/spanien/barcelona/forum/3179.aspx/spanien/barcelona/forum/3179.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2015-09-09 10:08
@el Profete:


HAHA Ramos vilken hycklare.
Barcelona the cameroonians
2015-09-09 10:04
(Xaviesta)

Även om jag håller med dig i vissa delar av ditt inlägg så måste jag ändå påpeka hur nära det var att Ramos själv bidrog till att göra sprickan i landslaget ännu större i samband med clásicona 2011 där han bland annat trycker upp en hand i ansiktet på Xavi. Hade det inte varit för att Casillas som landslagskapten insåg hur det kunde eskalera och medlade med Barcelonas kaptener vet vi inte hur det hade slutat.

Visst, nu säger Ramos att han själv gjort misstag, men han är definitivt inte rätt person att snacka om hur Piqué ska agera och inte.

Men det är såklart en PR-grej från hans sida och han vill blidka Real-fansen efter kontraktsförhandlingarna i somras där han pissade på sin egen klubb och använde United som hävstång för att tvinga sig till €10 miljoner om året i lön. Genom att behandla en landslagskamrat på det här sättet framställer han sig som en äkta maräng igen. Det finns ju som bekant inget bättre än att bete sig vidrigt mot en katalan för att bli omtyckt i resten av Spanien.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-09 09:54
Gillar samspelet mellan Messi och Aguero.

2 matcher och två fina assist från Aguero till Messi. Visste inte att Aguerro kunde slå så fina bollar på djupet. Om Tata skipper den där kossan Higuain och ställer satsar på Teves så kanske Arg vinner någon titel i Messi's livstid.

Önskar att Messi aldrig valde de där otacksamma argentinarna alltså. Tänk om han valde Spanien ställt..
Barcelona the cameroonians
2015-09-09 09:27
@Mr. H:


Ja.
Men matcherna är inte tillgängliga förrän 72 (ligan) och 2 (CL) timmar efter att de spelats klart. Däremot finns det extramaterial och andra videos som ingår i Gamepass och som kan vara kul och intressant.

Idag ska det för övrigt komma besked om det stämmer att Viasat köpt rättigheterna för la Liga denna säsong.
Barcelona Mr. H
2015-09-09 09:18
Godmorgon Cules,

Vet någon om man kommer att kunna se alla Barca matcher om man köper Barca game pass?

Barcelona the cameroonians
2015-09-09 09:16
Målen från Argentinas match i natt.
Barcelona the cameroonians
2015-09-09 09:15
Målen från Brasiliens match i natt.
Barcelona el Profete
2015-09-09 08:23
( Xaviesta )

Ramos on Pique: "I never think about anybody that isn't in my team when celebrating a title."

Ohh, really? =)
Barcelona enkos
2015-09-09 08:20
Barcelona slipper Pjanic då denne skadat sig när han spelade för Bosnien i söndags..
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-09-09 08:01
Ramos kan dra åt helvete. Han är själv ett svin varje gång han spelar mot Barca. Om detta stämmer ska Barca-spelarna försvara Pique.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-09-09 07:45
Messi räddade Argentina i 89 min genom att kvittera till 2-2 mot Mexico. Neymar hoppar in för Brasilien och gör två mål mot Usa
Barcelona S.Eto'o
2015-09-09 04:57
Ramos: "We all make mistakes, I do, and each one must assume their mistakes, but Pique's latest actions do not help." Ramos on Pique: "I never think about anybody that isn't in my team when celebrating a title." Taget från Puertan dvs det kan vara sant eller så är den tagen från domarens match rapport.... Iallafall tycker jag som kapten att Ramos bör lägga mer stridsyxan då det bara skadar landslaget ännu mer. Istället för att säga till alla Madrids fans att lugna ner sig så ger han dem indirekt ett "fortsätt med det ni gör kort".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2015-09-09 04:53
Går in på livescore och ser att Neymar samt Rafinha gjorde 2 respektive 1 mål mot USA för nån timme sedan. Kul för bägge två speciellt Rafinha som gör sitt första i tröjan!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2015-09-09 04:34
Det tar emot att såga en spelare i sitt eget lag men än en gång den här månaden så lämnar han mig inget annat val. Senast var det sportsligt jag blev besviken på Pique när han inte kunde knyta näven i fickan och kämpa på och istället valde att öppna munnen i ett extremt dåligt tajmat skede i finalen vilket, förmodligen, ledde till tappad titel till slut. Och nu buas han retroaktivt ut systematiskt i landslaget för sina klumpiga ord vid firandet i våras. Nu är det såklart en politisk aspekt som står för den största delen av visslandet i sann Katalonien vs huvudstaden-anda men det går ändå inte att undkomma den där onödiga kommentaren-faktorn i sammanhanget. Jag håller nog med Sergio Ramos i det han säger, om han nu verkligen har sagt det då jag inte haft tid att syssla med källkritik innan detta inlägg. I sedvanligt manér är han alltför fokuserad på saker utanför fotbollsplanen istället för att borra ner huvudet och köra på. Fullständigt onödig kommentar vid firandet och jag kan förstå buandet även om jag inte försvarar beteendet då jag normalt sett tycker att busvissla hör till sporten. Men då ska ett helt lag få höra det om man står för en kass insats, men att häckla en enda spelare konstant är en rutten aktion av sanna fotbollssupportrar. Men det är svårt att försvara Pique den här gången och jag tycker att han får skylla sig själv. När Spanien vann tre raka mästerskap gjorde man inte det bara för att man råkade få historiens bästa mittfält i samma "kull" toppad med tiki takans intåg i landslaget, utan man gjorde det även för att man äntligen lyckades begrava yxorna och eliminera dom inre stridigheterna som alltid varit signifikativt för det spanska landslaget, historiskt sett. Det var ett väldigt sammansvetsat lag med majoriteten bestående av Barca och Real spelare och som Spanien supporter var det trevligt att se, även om Real fansen inte stod ut med det alltför länge och började hålla på Portugal istället av förklarliga och patetiska skäl. I vilket fall som helst tycker jag att Pique nu bidrar aktivt till sprickan som till slut kommer att rasera allt det som Arragones och Del Bosque byggt upp. Men allra främst irriterar jag mig på att han som vanligt inte kan hålla tungan i styr och spyr ut onödig galla emellanåt, såväl på plan som utanför. Och varje gång hans brist på fokus blir alldeles uppenbart minns jag med ett leende vår krulltott, El Capitán de Barcelona, Puyol som rasande hårdhänt tar tändaren ur hans hand och kastar den åt helvete och ryter till honom att koncentrera sig på hörnan istället. Fantastiska bilder man aldrig lär glömma. Pique är en utomordentlig fotbollsspelare men någon Puyol, Messi eller Xavi blir han aldrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-09 01:27
Wow alltså!!

Det har säkert varit här upp på forumet redan men jag har missat det. Vilken säsong Rakitic gjorde föra säsongen! Om han spelar på samma sätt som föra året och (läs nog nu) börjar skjuta så som han brukar göra i Sevilla kommer det åtminstone ramla in en titel.

Jag är förväntade mig inte ett jack-shiit föra säsongen av laget p.g.a ny tränare, många nya spelare och dålig bänk och det gick som det gick ändå. Det enda jag håller tummarna för den här säsongen är att alla våra spelare håller sig friska och hungriga hela säsongen.
Barcelona Liunil Masse
2015-09-09 01:01
Någon som har koll på varför det talas om att Ramos svikit Piqué?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-09-09 00:16
Sverige är inte bättre än så här. U21 säger många, men det är inte många där som håller måttet. Visst de vann EM men hur bra var man egentligen, utspelade varenda match. Den ende man blev imponerad av var Lewicki, Khalili var helt okej.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Thierry Henry
2015-09-08 23:59
@Rambla~:


Zlatan va efter Antonsson sämst på plan idag. Va spelar det för roll om man har Zlatan om denna ska spela gå fotboll i 89 minuter av 90?

Sverige spelare för spelare ska slå Österrike på hemma plan alla dagar i veckan. Något står väldigt fel till när det gäller taktik och inställning. Visst mycket kan skyllas på spelarna. Men det stora felet ligger hos Hamrén. Han duger inte på den högsta nivån. Han brister i allt. som motivatör, att komponera ihop rätt lag, lägga ut rätt taktik inför matcher och som match coach är han högst medelmåttig. Sverige har nog aldrig spelat så håglöst och intetsägande som man gör nu.

Svenska landslag bak i historien har alltid varit taktiskt väldigt skickliga med hög Arbets kapacitet Vi har alltid haft lag som har varit svåra att möta och besegra för alla lag oavsett nivå på våra enskilda spelare. Sverige idag är en hönsgård.

Island har kanske 4/5 spelare som ens hade platsat i Sveriges trupp. Men dom har Lagerbäck och dom är vidare som grupperna före lag dom Holland i sin grupp. Så mycket kan en bra tränare betyda på den här nivån
Barcelona neymar JR
2015-09-08 23:57
Nej Sverige behöver en utländsk tränare, behöver absolut inte vara något stort namn. Man måste få in ett annorlunda tänk, både när det gäller det taktiska samt det tekniska Speciellt nu när det finns en hel del lovande "talanger", ingen a la lagerbäck med stenhård defensiv och lämna det offensiva till fasta situationer/slumpen Vad är meningen med att satsa på 30 spelare när man kan ha in unga, fräscha med snabbhet ibörjan av deras karriärer istället för spelare som gör det sista och mjölkar ut dom sista pengarna från klubbar i korpen ligor Talangutveckligen har gått successivt framåt och det kan man se på prestationerna på senare år. För att ta nästa kliv behöver dom förtroendet, för att ha ett bra landslag så måste spelarna vara samspelta under en längre tid. Man borde ha börjat med föryngring redan i början av em-kvalet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-09-08 23:52
Bäst betalda I La ligan

Lionel Messi: 20 mil euro per år

Cristiano Ronaldo: 20

Gareth Bale: 12

Luis Suarez: 10

Sergio Ramos: 10

Neymar: 8.8

Karim Benzema: 8

Andres Iniesta: 7.5

Ivan Rakitic: 7

Toni Kroos: 7

Barcelona Kröjf
2015-09-08 23:35
Låt Hamrén bli portvakt på Ishotellet i Jukkasjärvi under lågsäsong. Tiden kan han ägna åt att skriva sina memoarer. Titeln är tämligen självskriven: "The Shining".
Barcelona Barcelonistas
2015-09-08 23:16
Antonsson och Granqvist skjut mig snälla.
Barcelona BARCA-més que un club
2015-09-08 22:58
Sveriges landslag i ett nötskal bättre dom håller sig till Hockey om ens det går bra nuförtiden .
Barcelona Liunil Masse
2015-09-08 22:56
@Barca19stats: For the first time ever, Spain won 6 competitive games in a row without conceding. Piqué the only defender to take part in them all #Boooooo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-09-08 22:54
11 bäst betalda i Serie A. Higuain 5 5 mil euro per år , mer än Pogba alltså!
Buffon (Juventus) 4,5
Vidic (Inter) 3,2; Bonuci (Juventus) 3,5; Kjelini (Juventus) 3,5
Pogba (Juvents) 4,5; de Rosi (Roma) 6,5; Kedira (Juventus) 4; Kondogbija (Inter) 3,5
Higuain (Napoli) 5,5; Džeko (Roma) 4,5; Bacca (Milan) 3,5
Awymard
2015-09-08 22:50
@Rambla~:


Men hur kommer det sig att Finland inte klarar av att ta sig vidare, när de har lättaste gruppen i kvalet? Igen, vad händer om Sverige förlorar en av matcherna mot Liechtenstein och Moldavien? Kommer de att missa EM då? Sen undrar jag varför Färöarna inte kan ta sig vidare från lättaste gruppen i kvalet, medan Sverige som har tuffa lag som Österrike och Ryssland, har en chans att ta sig till EM?
Barcelona DM1982
2015-09-08 22:49
[QUOTE=the cameroonians]Enligt Bravos representanter kommer han att vara borta i upp till 3 veckor. [/QUOTE] Sedan kommer det intressanta valet som Lucho måste göra. Om ter Stegen spelar bra, kommer Bravo få tillbaka platsen då? Nu kommer ter Stegen spela både CL och ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-09-08 22:47
Visst, till Skandinavien räknas normalt Sverige, Norge och Danmark. Fast om vi ska vara petiga då. Sometimes in foreign usage, the term Scandinavia also includes Iceland, the Faroe Islands, and Finland, on account of their historical association with the Scandinavian countries and the Scandinavian peoples and languages.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-09-08 22:45
Enligt Bravos representanter kommer han att vara borta i upp till 3 veckor.
Barcelona Barca4life98
2015-09-08 22:42
koeman92 Absolut, håller med. Isaksson var bra idag dock...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: