/spanien/barcelona/forum/33.aspx/spanien/barcelona/forum/33.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona || Cillessen #1
2017-10-10 21:18
Jävla filmare, så vidrig han är. Hur länge ska den idioten få hålla på?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2017-10-10 21:06
Smart att starta cedric framför Semedo... speciellt när man satsar på högerkanten!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-10-10 20:39
Så den katalanska regeringen valde att temporärt upphäva en självständighetsförklaring och välja en väg mot dialog istället. De anser dock att mandatet att jobba vidare mot självständighet vanns i och med resultatet i valet. Samtidigt kommer inte den spanska regeringen låta sig bli "utpressade" och avslår uttalandet från katalanerna. Under tiden skanderades det otrevligheter mot katalaner blandat med Nazi-hälsningar i bland annat Valencia. Detta utan att polisen ingrep. Hyckleri. Personligen tror jag att den spanska staten inte kommer att dra tillbaka Guardia Civil från Katalonien utan ange "säkerhet" som skäl att låta dem stanna. Det lär förmodligen inte bli så säkert för katalanerna själv, däremot kommer polisen garanterat skydda det "spanska". Blir inte förvånad om de kommer att, som inför Copa del Rey finalen, börja beslagta esteladas (flaggor) och andra uttryck för självständighet, och i en förlängning förbjuda och straffa Barcelona om det skanderas "fel" saker på Camp Nou. Katalonien kommer att vilja gå fort fram och Madrid kommer hitta anledningar att utsätta straff. Det har bara börjat. På gott och ont. Men nog om politik nu. Abel Ruiz gjorde ju två mål tidigare idag för Spaniens U17-landslag. Aleña debut för U21 ikväll?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-10-10 20:39
Räkna inte med att spanska staten kommer gå med på någon självständighetsförklaring. Ingen hjälp är att vänta från varken EU eller FN heller. Dessutom är omröstningen olaglig. Jag ser ingen väg ut för Katalonien, ja om de inte stannar förstås. Det var ju trots allt bara 40% av de röstberättigade som gick till urnorna.
Barcelona the cameroonians
2017-10-10 20:25
Kröjff Jag är här, utan skrivkramp :-) Angående Albert Soler och hans avgång från styrelsen så är det en effekt av Bartomeus plan efter en väldigt strulig sommar med oklara roller i sportledningen. Han "väljer" kanske att låta Soler ta lite av smällen istället för att som alla trodde låta Robert bli syndabocken med stort S. Soler stannar dock inom klubben och hans egen version är att han väljer att lämna styrelsen då han dels "är trött" dels ser "utmaningar" inom andra sektioner/sporter i klubben. Oavsett står Bartomeu och klubben utan resurser på ett flertal poster på ledande positioner - vad detta är ett tecken på låter jag vara osagt. Det vi kan konstatera är åtminstone att personerna valt att lämna på eget bevåg. Om det handlar om brist på motivation, oenighet eller att de inte längre tror på Bartomeus vision finns det idag inga bevis för. Personligen är jag mest orolig för den fortsatta röran i sportledningen där makten fallit över på Pep Segura, en person som definitivt inte kännetecknas av Barça DNA. Att Braida fått förlängt kontrakt är också udda, han verkar mest följa ungdomslagen nuförtiden. Väldigt orkar roll som han blir högt avlönad för. Skulle kunna skriva en halv sida om Andre Cury också, som jag skrev i helgen - både en tillgång OCH en fiende med täta kontakter med sportledningen och Bartomeu. Min spådom är att Bartomeu rustar för framtiden, men samtidigt tappar förtroende bland de närmst allierade. Det kommer fortsätta storma och med tanke på att vi snart närmar oss generalförsamlingens årliga möte med styrelsen så lär det komma lite positiva dimridåer från presidenten de kommande veckorna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi M10
2017-10-10 20:16
@MrKnowledge:


Lyssnade på Puigdemonts tal men det kommer bli lång process, frågan är kommer Spanska regeringen gå med på detta. Risken finns att Spanien splittras i framtiden då Baskien vill också bli självständiga. Hoppas att detta inte påverkar FCB negativt bara.
Barcelona MrKnowledge
2017-10-10 19:43
Katalonien vill bli självständiga. Intressant och se hur de blir nästa år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-10-10 19:36
Bentley King Tack. Själv är jag emellertid mest orolig för att den oumbärlige the cameroonians reagerade på mitt prisande av honom som forumets profet, på samma sätt som Bob Dylan gjorde när denne tilldelades Nobelpriset i litteratur och fått skrivkramp på kuppen. Inte minst som vår ständigt saklige och alltid lika insatte skribent lyser med sin frånvaro när frågeställningar om styrelsen hopar sig i och med alla avhopp. Ett i sanning mycket dåligt omen, om ni nu frågar mig. Hoppas framförallt att han är frisk och inte heller känner trycket av att vara talesman för alla culés. Vinka, vi vill se dig!
Barcelona Caz
2017-10-10 19:10
@S.Eto'o:


Misslyckats och misslyckats. Messi har ju trots allt varit nyckelspelaren i ett lag som tagit sig till tre raka finaler och endast förlorat med väldigt små marginaler? Och trots att det inte gått så bra de senaste matcherna med Sampaoli bortsett från Messis andra halvlek förra matchen där han spelade väldigt bra så hade de garanterat varit klara för VM nu om det inte vore för Messis skador och avstängning. Så hade de gynnats om Messi slutade? Nej!

Sedan de andra grejerna du tar upp visar ju bara att du inte riktigt förstår dig på Messi. Problemet med Benedetto är knappast viljan heller, hade väl varit bättre om han istället hade mer kyla och satt några av alla de chanser han hade förra matchen eller hur?
Barcelona Lion24
2017-10-10 18:17
Albert Soler lämnar också alltså? Är det något på gång? Något som dom andra (Sanllehi med flera) känner är på väg så att dom redan nu vill rädda sina ansikten? Det är mycket märkligt med dessa avhopp på så många poster i stort sett samtidigt. Låt oss hoppas!
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-10-10 18:04
Kom på att Messi kan spela även 2022 om det inte skulle gå vägen ikväll, men det är fan på håret. 35 år gammal då...
Barcelona The Reporter 2.0
2017-10-10 17:25
Dinhodonna. Hesgoal.com är den bästa streamsidan. Finns även allsvenska och superettan matcher
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2017-10-10 17:23
[QUOTE=Kröjjff]Att vilja se Messi springa och svettas som en löddrig travhäst, är för mig som om jag önskat att Mohammed Ali skulle ha slutat dansande glida undan alla slag och alltid lekande lätt jabbat sig fram, för att istället sluggat sig in i ständiga närkamper med tunga kroppsslag. Ingen särskilt vacker syn och heller inte förenligt med alla hans starkaste sidor. Dagen då skapade målchanser hamnar i skuggan för antal meter som man löper under en fotbollsmatch, är det natt hemma hos mig och hög tid att sova. [/QUOTE] Du är fantastisk!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinhodonna
2017-10-10 16:53
Hej vet någon om man kan köpa matchen Argentina matchen som spelas inatt, eller om det finns någon bra stream som inte hackar.
Barcelona Kröjjff
2017-10-10 16:48
Att vilja se Messi springa och svettas som en löddrig travhäst, är för mig som om jag önskat att Mohammed Ali skulle ha slutat dansande glida undan alla slag och alltid lekande lätt jabbat sig fram, för att istället sluggat sig in i ständiga närkamper med tunga kroppsslag. Ingen särskilt vacker syn och heller inte förenligt med alla hans starkaste sidor. Dagen då skapade målchanser hamnar i skuggan för antal meter som man löper under en fotbollsmatch, är det natt hemma hos mig och hög tid att sova.
Barcelona Mezziahs
2017-10-10 16:37
De spelar alla samtidigt inatt 01:30
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-10-10 16:35
Hej kära Barca älskare. Kan någon vänlig själ bekräfta för mig om Argentina spelar inatt? Vilken tid? Uppskattar er dyrbara tid :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-10-10 13:59
Ny spärr för exakt samma regelbrott som senast. Denna gång en längre period eftersom du inte lär dig. Frågor om moderering tas genom PM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-10-10 13:58
Soko Njaa även om du överdriver en hel del kan jag nog hålla med dig om att Messi bör ge stafettpinnen till dybala&icardi om Argentina misslyckas att kvala in sig till VM, för att där efter satsat helhjärtat på FC Barcelona. Känns som Argentina haft 6-7 tränare sens Messis genombrottsår och alla har misslyckats. Vad för ursäkter ska man ha nu, ”hans lagkamrater sviker honom”. Tycker det är skitsnack. Inatt vill jag inte se någon statistik där Messi fixat mest chanser eller gjort mest dribblingar utan vill se honom vara ledare på plan, svettas och springa som ett djur. Va den ledare du har potential att bli. Messi är hela landets ledare. Går han på plan kommer det smittad av på resten utav laget. Men ser benedetto och di Maria honom kämpa och ge järnet 100% kan jag nog lova att de kommer få samma inställning. Även om de har dålig statistik mot Ecuador tror jag Argentina löser det, hoppas nog bara det är en 100% Messi som löser det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-10-10 13:58
Kommer bli jäkla märkligt om båda Argentina o Holland inte kommer vara med.
Ett ovanligt mästerskap.
Barcelona Soko
2017-10-10 13:46
Troll. Spärr. /mod
Barcelona Déu és Culé
2017-10-10 11:52
Snacket om Piqués och Shakiras separation känns inte rimlig, Piqué la upp en story på sin Instagram idag från Shakiras repetitioner inför hennes turné.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-10-10 11:28
Har börjat störa mig något oerhört på Sampaoli. Visst att han är en känd "Messi-dyrkare", men gubben är bäst i universum på att sätta press på Messi. Varje PK, varje intervju, varje gång han uttalar sig så nämner han Messi. Han ska jämföra allt som händer i Argentina med Messi, jämföra deras prestationer med Messi, Jämföra Argentina med Messis form. Han bevisar gång på gång att han förlitar sig bara på Messi, det spelar ingen roll om Argentina har ett spel eller tydlig taktik, utan det är Messi som ska göra det och det är Messi som kommer få all skit och skuld om det misslyckas...
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-10-10 11:10
Vem FAN är "Benedetto", vad fan Sampaoli.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-10-10 11:06
Om Messi missar VM är fotbollen död för mig.
Barcelona Bentley King
2017-10-10 10:57
Om Barto lämnar och Messi skriver på nytt kontrakt så fort han lämnar, kan det bli årets långfinger till dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2017-10-10 10:53
Bollinnehavet Barto måste ju lämna nu, alla hans kompanjoner har lämnat. Tror ej att det finns så många nya som vill smutsa ner sig i leran med råttan, dom som gjorde lämnade för att rädda sitt eget skinn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-10-10 09:59
@ || Cillessen #1:


Vad händer egentligen? Känns som att alla lämnar förutom råttan Bartomeu. Har någon lust att skriva en sammanfattning eller möjligtvis länka till någon artikel som sammanfattar den senaste sörjan av alla avhopp inom ledningen?
Barcelona Kröjjff
2017-10-10 08:59
Nu får vi hoppas att Messis äktenskap håller distansen ut. För annars tar det hus i helvete.
Barcelona || Cillessen #1
2017-10-10 06:13
Har vi någon styrelse kvar för även Albert soler har lämnat sin post?!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: