/spanien/barcelona/forum/3218.aspx/spanien/barcelona/forum/3218.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barc6
2015-09-03 17:39
the cameroonians.

jag behövde själv ingen wikipedia, tänkte mer på dig. Men om jag visste att det skulle träffa dig så hårt skulle jag inte nämnt nåt från början.

Barcelona Mdawg
2015-09-03 17:38
Fin läsning och trevliga gifs med Messi-magi i jakten på trippeln. En liten påminnelse om hur lyckligt lottade vi faktiskt är.
Barcelona the cameroonians
2015-09-03 17:36
Boixos nois finns redan inne på arenan, den sittande ledningen har ju undertecknat dokument som ger dem tillträde till arenan (om än i icke-organiserad form) och det har också kommit fram info om att ledningen försett dem med biljetter till bortamatcher.

Barc6

wow - var du tvungen att köra en wikipedia bara för den sakens skull? omg
Barcelona Barc6
2015-09-03 17:27
@the cameroonians:
Om man nu ska vara RIKTIGT petig och tar ordet "Turism" ur sin rätta mening så innebär det att turism är "människors aktiviteter när de reser till och vistas på platser utanför sin folkbokföringsadress" (från wikipedia), Detta innebär då att även om du är där bara för att kolla på en match som en Cule är du på liknande sätt en turist.
Barcelona Liunil Masse
2015-09-03 17:24
Koeman92 Word! Piqué sa ju stolt under trippel-firandet på Camp Nou att fansen krossa juve-fansen. Tror spelarna skulle älska att ha en grym stämning på Camp Nou o höra Barca-ramsor konstant inte bara kyrkogårds tystnad sen lite "Barca" var 15e minut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-09-03 17:21
"Bayern will provide €1m for refugee projects. At the next home game, players will enter with a German child and refugee child in each hand."

Hatten av Bayern München, världens mest välskötta klubb.
Barcelona koeman92
2015-09-03 16:57
Om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt att man för läktarkulturen ändå bör ge Boixos Nois en chans. Och då är jag som Socialdemokrat starkt emot all form av fascism. Dock ska man ha i åtanke att det enbart är några medlemmar i Boixos Nois som gjort sig skyldiga för våld och fascistiska handlngar och inte hela gruppen Boixos Nois, som faktiskt även består av herersfulla culés som bara vill hålla på laget. För att förstärka detta argument ytterligare, så kan jag hänvisa till CL finalen nu senast i Berlin. Där var det en hel del Boixos Nois medlemmar som närvarade, och vi såg då alla hur vi käkade upp Juve fansen, som är några av de mest hängivna och fanatiska supportrarna i Italien.

Vi ska så klart absolut inte släppa in de medlemmar som tidigare gjort sig skyldiga till eller är misstänkta för våldsamma och/eller fascistiska altiviteter, men jag anser ändå att detta, i samband med en sänkning av biljettpriser faktiskt kan komma att gynna läktarkulturen, om än marginellt. Camp Nou ska vara ett brinnande helvete (inte bokstavligen), och inte bara en puttrande kastrull, även i matcher där vi möter 'mindre' lag.
Barcelona the cameroonians
2015-09-03 16:53
Kröjf

Haha, så sant som det var sagt!
Barcelona Kröjf
2015-09-03 16:42
the cameroonians

Snacka om synkronisering! Två själar samma tanke minsann.
Barcelona Kröjf
2015-09-03 16:33
Grattis Blaugrana91!

Ditt inlägg om "turistens klagan" tycks verkligen uppskattas och så långt är jag en av alla dom som givit dig mitt gillande. Men skämt å sido så är det väl ändå en himmelsvid skillnad mellan, tja låt oss säga en culé som the cameroonians på Camp Nou och en busslast turister som bara ser ett besök på den väldiga stadion under match, som ett av många "måsten" under sin vistelse i Barcelona?
Barcelona the cameroonians
2015-09-03 16:32
Blaugrana91

Du har delvis rätt, men om jag som medlem åker och ser mitt lag spela är jag inte i det avseende en turist. Huvudanledningen att åka till Barcelona är fotbollen.

Är jag däremot en norrman, som är i staden av andra huvudorsaker än som culé, och passar på att se en match - ja då är jag sannerligen "bara" en turist.

Det finns mycket som klubben skulle kunna göra för att förbättra läktarkulturen, bland annat att tillägna vissa sektioner åt de fans som vill sjunga och supporta.
Detta har varit uppe som förslag "grada d´animacio" men lagts på is av den sittande ledningen även om de säger att de "jobbar på att hitta en lösning". Det lär ju inte bli bättre med Espai Barca där det i stället kommer vara fokus på att införa fler VIP-läktare.
Barcelona Blaugrana91
2015-09-03 14:04
Tycker det är lite komiskt när folk klagar på publiken på Camp Nou och refererar till turister, när ni själva är på Camp Nou är ni väl också turister eller? Haha bara en tanke som slog mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-03 12:50
@neymar JR:


Man kan tycka att det är lite tråkigt att Barca- ledningen inte lånar ut spelare till holländska ligan. Tänker på Adama, Samper, Deolafue (hans namn är så jobbig att stava) o.s.v.

Där kan de utveckla sin teknik och spelsinne ännu mera. Väldigt rolig liga.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-03 12:43
@Yaya24:


Det har du säkert gjort. Jag pratar om föra säsongen min vän.

Tydligen menar du allvar med din inlägg.
"Bravo är medelmåtta, han får knappt några skott på sig i ligan då vi oftast dominerar matcherna där".

Jag vet inte vad jag ska säga så jag slutar där.
Barcelona Kröjf
2015-09-03 12:37
Hellre tysta, intresserade och initierade supporters som suckar av vällust över en uppoffrande djupledslöpning eller en suverän bollerövring, än sjukligt självupptagna gaphalsar till fans som är fullt upptagna med sina egotrippade "selfies".
Barcelona Yaya24
2015-09-03 12:30
Kan garantera att jag sett fler barca matcher än du någonsin kommer göra
Barcelona neymar JR
2015-09-03 12:20
Vill MATS lämna pga utebliven speltid så får han lämna då är han inte gjord för barcelona. Om hans psyke inte håller för att konkurrera med bravo så kommer det inte hålla när motvinden drar in Det är synd att konkurrens gynnar honom som den gör med bravo. För MATS sitter allt i huvudet, det är psyket som inte håller. Han fick sig en rejäl törn på självförtroendet mot sevilla
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-03 12:16
@Yaya24:


Herregud Yaya!
Ibland undrar jag om trollar eller bara ser visa matcher av Barca. Därför att dina inlägg har höga toppar och djupa dalar.

Snälla säg att du bara vill ha reaktion från oss :-).
Barcelona Yaya24
2015-09-03 12:14
Bravo är medelmåtta, han får knappt några skott på sig i ligan då vi oftast dominerar matcherna där.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-03 12:11
Och jag är *Team Bravo & T.Stegen* Jag förstår inte på er som oroar sig om att Barca ska förlora T.Stegen bara för att Lucho har bestämt sig igen att Bravo ska spela ligan. Vad får er att tro att 23 år målvakt som vann föra året Cl, spanska cupen och Ligan (Bravo) kommer att byta klubb ifall han inte får vara första målvakt? Vad? Vad får er tro det? Jag är övertygad om att T.Stegen är medveten om att han behöver tid och mognad för att han ska bli number uno. Jag är också säker på att Bravo är i sin prime- time och det är Lucho medveten om. T.Stegen's tid kommer men Bravos's är nu! Låt oss njuta av dem två. Säg mig vilka klubblag har två så fantastiska målvakten i hela världen?
Barcelona LennyRomario
2015-09-03 12:07
@Sentuary:
Så under Augusti gapade du om att Enrique måste sparkas direkt och att Pedro suger hästpung. September drar du igång med att du vill ha in Boixos Nois. Fortsätter denna utveckling tror jag dina inlägg kan bli grymt underhållande i december.
Barcelona Liunil Masse
2015-09-03 11:09
Sentuary :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2015-09-03 11:04
Ja helt rätt din tråkiga svenska datanörd, vem älskar klubben mer av de tror du?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-09-03 11:02
Sentuary Du har helt rätt! Hellre fascister på läktaren än turister! Dom kan omöjligt ge oss sämre rykte än kineser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2015-09-03 10:47
Har alltid sagt och kommer alltid säga släpp in Boixos Nois så de kan kasta ut dessa kineser och låtsas fans som sitter och äter nötter när vårt kära lag spelar. Ni ser själva vilken atmosfär de skapar i alla finaler vi spelat, magiskt! Så ska det vara för världens bästa klubb, sen finns de vissa som inte vill ha de där inne, ja de ju väl bättre med turister som bara vet vem Messi är och kan inte ens sjunga klubbens sång. In med Boixos!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-09-03 10:43
Jag gillar ter Stegen, han kommer att bli en världsmålvakt. Dessvärre är han alldeles för långt ifrån att inge den säkerheten och stabiliteten som Bravo tillför. Rutin väger också tungt i en målvakts spel, och där ligger ju ter Stegen helt förståeligt ganska långt efter. Kan ju handla om speltiden, dock reagerade jag ganska starkt på att ter Stegen med en längre försäsong och kontinuitet år 2015 ändå "överglänstes" av Bravo så fort den sistnämnda hoppade in från start. Och då ska vi ändå ha i åtanke att Bravo hade en väldigt lång fjolårssäsong med Copa America och betydligt kortare försäsong än ter Stegen. Det visar för mig att ter Stegen helt enkelt inte är redo att agera 100% förstamålvakt, i alla fall inte i Barcelona där du måste vara fullt fokuserad i 90 minuter trots att du emellanåt står sysslolös i 80 av dem. Ter Stegens tid kommer att komma, han måste bara ha tålamod. Vill han verkligen lyckas i Barcelona kommer han att hålla ut, vill han dra så är det jäkligt synd men vi ska inte glömma att Bravo är 32 vilket ändå inte alls är gammalt för en målvakt. Edit: Argumenterar man med "Bravo är dålig med fötterna" så märker man vilken nivå det är på. Bravo är jävligt bra med fötterna, han är bara inte lika bra som ter Stegen.
Barcelona Gabriel
2015-09-03 10:17
Gällande målvaktsdebatten så har jag tidigare varit väldigt klar med vart jag står i den diskussionen, jag har tom varit så hårt att jag förra sommaren ansåg att Bravo inte höll måttet för att spela i en klubb av Barcelonas standard, något som jag fick äta upp rätt så rejält då han utan tvekan bevisade att han utan några diskussioner absolut gör det. Idag anser jag honom vara det aningen säkrare alternativet gentemot Ter Stegen, om det beror på mer erfarenhet eller mer speltid än tysken låter jag vara osagt och välkomnar upp för en annan diskussion, men det är ändå något som jag anser vara en rätt så uppenbar sak om man går efter de senaste prestationerna de båda haft. Rent spelmässigt borde således Bravo vara det självklara alternativet, åtminstone om man går utefter den enkla bedömningen. Problemet är bara att jag inte anser att det är "värt risken" att förlora Ter Stegen pga att ge Bravo speltid - och detta är också en farhåga som både jag och flera andra här inne har uttryckt på forumet. Så ja, Claudio Bravo må vara den säkrare utav de båda för tillfället och jag håller också med om att Ter Stegen för nuvarande enbart slår Bravo när det kommer till spelet med fötterna, men risken att förlora Ter Stegen - vår framtida målvakt - gör att jag trots det ändå stannar på team Marc-André. Det är också därför jag är beredd att ha mer tålamod med Ter Stegen när det kommer till misstag och målvaktstabbar, jag är medveten om att han är ung och med en ung ålder tillkommer misstag, men hans potential gör liksom att det i mina ögon blir värt mödan. Ja, jag riskerar hellre att låta Ter Stegen få spela, även om han gör ett misstag som i någon enstaka match skulle kosta oss 3 poäng, än att riskera att han tappar tålamodet och lämnar klubben. Men jag både förstår och respekterar de som resonerar annorlunda, men Bravo är i mina ögon långt ifrån värd det. Personligen tror jag att Ter Stegen har kvar sitt tålamod till Januari, eller som mest till början av nästa säsong för att se om situationen ändrar sig för honom, efter det är jag rädd att han överväger en flytt. Vi har redan tappat en annan ung spelare (se Thiago) för att ge plats åt en (se Fabregas) som ansågs vara mer mogen och redo vid den tidpunkten. Det sista jag vill är att det upprepar sig med Ter Stegen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-09-03 09:00
freeyourmind Gör som jag och kolla på fotboll från dom mindre ligorna, där pengarna knappt existerar. Holländska, belgiska osv Fantastiska talanger i början av sin karriär, där har dom fortfarande kvar det lekfulla och det man älskar med sporten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-09-03 08:57
@Liunil Masse:

Det är också 3n av anledningarna att vi inte får straffar med oss då domarna känner ingen press från publiken något är fallet med Real och alla andra lag där publiken i stort sett dömer, ja "tvingar " domarna att blåsa.. Förutom passivitet hos publiken det samma med våra spelare som inte protesterar vid solklara uteblivna straffar något ger domarna känsla att de gjorde rätt... Ett gult kort eller två ska vi ja råd med för att visa pajasen att de kan inte behandla oss hur som helst
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-03 01:26
@Barc6:


Om Barca pungar ut en miljard för Pogba kommer fan sluta följa fotboll. Jag kommer fortfarande spela men jag svär, jag kommer sluta följa fotboll.
Vi får tacka Beduinerna, ryska oligarkerna och Jänkarna som vill driva Pl lagen som NBA.

Annons: