/spanien/barcelona/forum/3396.aspx/spanien/barcelona/forum/3396.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-07-28 22:47
Barcelona don't want to sign Monaco defender Aymen Abdennour (25) at this moment. He was an option when Bartra's future was uncertain. [md] Va bra att man ff värderar Bartra som en viktig pusselbit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-28 22:14
Seriöst alltså, borde vi inte sälja Mathieu nu när chansen finns att värva Abdennour? Jag menar, Abdennour är bättre än honom på allt och är betydligt yngre samt kan spela vb också precis som Mathieu.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2015-07-28 21:52
Nolito är en duktig spelare helt klart men att ha en Nolito utan matchtempo i sig i Barca känns knappast intressant. Även om vi köper honom i januari så kommer han aldrig komma upp i matchtempo efter MSN spelar hela tiden. Skulle någon skada sig så har vi i dagsläget andra spelare som täcker upp. Då tänker jag på Pedro (om han blir kvar), Iniesta, Rafinha, Arda och Vidal. Bland barnen har vi Sandro, Munir och Adama som kan spela för att få erfarenhet.

Även om jag gillar Nolito så ger det mig så mycket mer glädje att se en sån spelare i ett lite mindre spanskt lag som Celta Vigo än att se honom ruttna på Barcas bänk eller "i bästa fall" ta speltid från spelare som vi redan har i truppen. Vi sparar dessutom pengar på att låta honom vara där han är.
Barcelona the cameroonians
2015-07-28 21:47
@VizzlA-"Tots Units Fem Força":


Precis som i fallet med Denis Suarez kan inte Tello bryta tvåårslånet eftersom det kräver omregistrering vilket inte är tillåtet enligt FIFA-banen.
Barcelona barca!54
2015-07-28 21:43
VizzlA-"Tots Units Fem Força"

Den gäller forfarande eftersom vi inte kan registrera nya spelare. Det var därför vi inte kunde plocka hem Denis Suarez från Sevilla.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-07-28 21:33
Värva Nolito?...haha..Vi kan plocka hem Tello i sommar gratis..Tror tom han kan spela direkt..Fifa bannen gäller inte om vi tar hem honom?
Barcelona barca!54
2015-07-28 21:30
Rambla~

Sorry, mitt fel.
Barcelona Rambla~
2015-07-28 21:21
barca!54 Jag har också läst om det tidigare men nu har ju även Bartomeu bekräftat att klausulen är ändrad till 30m. Det gjorde han i en intervju/pk nu under USA-turnén.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BlueRed
2015-07-28 21:17
Antagligen görs värvningar nu under sommaren av den enkla anledningen att det blir svårare att värva namn, framförallt stora namn när vintern är här. Spelarna man vill åt kan vara de enda spelare lagen har kvar på dem positionerna på grund av skador på andra spelare. Alternativt att lagen har tagit sig väldigt långt i en turnering eller ligan att dem inte vill sälja spelarna mitt under säsongen.

Med andra ord har jag inget emot värvningar trots att dem får sitta på bänken. Om det skulle skita sig andra halvan av säsongen med spelare som blir skadade så vet vi att vi har värvat spelare då som kan hoppa in. Istället för att få panik efter vinteruppehållet pga skador och att inget lag vill sälja värdefulla spelare då.
Barcelona barca!54
2015-07-28 21:13
Rambla~

Klausulen ligger fortfarande på 150 m men det finns en "överenskommelse" mellan Pedro och Barca som säger att han kan gå för 30m. Klausulen kommer sjunka nästa säsong till 30m om Pedro spelar mindre än 60%.
Barcelona Rambla~
2015-07-28 21:07
Det verkar som Barca står på sig, de vill inte förhandla med United om Pedro utan hänvisar till klausulen på 30m. Då blir det ännu dyrare för då ska även en skatt betalas (Pedro är ju den som personligen utlöser klausulen, pengarna får han av United). Den "nya" ledningen verkar köra en hårdare attityd när det kommer till spelare som andra klubbar är intresserade av. Ja, hur länge det nu håller sig. Vågar inte ta det för givet av förklarliga skäl. Det samma med Adriano. Många trodde nog det bara var en formalitet innan han blev klar för Roma men Barca sätter sig tydligen på tvären även i de förhandlingarna. Det har förmodligen och göra med värvningsförbudet misstänker jag. De har inte råd att tappa spelare nu. Speciellt med tanke på det bristande förtroende de verkar ha för de unga spelare som kan hämtas från Barca B.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-28 20:43
Du vill ha in honom nu i sommar alltså trots att han bara får sitta på läktaren? Vad är poängen med det?
Postat via SvenskaFans-appen
Arda Turanismo
2015-07-28 20:34
KiNg-PuYi

Att han kostar €18M kan tyckas vara mycket för någon som inte direkt har följt hans framfart under de senaste säsongerna men spanjoren har varit Celta Vigos bäste spelare och haft ett fint poängskörd. Att Nolito dessutom skapade fler chanser än självaste Messi i ligan säger onekligen en hel del om honom. Nolito fick Alves, Juanfran Carjaval (för att nämna några) att se ut som Segunda spelare. Sedan skall man inte glömma bort att han hade Lucho som tränare och som vet vad hans f.d. spelare går för.

Skulle gladeligen ta emot Nolito med öppna armar om han är beredd att inte vara förstavalet.
Barcelona 1.70-ligan
2015-07-28 20:29
@Tiki-Taka:


Oerhört kluven här. Detta är en mittback jag gärna vill se i Barca men det finns inte plats. Mathieu och Bartra är båda mittbackar av hög kvalitet, sedan har vi kanske ett tillskott i en världsback i Vermaelen denna säsong.
Jag tror Abdennour kan nämnas som en av världens allra bästa backar om han går till en storklubb, men vi har för bra täckning på backsidan för att kunna motivera ytterligare en spelare att slåss om starplatsen bredvid Pique
Barcelona LeoMessi
2015-07-28 20:24
Shaqiri skulle aldrig passa i Barcelona och han är ingen ytter som tar hemjobbet heller. Visst han har ett grymt skott men sen tycker jag inte att han har några andra kvalitéer som vi behöver. Ännu har inte lyckats i något klubblag, men det går bra i landslaget och då är det mest för att han har en fri roll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2015-07-28 20:11
[QUOTE=zick9]Vem tror ni kommer att vara förstamålvakt den här säsongen? Tror ni att Ter Stegen kommer stå i CL och Bravo i ligan eller blir det någon förändring? [/QUOTE] Är det inte uttalat att det blir omvänt i år?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tryffel
2015-07-28 20:11
Tjena, Jag är ny här, ska till Barca o kolla premiären och behöver tips på hur jag lättast får tag på biljetter. Bara ströplatser kvar om man inte vill sitta längst längst upp. PMa gärna. Tack på förhand.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2015-07-28 20:00
Vem tror ni kommer att vara förstamålvakt den här säsongen? Tror ni att Ter Stegen kommer stå i CL och Bravo i ligan eller blir det någon förändring?
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-28 19:49
Under hösten där vi bara ställs mot tufft motstånd i ligan då vi som vanligt bör avancera som gruppetta i CL är Rafinha den som ersätter vid eventuella skador på MSN. Antingen som ytter eller som mittfältare med Iniesta uppe till vänster. Andrareserv blir väl då Munir eller Sandro. I januari blir både Vidal och Arda spelklara och speciellt turken har bevisat sig som ytter på högsta nivå. Nu är han mer av en 4-4-2 - ytter men det är fortfarande en riktigt bra ersättare att ha att tillgå. Det är lugnt, vi klarar oss. Behövs inga fler nyförvärv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-28 19:12
@Liunil Masse:jävlar vilken läskig tanke ifall en av msn skadas. o munir lirar istället. just nu hoppas jag pedro stannar asså. elr att adama envisas o tar en plats i a laget. enligt hans kontrakt så ska han flyttas upp tror jag.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-28 19:01
Adama kan vi ju utesluta, han får inte ens vara med i USA-turnén medan spelare som Gumbau och Munir får. Tagga Munir i startelvan om ngn av MSN går sönder :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-28 18:28
Rambla~

tror både jag o 11-9-10. syftar på ifall det värvas nån som tänkt lira i januari. båda förstår väl att ingen får lira fram tills dess.men kan hålla me dig om att diskussionen är onödig. men som sagt allt är ju bara om.=)

hoppas talangerna får chansen istället för att köpa medelmåttor utifrån.
Barcelona Rambla~
2015-07-28 18:21
Precis som du själv är inne på, Adama får spelas eftersom han äger vi redan. Sandro och Munir får även de också spelas. Nolito får inte spelas, inte heller Shaqiri. Det hela är ju ganska glasklart eller hur? Jag nämner Adama, Sandro och Munir för det är ju på dessa positioner Nolito eller Shaqiri hade varit aktuella om de nu skulle värvas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-28 18:15
Ja men du svarar ju inte riktigt på frågan. Den av de två som då värvas får inte spela under hela hösten. I januari går Arda och Vidal direkt in i truppen. För det måste vi väl ändå anta eftersom Lucho ville ha just dessa spelare. Så ännu en gång, vad är poängen med att värva Nolito eller som du vill Shaqiri när de ändå inte kan spela?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-28 18:08
@Rambla~:


får jag välja så vill jag inte ha nån av dom. men om man ska värva. jag vill inte stänga dörren för adama o deulofeu..speciellt adama han måste bara få en plats förr elr senare.
Barcelona Rambla~
2015-07-28 18:04
Ni som diskuterar Nolito eller Shaqiri in, hur resonerar ni då? Ni är ju införstådda med att de inte får spela under hösten tar jag för givet. Vad är då vitsen med att värva någon av dem nu i sommar enligt er?
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2015-07-28 17:40
Monaco vice-president Vasilyev was yesterday in Barcelona for talks on Aymen Abdennour. No deal, but talks are well-advanced. [footmercato]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-28 17:10
@11-9-10:
snälla sluta, ja jag har sett nolito spela och jag tycker att han är en bra spelare. MEN JAG TYCKER ATT VI KAN FÅ BÄTTRE SPELARE FÖR DET PRISET. har ju skrivit det i varenda inlägg. såg du nolito i benfica? jag är emot priset inte spelaren hur ska jag förklara det enklare?=)
Barcelona 11-9-10
2015-07-28 16:41
King-puyi Har du ens sett nolito spela?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-28 16:29
@Liunil Masse:jag förstår vad du menar=). men när jag tänker på en inhoppare så vill jag ha nån som bryter lite mönster. spelare som kan göra sin gubbe, ha en grym speed o skott. du o jag kanske tycker olika kring supersub hehe...cuadrado hade varit drömmen. eller tänk dig en mohamed salah från chelsea. alla dom kostar ungefär som nolito. det är drf jag är emot nolito. handlar bara om priset. men hade jag fått välja så hade jag valt deulofeu elr adama haha.

visca barca
Annons: