/spanien/barcelona/forum/336.aspx/spanien/barcelona/forum/336.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-05 12:30
I Länktips så har ni lite jämförelser på Neymar, Lemar, Mbappe, Dembele.

Tycker vi kan räkna bort Mbappé faktiskt, Han går nog till Real, Funkar bäst som spets, snuskigt dyr. Osv.

Lemar och/eller Dembele som ersättare till Neymar. Då är jag nöjd på förhand, Lemar för 60milj euro tar jag hellre än dembele för en miljard men vi får se vad som sker.

Lemar/Dembele, Coutinho, Seri, Inigo (verkar ske)

Släpper inte Liverpool Coutinho så kan vi gå för både Lemar och Dembele.

Ett exempel:

Lemar 60milj euro

Coutinho 100milj euro

Seri 25milj euro

Inigo Martinez 32milj euro

Ut:

Rafinha, Vermaelen, Douglas, Munir, Arda, Marlon (lån Laliga)

Ca 80milj euro om det vill säg väl.

In 217milj euro och ut 80milj euro=137milj euro.

Pengar över efter Neymargate=85milj euro.


Personligen hade jag behållt Marlon och struntat i inigo men jag förstår om Valverde gör detta. (Mascherano blir inte yngre hellre och kanske gör sin sista säsong i klubben)


Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-05 12:27
Dembele är 5 år yngre än Neymar. Visst är Neymar bättre men alla spelare utvecklas enormt bredvid Messi. Ge oss Coutinho och Dembele så är jag nöjd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-05 12:16
Ousmane Dembele has quickly come to the conclusion that the best thing for his career is to move to Barça. He is closer than ever. [sport] KOM IGEN NU. Är så jävla taggad på att få in honom. Har varit helt besatt av honom och Mbappe sen Frankrike - England. Tänk att två så unga spelare spelar så moget och så bra mot ett England med det försvaret. Jag personligen tror snarare att dessa herrar är Leos efterträdare än att Neymar är det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-05 12:16
Ousmane Dembele has quickly come to the conclusion that the best thing for his career is to move to Barça. He is closer than ever. [sport] KOM IGEN NU. Är så jävla taggad på att få in honom. Har varit helt besatt av honom och Mbappe sen Frankrike - England. Tänk att två så unga spelare spelar så moget och så bra mot ett England med det försvaret. Jag personligen tror snarare att dessa herrar är Leos efterträdare än att Neymar är det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-D
2017-08-05 12:14
Jag kan ärligt säga att jag inte har sett speciellt mycket av Seri.

Kollade lite på youtube, hitta hans två senaste matcher mot Ajax i Europa League

Vet inte om detta var några ovanligt bra matcher av honom men han ser ju hemsk ut. Riktigt imponerande måste jag säga.

Barcelona barca!54
2017-08-05 11:55
Om vi får in både Dembele och Coutinho, så är båda enligt mig startspelare i Fc Barcelona. Det betyder att antingen Iniesta eller Rakitic bänkas? Eller har jag fel?
Barcelona Cule4life
2017-08-05 11:47
Dembele hade varit en mardröm för vilken back som helst på vänsterkanten. Precis som Treyh säger så det är lättare att dribbla med vänstern på den sidan och samtidigt betydligt enklare att lägga instick,inlägg men att samtidigt kunna vika in och skjuta med sin höger skottfot är otroligt ovanligt. Tycker folk ska vara utöver nöjda ifall vi får in Dembele plus ngn till. Om det blir Coutinho lr Seri får vi se. Inigo är bara ett plus, vi har bredd vid mittbackarna men det är aldrig fel med kvalitets höjning.

Dembele +Coutinho = ca 210 milj. Seri+Inigo= ca 65 milj

Får man in dessa 4 blir det åka av. Sälj Turan Munir Vermalen Douglas Denis Rafinha Gomes.

Låna ut Samper, (Marlon). Gillar Marlon men Valverde har en annan syn på saken verkar det som.

Backlinje. Semedo Vidal Pique Umtiti Inigo Mache Alba Digne.

Mittfält. Sergio Iniesta Rakitic Coutinho Seri Roberto Alena.

Anfall. Messi Suarez Dembele Deufoleu Paco.
Barcelona Blaugrana83
2017-08-05 11:37
Vi behöver få in spelare så fort som möjligt så dom hinner komma in i laget lite innan ligan drar igång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana83
2017-08-05 11:36
kan vi inte göra klart med nån crack så man kan glömma mr moneymaker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2017-08-05 11:35
Nu måste det börja hända grejer snart....
Barcelona Treyh
2017-08-05 11:18
En teori om Dembele på vänsterkanten! (ifall han värvas) Jag håller med er som säger att det är bättre att vara högerfotad ifall man spelar på vänsterkanten eftersom man har fler alternativ då man kan vika in och skjuta. Dembele är alltså vänsterfotad och driver bollen med vänster, men skjuter bättre med högern(han tar straffar med högern och har gjort mer mål med högerfoten, enligt skribenten Delafeu) Det låter ju utmärkt. På vänstersidan så är det dock lättare att dribblar på utsidan ifall man är vänsterfotad, eftersom du har en "kortare" touch och du kan skydda bollen med kroppen. Det bli även lättare att slå inlägg och instick i boxen. Samtidigt kan Dembele alltså vika in och skjuta med högern, eftersom han skjuter bättre högern. Det skulle göra honom mer svårläst än en vanlig "högerfotad-dribbler" på vänsterkanten. Vad tror ni om min teori? Jag hoppas inte folk blev förvirrade =)
Barcelona Meneysuarez91011
2017-08-05 11:17
Kräver iallafall Dembele och Coutinho denna sommar. Får vi Seri eller Ingo utöver så blir jag nog bara chockad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Treyh
2017-08-05 11:11
@Thierry Henry:


Haha "Xavi på steroider" Xd Jag har aldrig sett Seri spelar, precis som jag aldrig hade sett Umtitti spelar innan han kom till oss. Umtiti är guld, så jag är beredd att ge Seri en chans om han kommer.

Barcelona II Barça II
2017-08-05 11:05
@Blaugrana91 Tror inte att det blir så många värvningar den här sommaren. Coutinho, Dybala, Dembele,Seri och Inigio hade kostat runt 4 miljarder tillsammans, det tror jag inte vi bränner på en sommar. Men tror definitivt att vi har råd, även om vi är dåliga på att sälja så bör vi kunna vi få runt 1 miljard för Gomes, Arda, Rafinha, Muneer, samt Vermaleen, 3 miljarder har vi ju som bekant redan. Herregud vilken uppgradering det hade varit ifall det hade blivit av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcanist
2017-08-05 10:54
@barca!54:


Det är därför värvningar som Seri, Coutinho, Dembele och Inigo skulle vara perfekt. Seri/Coutinho kan avlasta Iniesta/Rakitic, Inigo blir en extra mittback, och för vänsterkanten har vi Deulo, D. Suarez och även Iniesta som alternativ till Dembele som jag antar blir startspelare. Vi breddar otroligt mycket med dessa spelare. Det enda vi behöver är att bli av med dökött som Munir, Vermaelen, Arda och Douglas. Sen har vi en mycket bättre bredd (med bättre lirare) än senaste säsongen. Tänk er att kunna slänga in Iniesta/Rakitic eller Coutinho/Seri i en match som är stängd och inget händer (istället för Arda/Gomes). Det ger oss mycket!
Barcelona Port Olímpic.
2017-08-05 10:43
Håller med övriga. Seri är en smart värvning till en låg summa pengar. Har vi fel angående honom så är det inte hela världen ekonomiskt. Prio är dock att få in mbappe (helst) eller dembele (lite mer osäkert kort) men vi behöver en playmaker därtill (Seri). Jag har en lustig känsla av att Gomes kommer komma igång under Valverde, tror han kan få bort det nonchalanta hos Gomes och få honom att kriga igen. Jag ser gömda kvaliteter hos Gomes. I sina bästa stunder är han är fantastisk spelare med bra driv, bra passningar och målfarlighet. Hans defensiv måste dock bli betydligt bättre och formen måste bli jämnare.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-05 10:23
Enligt rapporter från Italien så har vi lagt ett bud på €120M för Dybala. Hoppas det stämmer, det är en värvning som jag vill att vi gör redan i sommar, utöver Coutinho, Dembele och Inigo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-05 10:16
Barça could pay the €32M release clause of Iñigo Martinez before Wednesday. [marca] Valverde wants to parter him with Pique, after Umtiti failed to impress in pre-season. [@albert_roge] Vad i hela helvete??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-08-05 10:16
Dembele... tvåfotad eller?

I intervjun sade han ju att han är vänsterfotad men skjuter bättre med högern och tar straffar med högern...

Hittade lite statte

vänster for 6 mål 10 assist
höger fot 11 mål 7 assist

En prio värvning för mig!
Barcelona barca!54
2017-08-05 10:05
Hallå! Är ni inte oroliga inför kommande säsong? Vi alla kunde se förra säsongen att barca inte hade en tillräckligt bra bänk, och det som har hänt sedan dess är att vi har tappat en av våra bästa spelare. Vi alla vet att vi har för många spelare i truppen som inte håller barcelona kvalité. Vi kanske kan konkurrera mot stora lag i enskilda matcher men hur ska vi klara oss under en hel säsong. För mig är det obegripligt att spelare som Vermalen, Arda, Denis Suarez, Munir osv är kvar, blev ni inte frustrerade igår när våra bänk spelare möte Gimnastic? Jag vill se ge Gomes en säsong till innan han bedöms. Slutsaten är att vi har en bra startelva men vi har ingen på bänken som kan göra någon skillnad.
Barcelona Rambla~
2017-08-05 10:02
MD idag: Seri gana enteros; Paulinho, baja Ungefär, Seri vinner mark, Paulinho tappar Det verkar som de har tappat intresset för Paulinho då kineserna fortfarande kräver klausulen. Barca verkar inte anstränga sig längre och han sågs också som en pusselbit att tillfredsställa Neymar genom att värva in en av hans vänner från landslaget. Seri har nu seglat upp som ett attraktivt alternativ, speciellt då han som mest tros kosta €25m. Äntligen börjar åtminstone lite förnuft råda hos ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-08-05 09:56
Egentligen är jag inte så orolig över våra nyförvärv det jag är mer orolig för är att de numera har så mycket pengar och i rätta händer kan man få så lite för dem.

Jag köper hellre en eller två spelare bara som går in i vår första 11 en fyra mitt emellan.

Vi köpte ungt förra året och alla de kommer ta kliv i sin andra säsong nämligen nu.

Det viktiga är att vi inte värvar i panik nu.Minns tydligt när Figo lämnade vi köpte Overmars och Petit bla herregud säger jag bara.

Värva klass och värva ungt.Titta i la masia först.Barcelona LennyRomario
2017-08-05 09:52
@Thierry Henry:

Jag tycker han är suverän. Påminner mig om David Silva. Men det behöver inte betyda att Lemar inte är bra. Lemar ryktas ju till Arsenal för ungefär samma peng som City fick Bernardo, så kanske ingen är överskattad heller.
Barcelona Deulofeu
2017-08-05 09:52
Silva överskattad nja

Lemar är verkligen the real deal fantastisk vänster och poängspelare 14 mål och 17 assist förra året.

Silva skrapade ihop 11 mål och 12 assist de lär kosta samma peng ungefär runt 500 miljoner.

Barcelona Deulofeu
2017-08-05 09:47
Treyh

Du menar väl på fifa...slog igenom rejält förra säsongen inte speciellt märkvärdig innan dess.

Han gör ju både mål och assist och hans blick och teknik är det minsann inget fel på.

Men när man ser på matchen igår och ser hur Alena söker de öppnande Messi passningarna samt hur han hela tiden söker skottet.

En riktig bössa har han.

Man saknar ju rejält skyttar från mittfältet.

Rakitic suverän och hoppas han tar för sig mer.INiesta och S.Roberto kan ju knappt skjuta alls deras vänsterfötter ska man knappt tala om.

Rakitic och Alena däremot där finns det en andravåg som skapar oreda med sina skott.
Barcelona Thierry Henry
2017-08-05 09:34
@LennyRomario:

Han är överskattad. Lemar va minst lika betydande med liknande roll som Silva. I Monaco
Barcelona Thierry Henry
2017-08-05 09:32
@Treyh:Haha driver du med mig? Vilka Youtube klipp har du lyckats hitta? Han ser ut som en Xavi på steroider på alla dom jag har sett.
Barcelona LennyRomario
2017-08-05 09:32
Bernardo Silva glömmer jag hela tiden. Han hade passat perfekt i ett kombinerade Barcelona. Tyvärr har Pep tagit honom.
Barcelona Treyh
2017-08-05 08:57
Seri är inte ens bra på youtube :(
Barcelona Deulofeu
2017-08-05 08:30
Världens offensivaste mittfält


Coutinho-----------Seri

------------BusquetsKommer nog rinna igenom en del bollar där men rätt bollskickligt och kort ha ha.

Gillar verkligen ryktet med Seri en typisk Umtiti värvning som inte kostar skjortan dessutom vill han verkligen till oss.

Hans klack mot Ajax i cl kvalet var magisk.

Han är en fattigmans Verratti med sämre defensiv men gör istället mer poäng.
Annons: