/spanien/barcelona/forum/3458.aspx/spanien/barcelona/forum/3458.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 11-9-10
2015-07-03 00:25
Löjligt att benedito får så lite röster, märks att medlemmar/fansen går efter hype Aja hellre laporta än barto
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-03 00:18
@Liunil Masse:

Känns bra att Bartomeu hade mindre procent på Sports omröstning än på forumets. :)
Barcelona Liunil Masse
2015-07-02 23:34
@ElMaestrofcb: In a poll conducted by SPORT: Who do you want as Barcelona president? Bartomeu 6% Laporta 86% Benedito 1% Font 3% Other 4% #fcb
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-02 23:05
De budar 80m, får nobben av Juve för att sen påstå att man aldrig ville ha honom med förklaringen att Lucho vill ha en annan spelare. Är någon verkligen så dum att de tror på detta? Varför budar man då 80m för en spelare man påstår inte är mogen för Batca, slänger ut dessa summor för en spelare man inte vill ha? Seriöst alltså, vilken jävla bluff denna person är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-02 22:25
@navidjaan: Laporta: "Arda Turan? Their intension is to divert attention from their failure of trying to get Pogba." #eleccionsFCB Bara bränner haha, kungen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-02 22:22
Bartomeu och lögner. Bara ljuger och ljuger, finns inga gränser. Man mår illa, fängsla idioten för helvete.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-02 22:19
Bartomeu;

Crec que aquest estiu Pogba no vindrà, @LUISENRIQUE21 prefereix un altre jugador però en el futur potser madurarà per estar al Barça"

Pogba kommer inte att komma den här sommaren eftersom Lucho önskar en annan spelare. Men Pogba kan bli mogen för Barcelona i framtiden.

Kära ovalde:
Ingen spelare kommer i sommar. Vi får inte värva.
Och den som kommer i januari är definitivt inte en crack som vill sitta på läktaren i 5 månader.
Och varför sa Marotta att man avvisat ett bud på €80 miljoner efter mötet med Braida?
Varför bara inte erkänna att Braida misslyckats med den enda uppgift han gavs?

Pellejöns.

Barcelona Rambla~
2015-07-02 22:08
@the cameroonians:


Herregud, kan de bara ge sig någon gång. Det måste betyda att Barto satt press på interimledningen ännu en gång. Fattar inte att han tillåts fortsätta hålla på.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-02 21:57
Laporta: "We had the second highest revenue without a shirt sponsor. Now we are at fourth place." Rosell/Bartomeu effect :) snälla vinn detta Laporta, vi kommer fan gå under om Bartomeu vinner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-02 21:46
Rambla~

då måste du älska det här...;

Club sources say managing committee could still sign deal on transfer of Atletico player Arda Turan. They asked for more information
Barcelona Rambla~
2015-07-02 21:28
Ja men det handlar om så mycket mer. Säger man sig vara en medlemsägd styrd klubb där demokratiska värderingar är ett fundament för hela klubben, så får man ju se till och leva upp till detta också.

Det finns lagar, processer och rutiner om hur saker och ting ska skötas under ett presidentval och som har följts i alla tidigare val. Varför ska man helt plötsligt gå ifrån detta nu? Bara för att en av kandidaterna är desperat och livrädd för att inte bli vald?

Snälla...
Barcelona the cameroonians
2015-07-02 21:19
Blaugrana91

Skyll i så fall på Bartomeu som haft listan på Luchos mittfältsalternativ i handen sedan april.
Han hade kunnat göra klart med Arda redan innan han avgick, men valde att vänta en bra bit in i valkampanjen för att kunna ha något extra kort att spela med.

Sen är det klart att det kanske inte hade varit varken smidigt eller rätt att presentera "Xavis ersättare" direkt i samband med dennes avsked - och även med tanke på slutspurtens alla finaler. Men smidigt är det ju inte nu heller va?

Annars kan jag till viss del hålla med i ditt resonemang att tränaren bör få de spelare han vill ha oavsett president. Men det handlar om principer, den kandidat som vinner kanske inte vill ha Lucho som tränare. Nu är det ju inte så, men man kan inte ändra mandaten från val till val. Fair Play måste råda.
Barcelona Rambla~
2015-07-02 21:15
@Blaugrana91:


Katastrofalt? Ursäkta men hur resonerar du egentligen? Den tillfälliga ledningen har ingen sportslig ledning, de får inte enligt lag värva några spelare oavsett om tränaren önskar det eller inte. Detta blev de också påminda av kandidaterna och därför backade de för de insåg att de hade fått stå till svars för sitt handlande.

Lucho är ingen duvunge precis. Han vet hur denna klubb är uppbyggd och hur den fungerar institutionellt. Under en valkampanj får interimledningen inte göra stora spelarvärvningar. De ska i princip se till att elräkningen blir betald i tid. That's it och detta vet Lucho om. Vill han ha en specifik spelare värvad får han ta upp det med den nya sportsliga ledningen och presidenten när valet är avslutat, när presidenten och hans ledningsgrupp intagit kontoren.
Barcelona Blaugrana91
2015-07-02 20:41
[QUOTE=Rambla~]Ni vet väl varför la junta gestora till slut backade och inte slutförde värvningen? De vågade inte. Hade blivit en stor skandal. :) [/QUOTE] Tycker det är ett katastrofalt beslut av den tillfälliga ledningen att inte göra klart värvningen... Det ska ju vara LE som vill ha Arda, varför ska det då väntas på att en ny president väljs? Sen när ska presidenten fälla avgörandet för en värvning? Om LE vill att Turan ska spela för Barca bör han värvas oavsett, i det här fallet är det tränaren som bör fälla avgörandet. Nej otroligt dåligt skött.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-02 20:35
[QUOTE=Junta Dimision]Writing on his Twitter account on Thursday, he said: “There has been a lot of talk about me but the information which has been published is false. I am on holiday, relaxing”. Det här skrev Arda på sin twitter idag. [/QUOTE] Han syftade dock främst på uppgifterna som Sport publicerade att han från sin semester "firade" den ev. flytten till Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-02 20:29
Ni vet väl varför la junta gestora till slut backade och inte slutförde värvningen? De vågade inte. Hade blivit en stor skandal. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-02 20:26
@brain_freez_: @lucasammr @FCBPiquenbauer If Arda really wants to wait 6 months to debut for Barca then he can wait 16 days to see who wins the elections. Yeah, kan bara instämma. Låt vald president göra värvningen. Inte en interimledning som är marionetter åt en av kandidaterna. Vinner Barto valet och han väljer att genomföra värvningen av Arda är det för oss fans och socis bara att acceptera och stötta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-02 20:04
the cameroonians

hoppas Lucho stannar. men sticker han så finns bara en som skulle vara intressant och det är frank de boer tror verkligen på den karln. klopp hade oxå varit kul:P
Barcelona the cameroonians
2015-07-02 19:45
Beneditos tränaralternativ förutsatt att Lucho inte skulle förlänga/stanna kvar;

Ancelotti, Koeman och Klopp.

Observera att detta var innan säsongen avslutades.
Barcelona Junta Dimision
2015-07-02 19:33
Writing on his Twitter account on Thursday, he said: “There has been a lot of talk about me but the information which has been published is false. I am on holiday, relaxing”.

Det här skrev Arda på sin twitter idag.
Barcelona the cameroonians
2015-07-02 19:13
11-9-10

Ja, inte kul för Arda heller.

Hade jag varit i hans skor (eller ska jag säga bara sko...) hade jag visat fingret och dragit någon annanstans. Inte kul att bli använd som en bricka i ett fulspel - även om det såklart är en del av vardagen om man vill byta klubb.
Barcelona 11-9-10
2015-07-02 19:08
The camerooninas Inte minst huvudperson som är i en obekväm situation, så oerhört oprofessionellt av alla parter men den det drabbar mest är ju arda. Det är sådan här huvudlös beteende vi har blivit vana med från denna inkompetenta ledning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2015-07-02 19:04
Kom o tänka på en grej angående Pogbas lönekrav. Kravet känns ju så dumt att det måste vara ett spel från Laporta och Raiola. Juventus är nog redo att sälja Pogba oavsett president och för att då inte Bartomeu ska vinna röster så satte Pogba (Raiola) upp skyhöga lönekrav för att Pogba inte ska kunna värvas utav Bartomeu.

Vinner Laporta valet så lär Pogba presenteras som nyförvärv inom någon dag efter valet.
Barcelona the cameroonians
2015-07-02 19:03
den tillförordnade ledningen har alltså fattat galoppen och kommit till sina sinnens fulla(?) bruk igen. Köpet av Arda måste alltså godkännas av nästa president - om det nu finns ett köp klart över huvud taget vill säga.

Självklart är det ett bra beslut, men skadan kan redan vara skedd.
Varför?

Jo, om nu Arda är nummer ett (enligt ARA.cat) på Luchos "vill ha-lista" över mittfältare och Laporta vinner valet men inte anser det vara en vettig affär sett till ekonomi/kvalitet/användning - vad händer då?
Brister det direkt i relationen mellan tränare och president?
Och vilka konsekvenser får det på längre sikt?

Nu har visserligen Joan och Luis en god relation sedan tidigare, men då var det i en annan situation och med B-laget. Nu är det allvar.

Det är precis därför som en tillförordnad ledning inte ska lägga näsan i blöt under en valperiod. Inte ens om en ovald president bett dem.
Barcelona Rambla~
2015-07-02 18:07
@Barcelonistas:


Jaså, nu börjar fascistfasorna göra sig påminda igen från huvudstaden. Det där kallas förtryck.

Det är tydligen okej när spelare som Villa går omkring med Asturiens flagga, Ramos med Andalusiens osv både i landslaget och sina klubblag?
Barcelona Barcelonistas
2015-07-02 17:43
Vilarrubi (ex-vice president): "At CL semis, Bayern told us there was pressure from Madrid to withdraw Catalan symbols from stadium." [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-02 16:07
Ett videomeddelande till samtliga socis från ITUC.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-02 16:04
Lion24 Vilken spelare tänker man på när man säger att han "rinner igenom" försvaret. Personligen tänker jag på Iniesta, och även om han har många andra kvaliteter är det just den egenskapen som gör honom så farlig. Jag tror Halilovic kan spela som tredje mittfältare om han förbättrar det defensiva spelet. Man får tänka på att det är unga spelare vi pratar om, det är lätt att skola om och Halilovic kommer säkerligen få prova på flertalet positioner innan man bestämmer sig för var han ska husera på för ordinarie position.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-07-02 15:48
Barca4life98

Jag håller med dig. Jag personligen tycker inte att Halilovic är tillräckligt smart som mittfältare. Den lagdel där en spelare måste vara som smartast är i mitten och Halilovic är inte en sån där spelare. Han är mer en spelare som ''rinner igenom'' och skapar hål i försvar med sitt driv. Om vi säger så här: han är ofarlig som mittfältare medans han är otroligt farlig och giftig som anfallare. Jag ser också honom som yttermittfältare men på de positionerna huserar Ney och Leo och dom vägrar ju att rotera. Blir mycket svårt att hitta en plats åt honom.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-02 15:45
@*hjärta* el Jefecitos hesa röst:Vermaelen är klasser bättre än mathiue haha jag lovar
Annons: