/spanien/barcelona/forum/336.aspx/spanien/barcelona/forum/336.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FBKröjjf
2018-08-27 10:47
@Dharok Obama:


Och att FC Barcelonas förehavanden på fotbollsplanen angår Real Madrid, utgår jag ifrån.
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-27 08:38
Ska Messi göra allt? Som du skrev gjorde han allt, han ör 31 År gammal nu och hade han fått värdiga mittfältare så hade han kunna fokusera på att att vara nära målområdet mycket mer, Medans Modric ville till Barcelona så värvande vi song bland annat, så om vi ska jämföra med Ronaldo som haft bättre spelare bakom sig och som spelat så han kan göra sina tap ins och slippa jobba så mycket på hemarbetet dem senaste 2-3 säsongerna. Värkar som att det inte diskuteras tillräckligt om vad för spelare Messi har runt sig, när msn tex fanns så var Messi mycket nere och droppade på grund av mittfältet och säg inte Sergio Busquets, han underpresterade kraftigt under våran gamla tränare. Senaste säsongerna har Barca valt spelare som inte gjort så vi har fått ut max av Messi tyvärr, med rätt spelare och rätt speltyp så hade Messi haft några fler Balon for bakom sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cruijffism
2018-08-27 04:54
När ska vi sluta ge ursäkter för att Messi droppar ner genom att skylla på tränares kompetens, medspelare etc. "Brist på kreativitet" Är Coutinho-Busquets-Rakitic ett okreativt mittfält really? Är Banega i Argentina helt okreativ o usel för o få fram bollen till Messi? Nej. Messi droppar ner för han känner att han har rätten o göra vad han vill. Det skapar obalans i laget. Varför ska du droppa ner till Busquets o göra det Busquets ska göra? Stå för fan i en yta framför honom istället och det kommer bli svårare att försvara för moståndaren SÅKLART. Gillar inte hans obefintliga presspel heller. Har sagt det innan och säger det igen, Messi med boll är i särklass bäst i världen men utan den är han numera inte alls bra. För några år sen var han bäst på allt. Vet inte varför han känner sig för fin för och löpa lite på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 23:13
Dharok Obama Det enda? Vilken mytoman du är haha. Real är våra största rivaler o angår oss. Vill du leka viktig och inte är intresserad, scrolla vidare. Inte svårare än så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dharok Obama
2018-08-26 23:10
Infinit8Don

Är det inte dags att börja skriva på Real Madrids forum istället? Det enda man läser från dig är saker som angår marängerna.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 22:55
Hmmm. Spelar man i real används tydligen inte VAR. Brutal filmning av Asensio.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 22:32
Girooooona. Älskar dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-08-26 22:18
@Mido:


Rimligt.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-26 22:05
the cameroonians

Rabiot i barca hade klarat uppgiften du efterlyser betydligt bättre än Rakitic.

Spelar ingen roll vad vi har för kreativa mittfältare när vi har Valverde som tränare, Åtminstone inte av vad man fått se hittills.

Rabiot var riktigt grym igår men dock är ligue 1 medioker.

Barcelona Mido
2018-08-26 22:04
Nu skriver AS att Barça ska go all in för Salah nästa sommar för 250 milj euro
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 21:54
Real tvingar alltså kvar modric för att sedan inte spela honom. Märklig klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-08-26 21:53
[QUOTE=FCB_Messi]Camerooins Du får jätte gärna ge exempel på vilka mittfältare som du tror hade löst det där problemet. [/QUOTE] Spelar ingen roll så länge Valverde är tränare. Men definitivt inte Gomes, Rabiot, Vidal och Paulinho i alla fall. Tittar på för lite fotboll idag för att kunna ge genomtänkta och välanalyserade exempel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-26 21:51

Valverde har inte en oförmåga att få till ett kreativt mittfält han har snarare en ovilja att spela på det sättet.. Då är han ju helt klart fel person på fel plats...OM han inte tänker om.

Men med tanke på vårt transferfönster så ser det inte ut som det. Ja vi har förstärkt truppen men vi spelar fortfarande med Rakitic och busquets.

Prio ett enligt mig hade varit att värva en av Pjanic, Verratti, Thiago, Sålt Rakitic. (fått riktigt bra betalt för en äldre och begränsad spelare) Prio 2 en anfallare som bänkar Suarez tills/om han presterar.

Resten av truppen har vi lyckats riktigt bra med (några till som ska/borde lämna)

Förresten, Prio ett borde varit ett tränarbyte. (Sarri, Setien).

Barcelona Damon2022
2018-08-26 21:46
nästa match är perfekt plats att prova 4-3-3 med malcolm o dembele på kanterna eller coutinho till vänster o malcolm till höger. låt suarez sitta på bänken, Han har varit dålig i 2 år nu.
Barcelona FCB_Messi
2018-08-26 21:46
Camerooins Du får jätte gärna ge exempel på vilka mittfältare som du tror hade löst det där problemet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2018-08-26 20:25
Ni missar väl inte att b-laget spelar för fullt just nu halvtid dock...

NI som vill se Puig och Miranda lira alltså för i a-laget lär det dröja...

Tyvärr är Ruiz på bänken men han är inte stekhet precis.

Perez b-laget egen Messi har genom en riktigt fin aktion sett till att b-laget har med sig 1-1- in i halvtid målet gjordes dock av Ballou.

Stream på hemsidan!
Barcelona the cameroonians
2018-08-26 20:05
Valverde lider av samma oförmåga som Sampaoli, nämligen att få till ett kreativt mittfält som kan hitta Messi i ytan mellan motståndarnas försvar och mittfält. Det krävs två spelare som dels kan agera under press men också röra sig smart och på så sätt få loss Messi som tredje gubbe. Vare sig Rakitic eller Coutinho klarar det då den förstnämnde är för långsam och brassen är för snabb med att ta fram bollen och utmana. Fel rytm helt enkelt. Uppenbarligen tränar inte laget på den här aspekten utan förlitar sig på individuell kvalitet. Messi går ner och hämtar boll eftersom han inte får tillräckligt bra passningar, det är därför många ville ha Pjanic och Thiago alternativt ha kvar Rafinha som har rätt förutsättningar och tankesätt. Finns ingen anledning för Messi att lägga krut på djupkedslöpningar gör han behöver spara energin till maxlöpningar i genombrott. Anledningen till att han hittar Alba oftare är ju för att det är den ytan som blir ledig i ett 4-4-2 med possession. Det saknas spetsiga trianglar. Med ett riktigt mittfält kommer Messi att lita mer på laget och då kommer han också röra sig mer på rätt ytor. Men visst, ibland kan det bli för mycket också och jag kan förstå frustrationen från fans. Men att lägga skulden på på Pulga är inte rätt sätt att ta ut densamma på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-08-26 19:46
Lion24 

Dina inlägg nu för tiden består endast om Rakitic och ständig kritik mot honom utan att någon kallar dig för troll. Jag kritiserar Messis spelsätt samtidigt som jag hyllar honom som världens bästa . Det Messi kan göra kan ingen! Men det är intressant att du som är en ungdomstränare och med dina kunskaper inte ser att Messis ständiga jakt efter boll och droppande skapar problem åt hans lag vore det Barcelona eller Argentina.. Motståndarna har läst det i detaljer . Jag önskar att han löper mera och rör sig mera så att motståndarna blir mer förvirrade än att bara stå och promenera och ständigt vilja ha bollen. Om vi redan hade så stora problem mot Alaves hemma och nykomling Valladolod, vad ska vi förvänta oss mot svårare lag i ligan och CL?! 

Min stora frågan är: Varför går han och promenerar tillbaka mot vår planhalva och vill ta över bollen när vi anfaller? Skulle du vilja att en av fina det spelare gör så? Ger inte det motståndarna all världens tid att hinna med sina positioner ?

Barcelona Unicef1983
2018-08-26 19:43
Varför inte hålla diskutionen om Messi saklig istället? Vi förlorar massvis på att Messi drar ner tempot och stannar upp spelet många gånger. Det gör det väldigt svårt för både Dembele och Coutinho att hitta Messi då han är extremt orörlig och alltid står still och väntar in boll, för jag ser inget samarbete eller flyt alls mellan någon av dem och Messi, det känns som dom vill spela en betydligt snabbare fotboll än vad Messi numera klarar av. Jag ser en Messi som tappat otroligt mycket av det som varit hans vapen. Sen kan det argumenteras för att han blivit ”smartare” och fått en bättre passningsfot, det är kanske sant?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-26 19:29
Tycker Messi gjort det riktigt bra inlednings denna säsong, gjorde 2 mål första matchen, förra matchen spelade dem på en åker där liga presidenten till och med ska gr ett straff på grund av gräsmattan. Messi var Argentinas nästa spelare samt förlorade enbart 2 matcher på hela förra säsongen. Att börja med värsta kritiska inläggen som solo gjort dem 3 senaste säsongerna säger väll allt. Iallafall så börjar Messi få ett värdigt mittfält denna säsongen till skillnad från song till Gomez. Man får hoppas att mittfältet stärkt framöver eller förbättras med nuvarande spelare på grund av erfarenhet till framåt och Messi får iallafall ett värdigt avslut på sin Barca karriär!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jerkasss
2018-08-26 19:01
Är Messi så untouchable att kritik automatiskt klassas som trollande? Jag nämnde tidigare också att Messis icke-rörelse utan boll är ett problem. Dock tror jag fortfarande att hans magiska andra kvaliteter kompenserar, men det känns lite som ”Voldemort” stämning härinne så fort något sånt här nämns. Hur mycket man än känner i magen att tesen ”Messi är bäst i världen” stämmer, så är detta en dogm om den aldrig får ifrågasättas. Om någon påstår att Messis rörelsemönster just nu hindrar honom från att vara #1, är det förnuftiga sättet att besvara detta med motargument. Att besvara det genom att hänvisa till dogmen ”Messi är bäst, ingen protest” är just dogmatiskt och liknar mer religion än rationell argumentation.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-08-26 18:29
Kaos är tillbaka. Jag uppmanar alla skribenter att undvika skribenter som trollar. Lämna det problemet till oss moderatorer. Hur ont det än svider i ögonen, hur det än kittlar om fingrarna, så svara inte! Trollets intention är inte sprida kunskap till dig, eller få kunskap av dig. Så det är ingen idé att gå på fällan. Som sagt, hur mycket det än svider i ögonen, hur mycket det än kittlar om fingrarna, låt det vara. För allas bästa!
Barcelona oocbgb
2018-08-26 18:25
[QUOTE=Criff]Soko, Tycker du ska kolla lite fakta hur det har gått för Argentina i de matcher Messi inte medverkat. Återkom sedan med din analys av Messi tack. [/QUOTE] Vi vet väl alla att man inte ska mata troll, och i detta fallet trollfamiljen soko
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Criff
2018-08-26 17:35
Soko,

Tycker du ska kolla lite fakta hur det har gått för Argentina i de matcher Messi inte medverkat. Återkom sedan med din analys av Messi tack.
Barcelona S.Eto'o
2018-08-26 17:32
Serri gör mål och Vietto assisterar honom för nykomlingen Fulham, vem kunde ha förutspått något sådant för 1-3 år sedan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 17:31
Vilken underbar fotboll Chelsea bjuder på. Sarri-effekten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-26 17:24
Soko alltså vad händer? Varje säsong kommer du med massa negativt om Messi, förra Säsongen handlade att du tyckte att Ronaldo var var bättre med sina tap ins samma med säsongen innan????? Eller jo det stämmer du kommer med mycket negativt om att Ronaldo var bättre efter att Neymar lemmat samt att Messi hade inget värdigt mittfält bakom sig så han började rotera positioner. Det är verkligen borderline att läsa dina inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 17:13
Soko Så kort o gott påstår du att Barca o Argentina hade levererat bättre resultat utan Messi? Vilken dynga. Herregud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-08-26 16:42
Folk pratar om Valverde, Rakitic, Piqué och hit och dit men inte inser att vår stora problem är Messi .. Om inte Messi ändrar sin attityd och sätt att spela kommer han att förstöra för Barcelona som han förstörde för Argentina i VM.. Han är världens bästa spelare och just av den anledningen blivit världens mest genomlästa något som drabbar hans lag och landslag .. Han måste bara bestämma sig var och hur han vill spela på plan för så här kommer det inte fungera längre .. Vid varje anfall Barca har bollen så går han sakta tillbaka och droppar ner för att ta över bollen från en annan bollförande lagkamrat och det ofta stillastående , som om den vore en staffet,  istället för  att röra sig framåt och öppna ytor.. På det sätt förstör han våra anfall gång på gång och bromsar spelet så att motståndarna hinner med sina positioner.. Och 8 av 10 ggr drar han åt vänster och slår lång boll till Alba på andra sidan !!  I VM gjorde han en enda löpning och det resulterade i ett mycket vackert mål mot Nigeria ! Alla anfall gick genom honom och som t.o.m. lilla Island fattade .. Hade Argentina spelat utan Messi hade man gått längre för då hade motståndarna varit förvirrade när hela laget är involverade än bara en spelare..  I ligan kan detta komma att funka även med svårigheter men i CL mot bättre lag kommer detta inte fungera som sagt. Vi måste spela brett och med många fler involverade än att hela tiden söka Messi och ge honom bollen. 
Barcelona Cule4Life
2018-08-26 16:36
Man behöver inte strive med iptv. Med iptv har man alla sportkanaler i världen.
Annons: