/spanien/barcelona/forum/3280.aspx/spanien/barcelona/forum/3280.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2015-08-31 17:52
Rayonel Hudssi - kolla Chelsea spelarens fot han har den långt nere. Går ju knappt kolla på Eurotalk längre med Sladjan i spetsen. Man märker hur mycket han hyllar Real hela tiden osv.
Barcelona Kröjf
2015-08-31 17:52
För alla eventualiteter vill jag bara informera att en "initierad" källa, säger att det lutar åt att C-More kommer att fortsätta sända La Liga. Men att man avvaktar tills dess transferfönstret är stängt.Jag kan givetvis inte gå i god för att källan som jag känner, visar sig ha rätt i slutänden; även om han följt frågan ingående. Men redan i morgon kan vi faktiskt få veta om matcher från världens absolut bästa fotbollsliga fortsätter sändas i C-More, vid sidan om den allsvenska serielunken. Så hold your horses ett litet tag till och håll tummarna för att han faktiskt visar sig ha rätt.
Barcelona Rambla~
2015-08-31 17:46
80m för Martial, lol! Är han ens värd hälften?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rayonel Hudssi
2015-08-31 17:27
[QUOTE=Barcelonistas]När vi mötte Chelsea 2012, minns ni att vi gjorde ett 3-1 mål som dömdes bort för offside? Det var Sanchez som gjorde målet. hoppa till 17:40 ungefär och bedöm själva. Svårt och säga men ser ut som att Alves är precis vid linjen faktiskt från den vinkeln. Fuck den här matchen kommer man för evig ha ångest över. [/QUOTE] Han är offside, överkroppen lutar framåt och han är således i offside läge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-31 16:38
Fifa-viruset och Lahoz som domare mot Atlético. Oddsen kunde ju varit bättre för en bortamatch.
Barcelona Barcelonistas
2015-08-31 16:37
När vi mötte Chelsea 2012, minns ni att vi gjorde ett 3-1 mål som dömdes bort för offside? Det var Sanchez som gjorde målet.


hoppa till 17:40 ungefär och bedöm själva. Svårt och säga men ser ut som att Alves är precis vid linjen faktiskt från den vinkeln.


Fuck den här matchen kommer man för evig ha ångest över.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-08-31 16:06


Dåliga värvningar av Barca senaste åren:

Song

Mathieu

Cesc Fabregas (Inte ekonomiskt men tack vare han tappade vi Thiago)


Spelare som det återstår att se: Vermaelen, Douglas, Arda, Vidal.

Avskriver inte ens Douglas..Tack vare priset (Om det nu stämde..) Och att man trots allt inte sett honom spela tillräckligt. (Kanske aldrig kommer att göra det)
Monchi av alla människor ville ha honom till Sevilla (Bara en sån sak).


Bra eller riktigt bra värvningar:

Rakitic
Neymar
Claudio Bravo
Ter Stegen
Suarez
Jordi Alba
Mascherano

Vi har inte värvat katastrofalt..Väldigt bra måste jag säga.

Denna ledning har värvat betydligt bättre än förra ledningen.

Sen är vi lika usla nu som tidigare när det gäller försäljningar..


Barcelona vic111
2015-08-31 15:34
Varför behåller vi inte Song för det första? Han är 100 gånger bättre än S.Roberto och Samper står inte högt o kurs hus LE. Just det svaret är Gumbau..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-08-31 14:29
Haha just det Sladjan, vad hände med honom egentligen? Dom ansåg väl tillslut att dom inte behövde någon i hörnet som rabblade upp en massa onödig och ointressant statistik som han läste upp från sin datorskärm. Snacka om att vara butthurt.
Barcelona Barcelonistas
2015-08-31 13:56
Minns ni Bosse Pettersons bråk mot Sladjan Osmanagic i viasat studion? Dom bråkar om Real Madrid 0-2 Barcelona Semifinal Cl matchen... Sladjans beteende är pinsamt. Haha does where days!
Barcelona neymar JR
2015-08-31 13:44
Det är väl alltid kul när man kan sponsra ens dröm att bli modedesigner.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-31 13:41
Song verkar bli utlånad ännu en gång. Fattar inte att de ej klarar av att sälja honom. Vad är vitsen att låna ut honom sista året på hans kontrakt? För att slippa lönen?

19m kastade i sjön. :(
Barcelona neymar JR
2015-08-31 13:38
rambla Håller med dig att fönstret borde stängas så fort säsongen drar igång. Vad är meningen med panik värvningar under dem sista dagarna?! Man har ca 50 dagar under sommaren att planera kommande säsong, klarar man inte av det då är man nog fel person på fel jobb Oerhört nöjd med att vi alltid göra våra värvningar tidigt, utan stress.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-31 13:38
Hm, MD kanske var rätt ute trots allt. Den där Martial är nog inte värd mer än 20m.
Barcelona neymar JR
2015-08-31 13:36
rambla Och bara för att spela över än mer så verkar det hela landa på 50 20 miljoner € beroende på prestationer haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-31 13:35
@neymar JR:
Jo, jag är fullt medveten om det och har sett några av dessa matcher. Allt var frid och fröjd efter matchen mot Club Brugge. Lätt att vara optimistisk när man slagit ut ett halvt mediokert gäng. :) Deras planering, ja inte bara deras utan flera PL-klubbars, är ju helt uppåt väggarna. Den där Deadline Day i PL har blivit en cirkus där media har ett enormt pådrag. Alla klubbar verkar ju spara sina affärer till just den dagen. Vad fan då för? De har haft hela sommaren på sig. Istället får de panik efter en eller två dåliga matcher/resultat. Helt plötsligt ska de köpa typ vad som finns tillgänligt på marknaden. Att inte ha scouat spelaren eller om han passar in i laget har ingen betydelse. Dessutom så borde transferfönstret stängas så fort en liga har startat anser jag.
Barcelona neymar JR
2015-08-31 13:28
rambla Jag vet inte om du har kollat något på man u, men dom är i akut behov av förstärkningar både offensivt och defensivt. Sen att gång på gång bli nobbade ökar desperationen, sista dagen under silly season nu har dom inte "råd" att förhandla. Snacka om att ha målat in sig i ett hörn Sen att dom förväntar sig mirakel av en 19 åring är bara det galet om man väljer att bortse budet. Speciellt med tanke på att det inte ens är långsiktig planering då LVG inte kommer bli kvar där allt för länge
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-31 13:24
50m för rätt så oprövad 19-åring. Herregud, vad är fotbollen på väg mot?
Barcelona Rambla~
2015-08-31 13:17
@neymar JR:


Ja, jag är medveten om det jag också. Det jag menar är, om det går att få honom för 20m (enligt MD) så lär ju inte Uniteds utgångsbud ligga på 50m?
Barcelona LennyRomario
2015-08-31 13:14
@Gabriel:

Ja, jag var redan uppmärksam på vad andra säger om oss. Men undrade om ni inte var det. För mig känns det nämligen så märkligt att förkasta vad folk säger om oss, men tro blint på vad vi säger om andra.

Jag förkastar båda som konspirationsteorier.

Barcelonistas:
Du behöver inte övertyga mig om att anklagelserna mot Barcelona är osanna. Jag tror inte de är sanna.

Försöker bara visa att "vi" fungerar precis som Reals forum, men spegelvänt.

De tror på allt skit de skriver om oss, och vi tycks tro på allt vi skriver om dom.

Och nu pratar jag inte historiskt, utan under de senaste 10 åren.

Men vem vet, jag kanske är naiv och om fem år visar det sig att La Liga har sitt eget calciopoli med Real Madrid i spetsen.
Barcelona neymar JR
2015-08-31 13:04
Skall det köpas en ung lovande talang så ska man rikta sig mot amsterdam. Anwer el-ghazi närmare bestämt !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-08-31 13:02
rambla Inte för att försvara ledningen, men det är Man u som har lagt budet.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-31 12:58
Anthony Martial som MD hävdade Barca var intresserade och trodde det skulle räcka med ett bud på €20m. De verkar fan ha dålig koll på marknaden alltså. Nu verkar det som om United är beredda att lägga 50m i ett bud till Monaco. Visst kan man ha lite felmarginaler här och där, men vafan det skiljer 30m och det pris MD trodde skulle räcka.

Troligen var Barca nog aldrig ens intresserade. :P
Barcelona Barcelonistas
2015-08-31 12:52
"Så varför det ena skulle vara 100% sant och det andra 100% osant är för mig helt obegripligt." Som Mdawg skrev så har tom domare, spelare,tränare som uttalat sig angående detta. Man behöver inte vara en professor kalkyl för och förstå att det är något som inte stämmer. Att vi blev rånade på 15 straffar under den viktiga perioden av säsongen, för att sen få massa straffar när Real vunnit ligan säger ju allt?. Barcelona situationen som du jämför med Real Madrid situation går inte att jämföra. Du har ett lag som dominerat världsfotbollen, där media vecka in vecka ut hyllat laget ( med all rätt). Det är klart som korv att fans till andra lag då blir frustrerade när dom ser en sådan stor dominans. Att det ens finns folk som hävdar att vi fick allt med oss även mot Inter säger ju allt. Inter har 1 utvisning att komma med mot Barcelonas 3-4 situationer där det handlar om offsidemål, missade straffar, bortdömda mål osv. Den jämförelsen som du drar är helt befängt.
Barcelona Mdawg
2015-08-31 12:41
LennyRomario

Så bara för att några försöker hitta konspirationsteorier om att Barcelona har köpt domare/UEFA/FIFA etc. Så kan alltså inte vårat antagande om att Real får domarfördelar vara sant, även fast vi har konkreta bevis på att detta händer alltför ofta?

Om jag ska göra en liknande jämförelse:
Konspirationsteori: Vilken sport som helst i tävlingssammanhang kan antas vara korrupt av en skara missnöjda supportrar.
Så därför kan väl inte konspirationsteorin om att Fifa är korrupt vara sann?

Det finns skillnad på något som är helt befogat med något som inte är det. Vi har en stor mängd klara videobevis, f.d domare som kunnat uttalat sig, nuvarande president, spelare, coacher som även har sagt ifrån och även uttalat sig om detta, men antar att de är lika blinda som oss här på forumet som också lagt märke till detta.

Vad har de som antar att Barca får domarfördelar att gå på, avundsjuka, ångestmedicin och tårar?
Barcelona Barcelonistas
2015-08-31 12:21
LennyRomario . artikeln tar upp precis allt. Du blundar för historiken där Real alltid fått fördelar. Jag menar inte att dom betalar domarna elr något sådant. Mer att domarna bara följer en norm i Spanien där 1 säsong till utan en ligatitel för Real bara är för mycket. Så mycket som dom spenderat så vore det ett fiasko ifall dom bara lyckas vinna 1 ligatitel under Perez period. Då menar jag den artikeln jag länkade. Den du länkade är en myth artikel skapad av en blind människa.
Barcelona Gabriel
2015-08-31 12:17
Lenny Romario

Jag tror att de flesta här inne redan är medvetna om vad andra lags fans säger om oss, ingen missade "uefalona" perioden, jag finner det bara strange att du väljer att lägga upp det här för att "uppmärksamma" oss. Vad försöker du säga? Att det vi påstår angående Real Madrid och domarfördelarna faktiskt inte stämmer och att det istället går jämnt ut mellan oss och dem. Var det de du ville poängtera med GOAL artikeln, fast på ett lite mer smartare och diplomatiskt sätt så att du själv slapp göra det?

Förstod inte riktigt poängen med att länka den, för även om du själv säger att du ville uppmärksamma folk på vad andra säger om oss så tror jag att du redan själv var medveten om att vi alla vet om vad andra fans säger om oss.

Men men, känner att det här inte leder någonvart. Du får sköta diskussionen vidare utan mig, jag vet iaf vart jag står och vilka åsikter jag har.
Barcelona Heisenberg
2015-08-31 12:15
Jag ställer mig till skaran som tycker Sergio Roberto gjort en bra säsongsinledning, men låt oss sitta ner i båten lite. Malaga hade inga intentioner att gå framåt och därför blev hans defensiva egenskaper aldrig testade. Efter Atletico kan vi utvärdera.
Barcelona LennyRomario
2015-08-31 12:03
@Gabriel:

Så konklusionen är alltså att domaren i Barcelona - Chelsea var usel? Bra. Det håller jag med om.

Vad artikeln tar upp och inte tar upp kan du inte blanda in mig i, jag har inte skrivit den. Jag försöker bara uppmärksamma er på att samma tankar som ni har om Real har många andra om Barcelona. Så varför det ena skulle vara 100% sant och det andra 100% osant är för mig helt obegripligt.
Barcelona LennyRomario
2015-08-31 11:59
@Barcelonistas:

Så allt emot Barca är en myt (vilket jag håller med om), medan allt emot Real är sant (vilket jag inte håller med om). Okej, då vet jag.
Annons: