/spanien/barcelona/forum/3250.aspx/spanien/barcelona/forum/3250.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-04-12 15:44
Liunil Hur gammal är han ? Suarez är inte i tonåren, det glömmer vi snabbt. Varför värva någon i liknande ålder, hellre en riktig veteran billig eller ett yngre alternativ för dom pengarna. 20 miljoner€ är bra mycket pengar, men i dessa tider glöms det bort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-12 15:34
[QUOTE=neymar JR]Varför inte satsa på villareals forward vars namn är för svårt för att stava. Villareal är samtidigt en betydligt bättre klubb för halilovic. [/QUOTE] Cedric Bakambu? Tycker Gameiro är bättre än honom. Gamiero har väl egentligen allt en Barcastriker ska ha, bra förstatouch, hög arbetskapacitet, bra avslut, väldigt snabb o bra rörelsemönster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-12 15:27
[QUOTE=Vampíro]According to local media in Seville, Barcelona would offer '18-20M plus the loan of Halilovic' for Sevilla forward Kevin Gameiro (28). [md] Gameiro är helt rätt spelartyp men 20M för en spelare i den åldern samt att låna ut Halilovic till deras bänk/läktare är helt fel väg. Vad är detta för ledning egentligen? Halilovic är inte ens helt ordinarie i Sporting, han har inget i Sevilla att göra nästa säsong. Lärde de sig aldrig något från Denis och Deulofeus sejour? [/QUOTE] Denna ledning tänker kortsiktigt, även tränaren. Vi får leva med det helt enkelt i många år till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-12 15:12
Varför inte satsa på villareals forward vars namn är för svårt för att stava. Villareal är samtidigt en betydligt bättre klubb för halilovic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-04-12 15:06
According to local media in Seville, Barcelona would offer '18-20M plus the loan of Halilovic' for Sevilla forward Kevin Gameiro (28). [md] Gameiro är helt rätt spelartyp men 20M för en spelare i den åldern samt att låna ut Halilovic till deras bänk/läktare är helt fel väg. Vad är detta för ledning egentligen? Halilovic är inte ens helt ordinarie i Sporting, han har inget i Sevilla att göra nästa säsong. Lärde de sig aldrig något från Denis och Deulofeus sejour?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-12 15:05
Kingeen88 - så sant dum fråga! Tänkte som en neutral person glömde av att det är Real ja pratar om. Laget ja hatar mest av allt. Jag ska se båda matcherna på en pub ikväll. Kmr säkert va fullt med madridistas ikväll hoppas dom får skåda när Wolfsburg skickar ut dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2016-04-12 14:46
@Liunil Masse:


Det är Real han möter ikväll, inte Barca :)
Barcelona Liunil Masse
2016-04-12 14:40
Nyckeln för Wolfsburg är att hålla ut första 30 för gör Real mål tidigt, då vinner de. Wolfsburg kommer skaka något enormt. Får hoppas Benaglio storspelar ikväll!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kingeen88
2016-04-12 14:40
@Barcelonistas:


De som om du frågar gillar ni Porr eller inte på första frågan, lika uppenbart är det att man hejar på Wolfsburg ikväll!
Barcelona Kingeen88
2016-04-12 14:38
@Reymar:Men herregud Bartra får heta Bartessi också fortfarande är han en valp jämfört med Marquinhos! Råder dig att kolla in PSG när Marq spelar så förstår både du och Gio Style vad jag menar. Vad har Bartra gjort som gör att ni gillar honom så mycket? Ärligt han är Barca spelare vill inte klanka ner honom allt för mycket. Men faktum är den att han är ingen yngling längre och vad har han åstadkommit?
Barcelona Barcelonistas
2016-04-12 14:09
Vilka håller ni på mellan Wolfsburg och Real Madrid , samt City och PSG? Ska bli roliga matcher själv ska jag nog fokusera mer på Man City - PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2016-04-12 14:05
Idag åker wolfsburg. Gör inte Madrid mål relativt snabbt då kommer domaren göra sitt.. Straff. Eller successivt visa gula kort på defensiva mittfältare / backar för minsta lilla.. Därmed begränsa spelarna. Jag ser in i framtiden! Men bara 12h;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-12 13:27
Spanska As hävdar att Neymar kommer att skriva nytt kontrakt med Barca och tjäna mer än både Messi och Ronaldo tillsammans, alltså astronomiska 45 miljoner euro per år. ps. detta kommer att möjligöras med hjälp av en tills vidare okänd sponsor som Bartomeu komme att offentliggöra i juli.
Barcelona messiooooxavii
2016-04-12 12:56
Enkos Om du på allvar tror att örfila spelare och bänka dem vinner titlar så är du ute och cyklar. Det svåraste uppgiften en tränare har är att motivera dessa superstjärnor för som du säger jag och du kan placera ut dem och låta dem spela men om dom är omtiverade att göra jobbet så spelar deras talang ingen roll. Att örfila spelare som Mihajlovic hade gjort hade inte motiverat en spelare utan dom hade vänt sig emot honom så som Real spelarna gjorde mot Benitez eller som Chelsea spelarna gjorde mot Mou. Den taktiken funkar aldrig En bra coach har spelarna med sig inte emot sig din pajas. Kolla bara Leicester och Barca där spelarna är med sina tränare och följer honom. Detta skulle inte hända om en tränare örfilar sina spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-12 12:39
Det är bara dumt att jämföra Marquinhos med Bartra tyvärr. Marquinhos är typ minst 2 gånger bättre om inte mer. Bartras utveckling har stannat pga speltid medan Marquinhos utveckling har pekat uppåt. Jag fick bestämma så skulle jag antigen köpa Laporte eller Marquinhos. Vi måste köpa en mittback. Hatar vår ledning för dem ser inte våra problem och dagens spelare är dyra och det får dem leva med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-04-12 12:13
Reymar Marquinhos tog en startplats i Roma och dominerade i deras backlinje som 18-åring, Bartra har inte gjort något i närheten av det tyvärr och då är jag pro-Bartra. Att Marquinhos gick till PSG istället för Barca handlade om vår lednings inkompetens då de inte ville hosta upp pengarna som Roma ville ha medan PSG var villiga att göra det. I slutändan handlar det om att faktiskt ta chansen vilket Bartra tyvärr inte har gjort än.
Barcelona Reymar
2016-04-12 11:35
Gio Style

Vad pekar på att Marquinhos är bättre? Batra och Marq är väldigt lika i spelstilen, båda är bra på bollen, snabba och klena. Det skulle va tjänstefel att slösa 50M på Marq då han inte bevisat något och när Bartra var 21 år så var folk överens om att han skulle den nya Puyol men det blev tyvärr inte så.

Folk älskar att överskatta brassar och hade Bartra heter Bartrinho så hade det nog varit andra toner från dig. På ena sidan har vi Bartra som brinner för klubben och väntar tålmodigt på sin 'chans'. På andra sidan har vi en pengakåt grabb( likt alla brassar) som valde P$G framför Barca på grund av pengar.. Hatar såna spelare!! Bartra FTW!

Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2016-04-12 11:28
enkos Känns som att du tävlar med alla i Les Rambles där ditt mål är att skriva mest antal inlägg. Som Vampiro skrev" Nobody cares", jag skiter i att Milan sparka sin tränare, jag skiter i vad Neymar äter till frukost. Ibland skriver du bra inlägg men blir irriterad på dina oneliners. Kan tänka mig att du hyllade Lucho efter trippeln men nu när laget är i en svacka skriver du massa skit om Luis Enrique. Faktum är att vi culés är bortskämda och jag undrar om du är den värsta av de alla eller en medgångssupporter. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-12 08:50
En block funktion måste verkligen tillämpas för appen/hemsidan. Det hade gjort underverk och hade blivit betydligt trevligare toner när man har möjlighet att filtrera bort trollen/nötterna. Roliga matcher ikväll, hem till farsan och titta på när hans real åker ut mot vargarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-12 08:37
Milan har sparkat Mihajlovic. Är säker att han kunde gjort ett bättre jobb i Barca än LE. Det är en tränare som vågar bänka spelare och örfila de när det behövs. Att sen Milan har ett skitlag är inte hans fel.
Barcelona enkos
2016-04-12 08:35
Min farsa vid Barcas bänk hade tagit trippel med det laget Barca har för man behöver inte ens en tränare förutom när det gäller att motivera killarna och ibland spela taktiskt och det har naive LE inte gjort. Han kan inte ens rotera i laget utan byter halva laget till nästa match och vet inte ens vad balans betyder. Idioti av högsta klass. Man ser hur bra tränare han är så fort MSN är ur form. Där visar det sig hans kunskaper. Svag och utan pungor.
Barcelona messiooooxavii
2016-04-12 08:29
enkos ditt lilla troll. Hur kan du kalla dig själv ett barca fan som klagar på LE så mycket. En tränare som tog oss till en trippel förra året och är på väg att ta oss till en till i år. I alla andra lag i världen skulle en sådan tränare dyrkas och inte sågas som här fy fan vad jag äcklas av dessa forum troll. Denna bedrift då vi sitter på väldigt tunn trupp pga transferförbudet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-12 08:25
På presskonferens inför returen mot Wolfsburg skryter Zidane att han låg 13 poäng bakom Barca men är nu bara 4 och menar att allt är möjligt när det gäller att vända 0-2 underläge. Han får tacka självaste LE för det och inte sig själv. .
Barcelona Krabban94
2016-04-12 07:47
@Barca Barca:


Exakt, har inte varit många lediga "veckor". 2matcher i veckan i stort sett hela våren, hårt matchande av spelarna..
Barcelona neymar JR
2016-04-12 07:24
Lion24 Du glömmer en punkt under målet vi släppte in mot atletico. Vart är mittfältet? Som jag ser det har pique 2 val, stå kvar och täcka av Torres samtidigt ge Koke yta för att avlossa sitt skott. Det andra att sätta press på Koke i hopp om att masken täcker upp bakom. Nu i efterhand gjorde pique helt fel val, men problemet började högre upp i banan. Zon-försvar är oerhört svårt om inte spelarna faller i sina positioner. Både busken och rakitic vart helt ur positioner, samtidigt så skedde någon halv lam press på bollhållaren på vår vänstra sida.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-04-12 03:30
Samma sak sker här (länktips) fast det är våran egna spelare i Piqué som lämnar sin zon vid 3:27. Piqué är nästan dummare än Pepe då Piqué trots att han är väl medveten om att Torres är precis bredvid han innan han stöter, Alves är upptagen med sin gubbe så lämnar Piqué sin zon och Dani med två spelare. Idioti på hög nivå. Jag skyller direkt på Piqué för våra två senaste insläppta mål. Det är det här som kommer när man är så fokuserad på Periscope eller andra lag än sig själv. Usch vad jag ogillar odisciplinerade spelare.
Barcelona Lion24
2016-04-12 03:14
Jag tänker ännu en gång tjata om skillnaden mellan zonförsvar och man-manförsvar. På länktips är det förvisso inte en Barca match utan det är Wolfsburg-Madrid. Stanna vid 4:12, studera enbart Pepe och se vad man-manförsvar kan göra med en. Jag har alltid sagt att det bästa systemet för att försvara är zonförsvar där varsin spelare har ansvar för sin zon och där man inte kan bli utnyttjad av motståndarens ibland medvetna löpningar. Om man kollar på målet som Arnold gör så ser man att det direkt sker på Pepes yta men Pepe är så dum, eller han har inte blivit tillsagd i alla fall, att han enbart fokuserar på någon annan (Schurrle) än sig själv (zon,yta). Jag har länge sagt att fotboll är inte så komplicerad. Med rörelser kan man göra nästan vad man vill mot motståndaren. Så som man rör sig, så rör sig ens närmsta motståndare nästan alltid. Allt sker omedvetet. Anfallaren som tar en löpning har löpningen planerad, eller det finns en baktanke. För försvararen så kommer det oförberett, därför kan anfallaren alltid vara ett steg före sin försvarare. Därmed kan hela laget som anfaller vara ett steg före de som försvarar om det är en kollektiv planerad rörelse. ''Skulle Pepe lämna Schurrle bara så där''? Ja, han ska lita på att en annan lagkamrat som har ansvar för den zonen ska vara där han ska vara. Om lagkamraten inte är där så är det mindre risk att Schurrle gör mål från sin position än en spelare som har en meter till mål. Det roliga är att Pepe verkar vara mest förbannad på de andra än sig själv vid målet.
Barcelona Gio Style
2016-04-12 02:09
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Skönt :)
Äh, jag tar inte illa upp. Vill ha svar på tal, har de inte det eller var de bara oseriösa är jag nöjd ändå. Då har ändå min poäng gått fram.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-12 01:19
Official: Vermaelen has a calf muscle injury, not yet clear when he will again be available to play #fcblive

När fan hände det här???

Han har ju inte ens fått spela sista 4- 7 matcherna.

Det får ju liksom räcka nu. Ska han bli skadad när vi är behov av mittbackar. Snälla kom inte med Bartra som alternativ. jag tar hellre Alves som mittback.

Har väntat, väntan att Vermaellen ska få chans att spela igen då han var riktig bra sista han kom tillbaka från sin föra skada. Men det får räcka.

Ville dessutom ge er till tips att läsa inläggen av Ruben Baron.

"La Setmana Blaugrana – Vecka 14: Formsvackor och bortförklaringar"

Gio Style.

sorry att jag svarar så sent. Tack för att du förklarade fast det behövdes inte. Jag var bara lite känslig och grinig den dagen :-)..

P.s gå in i fällan de sätter upp för angående om Bartra. I mina ögon så vill de driva med dig :-). Köp inte den mackan.
Barcelona Gio Style
2016-04-12 00:57
@Kingeen88:
Utveckla gärna? Bartra är bevisligen inget att hänga i granen just nu, han har bra många spelare framför sig i hierarkin och när han väl får spela så agerar han ytterst valpig. Bartra är 25 år gammal, Marquinhos är 21. Marquinhos har 15 starter i ligan och 5 st i CL, Bartra har 3 respektive 2. Marquinhos startar i CL på sin "svagare" position och gör det med pondus. Kan du säga mig vad pekar på att Bartra är bättre? Eller du kanske hade invändningar emot att David Luiz startar pga status, prislapp och erfarenhet? Enlighten me
Annons: