/spanien/barcelona/forum/3166.aspx/spanien/barcelona/forum/3166.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2015-09-24 18:58
Korrigerar mig själv Peps sista år* För mycket siffror för min del
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-09-24 18:57
Suárez har den sämsta första touchen som jag har sett bland dagens världsklasspelare. Till och med Gareth Bale har bättre fötter än uruguayanen.
Barcelona neymar JR
2015-09-24 18:57
Lennyromario Då hade vi Tito och där spelade vi endast 2 bra matcher. Milan hemma och Chelsea hemma, resten av säsongen var ett helvete dock av diverse anledningar b la spelet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-24 18:56
Någon som har teori om varför alla Barca spelare avslutar så dåligt när de skapar chanser?

Man kan förstå det dåliga spelet igår från spelarna. Frågan jag inte kan räkna ut är hur såna superstjärnor kan missa chans efter match efter match sen den här säsongen började.

De andra frågorna är om ni vet något om hur det går med Vermaellen?
Hur är det med Alba's skada?
Är han tillbaka inför helegen?

Barcelona LennyRomario
2015-09-24 18:54
@neymar JR:
Det är nog mer smak det handlar om i så fall. Delar inte alls din syn av 11/12. Tycker som sagt vi var fantastiska då. Att vi åkte ut i semin mot Chelsea var ju inget annat än ett rån. Vi var överlägsna, trots att de parkerade bussen. Och vi spelade spektakulärt. Messi tjongade in 50 mål i ligan. 11/12 var en fin årgång.
Flavía
2015-09-24 18:54
@Rambla~:

Tro? Jag konstaterar bara vad Nolito själv sade i en intervju med Ona FM under 2011. Nolito har aldrig sagt att han lämnade oss p.g.a. ett dåligt kontraktserbjudande utan snarare ute efter mer speltid i ett annat lag istället för att vara fastfrusen på bänken/läktaren eller spela tio minuter. Nolito sade även att Guardiola och klubben ville att han borde stanna i A-laget. Jag inväntar när du kan styrka att Guardiola bokstavligt talat sade att han var "måttligt intresserad för spanjoren", kan lika gärna avfärda det som dravel.

Angående om Nolitos tid i Benfica, så vet jag inte riktigt varför du anser att han skulle vara en flopp och därmed inte vara en storklubbsmaterial. Under sin debutsäsong, var spanjoren den förste sedan Eusebio att göra mål i fem raka matcher för Lissabon-laget och hade näst bäst poängskörd i laget när säsongen skulle summeras. Dessutom var Nolito en viktig pusselbit i Benficas speluppbyggnad och deras offensiv i själva spelet. Att han sedan allt sämre förtroende från Jorge Jesus, Benficas dåvarande tränare, under höstsäsongen gör knappast honom till en sämre spelare för det. Det är inte alltid så att tränaren vet alltid bäst, räcker att kolla på Lucho som värderar Gumbau högre än Samper för att ta ett exempel..

Jag ser egentligen inga problem med att kalla honom för en av ligans mest framstående spelare, en åsikt som knappast är berättigad om man har följt hans framfart vecka efter vecka. Men med tanke på att du kallade Nolito för medelmåtta, så är det ganska talande för din ignorans om honom. Han har varit Celtas bäste spelare under de senaste säsongerna och är den spelaren som hela lagets offensiv kretsar kring. Bara under den föregående säsongen, skapade Nolito flest chanser i ligan och i skrivande stund ligger han delat etta i skytteligan. Tror eller ej men (trumvirvel) det finns faktiskt bra spelare utanför de allra, allra bästa lagen. Skillnaden är att de inte får lika mycket uppmärksamhet i ligalunken p.g.a. lagen som de tillhör i, om man bortser från matcherna mot topplagen.
Barcelona neymar JR
2015-09-24 18:53
Suarez tiki taka? Ja men nej inte direkt, han har problem redan som det är med bollkontrollen Alba har inte lugnet med bollen Alves är slut Iniesta är gammal och ska inte vara stomme för en ny projekt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2015-09-24 18:46
Vi har Messi, Suarez, Iniesta, Arda, Busquets, Pique, Alves och Jordi Alba. Enligt mig utgör det en hyfsad stomme för att spela någon form av tiki-taka. Det låter på vissa som att man måste hämta varelser från yttre rymden för att spela possession-fotboll. Om vi hade haft kvar Thiago så hade allt varit frid och fröjd (Xavis naturliga ersättare). Grundproblemet är ju förstås ledningen som ständigt arbetat aktivt för att försämra klubbens möjligheter att spela på det rätta sättet. Det är inte så mycket spelarmaterialet utan klubbens "cojones" det är fel på. Samt att LE är en pragmatisk opportunist.

Nåväl, vi får väl se om Messi räddar våra arslen denna säsong med.
Barcelona Barcelonistas
2015-09-24 18:42
Kröjf - hur länge ska du trolla här? har du inget vettigt att komma med så är det bara att stänga igen.


Mod dags att ta tag i pajkastningen. Jag är här för att diskutera, kröjf vill diskutera mig där har vi skillnaden.
Barcelona Barcelonistas
2015-09-24 18:38
Coach Pep - jag har aldrig sagt att Tiki Takan är död. Tiki Takan är den fotboll jag gillar mest men bara för att jag gillar de sättet att spela fotboll på betyder det inte att jag hatar tex Luchos fotboll. Problemet är precis som Hetfield nämner att vi varken har spelmaterialet för att spela den fotbollen längre, sen så måste allt vara perfekt det är en otroligt svår fotboll att spela. Om vi nu skulle gå den vägen vem ska ersätta Xavi tex?


LennyRomario - jag förstår vad du menar Chelsea 2012 är också den matchen jag tänker på mest. Det är en av dom bästa matcherna som vi spelade under Pep eran. Det är klart att man föredrar den fotbollen istället för den här men vi kan inte spela så längre. Vi har inte materialet, sen så är det en väldigt komplicerad fotboll att spela. Det är som en maskin där alla delar måste fungera för att man ska få ut max av det hela. sen hela det här med att den matchen gav en känslor osv ja visst det gjorde den, men jag tycker att trippeln föra säsongen var tillför oss alla. Efter en säsong där många ansåg att vi var helt slut, vår före detta tränare dog av Cancer, vi fick en transferban men ändå går laget ut och kör på och kammar hem en trippel, det gav mig rå mycket chill också.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-09-24 18:37
Olika fotbollstaktiker går i vågor, inga konstigheter där. Mellan åren 08-12 spelade väldigt många lag en possession-baserad fotboll just därför att det gick så bra för oss. Till slut lyckades lag hitta ett motmedel och nu spelar de flesta lag återigen med ett kompakt försvar och kontringsfotboll. Tyvärr får vi inkludera oss själva i den skaran numera. Eller inte ens det, för vi spelar inte renodlad kontringsfotboll utan någonting mellan alltihopa. Får man det att fungera kan man vinna trippeln då man får till ett komplett anfallsspel med olika sätt att attackera motståndarna på men brister koncentrationen eller små taktiska detaljer blir det fiasko.

Den här känslan ni pratar om, att man inte känner passionen på samma sätt längre, tror jag inte grundar sig i det spelmässiga utan snarare sättet man missköter La Masía på, påverkan Qatar haft på klubben, Bartomeu och hans alla fula metoder samt att vi numera är en storklubb som alla andra som köper spelare för miljarder och baserar alla våra titelchanser på superköp. Mitt i allt detta och i jämförelse med allt utanför planen känns inte vårt sätt att spela som det största problemet.

Barcelona Kröjf
2015-09-24 18:33
Barcelonistas, du skrev "Hur tragiskt är det inte när du använder andras inlägg bara för att sänka ner mig?" " Slarvigt av mig om jag återgav någon annans ord, som vore det ett inlägg av dig. Sorgligt att det samtidigt framstår som det mest sansade i ansamlingen citat. Jag har inget behov att "sänka ner" dig. Det gör du ju så bra alldeles själv. Mod, save our souls och sätt stopp för det här olidliga replikskiftet här och nu.Jag erkänner mig besegrad av Barcelonistas på hans egen bedrövliga "hemmaborg".
Barcelona neymar JR
2015-09-24 18:32
Lennyromario Just därför det heter 'den moderna fotbollen', fotbollen står aldrig still. Den fortsätter utvecklas och moderniseras Hur var tredje året med Pep? Allt som behövdes var en buss så förstördes allt det roliga Folk verkar verkligen ha glömt det sista året med Pep och det första med Tito. Bland det tråkigaste jag har upplevt,matcher med endast 2 målchanser samt 10 mittfältare 05/06 då hade vi en typ av fotboll - fart,fysik och Ronaldinho 08/09 en helt annan typ av fotboll - tiki-taka 11/12 en annan typ av fotboll- possession 15/16 en annan typ av fotboll - individuell, rakare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2015-09-24 18:30
Förövrigt så är det skrämmande att se talangerna som kommer upp från La Masia. Det var en gång i tiden man såg framemot att se talangerna, faktiskt.

Visst, det finns några diamanter, men vad är det som händer? Titta på startelvan, hur mycket man än gillar vissa spelare, men många av nyckelspelarna är faktiskt köpta, och det ser inte heller ut som att det kommer att ändras. Det är där den största faran mot Barcelona som klubb är, inte Enriques fotboll. Det är helt avsaknaden av en fungerande B-lag, och att Barcelonas framtid kommer att byggas på köpta spelare. Förut var det att man värvade spelare för att krydda till med de egna talangerna, nu är det så att talangerna är istället kryddan.
Barcelona Hetfield
2015-09-24 18:23
LennyRomario Jag återgår till min poäng. Tiki-taka är det vackraste sättet att spela fotboll, men då krävs det också spelarmaterialet för det. Ska en ålderstigen Iniesta helt plötsligt bli yngre och kvickare? Har man ens talangerna för det? När spelare som Munir, Gumbau Sergi Roberto härjar i laget, säger det inte en hel del om materialet som har kommit upp från La Masia? Där man anser att Rafinha vara något utöver det vanliga (som jag förövrigt inte tycker). Man måste utgå ifrån vad man har. Om man lever på en vanlig lön och vill ha en Ferrari så, tough shit helt enkelt. Jag anser helt enkelt att Tiki-taka är för långt ifrån verkligheten att man ens ska ha det som krav eller mål. Sen så vann man faktiskt trippeln med Enriques mer raka och fysiska sätt att spela fotboll, så det är väl knappast något som är fel.
Barcelona LennyRomario
2015-09-24 18:16
@Hetfield:

Du vet vad de sa innan tiki-takan, va? När Drogba firade triumfer i början av sin Chelseakarriär? "Det är den moderna fotbollen, som bygger på fysik och löpningar". Man skulle ha spelare som var bra på allt och gärna kunde spela på flera positioner. 1.90 och 87 kg allihopa.

Och det var sant till Barcelona visade att det inte var sant. Och nu är det sant igen, tills någon bevisar att det inte är sant.
Barcelona Kröjf
2015-09-24 18:13
Coach Pep

Nog ingen tillfällighet att min sambo fick en St Pauli-tröja med sitt namn på ryggen i födelsedagspresent igår. Där snackar vi "smålagskultur". Blir riktigt avundsjuk.
Barcelona Barcelonistas
2015-09-24 18:13
Kröjf - vad är det som är så roligt kröjf får man inte vara kritisk mot laget efter en horribel insats?

Hur tragiskt är det inte när du använder andras inlägg bara för att sänka ner mig?

? "Många här inne fokuserar på små detaljer. Visa säger Mats, Lucho, Alves Iniesta m.m. är anledningen att vi är så dåliga. Nej, sluta ljug för er själva. Jag tycker att ingenting stämmer alls. Ingenting"

Det har jag inte skrivit. Resten däremot har jag och jag står för dom saker jag skrev. Jag kritiserade laget efter en skitig insats.
Barcelona LennyRomario
2015-09-24 18:12
@Barcelonistas:

Nu är du inne på resultaten igen. Vi behöver inte slå Real Madrid med någonting för att jag ska vara nöjd.

Den match som etsat sig fast mest från Pep-eran är faktiskt när vi åker ut emot Chelsea. Den gav mig allt jag vill ha (och inte ha) som fan. Vi var fantastiskt bra, Chelsea hade fantastisk tur och vi åkte ut.

Och den gav mig känslor. Det är nyckelordet, känslor.
Just i det här fallet sorg och tomhet. Jag gick på fullt allvar i en period på över en månad där den matchen var det absolut första jag tänkte på när jag vaknade. Men flickvän blev oerhört trött på min nya godmorgo-fras "Men hur går det till?!"

Jag var tvungen att prata med ALLA som är det mista intresserade av fotboll om matchen. Hur bra vi var, hur jag inte kunde förstå att vi åkte ur.

Men kontentan är alltså känslor. Kanske är det för att nästan alla vår värderingar försvunnit samtidigt (reklamfritt, spelarna man identifierat sig med, talangerna), men Barcelona ger mig inte samma känslor längre. Jag ser tre maskiner på topp, men borttaget Messi så hade de lika gärna kunna springa runt i PSG.

Men det bör ju också sägas att de allra flesta av mina vänner, som inte håller på Barcelona, anser att Barcelona spelar roligare fotboll nu! Själv tror jag det mest beror på att matcherna känns öppnare och jämnare, vilket de väl ofta också är. Och att det spelas en fotboll de känner igen och kan identifiera sig med.
Barcelona Hetfield
2015-09-24 18:06
Jag förstår inte riktigt paniken som uppstår här. Vill folk att man ska gå tillbaks till Peps "100 passningar innan man gör mål" fotboll? Det var vackert, men det var också unikt. Det funkar inte längre och lär inte funka på ett bra tag. Enriques fotboll är den moderna fotbollen, där det bygger på fysik och löpningar. Sen så blir jag väldigt förvånad över hur folk verkar ha glömt att man har haft en lång transferban och har minimalt material att jobba med, samtidigt som Enrique vann trippeln. Ibland så känns det som att Barcelona knappt lyckades ta en CL plats förra säsongen. Ta det lugnt, och sätt det i rätt perspektiv. Verkar som att det mesta av kritiken härstammar från en nostalgisk känsla över "tiki-taka" sen Peps tid, vilket Barcelona inte har materialet för eller ens effektiviteten för. Om det är något jag kan kritisera Enrique för så är det hans korkade envishet att satsa på vissa spelare och ta in spelare till klubben som inte ska vara där.
Barcelona Coach Pep.
2015-09-24 18:05
Till Barcelonistas: Att Barca vann trippeln förra är ingen indikation på att fjolårets Barca och Enrique utövade någon sorts extravagans. Det visar snarare på att fotbollen har blivit en systematiserad sensationssport där den som slänger fram den bästa varianten av standardiserad och slätstruken kontringsfotbollen vinner. Våra ideologiska motståndare (och vissa hjärndöda Barca-fans) påstår att ”tiki-takan är död”. Men sanningen är att detta är förvillat nonsens. Det som hänt med tiki-takan är en naturlig del av evolutionen. En tes (radikalt possession-spel) uppstår, och en anti-tes (radikal anti-possession) uppstår för att bekämpa denna och så småningom uppstår en syntes som vederlägger konsensus för hur majoriteten av klubbarna kommer att spela de nästkommande åren. Det är därför de flesta lag spelar anti-fotboll nu. Men idén att tiki-takan skulle vara över är att missförstå fotbollens natur. Det finns inget rätt och fel i taktik, inget magiskt recept. Men det finns bra fotboll och dålig fotboll. Mourinho t.ex. är en bra manager men han är ond och spelar en reaktiv/destruktiv fotboll. Det är därför han aldrig stannar i ett lag länge, eftersom spelarna blir trötta på hans skit. Så, det som hänt med Barca är att man blivit ett mellanmjölkslag som anpassat sig till den rådande normen istället för att gå mot att utveckla en ny anti-tes. Detta tycker du är okej p.g.a. den kortsiktiga vinsten. Det är också här den fundamentala brytningspunkten uppstår mellan mig och dig och dina likasinnade.
Barcelona Coach Pep.
2015-09-24 17:49
@ Xaviesta:


Såhär ser jag det: Vi håller på ett storlag som i regel nästan vinner alla matcher. Vi lever inte i samma värld som smålagsfans (i brist på bättre ord) som lever i ovisshet varje vecka, på gott och ont. Även om deras lag förlorar så har de blivit emotionellt urladdade och på något sätt förgyllda (om deras lag kämpat på) efter match. Förluster är bara en del av ying och yang i fotboll.

Vad kan då vi Barca-fans göra för att också bli tillfredsställda? Jo, vi kan kräva extravagans. Fotboll för oss är mer av en teater varje vecka. En vinst är vardag för oss men vi kan kräva extravagans och på så sätt känna oss förgyllda efter match, fast på vårt sätt. Oavsett vinst eller förlust.

Denna hälsosamma typ av "bortskämdhet" kännetecknade också culés förut. Ledningen har bytt ut alla riktiga cules på arenan mot hedonistiska turi$ter och dagdrivande nickedockor till katalaner. Det är därför man inte får se näsdukarna längre, eftersom de som är på arenan nu saknar krav på spelstil (ledningens kumpaner och valboskap). Vad är det som säger att dessa lättroade ja-sägare skulle vara bättre och mer föredömliga än t.ex. Boixos Nois? Ingenting, enligt mig.

Hur som helst, när vi då får den skiten som vi såg igår kväll och höjer rösten så betyder inte det att man är ”bortskämd”, det betyder att man inte är en lämmel som tolererar vad som helst så länge det kanske blir titlar i slutändan.

Sanningen är att vi som brinner för klubben har haft det värre än smålagsfans senaste åren. Jag behöver knappast gå igenom all skit igen. Smålagsfans har närkontakt med sina spelare, de har fantastisk stämning och även om de förlorar match efter match så blir de ändå själsligt förgyllda i slutändan eftersom de håller ihop. Faller de så faller de tillsammans så vem bryr sig. Men om vi faller, vad faller vi tillbaka på då?

Gillar inte att låta så överromantisk men vad har man för val när man ska försöka nå fram till en hord av depraverade Barcafans.
Barcelona Kröjf
2015-09-24 17:49
Barcelonistas "Greatest Hits" från gårdagens match: ? "Kröjf - detta är Barcelona om du inte har märkt det. Det spelar ingen roll om vi nu kmr nå toppnivån efter Januari. Det är för dåligt att släppa in så mycket mål som vi gjort senaste matcherna". ? "Många här inne fokuserar på små detaljer. Visa säger Mats, Lucho, Alves Iniesta m.m. är anledningen att vi är så dåliga. Nej, sluta ljug för er själva. Jag tycker att ingenting stämmer alls. Ingenting" ? "Luis Enrique: "We can only congratulate Celta, they played a very complete game.""Luis Enrique.... snälla kicka dig själv". ? "Men snälla du Lucho hur naiv och dum är du inte? Fattar han inte att han skämmer ut sig totalt? Värdelösa sopa". ? "4-0 förlust mot Bilbao och 3-0 förlust mot Celta Vigo, detta är under all kritik. Lucho kolla dig själv i spegeln". NU, KAN DU SKRATTA ÅT DIG SJÄLV.
Barcelona Barcelonistas
2015-09-24 17:17
Vi bemästrade fotbollens alla strängar med det anfallet som vi hade föra säsongen och folk sitter och lipar över att Barca inte spelat tillräckligt attraktiv? När ska ni fatta att vi aldrig kan bli så bra som vi var under Pep. Om vi ens ska gå tillbaka till den fotbollen så hade det sett ut som det gjorde under Tata Barbecue Martino. IITriplete - jag har lust att skjuta mig själv av all dumhet som folk vräker ur sig. Ja, jag överdriver, jag kallar Ronaldo för Penaldo, jag snackar om Real Madrid, jag gör dittan och dattan. Men jag förringar aldrig det hårda och fina arbete som Lucho och laget gjort.
Barcelona Barcelonistas
2015-09-24 17:13
Xaviesta -"Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and then beat you with experience" Så nu är jag dum också? Jag kommer med argument du sitter och kallar andra för dum. Måste vara svårt att se när en person spräcker din bubbla? LennyRomario - vad är underhållning för dig? Att se oss spela som Pep Guardiolas Barca? Jag har inte dom kraven att vi ska slå Real Madrid med 5-0 och 2-6, det laget var historiens bästa lag. Det är inga realistiska krav som du har. Sen undrar jag vad du tyckte om Franks Barca? Inte var det någon propaganda fotboll ala pep då inte? Jag respekterar din åsikt jag är också så. Visst jag gillar statistik men för mig är det spelmässiga också väldigt viktig. Jag tycker Barca levde upp till det med sin vår föra säsongen där man körde över City- slog PSG- Messi stod för historiens finaste mål i Cl, man slog även ett taktiskt Juve i finalen.
Barcelona IlTriplete
2015-09-24 17:13
Tillbaka om ett halvår när vi leder ligan före Real Madrid och är i semi mot Bayern igen.
Barcelona IlTriplete
2015-09-24 17:12
Inte skrivit i forumet på kanske ett halvår men jag visste att det skulle vara kaos här inne så var bara tvungen att komma in.

Till er som klagar på trippeln förra säsongen: skjut er själva. Att man ens har mage att klaga på laget när dom tar en trippel och krossar allt som vi gjorde förra säsongen. Vi har aldrig varit så kompletta som vi var förra säsongen. Vi kunde rulla boll men även straffa motståndarna på kontringar. Om ni vill se bollrunk och Guardiola-fotbollen kan ni gå och titta på Bayerns matcher. Förstår verkligen inte mig på folk här..
Barcelona papillon
2015-09-24 17:07
Gio Style

Kan du nämna 1 tränare som har lyckats vinna något med spelare ur form?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2015-09-24 17:07
Kröjf - komiskt att du ursäktar dig själv över att du nu kmr bidra till lågnivå här inne på forumet för att sen ha med följande i det inlägg" Undra på att du porrsurfar mellan varven för att känna dig någorlunda levande emellanåt." wooow på tal om lågnivå... Ja men snälla människa det är ju detta jag reagerar på hur svårt ska det vara att förstå? "Bara att dom båda inte bidrar till direkt underhållande fotboll." du lägger ju in dom båda i samma fack? Lucho spelar inte attraktiv fotboll säger du då undrar jag vilket lag spelar den fotbollen som du gillar? Den ända jag hör är Pep Guardiola, Pep guardiola pep , pep och pep. Om du på allvar tycker att Luchos Barca spelar tråkig fotboll jämfört med vad andra klubbar presterar så tycker jag synd om dig. "Sen till objektiv fakta. Där ger jag dig hela EN poäng eftersom jag bevisligen hade fel. Real Madrid ledde inte med sju poäng utan blott sex halvvägs in på säsongen. Real "tappade" således "endast" 8" under våren och inte 9 som jag skrev, då det skiljde två poäng till FCB:s fördel i sluttabellen. För den som är intresserade av hur anhängare till Madrid ser på nutidshistorien, har jag bifogat en länk. I nedanstående följer ett litet smakprov på hur dom såg på det hela:" Återigen har du fel Real Madrid ledde ligan med högst 4 poäng så du får nog se till att ge mig lite fler poäng. Du må behärska språket väldigt bra men någon vidare lärare hade du fan i mig inte varit. "Real Madrid went from winning, a club record, 22 matches in a row to one of the most disastrous seasons in Real Madrid history. I can’t remember exactly what week it was but in the middle of the season Real Madrid actually lead by 6 points in La Liga race and by the end the following two weeks, Barcelona led Real Madrid by 7 points. Don’t know what happened there. Real Madrid looked in pole position to do the treble this season but unfortunately, a shaky defense happened there..." Varför väljer du att fokusera på Real Madrid istället för att kolla på den enorma skillnaden som vi fick se efter nyår? Ett spel från höst där ingen här trodde på titlar för att sen prestera fantasifotboll mot Atletico. Just den matchen var vändningen. Istället för att fokusera på detta väljer du att fokusera på vad Real gjorde fel? Du kanske hade varit gladare om Real Madrid hade vunnit trippeln istället?
Barcelona Gio Style
2015-09-24 16:50
Jag sa redan förra säsongen att Luis Enrique är en medioker tränare, många reagerade på det.
Men jag kan ge honom att han utvecklats, han är en helt okej tränare just nu.

Men mycket av framgången skall tillskrivas firma MSN som var alla i grym form, sällan har man skådat en vassare anfallstrio.
Sagt det förr och det står jag för.
Annons: