/spanien/barcelona/forum/345.aspx/spanien/barcelona/forum/345.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cule4life
2017-08-10 15:15
Tror många spelare där ute nu har lärt sig att begära en utköps klausul när man skriver på kontrakt framöver. Risken att fastna i sin klubb när en större klubb knackar på verkar påtaglig just nu.
Barcelona Davids3
2017-08-10 15:12
Nu meddelar även L'Equipe att klubbarna ska vara överens, och skriver åter igen "next few hours". Men nu verkar det vara på riktigt.

Antigen är Coutinho också klar för oss, eller så blir det inget utav det. Vi behöver Coutinho mer, därför skulle det vara ologiskt att Barca satsar på Dembele först.
Barcelona Davids3
2017-08-10 15:08
Fel steg att ta om han verkligen har bojkottat träningen för att visa missnöje.
Dortmund kanske kör samma stil och gör sig ännu svårare på förhandlingsbordet.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-10 15:03
[QUOTE=Juicy]Inte helt uteslutet men däremot inte under detta transferfönster. Vad han helt enkelt säger är att det är försent för Liverpool att kunna ersätta honom och Liverpool vill inte hamna i det läget nu. [/QUOTE] Nja skulle inte utesluta det heller om man läser mellan raderna. Med tanke på att han tidigare enbart på frågan om Coutinho lämnar sagt att han inte är till salu, till att nu ge den där i mitt tycke lite svävande kommentaren, nej det här verkligen inte över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2017-08-10 15:02
Enligt Sport är flera storklubbar intresserade av Sergi Roberto, vilket man kan förstå. Klausulen på 40 milj euro förefaller låg i denna sommars transfercirkus, och det är en riktigt bra spelare som har potential att bli ännu bättre. Om han får speltid och spela på den position där han bäst kommer till sin rätt. Denna problematik har vi ställts inför tidigare (t ex Thiago och Bartra) och kommer ställas inför igen. Ska vi våga satsa på våra spelare och utveckla dem eller inte? Thiago var uppenbarligen tillräckligt bra för Bayern, Bartra för Dortmund. Roberto är på Juves, Utds och Chelseas radar. Nu när värdeutvecklingen på spelare verkar gå i rasande fart behöver vi vara på hugget och justera våra klausuler. Jag skulle vilja att vi slussar in Samper, S Roberto, Denis och Alena på mittfältet. Inte kanske alla i samma match, och inte i stormatcherna. Men det finns många seriematcher och cupmatcher under året man kan slussa in någon eller några. Roberto var ju i och för sig hyfsad i 4-0 matchen på Bernabeu när Leo satt på bänken :) Alena tror jag för övrigt kan bli en kugge på Barcas mittfält framöver, om han får förtroende
Barcelona LeChiffre
2017-08-10 15:00
Stefan Buczko?Verifierat konto
@StefanBuczko
Följ
Mer
Bosz: "Ousmane Dembele was not in training today. We do not know why. We tried to reach him but we did not." #fcrbvb
Barcelona S.Eto'o
2017-08-10 14:59
Ousmane Dembélé is expected to sign for Barça in the next few hours. [@BilelGhazi] Spanjoren och deras "in the next few hours".....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-10 14:57
Dembele verkar strejka sig bort från klubben, Kanske hjälper detta med priset.
Barcelona Dûssel
2017-08-10 14:56
@Barcelonistas:

Eeh konstig fråga. Om man är osäker på Dembele så väljer nog de allra flesta dybala..
Barcelona LennyRomario
2017-08-10 14:54
Dembele tackade nej till Barcelona förra säsongen (googla, det finns 1000 källor) av den enkla anledningen att han visste att han knappt skulle få spela en minut. "Varför tror du Bartomeu fokuserar så mycket på att öka klubbens finansiella styrka? Jo för att han måste, tror knappast han eller någon i ledningen tycker att det är kul att "sälja ut" klubben, men ni ser ju varför det är nödvändigt." Ja, eller så är vi en klubb som ger unga chansen, fostrar egna talanger, hittar värde (Yaya, Guily, Larsson, Pique) där vi hittar det. Då kan man värva Dembele innan han varit en säsong i Dortmund och kostar en mindre förmögenhet. Det är ju en självupfyllande profetia att påstå att det behövs mer pengar om du ska gå efter de dyraste spelarna eller köpa mediokert (Gomes, Arda) för överpriser. Jag vägrar tro att det är rätt väg att gå. Real Madrid har för fan redan gått den vägen och den gick rakt ned i avgrunden.
Barcelona Neymars
2017-08-10 14:50
Bosz: "I talked to Dembele yesterday. He told me he was in Paris with his friends. He did not mention anything about a transfer." Bosz, asked if Dembele's absence is related to a possible transfer to Barça: "Honestly, I have no idea. I haven't talked to him." #bvb Men herregud. Börjar bli en såpopera...
Barcelona Gabriel
2017-08-10 14:47
Gerard Romeros "OJO". Snubben har inte haft ett enda rätt hela sommaren, längesedan jag såg honom som en pålitlig person gällande transfers.

Köper inte alls Real Madrids så kallade intresse för Dembélé. Det är bara en smokescreen för att landa Mbappé samtidigt som de kan passa på att trissa upp priset för Barcelona. Antingen det eller så är det medianonsens från Barcelona people för att kunna rättfärdiga att vi lär betala sjukt mycket pengar för Dembélé.

Då är det bara att säga att de var tvungna att betala så mycket för Dembélé eftersom Real Madrid också var intresserade, de kommer att presentera det som en vinst gentemot Real Madrid när faktum är att de ändå aldrig hade en chans på Dembélé eftersom Dembélé är inställd på Barcelona, samtidigt som Real Madrid inte ens vill ha killen då de hellre vill ha Mbappé.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-10 14:45
?? #Bosz: "@dembouz war heute nicht beim Training. Wir haben versucht, ihn zu erreichen und hoffen, dass nichts Schlimmes passiert ist." Via @BVB: #Bosz (Dortmund coach): "@Dembouz was today not in training. We have tried to reach him and hope that nothing bad has happened"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-10 14:42
Ni som är osäkra på Dembele. Om ni fick välja mellan Dybala och Dembele vem hade ni valt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-10 14:36
[QUOTE=Alvés - Por Que?]Jurgen Klopp on Philippe Coutinho: "From a financial standpoint, there is no price limit to let him go. No price we are ready to give in." När man läser mellan raderna så känns det som att han försöker förklara att om Coutinho lämnar är det inte för att klubben behöver pengarna, utan att spelaren själv vill. Kanske försöker få ner fansens hat mot klubben om han blir såld. [/QUOTE] Precis min tanke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-08-10 14:32
Dembele för 130 mille? För en spelare vi enligt vad jag hört, kunde köpt förra året för 15? waow Dessutom, är jag den enda här som tror han kommer floppa gigantiskt? Jag tycker helt ärligt inte han är särskilt bra. när jag ser Mbape så ser jag en blivande storstjärna, när jag ser Dembele tänker jag "med mycket flyt och träning så kanske han kan bli en helt ok truppspelare". Köper vi Dembele för 130 miljoner kommer det gå till historien som världshistoriens sämsta köp. Det kommer få oss att sakna tiden då vi köpte Song, Vermaelen, Zlatan och Douglas. jag hoppas innerligt att jag har fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2017-08-10 14:32
@Neymars:


Betyder det att Dom ska intensifiera förhandlingarna i Madrid eller?
Barcelona Neymars
2017-08-10 14:31
@gerardromero: OJO! El Madrid está HOY intensificando contactos con el DORTMUND por DEMBÉLÉ! La propuesta va muy en serio, contado en @Primertoc #mercato

Det går bra nu...
Barcelona messiooooxavii
2017-08-10 14:26
@Barcanist:


Det var inte vad jag sa, det jag säger är att vi inte ska hela tiden kommentera miljoner hit och dit, sätt upp 2-3 spelare som tranfertargets som direkt kan gå in och göra STARTELVAN bättre och spräng hela transferbudgeten på dem.
Vi ska sluta med att värva medelmåttor .

Personligen gillar jag inte en värvning av Dembele, men jag har sett honom spela 5 matcher kanske och resten klipp på Youtube , mig imponerar han inte på för att vara värd över 1 miljard ens. Men sen så har jag förtroende för att en klubb av Barcelonas dignitet vet vad dom betalar för.

Tycker dom att han är värd 1,3 miljarder och Dourtmud inte släpper honom för mindre då är jag beredd att ta mina 5 matcher och youtube klipp och stoppa upp dem någonstans och inte spela talangscout , Uppenbarligen har killen något som utbildade talangscouter med mer än 5 matcher i bagaget med honom har sett.

Hellre då att vi ger 1.3 miljarder för honom än 600-700 för en di maria, Carrasco etc
Barcelona wallmannen
2017-08-10 14:22
@Mido

Han ska väl få instruktioner från högsta ort.... ;-)
Barcelona Barcanist
2017-08-10 14:19
@messiooooxavii:


Om du tycker att Ousmane Dembele tillhör den "absoluta världstoppen" så kan du inte ha sett mycket av honom...
Barcelona Barcelonistas
2017-08-10 14:16
I Cl kvalet blir man inte cup-tied.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2017-08-10 14:06
Folk har fångat Bartomeu på flygplatsen i Madrid, hmmmmm undrar varför! Bilder finns på sociala medier
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-10 14:03
Dembele har avföljt Dortmund på instagram. Han verkar vara helt inställd på en flytt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2017-08-10 14:00
@Barclasico:


Man kan tro att vi har aktier i FCBarcelona som vi kommenterar priser hit och dit.
För mig är det viktiga inte priset utan kvaliten vi får för summan., För mig är det viktigare att få in 1-2 spealre som tillhör absoluta världstoppen än 10 spealre för 20-30 mille

SOm alla vet behöver vi 2 -3 spelare att komplettera våran trupp, så om vi har 3 miljarder spendera alla men då ska vi också få världskvalite för pengarna.

Trött på usla köp , ekonomiska köp. Pröjsa för det finns inte mycket världsspelare att värva idag
Barcelona messimal19
2017-08-10 13:58
Carrasco har en utköpsklausul på 100 mille. går ej att förhandla med ATM pga transferförbudet dock. Om inte dembele hoppas jag på Carrasco eller Hazard...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-08-10 13:52
Dembélé will become the second-most expensive player of the world, the transition to Barça will cost the club 130M euros. [le parisien] An agreement between the two clubs is very close. Dembélé will get a 5 year contract and will earn close to €10M per season. [le parisien] För mycket pengar på han... inte värt!
Barcelona Davids3
2017-08-10 13:49
After finalizing Coutinho's transfer, Barça will try to sign Seri for €40 million. [Nice-Matin]

Så ingen Coutinho och därmed ingen Seri..
Barcelona Barca Barca
2017-08-10 13:40
El Messias Jag vet inte om reglerna har ändrats, men när vi värvade chygrynskiy från Shaktar så fick han inte spela CL första året, för att han registrerades för CL spel innan han köptes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Juicy
2017-08-10 13:39
@Blaugrana91:

Inte helt uteslutet men däremot inte under detta transferfönster. Vad han helt enkelt säger är att det är försent för Liverpool att kunna ersätta honom och Liverpool vill inte hamna i det läget nu.
Annons: