/spanien/barcelona/forum/3373.aspx/spanien/barcelona/forum/3373.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Amo.38
2015-08-15 07:20
På tal om gamle Ernesto så är det en tränare jag gillar starkt! Om jag minns rätt så var väl han uppe på tapeten för att träna oss? En tränare som ändå varit i vår klubb och vet hur den fungerar även om hans sejour i Barca var kortvarig. Aja kanske inte rätt tid att spekulera om andra tränare, då Lucho faktiskt gjort sig förtjänt av att leda laget hela denna säsong och att det fortfarande finns väldigt mycket tid att förbättra sig. Tycker faktiskt synd om Messi vi är så otroligt beroende av honom när vi inte har vår förstaelva. Och när vi ändå ställer upp med bästa manskap så är det genom han det mesta går. Sen ska jag som "vanligt" ge en känga till Iniesta, vad är hänt med vår kära vampyr? Det är otroligt tröttsamt att se honom spela nuförtiden, har åldern börjat ta ut sin rätt eller vad är det frågan om? Hur många rätt hade han på planen idag när han kom in? Det som jag mest är besviken över är att han visar absolut noll pondus på mittfältet! Han borde åtminstone komma in och lugna ner spelet så man hade kunnat återsamlat sig lite innan man går för ett eventuellt mål. Jag trodde han skulle kunna ta över Xavis roll till en viss del och inge lite lugn, som jag blivit motbevisad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CRset
2015-08-15 06:31
Va är de för skit man får läsa här inne? Helt ärligt hur fucking kräsna är folk? Är ni inte nöjda med 4 titlar iår? Eller ska de se ur så här på detta forum varenda gång vi förlorar en match, så är det 500 inlägg om hur kass LE är, att ter stegen inte ska leka alan balan, att våra talanger är kassa och att vi inte ska rotera. Va de inte med rotation vi vann trippel förra året ? Va det inte med LE som manager ? Va det inte de med samma trupp som spelade igår ? Kom igen alltså! Bilbao är grymma hemma och uppenbarligen va det enrique som trodde lite väl mycket om sitt eget lag och ställde upp med B-lag. Men det går inte spela med ett b-lag och samtidigt försöka spela så som vi spelar som bäst borta mot bilbao. Men men vi får hoppas på något mirakel på måndag annars får vi helt enkelt blicka framåt.
P.S glöm inte hur det lät här inne förra veckan efter Roma matchen. När alla hyllade vårt spel och hur överlägsna vi var och att det kommer va en fantastisk säsong! Låt er inte tveka efter bara en match!
Barcelona Barca4life98
2015-08-15 03:31
(Carles Puyol 5) Vi kan göra det, vi är Barca och på camp nou med Messi är allt möjligt. Alla; spelarna, ledarna, fansen måste tro att det går.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2015-08-15 02:30
Kan inte sova men som kan bota vårt problem är om Barca dödar Bilbao på måndag. Vi måste göra något som vi gjorde med Real alltså 5-0..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2015-08-15 02:29
Kan inte sova men som kan bota vårt problem är om Barca dödar Bilbao på måndag. Vi måste göra något som vi gjorde med Real alltså 5-0 ??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona PUYOL555
2015-08-15 02:27
TYVÄRR!!!
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-08-15 01:40
Såg som tur var inte matchen men när man kollade på startelvan visste man direkt att detta skulle bli en tuff match. Nytt mittbackspar där ingen av dem visat på någon vidare form samt en minst sagt märklig och annorlunda mittfältskonstellation. Masken är betydligt sämre än Busquets både på det defensiva och offensiva planet, låt detta återigen vara något som understryker Busquets oändliga betydelse för det här laget. Sergi Roberto bidrar inte med någonting och kan möjligtvis komma undan när han bara spelar med världsspelare men annars är hans brister så ofantligt tydliga att det blir löjligt. Rafinha är duktig med boll men har varken spelhjärnan, rörelsemönstret eller pondusen som krävs för att ensam styra ett mittfält. Inget farligt med det men likadant med honom, han måste ha två riktigt erfarna spelare bredvid sig. Inga jämförelser mellan Rafa och Roberto i övrigt. Såg som sagt inte matchen men jag har och kommer förmodligen även denna säsong att föredra Bravo framför Ter Stegen. Chilenaren ger ett allmänt stabilare intryck, styr backlinjen med sin pondus, är duktig i luften men är även en bra linjemålvakt och har dessutom ett fullt dugligt passningsspel. Det enda tysken har som fördel är tekniken men jag tycker inte det överväger hans andra tillkortakommanden till den grad att han ska vakta målet som förstaval. Claudio Bravo som keeper i ligan och CL, tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-08-15 01:38
Liunil Masse Dom var inte med mot Sevilla? Och mellan min 2-64 så hade vi lekstuga och kunde ha gjort fler mål. Allt handlar bara om att spelarna fortfarande ska tro på det. Vi tappade mot Sevilla på grund av att vi slappnade av och började göra byten. Själva grundproblemet med just denna händelse är att ledningen inte gjort sitt jobb genom att ta in rätt spelare. Douglas, Vermaalen, Mathieu etc. Lucho måste rotera?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-08-15 01:35
Barca4life98 Neymar och Alba kommer inte vara med. Hoppet är minimalt alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-08-15 01:33
Fan vad jag saknar Xavi, han hade inte tillåtit spelet att se ut såhär.
Barcelona Liunil Masse
2015-08-15 01:32
Amo.38 Håller med. När man har skador eller trötta spelare som vi hade nu så var det upp till bevis för Lucho att visa att han är en bra taktiker. Tyvärr misslyckades han totalt. Valverde i Bilbao klädde av honom fullständigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-08-15 01:30
Kan man göra 5 mål på Sevilla så kan man göra det på Bilbao också tro mig. Spelar vi bara med vår bästa elva utan onödiga byten så tror jag att vi har en chans att ta detta. Vi behöver 2-0 innan paus då vinner vi tror jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-08-15 01:15
Tw Pique: "90 minutes and the Camp Nou. I believe."

Ingen idé att överanstränga sig inför returen och riskera skador för det var ju meningen med rotationen ikväll....

Låt Munir, Gumbua, Douglas,Roberto och Adriano lira för vi har en grym tränare som ser potential i dessa Sopor!!!!
Barcelona Amo.38
2015-08-15 01:12
Bluered Förstår hur du resonerar! Men har man en anfallstrio bestående av Messi,Suarez och Neymar och de är i form så behöver väl en tränare inte göra så mycket än att hålla dom i form och luta sig tillbaka. Det jag menar med att hålla dom i form är att träna dom så att dom håller sig fysiskt fitt. Taktiskt och fotbollsmässigt så vet jag inte vart jag har Lucho!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-08-15 01:12
Hur ska man kunna sova ikväll? Har någon av er koll på när Alba och Neymar blir tillgängliga? Jag känner mig inte säker på en enda Bänk spelare. Den här här titeln har gått till Bilbao som har gjort en monster match som de kommer prata om de närmaste 100 år. Det jag däremot vill är att Barca vinner över kommande liga matchen. Om Alba och Neymar inte är tillgängliga inför "retur matchen" så kan Lucho spela Douglas, Munir, Gumbau, Rafinah, Adriano och resten av välgörenhet fonden. Vad fan har hänt med det försvaret? helt sjukt!!
Barcelona Gabriel
2015-08-15 01:09
Rivaldinho9

Din mes, svårt att ta dig seriöst kom med något konstruktivt istället. Vem är du ens? Jag skrev tom att jag hade en viss förståelse till varför Luis Enrique bänkade så många spelare och att en stor del av problemet snarare ligger i hur dålig bredd vi har på våran trupp.

Jävla tönt!
Barcelona Neymar N11
2015-08-15 01:08
"Leo Messi :If you can't support us when we lose .. Don't support us when we win .http://t.co/xV3tn2DLU1
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BlueRed
2015-08-15 01:01
Såhär lät det framtill jul förra säsongen också. Även jag tvivlade på LE (främst pga rotationen med målvakterna), som trots allt blev lyckad. Är fortfarande inte riktigt helt såld på det där än trots succén förra säsongen. Jag vågar inte riktigt kritisera LE lika hårt som många andra här. Vill gärna ge honom en säsong till. Jag tror att kommande säsong kan bli den LE verkligen kommer behöva visa sina färdigheter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-08-15 00:52
Ja förhoppningsvis så spelar vi bättre i ligapremiären på San Mames än vad vi gjorde i dagens debakel.
Barcelona Barclasico
2015-08-15 00:50
@[Carles Puyol 5:


Amen.
Barcelona Barça-MeTi
2015-08-15 00:46
har bara ensak att säga, KATASTROOOOOF!!!
Barcelona Lionel12
2015-08-15 00:41
Godkväll. Jag är dagligen inne och läser forumet. Jag är en hängiven barca supporter men mycket hjärta i klubben. Nr 1 riktigt pinsam barca insats idag oavsätt spelare på plan. Inställningen måste ändras. Vi måste ha ett annat medel att attackera på om messi har en trött dag som idag. Hoppas det är sista gången vi bara har 3 ordinarie på sina ordinarie possitioner. Nr 2 flavia lämna detta forum nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-08-15 00:40
Lucho är världens mest överskattade tränare. Han åker till San mames och tror att han kan vinna genom att rotera mer än halva laget, han gjorde inga taktiska förändringar när vi låg under eller motivera han sina spelare. Han är beroende av att Messi eller Suarez ska leverera för vi såg efter tiden i Roma att han är oerhört begränsad tränare.

#LuchoOut!!!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2015-08-15 00:39
De roliga är nästan alla här inne tror att LE är en super bra tränare men tror mig utan MSN succé hade han aldrig fått mer vara Barcas tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldinho9
2015-08-15 00:39
@vic111:


Såvitt jag vet så var det väl exakt den här truppen minus Xavi som vann trippeln???? Hallå...

Sergi Roberto var helt okej idag. Om man ska peta så släppte vi in tre mål när Iniesta kom in... Alves bjöd på 2-0, värdelöst att inte ta Merino på kanten. 3-0, passar rakt in i straffområdet, juniormisstag. 4-0, han river ner någon i området oförklarligt... Adriano släppte inget på sin kant...
Alla småungar som lever i FIFA15-verklighet här inne är så jävla pinsamma. Nyansera er tack!
Barcelona >The Reporter<
2015-08-15 00:37
Jajaja, sluta dra slutsatser om Lucho igen..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-08-15 00:34
Kanske va dem ordinarie för trötta för att spela? Bara Lucho och spelarna själva vet. Däremot är det skrämmande att det skiljer så mycket mellan startspelarna och reserverna. I returen ska vi måste vi spela med bästa laget. Oavsett vad. Vi måste iallfall snygga till siffrorna. Jag tror vi vänder. 4 mål på Camp Nou mot atletico är inte mycket. Däremot e det jobbigt att bara anfalla på Högersidan och lite centralt. Dött utan Ney och Alba på vänsterkanten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-08-15 00:30
För mig är en bra tränare någon som får laget att spela bra genom bra passningspel och rörelser. Utan individuella prestationer så skapar vi ingenting. Det är löjligt. Spelarna ser helt vilsna ut på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2015-08-15 00:30
Ne... det hade varit okej med en förlust med 2-0, men att låts det sluta 4-0... det får LE ta på sig! Det är inte ens spännande på måndag! Fruktansvärt svagt! Han sjönk rejält i mina ögon ikväll! Just nu känns LE som en katastrof till tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona vic111
2015-08-15 00:27
Det är helt otroligt att en Barca mittfältare, från la masia har 0 kreativitet. Sergi Roberto är fan helt åt helvete, kontrakt till 2019 med.

Får vi en enda skada på mittfältet så är alla titlar körda minst sagt. ska detta vara truppen för ett lag som nyligen vann trippeln?
Annons: