/spanien/barcelona/forum/331.aspx/spanien/barcelona/forum/331.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Infinit8Don
2018-07-16 02:01
Börjar bli smått orolig gällande tv rättigheterna till la liga i Sverige... Viasat riktiga sopor som inte förlängde kontraktet med la liga. Ist signar dem Bundesliga, belgiska ligan och skotska ligan. Ett SKÄMT.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2018-07-16 01:21
@Rivaldo=Gud:
Fattar. Jag borde kanske varit tydligare med att jag höll med Kröjf om att människor har uppfattningar om andra människor. Det var det inlägget jag citerade och det enda jag ville ha någon åsikt om. Er diskussion om hur Neymar är eller inte är intresserade mig inte, men den kom kanske med på köpet och gjorde allt lite rörigare, även om jag själv inte skrivit ett ord om vare sig Neymar eller nån annan spelare. Jaja, mod kommer ändå rensa det här imorgon så.. :)
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-07-16 01:13
@LennyRomario:Det är en väldig skillnad på att ha en "uppfattning" av någon och att dömma någon. Diskussionen handlar om att folk dömde ut Neymar och så att han va si och så. Det handlar inte om vilken uppfattning dom hade om honom utan att om trodde sig veta hur han är utan att känna honom.

Om du bara har en uppfattning om någon så.döm inte ut honom och spy ur dig massa gala om honom och säg att han är si och så som person. Säg att du har den uppfattningen men hävda inte att du Vet!
Barcelona Barcadinho.
2018-07-16 01:05
Kvällens disksusion är väl på gränsen till psykologi eller filosofi :-)
Himla kul att det ens finns folk som skriver om såna saker o ännu på ett fotbollsforum.
Men bara för att krångla till det lite :P
Tror knappt att det finns en enda person som känner sig själv till hundra procent, även om många inbillar sig att de känner till alla sina sidor o egenskaper. Visdom som ytterst få når.

Tur att man har semester för klockan är mycket.
Barcelona Jarlma
2018-07-16 01:01
[QUOTE=LennyRomario]Du behöver inte bry dig om vad jag tycker. Det är något som jag misslyckas med att få fram i det jag skriver. Jag försöker helt enkelt säga att ingen människa på hela jorden klarar att leva upp till kravet att enbart ha uppfattningar om personer de känner personligen. Ingen! Du, jag, alla ingår där och därför skrev jag "inte ens Rivaldo eller Jarmla". Så min mening var absolut inte att vara personlig, utan att säga att även ni två tillhör samma grupp som alla oss andra. Alla. [/QUOTE] Ja ja det är en sak att ha en uppfattning och en annan att tro på den och sitta döma människor utifrån den. Så sitt inte och lägg mig i din grupp tillsammans med din försvarsklient, du lyckades inte snappa upp min poäng trots alla mina inlägg riktade till KRÖJF. Du har missförståt min poäng eller så var jag jävligt otydlig och hamna ur spår! Förstår du nu?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-16 00:59
Älskar ändå att mbappe lägger ut en video på sin insta där han o laget sjunger att kante var den enda som stoppade Messi. Hahaha. Dem har precis vunnit vm guld och Messi är den dem tänker på. Och det trots att Messi gjorde 2 assist på dem. Snacka om ännu en bekräftelse att Messi är den största och bästa. Njuter faktiskt av det. Otroligt kul.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2018-07-16 00:52
@Jarlma:

Du behöver inte bry dig om vad jag tycker. Det är något som jag misslyckas med att få fram i det jag skriver. Jag försöker helt enkelt säga att ingen människa på hela jorden klarar att leva upp till kravet att enbart ha uppfattningar om personer de känner personligen. Ingen! Du, jag, alla ingår där och därför skrev jag "inte ens Rivaldo eller Jarmla". Så min mening var absolut inte att vara personlig, utan att säga att även ni två tillhör samma grupp som alla oss andra. Alla.
Barcelona Jarlma
2018-07-16 00:45
@LennyRomario:Tog bort mitt sista inlägg för du avslutade diskussionen med mig. Vi är klara med varandra eller känner du att du måste hävda dig stora mogna Lenny? Bryr mig inte ett knyst om vad du tycker om Rivaldo reagerar bara på vad du tror dig veta om mig därför jag tar det personligt. Tack och hej!

PS forsätt med sitt studerande där du tror dig veta hur människor tänker. Du verkar vara en höjdare på det.
Barcelona LennyRomario
2018-07-16 00:39
@Jarlma:
Jag fattar fan ingenting? Vad citerar du nu? Är det där delen jag tagit bort nu? Är det där jag målar in dig? Eller vad står det i den biten där jag målar in dig? För det du citerar nu står jag för till 100%. Hur skulle det se ut? Det har vi ingen aning om. . Och inte ens du eller rivaldo gud lever efter den devisen. Det står jag också för till 100%. Men jag fattar inte varför du tar det personligt... för ALLA har uppfattningar om NÅGON. Jag blir ju tvungen att skriva i caps? De två sakerna betyder ju precis samma sak.
Barcelona Jarlma
2018-07-16 00:33
Barcelona LennyRomario
2018-07-16 00:30
@Jarlma:

Eftersom alla kan läsa tidstämplarna i forumet...
Namn: LennyRomario
Sänt: 2018-07-16 00:08

Namn: Jarlma
Sänt: 2018-07-15 23:55 Ändrat: 2018-07-16 00:09:47

Så är det ju ganska tydligt att det är DU som editerat ditt eget inlägg, inte jag ditt. Därmed har du satt ribban, och samtalet är naturligtvis över. Trolla lugnt!
Barcelona Jarlma
2018-07-16 00:26
@LennyRomario:
Bra att du editera ditt inlägg där du målar in mig i ett hörn med din egna tro om hur jag lever mitt liv. Du håller ingen god ton du försöker göra en sken av det. Annars hade du inte behövt poängtera det du känner är så viktigt för mig att förstå med STORA bokstäver. Jag har ingen uppfattning om Neymar som människa tex, jag tycker han är en filmare men det är FAKTA. Men det är skillnad på det som din klient herr Kröjf gör, att döma någon för att vara girig eller whatever. Döm han för hans fotboll och inte för vilken människa han tror han är!
Barcelona LennyRomario
2018-07-16 00:14
Rivaldo.
Struntar i citat: "Sen har alla människor förutfattade meningar om andra personer. Men det betyder inte att alla människor låtsas veta precis hur en person dom inte känner är som människa. "

Jag säger inte emot. Det var exakt vad jag menade.
Barcelona Kröj14f
2018-07-16 00:13
Jarlma Utan att läsa ditt senaste inlägg eftersom absolut ingenting talar för att det är av intresse för mig, ska jag fatta mig klart. Jag har skrivit på detta forum i flera år och inte fått så mycket som en varning. Men i och med mitt mig veterligen allra första meningsutbyte med dig, avbröt moderator Katalano oss med all sin rätt, strök alla våra inlägg utom det första som var skrivet av mig och skrev till oss båda: Höj nivån! Om det nu fanns en anledning till att ditt nick nämndes före mitt i tillsägelsen, låter jag vara osagt. Men en sak är säker från och med nu; jag tänker inte åter låta mig lockas till att sänka mig till din nivå igen och därmed riskera att även bli varnad. Om du sedan vill fortsätta stalka mig med dina skriverier kan jag inte stoppa dig från att göra. Däremot kan jag följa mitt nyligen praktiserade exempel; d v s strunta i att ta del av dina personfixerade tankar och fördomar om mig även fortsättningsvis. I övrigt överlåter jag åt moderatorerna att avgöra om det du skriver, håller sig inom ramarna. Jag ställer mig med andra ord utanför din förvridna vendetta, från och med nu. Du får helt "enkelt" hitta någon som befinner sig på din egen våglängd. Lycka till.
Barcelona LennyRomario
2018-07-16 00:08
@Jarlma:

Jag håller en god ton, eftersom det är trevligt. Jag säger inte att någon ska bilda uppfattningar om folk de inte känner. Var läser du det? Jag säger att folk inte bara har uppfattningar om folk de känner personligen. Eller förklarat på ett annat vis: ALLA har en uppfattning om NÅGON de inte känner personligen. Ser du skillnaden? Det vill säga även du har en uppfattning om NÅGON (minst en) du inte känner personligen. Så är det bara. Så det handlar inte om något ständigt bilda sig uppfattningar, fördomar, eller vad du nu tolkar det som.

Jag orkar inte ens exemplifiera, för jag utgår ifrån att du missförstod (alternativt att jag var luddig) det första jag skrev, och att vi är rörande överens om vi alla har uppfattningar om NÅN person vi inte känner.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-07-16 00:06
@LennyRomario:
Jag idoliserar inte personer för att Jag tror mig veta precis hur dom är som personer. Jag idoliserar deras handlingar intr deras personligheter.... Sen har alla människor förutfattade meningar om andra personer. Men det betyder inte att alla människor låtsas veta precis hur en person dom inte känner är som människa. Jag skulle aldrig stå och prata om att en människa är si eller så som jag inte känner. Du kanske gör det men det är inte jag.
Barcelona Jarlma
2018-07-15 23:55
@LennyRomario:
Du borde ha lärt dig att inte bilda uppfattningar om saker du inte har någon som helst koll på. Varför ska du bilda uppfattningar om folk du inte känner? Har du något slags mindervärdeskomplex där din hjärna ständigt måste bilda uppfattningar om andra människor för att få kontroll över situationerna du befinner dig i? Dessutom så idoliserar man tex fotbollsspelare för vad dom åstadkommer på planen inte för man tror att man känner dom en väsentlig skillnad.
Barcelona Jarlma
2018-07-15 23:40
@Kröj14f:
Förutfattad mening? Du skriver ju texter signerade av dig själv med dina tankar så hur skapar jag en förutfattad mening? Jag läser ju dina egna tankar som jag skapar en uppfattning av tillskillnad från dig som dömer en människa du ser genom en ruta. Kalla han för filmare sure! Men girig och en rad andra saker på riktigt? Har du tagit del av Neymars personliga funderingar? Din teori som du dunkade upp verkade du ju inte heller förstå dig på trots ditt tappra försök "att hjärnan försöker förstå sig på något den inte har en aning om" så kan den teorin sammanfattas eller hur? Du fick en varning tidigare för ditt försök att blanda in religion i diskussionen något som du fortfarande inte verkar ha förstått. Om inte det är att leka vis på ett forum dedikerat till fotboll så borde du kanske se över dina texter. Capisce? edit: Samma Niva som hyllade Ronaldo som den bästa spelaren? Ska jag ta något mannen säger seriöst? Eller för den delen 90% av sakerna som skrivs från den blaskan? Hörde inte ett knyst om de Svenska spelarna eller Mikael Lustig när han låg och vred sig i plågor som om döden hade kysst honom.
Barcelona LennyRomario
2018-07-15 23:36
@Rivaldo=Gud:

Jag vet ingenting om dig. Men jag vet att INGEN människa lever utan uppfattningar om människor de inte känner personligen, där är du inkluderad. Hur tror du idoler uppstår? Alla känner sina idoler personligen? Du tog det hela för personligt. ALLA har uppfattningar om någon de inte känner, det var allt.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-07-15 23:26
@LennyRomario:Nej givetvis inte.... Vad vet du om mig? Kan du beskriva min längd, skolbetyg kanske penis längd också när du väll är i farten?
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-15 23:18
Barcelona Jarlma
2018-07-15 23:16
[QUOTE=LennyRomario]Jag resonerar som så att det är ett tjat om att folk är.ledare, ska vara ledare, bästa kaptenen, största kaptenen, hej och hå kaptenen. Lampard - fantastisk ledare. Gerrard - den bästa av ledare. Terry - bästa kapten man kan tänka sig. Och det är säkert sant, men vad hjälpte det England? Kolla på Frankrike. Lloris. De kunde lika gärna ha hängt kaptensbindeln på hörnflaggan, den har lika mycket pondus och ledaregenskaper. Som Bank skriver i dag, Griezman är ointresserad av att vara ledare och Pogba har fullt upp med att hålla reda på sig själv. Men de åker hem med VM-guldet ändå, och inte beror det på nån ledare och ledaregenskaper. Och framförallt är ledaregenskaper överskattade på den enskilda spelaren. Varför ska den bästa spelaren ha ledaregenskaper? Han är den bästa spelaren, det räcker gott. Sen är det såklart underbart att Puyol fanns och kunde rycka Pique i örat, men det är bra mycket bättre att Puyol pysslar med sånt än Messi. [/QUOTE] Då förstår jag. Visst på den enskilda spelaren så spelar det kanske inte så stor roll. Men att ha en ledare i en grupp i Frankrikes fall i Deschamps är ovärderligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2018-07-15 23:08
@Kröj14f:
Såklart är det så. Hur skulle det se ut om människor bara hade uppfattningar om människor de känner personligen? Vore helt befängt, och inte ens Rivaldo=Gud eller Jarmla lever efter den devisen, såklart.
Barcelona LennyRomario
2018-07-15 23:02
@Jarlma:
Jag resonerar som så att det är ett tjat om att folk är.ledare, ska vara ledare, bästa kaptenen, största kaptenen, hej och hå kaptenen. Lampard - fantastisk ledare. Gerrard - den bästa av ledare. Terry - bästa kapten man kan tänka sig. Och det är säkert sant, men vad hjälpte det England? Kolla på Frankrike. Lloris. De kunde lika gärna ha hängt kaptensbindeln på hörnflaggan, den har lika mycket pondus och ledaregenskaper. Som Bank skriver i dag, Griezman är ointresserad av att vara ledare och Pogba har fullt upp med att hålla reda på sig själv. Men de åker hem med VM-guldet ändå, och inte beror det på nån ledare och ledaregenskaper. Och framförallt är ledaregenskaper överskattade på den enskilda spelaren. Varför ska den bästa spelaren ha ledaregenskaper? Han är den bästa spelaren, det räcker gott. Sen är det såklart underbart att Puyol fanns och kunde rycka Pique i örat, men det är bra mycket bättre att Puyol pysslar med sånt än Messi.
Barcelona Barcelonistas
2018-07-15 22:51
Haha oj vad oväntat. Den pajasen borde aldrig få kunna leva i Argentina mer efter att han skämt ut Argentina och Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-07-15 22:46
Officiellt: Sampaoli har fått sparken
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröj14f
2018-07-15 22:44
I länktipset signerat Erik Niva, nämns några av fördomarna om Neymar; som han och inte jag bör stå till svars för vid eventuella invändningar av en viss skribent.
Barcelona Kröj14f
2018-07-15 22:32
@Jarlma:
Så skulle det mycket väl kunna vara. Men det skulle också kunna vara så att du själv gör dig skyldig till ett sådant försök som du nämner i slutskedet, Eller hur? Du verkar hur som helst vara så intresserad av vad jag skriver, att du nu även vänder dig direkt till mig, när jag för egen del kommunicerar med andra skribenter än en kverulant. Annars så håller jag givetvis med dig om din "teori", att det jag kommer fram till ifråga om min uppfattning om en specifik person, inte alls behöver betyda att jag objektivt sett har rätt i sak vad gäller eventuell slutsats. Men kan det möjligen vara så att din hjärna, inte är bättre utrustad än min i det avseendet? En kvalificerad gissning, är att du bevisligen redan skaffat dig en rad fördomar om mig, som du inte redogör grunderna för i detalj. Skriva att jag "leker vis" är ett tydligt exempel på en förutfattad mening, av ett slag som du gjort till ditt signum i förhållande till mig, trots att du tvärtom utger dig för att vara en svuren motståndare till den sortens ogrundade "argument". Och något säger mig att du kommer att fortsätta i samma stil, om ingen sätter stopp. Som ordpolis påstår jag att allt du skiver om mig kan användas mot dig. Capisce? Förstått?
Barcelona A good coach is everything!
2018-07-15 21:23
Rivaldo= Gud // Men snälla nån, hur kan Umtiti ta efter något som Messi själv inte sysslar med. Det va det jag skrev att vi har spelare som beter sig precis som Umtiti gör nu. Messi är inte en av dem! Så va är Messis skuld ? Att han är dålig ledare! Skulden ligger väl i ärthjärnorna som beter sig så eller ? Att Messi inte är en bra ledare trodde jag vi alla visste det är liksom inte hans grej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-07-15 21:18
@LennyRomario:
Jag menar att man inte ska bilda sig uppfattningar om folk man inte känner. Eller dömma dom. Neymar till exempel verkar va extremt väll omtyckt av spelarna i varje lag han än spelat i. I barca, Psg och Brasilien är det samma sak. Hans lagkamrater i allmänhet älskar honom. Och det är individer som känner honom privat och har den fulla bilden av honom Så att folk sitter på ett fotbolsforum och ska dömma honom och säga att han ör si eller så kommer jag aldrig förstå mig på. Ingen här vet ett skvatt. Man kan tycka att han är ospprtslig på plan. Men längre än så tycker jag inte man ska ta det såvida man inte känner personen i fråga.
Annons: