/spanien/barcelona/forum/344.aspx/spanien/barcelona/forum/344.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Messias
2018-05-23 00:21
Kan bara instämma, låt oss säga att Xavi skulle komma in och styra. Det hade sett helt annorlunda ut. Jag tror till exempel spelare som dembele, coutinho skulle ha lyssnat mer på Xavi än vad de har gjort med V.V Xavi tänker fotboll som Messi, Busq samt Pique. Att det har gått bra för Madrid senaste 3-4 åren är enbart att de har en riktig president som vill Madrids bästa. Kolla på deras värvningar. Sen att vi har vunnit en titel här och där beror på helt hållet Messi. Det har inte gått dåligt för oss. Men det har inte heller gått bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-05-23 00:18
[QUOTE=Infinit8Don]Angående Icardi grejen får man inte glömma en viktig detalj. Lopez var som en bror för Icardi. Hjälpte honom med allt, släppte in honom i familjen o så boom. Tog han Lopes fru. Vem gör ens så? Alla i landslaget avskyr honom. Hade bara påverkat negativt o ha han med för Argentina. Han är inte precis oersättlig. Hade varit en grym inhoppare i vm, inte mer. [/QUOTE] Hört att Maxi själv inte är av bättre sort. Han var ju otrogen x antal gånger innan Icardi tog hans fru. Säger inte att de Icardi gjorde var rätt men what goes around comes around.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-22 23:55
Lion24 Jo men går ju inte grunda att dom har en bättre stämning i truppen genom att peka på deras cl finaler. Speciellt med tanke på deras höst samt liga misslyckande. Dom är i cl final igen då dom är brutalt grymma på det här med dubbelmöte. Dom ska vidare oavsett hur, det stämmer ju inte in på våra spelare. Se Roma matchen där tränaren ville en grej och spelarna en helt annan grej. Real kommer alltid vara en favorit till cl oavsett form men inte pga en ”god stämning” i truppen. Dom har precis lika mycket gruppindelningar i laget som vår klubb. Däremot har dom en president som ger deras tränare full kontroll över det sportsliga/truppen. Du kan själva komma på vad som hade hänt ifall valverde hypotetiskt hade börjat bänka suarez under våren.... Visst står zidane för en pragmatisk och tråkig fotboll men hans hanterande av spelartrupp samt egoister måste hyllas. Att han lyckades vända på kollapsen utan nyförvärv eller försäljning visar på en jävla pondus. God stämning nu när dom är i final? Absolut, men enbart pga zidane som har styrt med järnhanden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-22 23:33
Fel jag vill endast diskutera fotboll!
Sedan fattar jag ingeting vad du är ute efter. Jag har aldrig angripit dig någon gång i mina inlägg.
Bara skrivit hur jag ser på saker och ting, gällande Barca och fotboll.
Känns lite pinsamt tycker jag.
Barcelona Oaner
2018-05-22 23:29
Argentina ska ställa upp på följande vis: S Romero Mercado Fazio Otamendi Tagliafico Mascherano Banega Biglia Messi Aguero Di Maria Hade annars varit coolt med denna trupp: S Romero Otamendi Fazio Rojo Mascherano Banega Biglia/Lo Celso Dybala Messi Aguero Di Maria
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-05-22 23:20
#5sergiobusqutes

Dom gav upp ligan för längesen. Dom vann den sist förra året med CL inräknad. Om några dagar spelar dom ännu en final. Så vi bör också vara ödmjuka...
Barcelona Lion24
2018-05-22 23:17
Jag vill bara säga till alla att skribenten här nedanför ("Ribohn Fan") inte är ett dugg intresserad av diskussioner kring fotboll, framförallt när det gäller mig. Vad jag än skriver så skriver den här skribenten alltid det motsatta, direkt efter jag skrivit ett inlägg alltså. Jag har skickat PM till den här skribenten och frågat vad som står på, varför han gör så här, och det här var för några månader sen. Jag fick inget svar.

Jag vet inte varför men jag misstänker att det här och göra med Neymar gate. Jag var en stark och högljudd kritiker av Ney och skribenten Ribohn Fan avgudar honom. Kanske var det därifrån. Eller bara att skribenten här något personligt emot mig, trots att han inte känner mig. Jag vet inte.

Men kolla gärna upp själva om det jag har sagt. Allt ligger i historiken. Så därför "Ribohn Fan" så tar jag dig inte seriöst. Jag tar inte någon som provocerar seriöst och mellan mig och dig så vet vi båda sanningen. Du behöver inte dra "Jag fattar ingenting". Vi vet båda två. Också mycket sorgligt att du har något emot mig trots att du inte känner mig, antingen är det de eller så blir du väldigt väldigt hårt sårad när man kritiserar dina favoritspelare att du börjar ta det personligt. Så jag uppmanar andra att vara försiktiga och kolla all fakta själv.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-22 23:10
Sluta 17 poäng efter Barcelona ger ju en jävla moralboost i truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-22 23:01
Undrar också varför den goda stämningen bara orkade samla ihop 75 poäng i La Liga.
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-22 22:53
T om Marcellos sons fotbollslag har bättre sammanhållning och stämning i omklädningsrummet än Barcas A-lag.
Barcelona Katalano
2018-05-22 22:41
Lion 24,

Se Kröjffs inlägg 15:21 idag. Tyckte han var inne på samma sak som du på ett väldigt träffsäkert sätt. Med Cruyff- strössel som topping.
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-22 22:40
Jag trodde att i ett Barca forum, skulle man diskutera varför D.Costa kan ingå i en spansk VM trupp och varför han inte ersätts av t ex Pedro, Fabregas, Morata etz. Men det är klart dem flesta som en gång började hålla på Barca, gjorde det på grund av Messi, så det är väl förståeligt att det inte är så.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-22 22:38
Angående Icardi grejen får man inte glömma en viktig detalj. Lopez var som en bror för Icardi. Hjälpte honom med allt, släppte in honom i familjen o så boom. Tog han Lopes fru. Vem gör ens så? Alla i landslaget avskyr honom. Hade bara påverkat negativt o ha han med för Argentina. Han är inte precis oersättlig. Hade varit en grym inhoppare i vm, inte mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-05-22 22:36
Sergio Ramos sa i en intervju att förut så var Madrids omklädningsrum splittrade men nu är det en fantastisk stämning i omklädningsrummet. Jag tror på det. Jag tror också att det är en av faktorerna till att Madrid tagit sig själva i kragen och börjat spela CL finaler de senaste åren. Utan en harmonisk och enad trupp så kan du aldrig aldrig nå din maximala potential som trupp.

Jag ser olika listor på namn på vilka som ska köpas in till nästa säsong. Allt handlar om namn idag. INGEN tänker på att man först och främst ska bygga en grupp, ett omklädningsrum. Det spelar ingen roll vilka spelare du köper, för vilka miljarder som helst om gruppen inte är enade. Idag har vi oerhört många splittringar i laget, oprofessionella fotbollsspelare som inte tar sitt jobb på allvar.

I Iniestas avskedsceremoni så kom det fram av Piqué att Dembélé alltid är sen till träningarna. Lägg till att den här spelaren har/haft stora problem med att ta hand om kroppen, äta rätt och så vidare. Hur ska du någonsin kunna utvecklas och nå din potential när du inte tar jobbet seriöst? Men i dagens Barca så här vi såna här typer av spelare. Än idag har jag fortfarande inte läst en mening om det här inne på forumet. Jag vet inte om man inte tar sånt på allvar eller om man kanske inte är informerad. Kom med vilka namn du vill, så länge truppen inte är enat och vi har fotbollsspelare som tar sitt jobb på allvar så kommer det här att fortsätta.
Barcelona Katalano
2018-05-22 22:15
Beast Puyol Icardi och Wanda Nara (Maxi Lopez exfru) var inte bara en affär, utan de är nu gifta och har 2 barn tillsammans sedan skilsmässan med Maxi. Det är ju helt klart mer än fråga om bekräftelse det handlar om. Vi vet ju inte vad som sker i deras privatliv men Nara och Icardi blev tydligt nog klära i varandra trots att Nara och Maxi Lopez var ett gift par. Fult av Icardi att lägga in en stöt kanske, men vi vet inte hur Maxi behandlade henne eller hur lyckliga de var tillsammans. Sen är jag kluven gällande Icardis vara eller inte vara i Argentinska landslaget. En del av mig håller med Andreas FC att detta inte ska påverka laguttagningen till argentinska landslaget och att det är barnsligt om så är fallet, då Icardi förtjänar en plats. Men en annan del av mig ser på sammanhållningen i truppen och Icardis närvaro kan ha en negativ påverkan på laget.
Barcelona 09Triplete15
2018-05-22 19:24
Sen får man inte glömma att Icardi har fått chanser under VM-kvalet att visa upp sig, vilket han inte gjort. Man kan inte bara kolla på hur nån presterat i klubblaget (särskilt om det är en ny spelare som ska in och ta platser från rutinerade spelare). Därför är det förståeligt att man istället tar med Aguero och Higuain.
Barcelona Beast Puyol
2018-05-22 18:59
Kan någon snäll själ förklara för mig varför Angel Correa inte kom med i truppen till VM? Jag får inte ihop de alls, Correa har gjort de kanon i år. Icardi borde ha kommit med då han hade passat in mer som Supersub. En spelare som jag absolut inte ville ha med till VM är HIGGE. Hur många chanser ska killen få?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-05-22 18:49
Pavón ska vara i landslaget, helt rätt. Den formstarkaste argentinska spelaren (9 poäng på 6 senaste matcher) och Boca juniors bästa spelare. Han är en favorit hos Sampaoli och självaste Messi sa det här förra året, "In the system the coach has decided to play, Pavon's characteristics can make him a very important player for the national team," Han har sen dess fått debutera och medverkat i 2 matcher under Sampaoli. Mot Ryssland och Nigeria där han gjorde assist i bägge matcherna. Ryktades till arsenal i vintras för 37 miljoner euro sol ersättare till sanchez men flytten blev inte av. Jag personligen tror verkligen att hans aktier kommer höjas under vm, skulle inte heller bli chokad om Pavon får en startplats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-05-22 18:48
Det som är mest skrattretande i sammanhanget där Messis och Icardis namn nu figurerar, är att det uteslutande rör sig om "säkerställda" spekulationer. Själv delar jag vare sig omklädningsrum eller kvinnor med endera parterna och inte heller läser jag "Se och Hör". Hoppas spelarna också håller sig borta från skvallerpressen och har rätt fokus inför vad som komma skall. Så ligger det då ingen sanning i ryktena som sprids som en smärre löpeld även härinne. Jo, om man sätter tilltro till uttrycket ingen rök utan eld, så kan det ju vara lätt att dra den slutsatsen med tanke på ett par småskaliga pyromaners underblåsta bålverk, på forumet för fans till FC Barcelona.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-22 18:40
Edit: Icardi är en grym avslutare men inget o ha med boll där det är avgörande i Argentina o Sampaolis sätt o spela. Dvs mkt linkups, kombinationer Osv. Alla som blev uttagna före Icardi är bättre i allt det. Som inhoppare hade han väl kunnat funka dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-22 18:35
Messi har absolut inget o göra med Icardi grejen. Har ni sett de 2 på bilder under tidigare läger? Skojar ihop på träningar, Icardi la ut en bild tillsammans med Messi där han skrev ”med den bästa någonsin”. Icardi är inte så bra som alla tror. I Sampaolis system är spelet med boll avgörande. Icardi med boll är absolut inget o ha. Visst skulle han kunna agera inhoppare isf. Icardi är grym i straffområdet. Usel utanför, kmr nt bidra med varken linkups eller kombinationsspel. En Icardi som inte precis imponerat i de 3 matcher han fått chansen i. Förövrigt är mascherano den som inte drar jämnt med Icardi. Sen tänker väl sampaoli även på gruppdynamiken. Tror inte Icardi har många polare där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-05-22 18:23
Andreas FCB Ärligt talat så tror jag Messi har inget med detta att göra så lite onödigt av dig. Jag tror om de är någon som man bör kasta skit på så är det tränaren. I mitt tycke så borde dessa spelare varit uttagna till VM... Icardi och Angel Correa Vad gör liksom Pavon i truppen.... Messi är för tyst för att säga åt tränaren om vilka som bör få chansen eller inte de är bara en känsla som jag har.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-05-22 18:18
Patetiskt trams. Att inte plocka med en spelare som haft en riktigt bra säsong är löjligt. Man kan ju tro att han har mördat någon. Messi m.fl väljer säkert att skydda och ta ställning för sina närmsta polare istället för att ge sig själv en betydligt större chans att faktiskt vinna VM. Hoppas inte Argentina vinner VM och det lär man heller inte göra när man beter sig som barnrumpor hela högen. Skrattretande.
Barcelona Beast Puyol
2018-05-22 18:09
Hernan Crespo säger såhär.. Icardi är inte Messis vän och därför är han inte uttagen i landslaget. Då är undrar jag bara en sak, hur i helvete kan Icardi bete sig så illa när man tar någon annans fru bara för att hon känner för att smaka på andras vingar. Har Icardi ingen värdighet i sin kropp eller tar han andras rester. Att Icardi inte är med är helt rätt för man behandlar inte andra illa bara för att Icardi själv ska få bekräftelse. Jag har sånt och hur klarar man av att leva när gör en sån dålig handling. Icardi må vara bättre än Higge i mångas ögon men en läxa är till för att man ska lära sig. Sen tror jag inte att Messi har något med Icardi göra om varför han inte är uttagen eller inte. Tror nog Messi har väldigt lite o säga om det. Då kan man lika gärna spekulera varför är inte Semedo o Gomes uttagna till Portugals VM trupp ja har Ronaldo fixat detta eller. Sånt kan man inte säga för de är tränarnas beslut inte spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2018-05-22 17:24
Jag har kollat mycket mer på serie A denna säsong, och framför allt Lazio som jag tycker har spelat riktigt underhållande fotboll. Några av mina vänner hur jag ser på en värvning av Milinkovic-Savic, och trots att han är en personlig favorit och en otrolig talang, så tror jag helt enkelt inte att han skulle passa in hos oss. Han käns mycket som en Pogba, både spelmässigt men även där han måste ha rätt roll i laget för att fungera som bäst, och jag ser inte en position i dagens Barca som skulle få ut maximalt av hans potential. Dessutom så kräver Lazio också astronomiska siffror för honom, vilket skulle vara ytterligare ett problem. Där emot tror jag han hade passat väl i Juventus, dit han antagligen ändå hamnar tillslut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-05-22 17:18
Var övertygad om att Griezmann skulle komma, nu tror jag definitivt att han stannar. En känsla bara.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-22 17:13
Atlético Madrid have stopped their persuit in signing a new striker to replace Griezmann. The club’s board trusts that the striker will stay, and won’t move to Barcelona. [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-22 17:07
Inom nån timme kmr viktiga uppdateringar om griezmann enligt Gerard romero. Personligen tror jag han stannar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DizzLow
2018-05-22 16:59
Griezmann stannar i Atletico! 4 års kontrakt med högre lön, och en klausul på 250 m €.
Barcelona Xavi och Iniesta
2018-05-22 16:38
Om det är så att ledningen vill gå efter en ”fysisk spelare” Värför går man inte för en spelare som Savic en komplet spelare som dessutom är yngre än Pogba
Annons: