/spanien/barcelona/forum/3200.aspx/spanien/barcelona/forum/3200.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2016-04-16 19:25
Just bollar som manslår på marken in i straffområdet är jag med men gillar inte långa inlägg in till motståndarnas straffområde. Det positiva med långa inlägg är då som FreeYourMind säger att överaska motståndarna.


Men just det att man kmr på kanterna och slår inspel in till motståndarnas straffområde det är skit viktigt för vårt spel. Vi gör en hel del mål just på det sättet.
Barcelona Rambla~
2016-04-16 19:21
Det är som sagt skillnad på inlägg och inspel. Första stolpen, bortre stolpen, snett inåt bakåt mot straffpunkten. Allt handlar om viljan, kvalitén och tajmingen på löpningarna till ovan nämnda områden. Basics!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-16 19:15
@Barcelonistas:


Längst marken, tillbaka mot löpande spelare och blir farligare när man skickar den hårt mot straffområdet.

Alves har prickat en och annan spelare och Adriano med.

Gäller att variera hur man anfaller.
Barcelona Barcelonistas
2016-04-16 19:04
Aldrig förstått vrf man ens slår inlägg? Antingen blir det ett alldeles för dåligt inlägg elr så nickar motståndarna bort den hur lätt som helst. Sällan det är många spelare i straffområdet, och vad ska Suarez,Messi,Neymar göra liksom? inte dom längsta spelarna.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-16 19:02
@FCB_Messi:


Det är verkligen inte bussen det handlar om. FCB krossade många bussar föra säsongen utan det handlar om systemkrasch.

Jag lovar titta på vår senaste 6-10 matcher. Inga press, löpning, en touch spel, kontoring- spel. Rena promenad fotboll.

Någon som vet varför Alba inte kan slå inlägg alls?
Någon?
Barcelona Liunil Masse
2016-04-16 18:59
Någon som har koll på varför Silva inte är med och när Sterling är tillbaka för City? Nasri är katastrof.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-16 18:58
Hela laget har haft semester under de senaste 6 matcherna förutom Suarez som alltid ger 150%. Att Messi sticker ut så mycket beror på att han är spelfördelare, assist kung och målskytt. Han drar så mycket last att de andra spelarna har latat sig för mycket när gäller det kreativa. Vi missar att våra mittfältare inte bidrar med så jävla mycket när det gäller det offensiva. Det mycket små grejer men när man lägger ihop de har det blivit som det har varit. Fan, hatar söndag matcher. Man får vänta hela helgen. Jag gissar redan på att vi spelar efter 21:00. Några nyheter om Messi's skada från klubben?
Barcelona FCB_Messi
2016-04-16 18:54
Det är absolut inte Messi det är fel på. Senaste motståndarna vi har mött har parkerat bussen. En ny dimension utav parkering t.o.m.. Det är inte mycke yta Messi kan springa på då. Vad fan ska han göra liksom ? Är det någon som måste röra sig mer mot en parkerad buss så är det suarez och neymar . Dom måste röra om försvaret. Står man still och bara väntar på bollen så blir det för lättläst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-16 18:53
Man City tycker jag imponerade mot PSG jag trodde aldrig dom skulle slå ut PSG men dom gjorde det. Potentialen i City är stor når dom upp till en högnivå så kan dom slå ut Real.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-16 18:49
[QUOTE=FCB_Messi]Asså detta City är för jävla dåliga.. Real kommer mangla dom. [/QUOTE] Mycket bättre än Wolfsburg dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-04-16 18:48
Asså detta City är för jävla dåliga.. Real kommer mangla dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-04-16 18:48
[QUOTE=Reymar]Hoppas fansen på Camp Nou imorgon visar sitt missnöje! Spelet dom visat upp på sistone är oacceptabelt, ingen vilja eller glädje. Dom kan lika gärna skicka Messi till semester för han bidrar med nol, latare spelare har jag nog aldrig sett han får Özil att framstå som en jävla maratonlöpare. [/QUOTE] Du verkar ha missat att Messi i princip alltid löper minst av alla men trots detta är den bäste genom tiderna. Sen vill jag också minnas att just Messi sprintade ikapp Carrasco i onsdags och gjorde ett hemjobb, något den spelare som döljer sig i ditt nickname i princip aldrig gör. Å andra sidan har ju just Neymar haft en semester under våren, något la Pulga inte haft förmånen att ha...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-16 18:41
[QUOTE=Amo.38]FIASKO SÄSONG [/QUOTE] Sånt här som sänker forumets nivå. Vad är det nu - 4e gången du skriver detta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-16 18:39
[QUOTE=enkos]Jag hatar de fortfarande men går inte att förneka sanningen. [/QUOTE] Då hänger jag med. Det har gått bra för dom på sistone men tycker inte man ska dra för stora växlar av senaste tidens resultat då dom dels inte mött speciellt bra lag(förutom Barca) och dom har haft mycket flyt (läs.Wolfsburg), men sånna vinster ger självförtroende och det kan visa sig vara skillnaden från att ha varit uträknade till att ha chans på CL och ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-16 18:37
@Rambla~:

Blir svårt då det finns pinsamma lag som bla Gijon som gör det ännu värre och utnyttjar inte chansen att hjälpa till och skicka Getafe ur.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-16 18:35
[QUOTE=Acrobat]Drömmen vore att vinna ligan på samma poäng som Real. Det hade svidit gott hos Real-fansen att vår förnedring av dem med 4-0 på bortaplan hade varit direkt avgörande för titeln! [/QUOTE] Det hade varit ännu skönare om atletico Real och Barça alla sluta på samma poäng. Det hade varit för bra för att vara sant. Men vi ska inte sväva iväg, finns chans att vi tappar allt så gäller att vara ödmjuk till slutet av maj.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-16 18:34
@Lionel "Rey" Messi:

Jag hatar de fortfarande men går inte att förneka sanningen.
Barcelona Acrobat
2016-04-16 18:27
Drömmen vore att vinna ligan på samma poäng som Real. Det hade svidit gott hos Real-fansen att vår förnedring av dem med 4-0 på bortaplan hade varit direkt avgörande för titeln!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-16 18:26
[QUOTE=enkos]Är otroligt imponerad av Real som också spelar matcher var tredje dag men kör inte på halvfart utan maler ner från minut 1 till 93. Krossade Getafe borta med 5-1 och Ronaldo vägrar vila trots stor ledning utan kör och gör ännu ett mål på övertid. Tror inte det funnits en spelare som gjort fler mål på övertid som han gjort Killen är aldrig trött och den vilja och hunger gör honom enastående. . Imorgon får vi se om den knockade Barca kan resa sig upp från golvet. [/QUOTE] Jag är verkligen förvirrad. Var det inte du som alltid hatade på Ronaldo och Real? Kommer ihåg någon som hade namn som börja på e som alltid skriv dåligt om real. Om det är du, vad har fått dig att ändra dina åsikter så drastiskt?
Postat via SvenskaFans-appen
Amo.38
2016-04-16 18:17
FIASKO SÄSONG
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-16 18:00
enkos - oj va svårt och slå ligans sämsta lag i Getafe. Zidane har haft så otroligt mycket tur inledningsvis av sin tränar karriär att han borde nog fundera på kyssa marken, vem vet det kanske börjar växa hår på hans huvud med tanke på turen han har med sig. Våran form har varit under all kritik det håller jag med om viktigt att studsa tillbaka i mon. Komiskt att folk från Puertan kmr in hit och likar alla inlägg som innehåller något positivt om deras lag ...
Barcelona Rambla~
2016-04-16 17:59
Samper tydligen borta resten av säsongen enligt MD. De dåliga nyheterna fortsätter att ramla in, vilken skitvecka det har har visat sig vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-16 17:57
Är otroligt imponerad av Real som också spelar matcher var tredje dag men kör inte på halvfart utan maler ner från minut 1 till 93. Krossade Getafe borta med 5-1 och Ronaldo vägrar vila trots stor ledning utan kör och gör ännu ett mål på övertid. Tror inte det funnits en spelare som gjort fler mål på övertid som han gjort Killen är aldrig trött och den vilja och hunger gör honom enastående. .
Imorgon får vi se om den knockade Barca kan resa sig upp från golvet.
Barcelona Rambla~
2016-04-16 17:50
Både Chelsea och ManU är intresserade av Marquinhos, han värderas till £40m enligt brittiska Daily Telegraph. PSG lär föredra ett byte om de beslutar sig för att låta 21-åringen lämna. Är han verkligen fortfarande bara 21 år? Den värvningen kan vi nog glömma, alldeles för mycket pengar om det där är nära sanningen. Vi får satsa på någon billigare som han fransmannen i Villarreal även om han ännu inte är en färdig produkt. Inga äldre och snart-slut-på-karriären värvningar tack. Vi vill inte ha Demichelis tex.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-16 17:40
Kan vi äntligen bli av med detta Getafe?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2016-04-16 17:36
Vad skulle ni vilja se för eventuella värvningar och försäljningar till nästa säsong?
Barcelona DM1982
2016-04-16 17:28
[QUOTE=Gabriel]Det är klart som fan att Champions League titeln väger mer än ligan. Det är Champions League som alla de största klubbarna drömmer om att vinna i säsongsinledningen. Däremot är inte alltid en CL vinst ett bevis på att just det laget skulle vara världens bästa lag. Ska man vara det ska man helst vinna både ligan och Champions League, åtminstone enligt mig. Men att hamna typ 3 som Real Madrid gjorde sist de vann eller 8 som Chelsea gjorde när de vann visar mer på vilka tillfälligheter som spelar in gällande Champions League. [/QUOTE] Det är olika, för mig är ligan alltid först. Sedan kommer CL och sist cupen (och annat som klubblagsvm. Ligan är ett bevis på att laget kan prestera under den längsta perioden. Jag glädjs mest av ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-16 17:24
[QUOTE=Yellow cake]Fan vad jag störde mig på Diego Godin, han är en riktigt bra mittback och det han gör är väl, så länge han ligger på rätt sida gränsen, ok antar jag. Men att han ska vara med händerna i ansiktet på Neymar vid minst tre tillfällen under matchen, jag kan verkligen inte ta det när nån ska klappa en på kinden lite för hårt. Sen när Suarez eller nån annan ger honom ett tjuvnyp så gnäller han som tusan. Hatar sånna spelare, ta en smäll isf så behåller du lite av respekten. [/QUOTE] Godin är ett ärkesvin. Han kör fult hela tiden men när han får en liten smäll grinar han som en unge som inte fått godis. Irriterade mig på när han klappade till Neymar. Filipe Luis är en till riktig äcklig jävel. Men alla lag har väl ett par sånna, Suarez och Alba är Barcas, man älskar dom när dom spelar i ens lag och tvärtom när dom är motståndare. Det är en del av sporten och det gör den lite kryddigare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-04-16 17:19
Hoppas fansen på Camp Nou imorgon visar sitt missnöje! Spelet dom visat upp på sistone är oacceptabelt, ingen vilja eller glädje. Dom kan lika gärna skicka Messi till semester för han bidrar med nol, latare spelare har jag nog aldrig sett han får Özil att framstå som en jävla maratonlöpare.
Barcelona Yellow cake
2016-04-16 17:08
Fan vad jag störde mig på Diego Godin, han är en riktigt bra mittback och det han gör är väl, så länge han ligger på rätt sida gränsen, ok antar jag. Men att han ska vara med händerna i ansiktet på Neymar vid minst tre tillfällen under matchen, jag kan verkligen inte ta det när nån ska klappa en på kinden lite för hårt. Sen när Suarez eller nån annan ger honom ett tjuvnyp så gnäller han som tusan. Hatar sånna spelare, ta en smäll isf så behåller du lite av respekten.
Annons: