/spanien/barcelona/forum/337.aspx/spanien/barcelona/forum/337.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Arda-Turan
2018-10-18 15:34
Någon som vet vart man kan se denna dokumentär?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-10-18 15:21
Satan vad jag längtar till denna dokumentären är ute. Bakom kulisserna på tidernas bästa lag, kan det bli bättre? NEJ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-10-18 14:13
De jag kan komma på är väl Alena Munir Sandro Kaptoum Palencia Samper Carbonell Masip Sen finns det de som köptes till B laget som enrique gav debut till som tex Gumbaou, Marlon och Edgar Lee men de klassas väl inte som La Masia spelare? Annars ska Valverde ha fler spelare med i listan som tex Arnáiz.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2018-10-18 13:51
Vilka 15 fick debutera under Enrique? Står helt stilla i huvudet.
Barcelona Davids3
2018-10-18 13:10
22 players from La Masia were able to make their debuts under pep Guardiola. 15 playes from La Masia made their debuts under Luis Enrique. Under Valverde, only 2 players from La Masia have made their debuts.
Barcelona Kröjjffar´n
2018-10-18 13:08
@FCB_Messi:


Jag säger bestämt Nej! Bara så att du och alla andra vet om det som ni redan visste.
Barcelona Passa_Bollen
2018-10-18 12:54
Messi har ca 4 år Kvar av toppfotbollen och Neymar kommer vara 30+ då. Finns nog mycket bättre alternativ en Neymar som spottade klubben framför hela värden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-10-18 12:36
Jag tar gärna tillbaka Neymar . När Messi lägger ner så finns det bara en enda spelare i världen som kan bära Barcelona på sina axlar , och det är Neymar . Och säg inte nej för alla ni vet om det . Och säg inte Mbappe eller någon annan spelare för det är inga spelartyper som kan bära ett helt lag. Barcelonas framtid kommer stavas Neymar , Coutinho , Arthur . Sen är den stora frågan vem som ska ersätta Suarez ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-10-18 10:18
Vidal!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arthur Melon
2018-10-18 07:11
Klart det är omöjligt, men Neymar kommer säkert bråka med en stackars Juan Bernat eller något annat nyförvärv för att komma till en ny klubb. Hade PSG haft som Spanien en obligatorisk utköpsklausul så hade det varit en annan femma. Men PSG skulle kunna ha råd att spela Neymar i franska CFA (fransk reservlagsserie) om han börjar strula som i Barcelona. Men detta skapar rubriker och reklam/följare för Neymar, det finns alltid en agenda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-10-17 23:59
Last summer, president Bartomeu met with the heavyweights of the dressing room to ask them whether they would see a possible return of Neymar with good eyes or not. The answer was positive for the Brazilian winger. [rac1]

Neymar has an agreement with PSG president Nasser Al-Khelaifi to be able to leave PSG for €220m next summer. Barcelona are aware. [ser]

Neymar almost cried in front of a Barcelona board leader when asking to be re-signed last summer. [ser]
Barcelona Infinit8Don
2018-10-17 23:15
Wenger avslöjar att han är redo för ett nytt uppdrag. Sign him up säger jag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjffar´n
2018-10-17 23:07
@Barcadinho.:
Såg också att Offside beslutat sig för att avstå från en halv miljard i intäkter, heller än att låta spelbolagen vika ut sig i deras magasin. Mer av så´nt skulle verkligen inte skada. Och Persbrandt som talat ut om sitt missbruk otaliga gånger, förekommer flitigt i TV-rutan så fort det vankas reklam för spel på Viasat. "Gunvald" går igen. När som vi inom socialtjänst nu även får ta oss an spelmissbruk, så framstår hans självbiografiska berättelser som söndagspromenader i strålande sol, vid jämförelse med en del av de levandsöden som följer i spåren av spelmissbruk. Stor skam!
Barcelona Erik Satie
2018-10-17 22:39
Vill inte ha tillbaka Neymar. Är trött på cementerade platser i startelvan. Det är nog som det är med Rakitic, Pique och Suarez som är outbytbara för Valverde. När dessa 4 spelare är i en formsvacka upptar de 36% av startelvan till ingen nytta.
Barcelona Infinit8Don
2018-10-17 22:15
”Neymar is desperate to leave PSG: his most likely destinations are FC Barcelona or Real Madrid. He prefers FC Barcelona” Detta bekräftar nu även den ultra pålitliga Marcelo Bechler. Utan att säga min åsikt om detta, spelar egentligen ingen roll. Men HUR tror barto och co att man ska kunna värva tillbaka honom från den kriminella Nasser? Jag utgår ifrån att uppgifterna om att ledningen vill värva tbx honom stämmer. Och dessutom, segura... han som inte värvar tillbaka spelare som lämnat. Läs Thiago. Omöjlig operation säger jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-10-17 21:23
Vågar man hoppas på att Alena är uttagen i helgen? Bort med denis o munir. In med Alena och Malcom. Är satans pepp på att få se Alena.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-10-17 21:14
Gerard Pique trained with Barcelona in the morning but was in Madrid in the afternoon to give a presentation on the new Davis Cup format that he has constructed through his company Kosmos. [sport] Jag är glad för hans skull men tycker samtidigt det kanske är dags att han satsar helt på det och låter klubben satsa vidare på någon annan mittback för uppenbarligen påverkar detta hans prestationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-10-17 19:37
och på tal om annat, viktig sak för mig.
Tidskriften Offside har tagit beslut att sluta med spelreklam.
Hoppas men tror knappt att SF följer efter.
Den här sidan har blivit så smutsigt från reklam att jag flera ggr var på väg att ta bort mitt konto.
Men jag gillar för mycket att komma hit till LR.
Resten av SF skiter jag faktisk i.
Tänk om vi kunde flytta allihop till en reklamfri miljö, det skulle vara nåt.
Barcelona Barcadinho.
2018-10-17 19:32
Frågade runt bordet för själv vet jag inte.
Jag fick direkt ja.
Den ena sa, han är för bra spelare för att tacka nej till.
Den andra sa, han har alltid varit den mest underhållande spelare i dagens fotboll efter Messi.
Och jag kan tänka mig att hålla med, Barca är utöver kraven på hjärta, Katalonien, MQUC mm så är det symbolen för offensivt o vackert spel. Neymar passar i det sista.
Synd att han fick en "impuls" att lämna, han skulle göra hemläxan innan, Ligue 1
är inte en så stor medial liga och PsG har knappt konkurrenter.

Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-10-17 19:29
Japp in med neymar och låt han förstöra för Alba igen och coutinho nu. Ge hans pappa sportchef rollen med :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-10-17 19:22
@Katalano:Jag håller med om att det va onödigt att yttra mig så . Jag kunde fått fram poängen utan att gå så hårt fram. Så jag j ag har nu i efterhand korrigerat texten till det bättre. Väll mött.
Barcelona Katalano
2018-10-17 18:55
Rivaldo=Gud

Synd att ett sånt bra inlägg ska överskuggas av att du inte kan respektera andras åsikter. Att andra som inte håller med inte har ngn aniong om vad de babblar om och att de är butthurt fans. Jag håller inte med om något du skriver, men inlägget är i övrigt bra för forumet och diskussionen. Nästa gång får du en varning!

Barcelona Meneysuarez91011
2018-10-17 18:51
Neymar till Barca? Haha killen hade sin chans, är det någon man ska hämta från PSG är det Mhappe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-10-17 18:38
@DM1982:
Psg är inte våran "granne" och jag ser dom inte som en konkurent på något plan. Ni som jämför Neymar med figo och säger att han svikit barca kan knapppast ha levt när svinet figo gick över till råttorna i huvudstaden. Neymar tog ett brslut som han trodde skulle färbättra hans karriär. Det kan man aldrig klandra en spelare för. Ocy vosar snarare att han har sportsliga ambitioner för sig själv som spelare än något annat. Det visade sig dock vara ett felbeslut och Om neymar nu vill tillbaka till barca talar det mycket om hur mycket han älakar denna klubben och vilken fantastisk relation han måste ha med spelarna här. Utan tvekan hade han kunnat gå till united, City eller Real som alla hade tagit emot honom med öppna armar. Där han blivit den stora superstjärnan direkt och kunna sätta sin egna lön. Men han är alltså istället beredd att gå ner i lön för att få återvända hit under Messis skugga. Väljer han att med svansen mellan benen komma tillbaka. Gå ner i lön och be om ursäkt till ledningen osv och återigen inställa sig under Messis skugga. Visar det som sagt bara att det är här och ingen annanstanns han hör hemma. Neymar är en av världens 5 bästa spelare och messi och resten av truppen har en fantastisk relation till honom. Det är det som är huvudsaken. Inte vad en massa fans tycker om honom som förväxlar den lilla plastklubben psg där borta i frankrike för några stora rivaler till oss.... Lägg där till att han är barndomsvän med Coutinho också. Neymar till barca är ett ja. 100grr ja! Släpp Dembele åt andra hållet isf.
Barcelona DM1982
2018-10-17 17:22
Att ta tillbaka Neymar är som att gråtandes av glädje låta exet som var otrogen med din granne flytta hem igen. För min del är det 100 % nej, han kan stanna kvar i Paris eller flytta till Real. I Barcelona har han inget att hämta längre. Killen tjänar grova pengar men ser inte ut att kliva upp på högsta nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-10-17 17:15
Hellre att vi kör med Suarez tills han är 40 än att ta tillbaka Neymar för halva priset han såldes för. Jag tänker inte glömma spelet han körde, bråket mot Semedo, hans pappa osv. Han kan gott ruttna bort i Mbappes skugga. Eller än en gång visa vilken orm han är genom att gå till Real.
Barcelona Xavi #6
2018-10-17 17:06
Neymar gick aldrig till vår värsta rivaler och glöm inte bort att Neymar valde Barca före Real. Att han nu gick till PSG kan jag inte klandra honom för, klubben satte en låg utköpsklausul samt att han ville lämna Messis skugga och tävla om guldbollen. Löjligt att jämföra Neymar med Figo.
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-10-17 16:34
Oavsett hur dåligt Neymar betedde sig så skulle jag ändå ta tillbaka honom, han är fortfarande ung och är enligt mig top 3 i världen när han är i form.

Hellre att han kommer tillbaka till oss än att han går till Madrid och dominerar mot oss när Leo har lagt av. Om real lyckas få Mbappe och Neymar i framtiden så kommer det vara en mörk tid för vår klubb i framtiden.

Dembele är tyvärr långt ifrån att vara på samma nivå som Mbappe och Neymar i nuläget. Bänkas i både Frankrike och i klubblaget.
Barcelona petersays
2018-10-17 15:58
Ta tillbaka Neymar? Ni måste skoja?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-10-17 15:15
Japp, låt oss ta tillbaka Neymar! Samtidigt kan vi passa på att utse Figo till president och Saviola till assisterande tränare!
Annons: