/spanien/barcelona/forum/3285.aspx/spanien/barcelona/forum/3285.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2015-09-01 13:56
Jag sitter och försöker fundera på hur De Gea resonerar nu. Vilka krav sätts från United och Van Gaal på De Gea för att man ska satsa på honom, för argumentet att vara en av världens bästa målvakter lär knappast räcka för att få agera första målvakt. United är en historisk stor klubb, en mäktig gigant (även om deras senaste års resultat visar något annat) och normen "ingen spelare är större än klubben" gäller hos dom lika frekvent som det gör hos oss, Real Madrid och Bayern München. Jag tror knappast att man väljer att spela De Gea i år utan att han väljer att förnya sitt kontrakt.

Så frågan är, gör han det? Isåfall slutar det med att Real Madrid ändå måste betala ännu mer för den värvningen i slutändan, dessutom ryktas det nu i att Real måste betala 15M€ som kompensation till De Gea för att värvningen inte roddes i hamn. Det kan bli en dyr affär i slutändan för Florentino. Antingen det, eller så väljer De Gea att stå på sig och vägra skriva ett nytt kontrakt och riskera att hamna i frysboxen en hel säsong, och sitta på läktaren hela året. Han missar också då med största sannolikhet sin EM-plats.

Hade jag varit De Gea hade jag varit äckligt förbannad på Real Madrid. Är så glad över att det här har hänt, det visar hela Madrids fula tryne så förbluffande vackert i verklighetens anda.
Barcelona jonis
2015-09-01 13:52
I know det är Aftonbladet, men kan detta verkligen stämma? Man undrar varför just CL ska twittra om detta och sedan ta bort det
Barcelona Blaugrana91
2015-09-01 13:46
Haha enligt El Pais måste Real betala 140 Miljoner kr till De Gea trots att han inte hann bli klar, detta på grund av förhandsavtal. Amatörklubb, att man väntar till sista timmarna i ett läge som detta...Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-09-01 13:45
Navas blir kvar i Madrid likaså med ddg
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-09-01 13:22
Gabriel

Tack!

Folk alltså... 2015.
Barcelona FCB_Messi
2015-09-01 13:01
Det folk inte förstår är de geas form . om de gea blir kvar i United och inte får spela nånting och går till real gratis nästa år , hur matchtränad kommer han vara ? Och under dessa månader så kanske casilla har storspelat. Då kommer det inte vara så lätt för de gea. Ne killen är slut som fotbollsspelare .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-09-01 12:58
Lustigt hur Madrid hela tiden hävdat att de aldrig kommer att betala €40m för de Gea. Nu visar det sig att överenskomelsen var på 40m+Navas. Då börjar Perez läcka ut till pressen att transfern är på 35m minus 15m för Navas, alltså 20m till United. Var det kanske därför det blev problem? Perez var rädd att tappa ansiktet inför världen genom att betala alldeles för mycket för en målvakt vars kontakt går ut nästa sommar?
Barcelona socccerfan1
2015-09-01 12:49
Han kommer bli klar idag ddg
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2015-09-01 12:49
Han kommer bli klar idag ddg
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-09-01 12:46
Jag tror att Real med flytt valde att skicka papper för sent för att få honom gratis nästa år.. frågan är dock vad som händer med Navas. . Och som Gabriel skrev nedan så kommer De Gea att förlora mycket sportsligt. .. Tror inte någon i United vill se honom på plan ens då han framstod som en svikare
Barcelona Gabriel
2015-09-01 12:32
De på Puertan kallar oss för iq-befriade för att vi skrattar åt deras De Gea-fail. Visst, ur ett ekonomiskt perspektiv är det klart att det gynnar dem att inte köpa DDG nu utan att istället vänta ytterliggare ett år, men vad dem inte förstår är att vi skiter i att de kanske sparar ett par miljoner på den uteblivna värvningen av De Gea, det enda vi bryr oss om är det sportsliga. Faktum är att De Gea hade höjt deras lag inte bara ett snäpp i kvalité utan två. Visst Navas räddade en straff mot Betis, han är en erkänt duktig straffspecialist så det betyder egentligen ingenting, De Gea är en mycket bättre målvakt och dessutom yngre och även spanjor. Sen finns det också en massa frågor som uppstår i och med det här valet från Real Madrids sida att inte gå igenom med värvningen (om det nu visar sig att det var det som hände). Vad händer med De Gea nu? Kommer han att frysas ut totalt av Van Gaal? Vi alla vet att den mannen är extremt långsint av sig och inte den enklaste människan att ha o göra med, det hade inte alls förvånat mig om han valde att sätta De Gea på läktaren under hela säsongen bara för att make a point. Då kommer De Gea tappa allt vad gäller matchform och förmodligen även tappa sin EM-plats till sommaren. Och de på Puertan tar inte heller med i beräkningen hur De Gea känner sig psykiskt nu. Han måste känna sig rejält sviken av Real Madrid. Vad händer om det kommer ut att Real Madrid faktiskt valde att skita i att gå igenom med värvningen? Då har man gått och lovat De Gea att man ska värva honom i princip 1 helt år för att sedan bryta sitt löfte, ett löfte som fått De Gea att göra sig själv omöjlig i Manchester United med att vägra skriva på ett nytt kontrakt. Puertan förstår inte att de har suttit De Gea, deras framtida målvakt, i en rejält svår sits isånnafall. Och om man nu varit så bestämda på att satsa på Navas i år för att hämta in De Gea gratis nästa säsong, varför då slösa en hel sommar på den här värvningen. Snacka om att vela runt som klubb, bättre att då berätta för De Gea att man inte vill lägga de pengarna den här sommaren för att de ur en ekonomisk synvinkel inte gynnar dem, då hade De Gea kunnat sköta sin departure från Man Utd på ett mycket snyggare sätt också, istället för att visa hela världen hur mycket han vill lämna och göra sig fiende med både Van Gaal och nu även förmodligen fansen. Real Madrid hade blivit mycket mer konkurrenskraftiga med De Gea i målet i år, jag skiter i att de lär spara ett par miljoner på att inte genomföra värvningen, det enda jag bryr mig om är att de nu blir ett svagare lag på planen utan De Gea i målet. Så nej, oavsett hur man vrider och vänder på det så har Real Madrid skämt ut sig rejält. Så ja, tack för ett gott jävla skratt!
Barcelona Rambla~
2015-09-01 12:30
Lyssna på det här. Otroligt hur Madrid agerar alltså.
Barcelona ElRaval
2015-09-01 12:26
Hoppas Navas värvas till United och att Atletico de Madrid-målvakten De Gea får sitta på läktaren hela sommaren.

Att ens överväga att gå till Real efter att ha kommit ända från b-laget i Atletico är vidrigt.
Barcelona Liunil Masse
2015-09-01 12:08
@Gabriel:


Vad som vore ännu bättre är om Real åker på en transferban och inte kan värva De Gea gratis sen haha.

Detta vore dock för bra för att vara sant.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-01 11:51
Jag hoppas att De Gea affären inte går genom. Vet att de kommer hitta nånting som gör den giltig. Vi pratar om Perez, kom igen men ändå det skulle vara skönt att få se sina rivaler för gång skull får det jobbigt när de ska värva.

Nu om Song.

Förstår inte riktigt varför många små hatar honom. Enligt fick han aldrig chansen. Det är inte hans fel att Barca trodde att han var nya Marques eller Hummels.

Jag hoppas att det går bra för honom nu i West H och han slipper dessa små skador.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-09-01 11:41
jag hoppas att de gea affären går i hamn av 2 anledningar. real betalar 400 mille för en som har utgående kontrakt. 2 att världen ska se verkligheten vi cules upplever varje säsong.
Barcelona neymar JR
2015-09-01 11:21
HAHAHA Där gav du mig ett gott skratt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-09-01 11:12
Enligt nya uppgifter var det en hackattack som ledde till att De Gea gate gick i stöpet, i länktips kan ni se vilka som låg bakom den.
Barcelona Rambla~
2015-09-01 11:02
Smogen

Går det igenom är det en skandal, finns ingen ursäkt. Vad har man annars dessa regler för? För några säsonger sen skulle Coentrao till United just från Madrid. Papperna blev några minuter försenade och den affären kolapsade. Igår skulle Soriano, en spelare från Sampdoria, skriva på för Napoli. Papperna hann inte fram i tid och affären gick inte igenom.

Nä, regler finns till för att följas. Det har Barca bittert fått erfarna (även om de får skylla sig själva). Tullas det på reglerna nu lär Fifa få ett rent helvete från alla mindre klubbar som lär bli rejält upprörda när de rika klubbarna särbehandlas av Fifa.
Barcelona Smogen
2015-09-01 10:54
Fast det är väl klart att affären kommer gå igenom? Man kommer ju hitta något litet bevis någonstans. Det finns tyvärr för mycket prestige och pengar att förlora hos bägge klubbarna. Visst, hade DeGea haft två eller tre år kvar pä kontraktet så hade kanske Man U tänkt "skitsamma" men nu så lär det vara båda klubbarna som trycker på för en affär. Gissar att någon på La Liga eller FA förbunden kommer få ta på sig skulden och få en jävligt fin present som tack. Sen godkänner FIFA köpet med motiveringen att det inte var klubbarnas fel utan hos ett av förbunden. Fast man kan ju drömma om att Navas går igenom men att De Gea failar. Casilla som målvakt är väl lite som att vi skulle spela med Masip en hel säsong. Blotta tanken ger mig magont. Hahaha.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-09-01 10:53
cameroonians (ja eller någon annan) Någon som vet om Barca hann med att värva anfallaren Dani Romera från Almeria till Barca B?
Barcelona Rambla~
2015-09-01 10:50
Senaste från Sky Sports:

He said: “La Liga had said Real Madrid’s paperwork turned up 28 minutes late. However, I’m now hearing from the La Liga offices that they haven’t received any documentation about David de Gea at all! Not on time, not early, not minutes late, nothing at all. As we speak, no paperwork asking to add De Gea to the Real Madrid squad. The plot thickens..."

Okej, går den här affären igenom trots detta (om dett stämmer sk) så är det århundradets skandal och fusk.
Barcelona neymar JR
2015-09-01 10:44
Sen varför inte påminna om hur man betalade 16 miljoner € för att skeppa iväg klubbens största legend som bara råkade vara målvakt. Haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-09-01 10:36
Alltså, om det stämmer att Van Gaal fuckat upp den här De Gea affären till Real och samtidigt fixat så att han fick Navas köpet igenom så kommer jag för alltid att avguda den mannen. Casilla ett helt år som förstamålvakt, haha, alltså ber till Gud att det här inträffar. Bästa som har hänt på länge isåfall.
Barcelona neymar JR
2015-09-01 10:30
Ja för dom har ju trots allt sålt navas för 15 miljoner €, helt regelrätt med och i TID. Så den värvningen är klar och borde vara offentligt För vad jag har läst så hade dom inte Navas med i avtalet med de gea utan bägge affärerna gjordes seperat. Visar det sig att det gick till så här så kommer LVG få legendstatus haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-09-01 10:19
Ja, det har jag inte ens tänkt på. Vad händer om man erkänner Navas övergång till Utd som gilltlig men De Geas som ogiltig? I England får de ju fortfarande värva tills 19:00 idag. Då står verkligen Real och Florentino med byxorna nere. Haha, vilket story skämt det hade varit isåfall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-09-01 09:56
Official: Barcelona confirm that midfielder Alex Song (27) joins English club West Ham on a one-season loan #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-09-01 09:53
Kul ifall dom bara godkänner navas övergång, då man u kan värva fram till kl 19:00 HAHAHHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-09-01 09:52
Madrid borde satsa några tusen extra på sina datorer istället för att köpa spelare för flera miljarder kronor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-09-01 09:47
Klart att De Gea affären ändå kommer att gå igenom då det är FIFA som måste tillåta övergången. Blatter är fortfarande president (om jag inte totalt missat att han avgått) och hedersmedlem i Real Madrid som han är kommer han att sära på båda skinkorna för Florentino, allt annat är en stor skräll.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: