varit den här sommarens snackis! Give me a fucking break. Räckte det inte med Arda och Andre Gomes? Vad gör ni med min klubb? Det var mina fem cent. Barcelona är den stora förloraren. Planen var ju att Neymar skulle "ta över" efter Messi men den planen gick åt skogen. Vi är ett sjunkande skepp oavsett vem vi värvar.
Barcelona Gonzalez_Barca
2017-08-02 15:57
Konspirationsteori: Tebas försenar övergången så att inte Barca hinner få pengarna och inte lyckas fixa ersättare i god tid när fönstret stänger 31 aug. Han är ju trots allt Madridista..
Barcelona Junta Dimision
2017-08-02 15:55
Mitt problem med Neymar-gate är att ledningen antagligen har vetat om ett tag att Neymar velat lämna för PSG, så hur kan de inte ha påbörjat förhandlingar/gjort klart med en ersättare innan han lämnar? Det är Augusti liksom...
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-08-02 15:55
Snälla ledningen lägg 1,5 på hazard!!!
Barcelona Puyol5
2017-08-02 15:54
Helt klart mina alternativ efter mitt tycke.

Men fundera så här. Två år har gått sedan detta forum var fullt med värva Aguero texter. För ett år sedan var de fullt med vi borde värvat Sanches innan Bayern texter. Så mina åsikter skiljer kanske inte forumets utan bara tidsperioden.

Jag tror starkt på att form påverkas av välmående och förtroende. Något både Aguero och nämnde Sanches saknat den förra säsongen. Tvivlar inte alls på deras kunnande, däremot på deras form. Kunnandet finns kvar, formen förändras. Hamnar dem nånstans med trygghet och förtroende kommer kunnandet växa fram.

Bra värvningar behöver inte vara de mest populära denna sommar, inte heller de dyraste. Värva inte årets spelare, värva någon som kan behålla kvalitén genom tid. Leicester är typ exempel, en hel förening som lever på form och faller igenom långsiktigt när kunnandet lyser igenom.

Jag tror på ovan nämnda, men det är min åsikt över tid inte från året som varit. Men det betyder inte att det är rätt. Plockar lika gärna in Hazard. En spelare vars form varit lite upp och ner för att tona ner, men vars kunnande är rätt stort. Hade gärna plockat in honom förra sommaren också efter hans sämsta säsong, om Neymar lämnat då. Eftersom storheten finns där, kunnandet finns där. Det såg vi denna säsong som var igen.

Gråter inga tårar om vi inte landar Sanches eller Aguero för den delen. Däremot gråter jag stora tårar fall vi köper årets Leicester City, dvs Mbappe. Spelar han på den nivån i tre säsonger och bevisar något, ja då kan han vara the real deal. Men just nu med den summan är han historiens största chansning.
Barcelona Barclasico
2017-08-02 15:51
Tebas: "The complaint (against PSG) is ready and will be presented to UEFA, the European Union, and the Swiss Courts."


Vad är det han kan göra? kan han stoppa affären?
Barcelona Soko
2017-08-02 15:50
Tuttosport skriver att Juve är intresserad av Gomes. Om Juve inte lyckas värva Nzonzi och Mataudi så är Gomes prio.
Läge att byta Gomes mot Dybala plus pengar?
Barcelona ElRaval
2017-08-02 15:47
Real borde vara oroliga över denna värvning eftersom majoriteten där alltid tyckt att Neymar var överskattad. Lite som våran Benzema. Jag kommer sakna glädjen som Neymar tillförde och kommer för alltid respektera honom för att han aldrig någonsin försökte ta Messis tron. Bortsett från slutet så har han skött sig exemplariskt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-02 15:41
@messimal19:


Lägga Dybala bakom våran spelmotor som kanske är bäst i världen på att snärta bollen till spelare framför sig?

Messi är ingen som väntar på boll och löper kopiöst i djupled i väntan på pass, han är dem som hittar fram till andra. Mena du att ha Dybala längre fram?
Barcelona Davids3
2017-08-02 15:35
Jag gillade Messis "See you later" på slutet.
De som kan läsa mellan radera förstår att det betyder "Jag ska spräcka dig och ditt PSG när vi möts :D
Annons: