/spanien/barcelona/forum/330.aspx/spanien/barcelona/forum/330.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-11 22:25
Rambla Ja men det är ju det som är problemet fansen åker med på det tåget. Är det någons fel att Dembele var så dyr och i Barcelona så är det ledningens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Boti Boti Boti
2018-08-11 22:24
För några dagar sedan la någon här inne upp en lista på Twitter-konton man borde följa. Jag trodde att jag sparade ner listan i ett dokument men kan inte hitta den nu. Någon som har tid eller lust att lägga upp den igen? :)
Barcelona Rambla~
2018-08-11 22:17
Media har alltid varit sån nere i Barcelona. Redan på Cruijffs tid, han fick mycket skit. Du minns kanske att även Pep fick utstå en hatkampanj av MD? Ja de håller ju fortfarande på och klankar ner på honom. Media springer klubbens ärenden, speciellt MD och ägarna Group Godo. De är Nuñistas och kritiserar ju allt som har med Cruijff och göra. Klubben vill troligen balansera böckerna och en försäljning av Dembelé hade hjälp till med detta. MD lägger ut en liten trevare om intresse för Denbelé från PSG och vips är ryktena igång. Ungefär 50% av de värvningar som gjorts sedan Pep Segura kom in 2015 har redan försvunnit från klubben. Om inte det är ett misslyckande så vet jag inte vad som är. MD och Sport borde istället ägna lite tid och skriva om det kan jag tycka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2018-08-11 22:05
Det är nya tider nu och det sätter större krav på spelarens mentalitet på att klara av skiten runtomkring fotbollen. Nu för tiden kan inte spelare förlita sig på att fans eller media står bakom dem genom svåra perioder. Kolla på Messi bara, all den skit han fått stå ut med fram och tillbaka, samma gäller andra stora spelare. Men det som gör håller dem på toppnivån är deras starka psyke. Dembele får inte låta skiten komma in i hans skalle och endast fokusera på att lyckas i den klubben som kan ta honom till nivåer han drömt om. Talang kan ta dig en bra bit, men din inställning samt mentalitet tar dig hela vägen oavsett vad media försöker med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-11 21:54
Vilken äcklig hets det är mot Dembele, grabben är 21 år gammal och fick säsongen förstört av skador direkt och fått knappt med speltid under årets gång. Sen när blev Barca fans och katalansk media sån här mot egna spelare?!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mandel
2018-08-11 21:53
Gissar att Dembele bedöms hårdare mycket tack vare hans pris och att få anser att hans egenskaper är speciellt lämpade för Barca
Barcelona Mandel
2018-08-11 21:53
Gissar att Dembele bedöms hårdare mycket tack vare hans pris och att få anser att hans egenskaper är speciellt lämpade för Barca
Barcelona Rambla~
2018-08-11 21:40
Vilket jävla mål av Inters nye L. Martinez. Vilken volley, värsta karatesparken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-08-11 21:39
x
Barcelona Rambla~
2018-08-11 21:28
Hade vi fått in de Jong redan nu i sommar hade jag släppt iväg Rakitic till Bayern. Det hade förhoppningsvis gjort att klubben gått plus minus noll på de två affärerna. Vi har Vidal och Rafinha som båda fixat att täcka upp för Ivan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-11 21:09
De Jongs talang såg man redan under ungdomslagen, han är helt fantastisk. Kopia av busquets, exakt samma spelartyp. De light och de jong hade jag offrat rätt så mycket för att ha i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-08-11 20:45
astrid

Nu pratar du om en hypotes och andra antagande.
När har vi spelat så? I vilken säsong?
Är ej emot att om tränaren mixar och spelar efter motstånd med olika formationer. Men om du menar att du skriver svarar här inne genom att blåneka Barca's symbol föra säsongen *442* så vet jag ej vad jag ska svara efter det.

Men pratar du om kommande säsong och *ifall att, om att eller hoppas att.

Då, då hoppas vi tillsammans.
Barcelona astrid
2018-08-11 20:38
bara jag som känner hatet mot 442? att spela 433 lr 442 spelar väl egentligen inte så stor roll? t ex: spelar vi ett på pappret 433 med coutinho som vänster-anfallare o sen messi o suarex där uppe oxå så vad händer om coutinho backar hem bara lite grann? jo då blir det ju 442.

spelar vi 442 o våra båda yttermittfältare går lika högt upp som anfallare blir det ju 334... (eftersom en av våra ytterbackar oxå kommer gå upp till mittfältet..)


allt handlar om hur man rör sig på planen. o inställning. o allt annat..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-08-11 20:36
@Bollinnehavet:


Såg det med. Trotts att den motståndarspelaren påminnande honom att han blödde så var hans första reaktion att torka bort blodet snabb som attan så att domaren ej ser det Vilket han gjorde. Anledningen var att jagade mål i sista minuten. En krigare in i själen!
Barcelona Arthur Melon
2018-08-11 20:34
Arthur tar Iniesta's nummer 8 och Denis Suarez triggar mig fortfarande med nummer 6.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-08-11 20:33
FBKröjjf

Väldigt intressant måste jag medge.
Men vad tycker du om Dembele's vara eller icke vara?

Jag skulle ju ha lite förståelse häxjakten mot Dembele från median där nerre om han träffade tränarens dotter och var frekvent i Barca's nöjes liv under hans första säsong med hans olika skador.

Har inte sett så m¨ånga inlägg av dig och Iniest70 här inne över sommaren förutom några påhälsningar.

Vad tycker du ? Vill gärna höra dina åsikter.
Barcelona Bollinnehavet
2018-08-11 20:29
Jag sitter som sagt och kollar på Ajax som jagar ledningsmål på övertid. De Ligt skallar ihop med målvakten ganska rejält, spräcker ögonbrynet och ställer sig upp direkt och försöker torka bort blodet. Vilken jävla inställning! Ta pengarna vi har fått in denna säsongen och säkra honom och Frenkie nu direkt och låna tillbaka som resten av säsongen. Jag är så sjukt svag för dom båda och hade inte haft något emot om vi la 60 millar på var och en av dom. Speciellt inte nu när trippen i övrigt ser stabil ut på pappret.
Barcelona Arthur Melon
2018-08-11 20:27
Ingen kommer lämna PSG om de inte ruttnat några säsonger på bänken först. Senast Pastore. Nästa man på tur är Di Mariá?
Med tanke på Mbappé's unga ålder så får man vänta 9-10år innan han eventuellt kan tänkas bli såld. Inte så att PSG behöver pengar om inte man trycker hårt på FFP, men det verkar finnas oändligt med loopholes för att undvika det. Som att låna en spelare värd 135milj € en hel säsong...
Barcelona Rambla~
2018-08-11 20:26
Det osar verkligen klass om Frenkie, man ser det nästan direkt. Hans bollbehandling, rörelsemönster, driv med bollen, passningsspelet mm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-08-11 20:21
Unicef1983

Ju håller med om benstommen. Men du måste hålla med att Suarez sjunger sina sista verser och det trakgiska är om han blir skadad vem ska ersätta honom när tränaren använde Messi som playmaker, striker och all det emellan föra säsongen.

Pique räknar jag ej som stomme. Han är kvar p.g.a svågerpolitiken i Barca.
Coutinho har inte fått riktig chans att visa var han passar i denna pussel än.
På pappret så ser allting bra ut. Men jag är ej övertygad med samma tränare från föra säsongen. Tro mig, jag hoppas på att jag har fel. Suarez, Coutinho och tränaren visar kommande säsongen.
Barcelona FBKröjjf
2018-08-11 20:19
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Jag har också lekt med tanken vad juntan hade haft att anföra om Pogba varit vit och inte fransos, som sin landsman Dembélé; om än med blonderad frisyr ibland. Det tål att tänkas på när man frigör sitt sinne från fördomar, stämmer till eftertanke samt reflekterar över sakernas tillstånd. Men jag blir inte klokare för det, när det kommer till de "äckliga" katalanska mediernas ståndpunkt; som en part i "målet".
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-08-11 20:11
@koeman92:


Nu Mbappé är en helt en annan nivå. Skulle inte banka att spräcka budgeten för två säsonger 3 säsonger för den spelaren.

Barcelona Bollinnehavet
2018-08-11 20:10
koeman92

Jag tror inte det finns en chans i världen att PSG släpper honom till oss. Vi är den sista klubben i världen som PSG vill sälja spelare till. Dom hatar oss. Jag tror helt ärligt att köpet av Neymar var ren hämnd mot oss efter 6-1 och försöken att få loss Verratti. Dom hade hellre reat ut både Mbappe och Neymar till Real än att sälja för överpris till oss. Dessutom tror jag att PSG värdesätter Mbappe mer än Neymar.

Mbappe kommer aldrig att spela för oss, sålänge han inte tar vägen via en annan klubb men inte ens det tror jag. Vi gör bäst i att satsa på Dembele (och sälja Suarez men det är en helt annan fråga).
Barcelona Unicef1983
2018-08-11 20:10
Freeyourminde : Fast jag håller ju med dig. Men spelarna i ett lag om 11 ska ju komplettera varanndra. Vi kan inte spela 4-3-3 så länge Messi är kvar i laget. Och som jag ser det så är vi starkare utan Dembele. Han må vara grym och hur lovande som helst. Men Pigue Alba Busquets Coutinho Suarez Messi, det är grundstenarna i laget. Resten av spelarna ska komplettera dom. Sen får du/jag/vi tycka vad vi vill om ovanstående spelare, men tror vi ändå är överens om att det är dom vi får utgå ifrån.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-08-11 20:08
@Bollinnehavet:


Frenkie är den spelare som har imponerat på mig mest av alla vi har värvat. Tycker om de spelarna vi har värvat men. Det jag inte kan förstå är hur Barca låter en sån spelare vara kvar i Ajax en säsong till så att hela världen får upptäcka mer av honom ännu en säsong till. Skulle behålla Gomes två säsonger bara för få denna spelare till Barca.

Till er som vill se matchen. Försöker hitta stream, länkar den ifall.
Barcelona koeman92
2018-08-11 20:02
En hypotetisk fråga, men tror ni att det vore möjligt att inom en snar framtid byta ut Dembele mot Mbappé? Självklart skulle vi behöva betala några extra miljoner på det också då den sistnämndes marknadsvärde är något högre, men jag är fortfarande rätt bitter över att vi inte valde Mbappé till att börja med. Då hade vi nu kunnat sälja Suárez och ha ett anfall bestående av Malcom-Mbappé-Messi.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-08-11 20:00
Unicef1983

Av alla de du skrev.

Dembele, Coutinho, Malcom, Messi och Suarez.

Så är det bara en som borde inte vara med på listan.

Det är utan några tvivel Suarez. Älskar varje atom av honom. Var en av de som skrek hejdlöst här inne när det var diskussion om hur smutsig han är i Vm 2014 att han skulle värvas.

Men kom igen nu i 2018 så borde han inte vara kvar.

Vet du vem som har velat bort mest av alla trots att Suarez inte har det där extra längre. Det är fan 442 tränaren.

Men nu är vi här och vill få bort en gudabenådad ung spelare som kan bli hur bra som helst. Låt det sjunka in lite.

Snälla kolla genom hans säsonger med B.Dortmund när spelade mot de bästa.
Barcelona Unicef1983
2018-08-11 19:53
Freeyourminde: Allt som skrivs i Mundo & Sport äts med sked här :)) Dembeles kvalitet är inte ivrigt presspel, han är en ung och väldigt talangfull spelare som redan är bland världens bästa kontrings-spelare. Men han är ett direkt felköp för oss. Vi har inte råd att ha Dembele Messi och Suarez på planen samtidigt då alla är alldeles för svaga/ovilliga att jobba defensivt. Däremot Coutinho och Malcom, dom löper för både Messi och Suarez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-08-11 19:51
II Barça II Hade varit en femma om det bara handlade ett dussin åsikter här om kör ingång samma budskap i två månader nu. Men när den Katalanska median leder kören så hoppas jag som dig om detta inte slutar när säsongen har börjat. Hoppas att Dembele lämnar och går till där hans talang kan utvecklas och formas. Inte denna jävla häxjakt. Som alla med lite bakom pannbenet skulle tänka. 20 år, ny liga med en av världens bästa klubb utan försäsong med laget Första säsongen, skada på skada. Inte ens få minuterna för att komma igång igen. Sen när han väl bryter sin semester som alla förtjänar för att hämta nya krafter så är det häxjakt på honom från de medierna som ska backa upp Barca. Inte ofta jag hoppar på alla diskussioner här men kunde inte hålla mig när det sjunker så lågt. Vi pratar ändå om en spelare som har visat kompetensen att spela i de bästa klubbarna. Vem minns hur han läkte i tyska ligan och cl mot de stora lagen? Alla ni minns det. Men, men om tidningarna säger en sak så måste det vara sant.
Barcelona Bollinnehavet
2018-08-11 19:45
Frenkie blev precis inbytt i Ajax match som går på viaplay nu ifall man är sugen på att se lite Barca-DNA
Annons: