/spanien/barcelona/forum/3352.aspx/spanien/barcelona/forum/3352.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sentuary
2015-08-19 19:26
Roberto, Mathieu, Munir och Douglas, kanske missat någon men dessa bör också lämna laget innan transferfönstret stänger men kommer nog inte hända. Tar ner kvalitén på truppen enormt, varför spelar man ens med Roberto när man har Song? Glömt killen helt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2015-08-19 19:24
Äntligen lämnar han klubben Pedro, inget ont mot killen men för det överpriset herregud tacka ja direkt. Uppskattar allt han gjort men på sistone hade jag hellre spelat med Douglas istället för han på anfallet. Fullständigt urusel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-08-19 19:20
[QUOTE=Liunil Masse]Tycker jag inte. Hade vi inte haft en tranferban så hade vi värvat en ersättare. Förmodligen värvat mer också då vår bredd är skit. Inte lätt att locka spelare som ska vänta för att spela i Januari. Det räcker med två som redan väntar. Blir säkert någon eller några värvningar i Januari. Lucho kommer nog kräva det, det hade jag iallafall gjort. [/QUOTE] Jag tror det hade sett exakt likadant ut även utan transferban. Det är nått med klubben där man är nöjda med att ha dåliga spelare. Som när man tappade en av Europas bästa unga spelare i Thiago och ersatte med Roberto. Känns som att det inte ställs särkilt höga krav på hur truppen ser ut. Sen har Barcelona endast värvat en spelare i januarifönstret senaste 10 åren och det är Afellay. Knappast troligt att man väljer att förstärka i januari heller fast det återstår att se. Bara att hoppas att samtliga spelare är i toppform hela säsongen samt att vi aldrig åker på skador. Annars kan det bli jävligt svettigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2015-08-19 19:20
Jag förstår inte riktigt poängen med att "ersätta" Pedro faktiskt. Även om vi köper in någon så får denne inte spela förrän i Januari. Och i Januari är både Arda och Vidal spelklara som kan spela uppe på kanterna, då ser plötsligt bredden bättre ut än på länge. Det jag kan tycka är konstigt isåfall är att vi släppte Adama men med tanke på att Lucho inte verkar tro på honom och att vi faktiskt fick bra med betalt för honom så är inte ens det konstigt.

Jag vill inte ha någon Nolito eller Cuadrado heller, jag tycker att vi från och med Januari har en helt ok bredd i anfallet. Är det någon jag vill ha så är det Thiago eller Verratti till nästa säsong. Och en back såklart, typ Laporte.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-08-19 19:11
Fan, sjukt hur man kan känna en sådan negativ känsla när vi är regerande mästare i samtliga turneringar och ändå har i princip samma trupp som förra säsongen? Jag tror fortfarande vi kan göra en bra säsong och ta en eller ett par titlar men sett till form och allmän stämning runt laget och klubben just nu har jag svårt att se oss leda tabellen efter ca 10 omgångar. Eftersom vi har en tuff inledning känner jag därför att det viktigaste är att hålla jämna steg med Real och alternativt Atletico fram tills El Clasico för att sedan peaka under våren, likt fjolåret. Har vi samma utveckling som förra säsongen, dvs en tveksam höst och en fantastisk vår blir det troligtvis ännu en lyckad säsong men man bör ändå jobba på att få in en jämnare nivå i spelet sett över hela säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-08-19 19:06
@Blaugrana91:


Tycker jag inte. Hade vi inte haft en tranferban så hade vi värvat en ersättare. Förmodligen värvat mer också då vår bredd är skit. Inte lätt att locka spelare som ska vänta för att spela i Januari. Det räcker med två som redan väntar.

Blir säkert någon eller några värvningar i Januari. Lucho kommer nog kräva det, det hade jag iallafall gjort.
Barcelona Blaugrana91
2015-08-19 18:51
[QUOTE=Vampíro]Barcelona will not sign any player to replace Pedro, who is about to join Chelsea, before the end of the current transfer window. [rac1] Skräll. [/QUOTE] Katastrof.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-08-19 18:31
Onödigt av Bravos fru att gå ut och klaga som hon gör! Sånt här ska skötas internt.. Precis lika onödigt som när Marlboro-man gick ut och konfirmerade att Messi och Lucho rykt ihop. Tränaren som bestämmer i slutändan och gå ut i media förvärrar bara för klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-08-19 18:31
Onödigt av Bravos fru att gå ut och klaga som hon gör! Sånt här ska skötas internt.. Precis lika onödigt som när Marlboro-man gick ut och konfirmerade att Messi och Lucho rykt ihop. Tränaren som bestämmer i slutändan och gå ut i media förvärrar bara för klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
2015-08-19 18:20
Förra säsongen körde Ronaldo MMA i båda supercupmötena mot Atletico. Hela världen kunde se det. Resultatet av det? Ingenting. Istället kunde Ronaldo starta säsongen som vanligt.

I år får Pique direkt rött för vad man får anta är fula ord. Vilka fula ord som sagts vet man inte då Pique hävdar att domarens version inte är sann. Resultat? 4 matchers avstängning.

Om man inte tycker att sånt här är fishy eller inkonsekvent vet jag inte vad man ska säga. Vill domarna ha respekt (vilket jag tycker att de ska ha) så bör de kräva det av alla. Spelare tillåts kasta skor, använda motståndare som boxningssäckar, ta sig på genitalierna i domarens riktning och annat BS utan att domare i Spanien tar åtgärder. Men nu när det sagts fula ord ska man få direkt rött och 4 matcher? Om spelare använder ett olämpligt språkbruk kan domaren börja med att dela ut gula kort så att spelarna fattar vad som gäller. Men gör det då mot alla spelare.
Barcelona Vampíro
2015-08-19 18:16
Barcelona will not sign any player to replace Pedro, who is about to join Chelsea, before the end of the current transfer window. [rac1] Skräll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-08-19 18:15
Official: Barcelona announce that they will appeal against Pique's 4-match ban as he didn't pronounce the insult the referee reported Han lär åka på fler matcher istället för färre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona filosofen21
2015-08-19 18:10
Stämmer det att pique förolämpad domaren så ska han få ett straff minst som det han fick. Huruvida det som skrevs i domarrapporten är sant eller inte är en helt annan diskussion. Men vi måste vara realistiska och har Pique förolämpat inte bara domaren utan hans familj då ska han straffas. Handlingar hat konsekvenser oavsett vilket lag du spelar i, det behöver tydligen Pique lära sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-08-19 17:54
According to Barcelona sources, Alex Song (27) will again join West Ham on loan this season. Medical tests in coming hours. [md] Denna klubben kan tyvärr inte sälja vatten i öknen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-08-19 17:50
@the cameroonians:

Verkar vara permanent övergång, det sa de på Sky Sports News precis iallafall.
Barcelona Heisenberg
2015-08-19 17:46
@DM1982:


Jag tycker inte att det han gjorde var så fel som du vill få det till. Däremot är bedömningen och straffet helt åt helvete. Ett gult, fine det kan jag köpa. Men direkt rött och fyra matcher? Tror du den domaren kommer att vara konsekvent och göra samma bedömning nästa gång när spelaren inte heter Gerard Pique? Om inte så kanske det säger något om åt vilket håll det mesta av kritiken ska riktas.

Jag säger inte att jag tycker Pique agerade supersmart, utan mer hur skevt det blir när han ska få bära hela hundhuvudet när det verkar råda konsensus över nivån (och partiskheten?) på spanska domare.

Om han bara hade fått gult, hade det varit smartare då? Är det den ojämna spanska domarnivån som ska avgöra vad som är smart och inte? Var Jordi Alba lika otroligt korkad när han fick rött för att ha sagt "alltid jag" till domaren? Handling och straff går uppenbart inte riktigt hand i hand i vår älskade liga och jag tycker man med facit i hand får se situationerna för sig, dvs förseelsen och straffet.
Barcelona Junta Dimision
2015-08-19 17:40
West Ham co-owner David Sullivan has confirmed that the club have agreed a deal to sign Alex Song from Barcelona.

"We have a deal in place with Alex Song subject to a medical," Sullivan told KUMB Podcast. "If the medical is OK, we'll take him.

"He's injured at the moment, which is something you've got to weight up. But we've got until September 1 to make a decision."
Barcelona the cameroonians
2015-08-19 17:36
Song har tydligen klarat den medicinska undersökningen hos West Ham och återvänder dit på ännu ett lån. Nästa sommar går hans kontrakt ut och då är denna parodi till transfer äntligen till ända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-08-19 17:35
[QUOTE=Heisenberg]Om den regeln faktiskt hade tillämpats hade varenda match avbrutits efter ungefär 3min pga för få spelare på plan. Jag kommer köpa den förklaringen när den faktiskt börjar tillämpas. Att domare och spelare ska kunna föra en dialog på plan är A och O på alla nivåer, men tydligen inte i Spanien. Men det är inte ens det som är problemet i just detta fall, utan att domaren HITTAR PÅ att Pique sagt något och sen sitter "vi" här och anklagar Pique? Det lipas i parti och minut här inne om hur ingen står upp för klubben. När nu Pique gör det så ska det gnällas på det istället. Fotbollsfans är ta mig fan en bisarr skara människor. Angående Bravo: Han kontrade ju MAtS uttalande i vintras med att han ville stå i CL. När det nu ser ut att bli av så är han missnöjd med det med? För inte räknar han väl med att han ska stå i ligan OCH CL, och MAtS bara i cupen? [/QUOTE] I slutet av dagen så har Pique fyra matchers avstängning att se framemot. Det sabbar en hel för laget om man säger så. Om jag tolkar dig rätt så tycker du att Pique gjorde något bra. Tycker du att han ska göra om det om det nu var så bra? Att stå upp för klubben innebär inte att man drar på sig ett rött kort i en helt meningslös match. Det finns andra sätt och lägen att göra det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 17:30
Gråtit*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 17:29
Mats har väl gripit ut mer än bravo ändå?! Håller med gio style bravo utmålades till the bad Guy direkt bara för en stolle kom med inside information Jag ville ha den bäste målvakten från start och i dagsläget är det bravo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-08-19 17:27
@Heisenberg:
Ok, segt för klubben dock IMO, känns som att det är viktigare med en jämn målvakt i ligan än i CL =/ Sa förvisso till en polare att just detta skulle ske inför denna säsong.
Barcelona Heisenberg
2015-08-19 17:21
Gio Style

Det har kommit uttalanden som tyder på att det blir ombytta roller i år, det vill säga Bravo i cuperna och MAtS i ligan. MAtS vill spela mer och Bravo vill spela CL - win-win.
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-08-19 17:15
Tycker att vi fick bra för Pedro som inte varit ordinarie på två år. Barca kommer aldrig att värva en världsanfallare till och det är ingen världsanfallare som är dum nog att komma till Barca då Messi, Neymar och Suarez är redan givna. Det kommer att bli en spelare runt 30 år som accepterar bänken. Personligen tyckte jag om Nolito när han spelade i Barca och tror att han skulle kunna göra bra ifrån sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-08-19 17:13
Gabriel Jag förstår att folk tycker olika, jag tycker bara att Bravo har målats ut som "The bad guy" från första början i den här debatten. Inför förra säsongen uttalade sig Bravo om att han givetvis kämpade för att vara förstamålvakten. Redan där och då reagerade många här, även du om jag inte minns fel, och fördömde hans agerande. Han har fått bära dumstruten från första början i en infekterad situation där båda två är lika skyldiga. Sen har det bara ridit på. Eller ta bara Heisenbergs uttalande här nere. "Han kontrade ju MAtS uttalande i vintras med att han ville stå i CL. När det nu ser ut att bli av så är han missnöjd med det med? För inte räknar han väl med att han ska stå i ligan OCH CL, och MAtS bara i cupen?" Ter Stegen spelar alltså Cupen och Champions League, han vill spela mer. Alltså vill han spela alla matcher. När Bravo kontrar uttalandet med precis samma uttalande då är det fel? Eller har det uttalats om att Bravo ska stå i CL denna säsong? Har helt missat det i sånt fall, men jag skulle personligen må bättre för Barcelonas skull om Bravo spelar mer då han är betydligt jämnare i sitt spel, vilket många skriver säkert under på.
Barcelona Heisenberg
2015-08-19 16:54
@DM1982:


Om den regeln faktiskt hade tillämpats hade varenda match avbrutits efter ungefär 3min pga för få spelare på plan. Jag kommer köpa den förklaringen när den faktiskt börjar tillämpas. Att domare och spelare ska kunna föra en dialog på plan är A och O på alla nivåer, men tydligen inte i Spanien. Men det är inte ens det som är problemet i just detta fall, utan att domaren HITTAR PÅ att Pique sagt något och sen sitter "vi" här och anklagar Pique? Det lipas i parti och minut här inne om hur ingen står upp för klubben. När nu Pique gör det så ska det gnällas på det istället. Fotbollsfans är ta mig fan en bisarr skara människor.

Angående Bravo: Han kontrade ju MAtS uttalande i vintras med att han ville stå i CL. När det nu ser ut att bli av så är han missnöjd med det med? För inte räknar han väl med att han ska stå i ligan OCH CL, och MAtS bara i cupen?
Barcelona Barcelonistas
2015-08-19 16:46
Några snabba saker till innan jag måste dra.

1 - bra att Pedro lämnar, killen bidrar nästan inte till något och han har inte sett solen sen 2011. Nu gäller det bara att hitta en ersättare till Pedro.

2 - Målvaktsfrågan? Finns det ens någon fråga? jag kastar Bravo, Ter Stegen är framtiden och kmr bli världens bästa målvakt, frågar ni mig så är han bättre just i denna stund också.


Ogillar hur Bravo gått ut och gråtit osv.
Barcelona La Masia Pro
2015-08-19 16:45
Ramos sparkar sönder Messi, och hade kunnat avslutat hans karriär, 1 match avstängning, Pepe Sparkar, slår nyper, stämplar spelare, 10 matcher, Pique, säger nåt till domaren, 4 matcher.

Ja man ser ju vart dom som bestämmer har sitt favoritlag...
Barcelona Barcelonistas
2015-08-19 16:43
Sen är det viktigt att komma ihåg att detta bara är början vi är långt ifrån våran form. Tro mig när vi hittar formen igen så kmr vi leka fotboll.

Förstärkningar kmr efter januari alltså den viktigaste halvan av säsongen kmr vi få in 2 bra spelare som kmr förstärka oss bra. Föra säsongen hade vi problem inledningsvis under hösten med Lucho såg ni vändningen sen under våren?


Vi körde över - Man City-PSG-Bayern-Juventus i Cl, Boateng sitter fortfarande på Camp Nous gräsmatta.
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 16:38
Jag är så delad i målvakts frågan För nuet vill jag ha bravo i målet, känner mig tryggare med honom och bättre samspel med mittbackarna. Men samtidigt vet jag att Mats är framtiden och frågan är om han hade orkat vänta. Tvivlar på det Tur att jag inte är lucho oavsett vad han gör kommer han få skit
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: