/spanien/barcelona/forum/3197.aspx/spanien/barcelona/forum/3197.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xaviesta
2015-12-21 20:17
Straight out of Barca " HAhahHahahHaha fan va skön han är"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-12-21 20:11
Freeyourmind Jag tror att anledningen till att dom har lagt matcher under julen är för att ligan ska sluta så tidigt som möjligt så dom kan förbered sig inför em.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-12-21 20:06
As flight back to Barcelona took so long, Alves announced over PA system they were returning to Japan because Neymar forgot a bag. (md)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-12-21 19:57
Andresito Okej, tack för infon. Frågade runt på twitter och det verkar som att klubben nekat Neymar förlängd semester i samband med juluppehållet redan tidigare på säsongen. Tveksamt om det kommer något officiellt uttalande från klubben angående den eventuella skadekänningen nu när det inte är träningar och liknande. Hoppas på att allt är som vanligt när laget återsamlas efter julhelgen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-12-21 19:50
@the cameroonians:


Gör han detta så missar han garanterat även Espanyol-matchen som spelas 2 januari. Firar han nyår i Brasilien så är han hemma tidigast dagen innan matchen mot Espanyol. Finns inte en chans i världen att han får spela efter två veckor utan träning med laget.


Angående matchen så läste jag att flera spelare från Barca var uppkallade. Dock hittar jag ingen info om matchen. Kataloniens Wiki-sida brukar vara uppdaterad, men där finns varken truppen eller matchen inlagd. Hursomhelst så är det väldigt dumt att lägga in en match när spelschemat kommer se otroligt tufft ut framöver. Hoppas på som mest 20 minuter för de ordinarie Barcalirarna för symbolikens skull, tänker främst på Alba och Piqué. Busquets borde inte ens vara med. Det finns viktigare matcher att spela.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-21 19:36
@enkos:


Det är fans dags.

Inga jävla förlängd semester det här året.
ledningen, tränarna och spelarna får ta lite ansvar.
Barcelona enkos
2015-12-21 19:33
Två år i rad har vi torskat första matcher efter nytt år och dessutom skakat klubben. Är det inte dags nu att göra något åt saken och se till att alla är tillgängliga för spel den 30 dec.. de får ju jul ledigt så det räcker..
Barcelona the cameroonians
2015-12-21 19:22
Ska kanske förtydliga att infon kring skadan kommer från MD och det är konstigt att ingen annan media snappat upp detta tidigare med tanke på hur välbevakad VM-finalen var. Kan vara så att det finns en överenskommelse mellan klubben och Neymar om att få en längre semester men att man vill undvika att göra det offentligt med tanke på Anoeta och det som hände för knappt ett år sen. Hoppas att jag är ute på djupt vatten men detta är min personliga åsikt och tankar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-21 19:13
@the cameroonians:


Hoppas inte att Neymar resonerar som du säger.

Partyboy stämpeln är väl lite att ta i. Hade varit en femma om han festade mellan ligamatcherna. Har bara sett bilder på honom i fester när han är ledig.

Om du frågar mig skulle det vara bra för honom om han skaffade sig en fru lik Suarez och Messi men han är lite yngre än dem. Det är stabilt av honom att ha fötterna på jorden ändå trots att han har haft såna framgångar i hela hans ungdom..

En liten fråga.
Brukar inte den spanska ligan ha längre juluppehåll ?
Hur kommer det sig att det finns La liga matcher redan så tidigt?

Har verkligen för mig att spelarna fick 3 veckors semester.
Barcelona Santiago Cazorla
2015-12-21 19:04
@LegendenN10:


Jag avskyr Mourinho men tycker det här är intressant som jag har postat innan: Xavi told ESPN: 'He was excellent in his three years at Barca. They said he was a translator. Rubbish.
'He was the assistant coach, someone who understood the philosophy of Barca. 'He was very respected by the players. He trained us sometimes alone at Barca B and he was excellent.
'I'm surprised that he became known for another type of football, more defensive, because he wasn't like that with us.'

Man undrar ju vad som hände.
Barcelona Liunil Masse
2015-12-21 19:04
the cameroonians Inte kan han ljuga för sin tränare o svika laget bara för han ska fira sin jävla nyår i Brasilien?! Det känns väldigt långsökt faktiskt. Betis hemma som borta är alltid tufft för oss genom åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-12-21 19:03
Vill inte Neymar vin a skytteligan i år? Jag tycker han ska spela varenda match han kan för som han började kan han nå över 40 mål
Barcelona the cameroonians
2015-12-21 18:58
Förmodligen bara ett trick för att få en längre semester i Brasilien så att han kan fira nyår där också. Partyboy kan ju inte ha blivit glad när ligaförbundet schemalade matcher 30:e och 31:a. Btw - Katalonien skulle väl spela landskamp mot Baskien den 26:e. Någon som kan bekräfta att detta blir av?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-12-21 18:49
Skönt att han inte var arg på Enrique i så fall. Hoppas att han får vila mot Betis så han är 100% inför våren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-12-21 18:15
Neymar asked to be subbed off yesterday because of thigh muscle discomfort. He could miss the game against Betis out of precaution. [md] no shit
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-12-21 18:14
Neymar asked to be subbed off yesterday because of thigh muscle discomfort. He could miss the game against Betis out of precaution. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-12-21 18:02
@NeymarJ11:

Vad Yrar du om? Sluta med din falska fakta och istället hänvisa till någon Källa!!


Lionel Messi has scored 24 goals in 26 finals for Barcelona #fcblive [via uefa]
Barcelona Stright outa Barca
2015-12-21 18:01
enigt the sun, vill City köpa Suarez hahhaha större chans att jag vinner på lotto
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-12-21 17:56
Suarez: "Winning Golden Bal? I think it also had a lot to do with the fact that Messi and Neymar didn’t play in the first game! (laughs)" Suarez Suarez Suarez
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2015-12-21 17:38
De flesta vet nog att mourinho blev dissad av klubben för att hans buss spelstil och arroganta attityd passar inte i Barca. Vi kommer alltid komma ihåg honom som en tolk vars överman stavas Pep. Bra av ledningen att inte anställa en tränare som aldrig själv sparkat boll förut. Råttan Mourinhoe!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-12-21 17:34
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Intressant, jag visste också om att Mourinho alltid velat träna Fc Barcelona men jag hade ingen aning om att viljan var så stark. Kan det vara nåt som ligger och stör honom omedvetet? Vem vet, Barcelona kanske är klubben som skulle kunna få han att bli mer ödmjuk och visa mer respekt? Inte för att jag vill se han i vår klubb men ändå.
Barcelona LennyRomario
2015-12-21 16:57
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Mycket om det där och även ännu mer insiktsfullt från Peps era finns i Graham Hunters "The Making Of The Greatest Team In The World". Tror faktiskt den finns på svenska också nu, men länkar till den engelska. Väl värd sin läsning! »Graham Hunter är den sorts journalist som sitter inne på Pep Guardiolas kontor och gör intervjuer, med en tränare som av princip aldrig ger enskilda intervjuer. Han är killen som gör egna intervjuer med Piqué och Xavi i omklädningsrummet direkt efter en Champions League-final. Hans Barça är ett tidsdokument från en av fotbollshistoriens intressantaste processer.« SIMON BANK, AFTONBLADET
Barcelona Rambla~
2015-12-21 16:36
Tello har ju via sin agent redan sagt att han inte vill tillbaka till Barca. Han vet troligtvis vad som väntar så jag kan förstå det. Nej, Tello lär vi inte se mer i Barca. Inte för att det blir någon större förlust heller. Jag har inget emot honom, vill han sitta och nöta bänk 90% av säsongen, så visst, för det är vad som väntar om alla i MSN är friska. För hans egen skull bör han nog söka sig till en mindre klubb där han kan slåss om en startplats.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-21 16:32
Nu om ett annat ämne.
Såg igår filmen om Barcelona "Barca Dreams".

Visste inte att Mourinho's agent ringde in till sportcheferna och erbjöd Mourinho att ta över. Visste inte heller att Mourinho gjorde en presentation om hur han ska ta hand om FC Barcelona. Visste inte heller att sportcheferna **krävde** att Mourinho skulle ändra sin attityd på presskonferenserna eller relationen till median om han ska träna Barca. Stället så förstörde Mourinho's gigantiska ego för honom chansen att träna FC Barcelona.

Man läste ju att han ville träna laget men att det gick så långt visste man inte.
Inte undra på att han har varit bitter så många år.
Jag tror att om han var lite mer av gentleman så skulle han få chansen men ödet ville annat.
Barcelona Barca4life98
2015-12-21 16:32
neymar JR Exakt, en mittback och en vänsterback skulle jag lägga krut på. Resten har vi så det räcker, med alla talanger som dominerar i sina lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-21 16:20
Låna ut T. Stegen?

I Helvete heller skulle jag säga.
Lucho har gjort något unikt som ingen annan tränare har åstadkommit. Vilka tränare har gjort det Lucho har gjort? Låta en målvakt ta hand om ligan och den andra Cl och cupen trots att det är deras första säsong, trots att Mats är ung och oerfaren.

Tänk dig att komma till ett lag som Barca och vinna första säsongen 5 av 6 titlar. Tänk att få stå i Cl vinna den så ung som T.Stegen är.

Tyckte också att det var lite konstigt att Lucho valde Bravo stället för T.stegen igår men jag accepterar Lucho's val för att han är bakom laget som har tagit 5 av 6 titlar. Han har säkert pratat med T.STg om detta också. Min teori är att orsaken att Lucho valde Bravo har att göra med att de möte Latin amerikanskt lag.

Läste nyss att ARG fans gav sig på Messi och Suarez igår. Finns det mer otacksamma fans i världen än dessa argentinare? Jag önskar verkligen att Messi valde Spanien stället för Arg när båda landslagen bråkade om honom.

Har känsla av att Messi ångrar sig att han valde ARG landslaget. Han är fan mer älskad i Brasilien än Argentina.
Barcelona neymar JR
2015-12-21 16:09
Vi är faktiskt inte i behov av förstärkning, och ska det förstärkas så är det mittbackspositionerna Arda/rafinha/Vidal lirar på flera positioner Soriano är jag svag för och tycker att han förtjänar tillhöra Barcelonas a-lag någon gång under hans karriär Lucho kommer kunna formera laget hur han vill och kommer få ut det han vill ha ut. Nu kommer mina extrema krav på lucho komma Nu ska vi ha fullkontroll, vi ska spela med variation och det ska var extremt underhållande. Inga höga berg och djupa dalar längre, utan kvalité varje vecka Visst vissa matcher kommer bli låsta, men nu har han verktygen för att låsa upp matcher. Det har han inte haft innan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-12-21 16:00
neymar JR Det är lite av ett lyxproblem, "svårt" problem. Grejen med Halilovic, Denis etc. är att dom inte kommer att gilla att få strö minuter här och där. Dom kommer konkurrera om minuter med Roberto, Rafinha, Arda, Samper (?). Angående mittfältare som kan spela anfallare. Där är jag med dig helt. Jag har sagt länge att Arda, Rafinha etc. Kan spela i anfallet när det behövs istället för att värva in en anfallare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-21 15:45
Nej ganska lätt situation, dock kostsam om man väljer den vägen Konsten att hitta mittfältare som kan göra det med bravur i anfallet när det behövs. Spelare som arda, reus, coutinho La masia vägen Talanger som halilovic, denis och Alena
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-12-21 15:30
När det gäller anfallssidan så måste man hitta någon som accepterar att sitta på bänken 80% utav matcherna för MSN vill alltid spela. Munir och Sandro accepterar detta just nu. Frågan är bara vilka andra spelare skulle göra det? Tello, Deulofeu etc. vill/måste spela. Det är en "svår" situation.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: