/spanien/barcelona/forum/327.aspx/spanien/barcelona/forum/327.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-07-18 14:14
dinho the artist

Abidal vill nog gå för honom, Kanske även Valverde (skulle dock inte förvåna mig om han vill ha pogba eller savic istället)

Men som sagt så har Segura sista ordet och dör tar det nog stopp tyvärr...De Jong eller Rabiot till överpris känns mer som ledningens stil och en willian för sjuka summor.
Barcelona dinho the artist
2018-07-18 14:08
Hur tror ni Barcelona som klubb ställer sig till en comeback av Thiago? Tror ni ledningen är för stolta för att gå efter honom?
Barcelona Mido
2018-07-18 13:27
Mitt enda problem med Suarez är varför kan han inte göra enkla mål. Om han har öppet mål utan målvakt, så kommer han missa. Angående Messi, lite orolig att alla klubbar vet nu exakt hur man stoppar Messi efter VM. Vi måste överraska nu mer än någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-07-18 12:14
"Själv går jag runt varje match och väntar på att suarez skall göra något dumt och vips en längre avstängning." Irrationell kommentar då han mig veterligen aldrig ens blivit utvisad i Barcelona. Självklart känner man till hans historik men för mig råder det inga tvivel om att han måste snackat med en psykolog eller på något sätt bättrat sig. Nuförtiden är det betydligt vanligare att han fixar kort på motståndare än tar de själva. Jag köper att man inte behöver gilla hans kroppsspråk men man måste ändå som Barcasupporter se vad Suarez bidrar med. Sen får man gärna ge förslag på vilken anfallare som skulle göra det bättre och därifrån ta diskussionen om ett byte. Jag har svårt att se någon annan just nu som både lägger ner ett lika stort arbete samt garanterar en viss (hög) målproduktion. Och om den spelaren finns så räkna med att vi måste lägga en bra bit över miljarden. En annan sak som inte ska underskattas är hur bra Suarez klickar med Messi, de är i princip bästa polare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-18 11:46
Med tanke på den friheten suarez har och hur självgod han ser ut på plan så får vi ut fantastisk lite utav honom. Ja han gjorde 24 liga mål och går att stirra sig blint i dom siffrorna men hur mycket missar han? Hur många anfall förstör han varje match? Det är en spelare som visade sig var immun mot bänken oavsett prestationer. Själv går jag runt varje match och väntar på att suarez skall göra något dumt och vips en längre avstängning. Jag finner inte hans fulspel, och metodiskt fuskande som nödvändigt eller välkomnande. Hans grisande mot motståndare, domare och medspelare klarar vi också utan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-07-18 11:34
Suarez är sjukt nog fortfarande underskattad. Inte sett till ren kvalitet och målskytte, där har de flesta med all rätt insett vilken toppanfallare det är. Däremot överdriver man hans gestikulerande. Jag tror vi vinner betydligt mer av att ha en sådan vinnarskalle och grinig jävel i laget än tvärtom. I ett lag med mestadels snälla pojkar krävs det spelare som ställer krav på medspelare och gör livet surt för motståndare och domare. En annan sak hade varit om Suarez skapade dålig stämning i omklädningsrummet men så tror jag inte är fallet. Det är egentligen det viktigaste. Hur man beter sig utanför planen är det som för mig spelar roll. Sen ska man aldrig ta ifrån Suarez det hästjobb han lägger ner. Det är otroligt ovanligt att se från en sådan världsstjärna. Enda orosmomentet är att han förra säsongen faktiskt tappade något, framförallt har han blivit bra mycket långsammare de första stegen. Men sålänge det inte rör sig om någon värre nedgång har jag honom given i min startelva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2018-07-18 11:06
”Skulle gissa på att Suarez är kvar för att han är Messis polare” .. Inte för att killen har gjort typ 100 mål på 115 matcher i tröjan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-18 11:01
Ska Messi spela falsk 9:a så är det viktigaste att mittfältet fyller på i boxen samt att kanterna har speed. Var det något vi saknade förra säsongen så var det fart, speciellt med tanke på hur svårt vi hade att kontrollera bollen. Jag orkar inte med suarez bolltapp, gestikulerande och osportsliga beteende en säsong till. Messi kommer nog aldrig spela på kanten igen, dock måste vi börja begränsa honom och förlita oss mer på mittfältet. Han ska inte behöva droppa ner och hämta boll vid varje anfall. När är första träningsmatchen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-07-18 10:30
Den stora nöten att knäcka är huruvida Messi ska utgå från höger eller mitten. Enligt mig blir det allt för ineffektivt att spela Messi som nia med Coutinho och Dembele som yttrar. Vi måste antingen ha en renodlad nia längst fram likt Suarez eller, om Messi utgår från mitten, två djupledslöpande yttrar som också är vana målskyttar och kan avlasta Messi i den aspekten. Med det material vi har just nu är Suarez i mina ögon 100 % given. Messi ska utgå från höger, Suarez spela i mitten och Coutinho/Dembele slåss om VY-platsen, beroende på match och motstånd. Köper vi Thiago kan vi genom att spela Arthur, Busquets och Thiago på mitten samt Messi och Coutinho i anfallet ha mer kontroll. Med Dembele får vi mer hot vid omställningar och med Suarez målskytte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-07-18 10:16
Ja den elvan kanske är den mest sevärda . Men allt handlar tyvärr inte om det . Måste finnas lite ledarskap och rutin i ett lag . Pique och rakitic kommer inte bänkas , med all rätt. Arthur och lenglet får ha tålamod in i startelvan . Men det gör ont att Suarez tyvärr kommer vara kvar och kommer även starta . Skulle gissa på att suarez enbart är kvar för att det är messis kompis . Och Messi vill man inte göra besviken. Tyvärr .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-07-18 09:46
[QUOTE=Arthur Melon]När serien drar igång så hoppas jag på denna startelva: Ter Stegen Semedo Lenglet Umtiti Alba Arthur Busquets Thiago Dembele Messi Coutinho Mumma [/QUOTE] Hoppas hoppas!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kubala.
2018-07-18 09:39
@Barcelonistas:


2021.
Barcelona Arthur Melon
2018-07-18 08:18
När serien drar igång så hoppas jag på denna startelva: Ter Stegen Semedo Lenglet Umtiti Alba Arthur Busquets Thiago Dembele Messi Coutinho Mumma
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-18 00:48
Enligt tyska bild så är Thiago på Bayerns transferlist och vill främst till Barca. För mig är det en No brainer. Köp! Vet dock att det inte kommer ske #segura.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-07-17 23:50
Synd att allt detta snack om Messis ”hat” mot Icardi sägs stämma, vad vet jag. Hade gärna sett Icardi istället för Suarez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-07-17 23:05
Enligt Rac1 prioriterar sportledningen att sälja innan nya förstärkningar köps in. När pengarna kommer in slutförs de transfers man jobbar på. Vissa spelare förväntas lämna redan denna vecka. Bara e. fråga om timmar alltså...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Obaaa
2018-07-17 21:54

I love Messi not as a counter-point to Cristiano, but because in my view he’s the best of all time and the emotions he gives me are unique.

“If I have to rationalise it or convince you, I ask you to find me someone else who handles the ball and scores so consistently as Messi.

“Cristiano lacks nothing, let’s be clear, but that’s not the point. I love tennis. Now, Cristiano is like Nadal, a fantastic athlete built on talent, but also hard work and desire.

“Messi is more like Federer. He is pure artistry and class. They are different, and you can prefer one to the other. I am with Messi, as he can make the difference even when standing still, he almost doesn’t need physical fitness.”

Cassano om Messi och Ronaldo
Barcelona Infinit8Don
2018-07-17 21:46
Blir man ens förvånad om vår kära ledning säljer dembele för att finansiera både rabiot och Willian? Snälla stäng fönstret nu så dem inte sabbar nåt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tronpåbarca
2018-07-17 21:33
[QUOTE=II Barça II]Vet inte hur trovärdig källan är. Men enligt länken så är Barca beredda att betala 800 miljoner plus Dembele för att värva Hazard. Hazard är en spelare jag gärna skulle vilja se i Barca, men vet inte riktigt om han är värd Dembele plus 800 miljoner. [/QUOTE] inte så trovärdig källa. men börjar bli lite orolig att de pratas om hur mycket man ska sälja dembele här och där. Tror verkligen han kan bli något för framtiden skulle aldrig tro att vi skulle sälja han men ingen eld utan rök.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-07-17 20:23
Vet inte hur trovärdig källan är. Men enligt länken så är Barca beredda att betala 800 miljoner plus Dembele för att värva Hazard. Hazard är en spelare jag gärna skulle vilja se i Barca, men vet inte riktigt om han är värd Dembele plus 800 miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-17 20:03
Förövrigt. Om det är nån säsong det ska klicka i cl så ska det vara nästa. Cl finalen spelas i Madrid. Och där SKA vi vara. Inga ursäkter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arthur Melon
2018-07-17 18:27
@El Messias:

24/7 spelschema
18/8 liga start
Barcelona haeger
2018-07-17 18:14
@Andreas FCB:


Fast han sa Qatar och Kina så där föll erat argument. Källkritik är bra innan ni skapar något helt i onödan.
Barcelona El Messias
2018-07-17 18:00
När släpper de spelschemat? Vill boka in El Clasico
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-07-17 17:38
@Trio el Mágico:
Ja man kan ju alltid hoppas! Men tycker han borde spela Coutinho-Messi-Dembele och skeppa Suarez all världens väg.
Barcelona Andreas FCB
2018-07-17 17:28
@S.Eto'o:


Instämmer.
Han borde nämnt USA och Kina. Dit överlägset flest "veteraner" går.

Qatar och Japan? Uppenbart att han syftar på Xavi & Iniesta.
Barcelona Infinit8Don
2018-07-17 17:07
Skön han är insigne!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-07-17 16:42
Förhoppningsvis stämmer detta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-17 16:39
Vem bryr sig ens om ronaldos pikar? Man är ju van. Grabben är besatt av att egoboosta sig själv. Bland annat kallar han det en utmaning att gå till Juve. Skrattretande. Juve är ju inte alls Italiens överlägset rikaste klubb som vunnit ligan 7 år Irad....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-07-17 15:45
Jag vet, men inte många stora spelare som har lämnat just för Qatar och Japan förutom Xavi och Iniesta. Skulle förstå om han nämnde kina eller USA där flera spelare går till men Qatar och Japan?? Luktar pik.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: