/spanien/barcelona/forum/3153.aspx/spanien/barcelona/forum/3153.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2015-09-27 01:19
Rakitic framstår som en korpspelare i Barca. Det är ju inte vilka mittfältare som helst som har spelat där liksom..
Barcelona Junta Dimision
2015-09-27 00:56
@the cameroonians:

Det här var nog min favoritmatch på hela förra säsongen! Hela lagets form vände fullständigt efter den matchen.
Barcelona neymar JR
2015-09-27 00:04
GiO style Mest förvånad, för han såg ut att vara den som var i bäst form. Men sen kom några motgångar med Kroatien och en tränare som öppnade käften i media och hånade sina stjärnor Jag förstår ifall Messi, iniesta och busken visar en viss mättnad. Men både neymar och rakitic har sett mätta ut. Suarez har varit dålig men han ger alltid 100% oavsett situationen Rakitic när han är dålig så är han ändå nyttig. Med sina löpningar och bollvinnar egenskaper. Nu är han 2 sekunder efter i varje situation och passningsspelet är helt galet. Han hade tur under en sekvens att han fick en enkel frispark för annars spelade han fram en LAS Palmas spelare fri
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barc6
2015-09-26 23:58
Rambla-. Koulibaly är fransman, så om det något landslag han ska spela för så är det Frankrike. Men dessvärre har han inte blivit uttagen utan endast gjort några få matcher i u20. --------------------------- Messi är stark och kommer komma tillbaka tidigare än förväntad, det är jag säker på. Kan man inte skicka iväg han till den ryska kliniken där David Luiz blev behandlad för en skada som skulle ta månader, men blev läkt på 10 dar haha. Sen litar jag på våra två andra forwards! Det är tid för Neymar att ta till sig och det tror jag han kommer att göra, men Messis frånvaro på plan kommer synas hursom. Men backlinjen, o herre. Det är en hönsgård där bak, vad adriano gör på plan är en gåta. Han måste vara den mest ointresserade försvarsspelaren som finns! Och Mascherano har verkligen inte börjat bra, synd att det inte finns någon ersättare som kan bänka honom. Vermaelen tillexempel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-09-26 23:52
@Flavía:
Oddsen var jämnt fördelade på förhand hos spelbolagen, helt rätt IMO. Så ingen jätteskräll.
Barcelona Gio Style
2015-09-26 23:51
@Flavía:

Gimenez är faktiskt ofta sent in, både i landslaget och i klubblaget.
Kan inte säga på rak arm just där och då.
Men han gillar att komma in sent och hårt, det är hans spelstil helt enkelt, e nog inte ensam om att tycka så heller.
Barcelona the cameroonians
2015-09-26 23:51
@Flavía:


Jag överdrev inte. Det är min åsikt efter att ha sett X antal matcher med honom. Men visst, shit happens - precis som i dina inlägg.
Flavía
2015-09-26 23:47
@Davids3:

Ändrar fortfarande inte faktumet att Atlético fafktiskt var förhandsfavoriterna inför matchen, även om Villarreal tog en skrällseger. Var Celta Vigo förhandstippade till att vinna matchen mot oss på Balaídos anser du?
Barcelona Gio Style
2015-09-26 23:43
@neymar JR:
Tycker verkligen att Rakitic gjorde en helt okej match idag, en av dem bättre. Hade bland annat en brutal aktion som friställe Suarez som dessvärre missade. Överlag tycker man ju att hela laget underpresterar i år, tycker själv att det känns konstigt att peka ut enstaka spelare när det ändå finns så pass få ljusglimtar. Tror och hoppas att Rakitic steppar upp, är i princip bara Messi som alltid lyckas behålla en hög nivå en hel säsong från start till avslut.
Flavía
2015-09-26 23:40
@Rambla~:

Det är ett faktum att Neymar är vår säkraste straffskytt procentuellt sätt. Nedanför, är det en överblick för samtliga straffar (minst 20 st) som Suárez, Rakitic, Messi och Neymar har gjort i sina respektive karriärer enligt Transfermarkt.

1:a - Neymar med 83% (19 straffmål och 4 missade straffar)
2:a - Suarez med 80% (24 straffmål och 6 missade straffar)
3:a - Messi med 78% (61 straffmål and 17 missade straffar)
4:a - Rakitic med 70% (14 straffmål och 6 missade straffar)
Flavía
2015-09-26 23:40
@the cameroonians:

Var bara nyfiken och undrar om du kunde nämna några av hans fall eller om du bara överdrev...
Flavía
2015-09-26 23:40
@the cameroonians:

...och troligtvis den enda du kan bjuda på för att .

Händelsen var en 50-50 situation där både Neymar & Giménez var ute efter bollen. Shit happens. Inte direkt särskilt ovanligt att spelare har fått erfara krossade tår och i samband med sådana situationer.
Barcelona Himne del Barcelona
2015-09-26 23:38
Varje dag utan Lionel Messi på en fotbollsplan är en dag för mycket. Det är alltid lika glädjande att se honom spela fotboll på en nivå som får alla andra fotbollsspelare att blekna. När Messi låg där med händerna för ansiktet och såg bekymrad ut trodde jag att säsongen kunde vara över. Nu kommer vi trots allt att få se honom spela fotboll den här säsongen, vilket kanske är en klen tröst just nu, men ändå en tröst och ett ljus i mörkret. En skada kommer alltid olägligt, men jag försöker tänka att hellre nu än i våras då vi fick uppleva något utöver det vanliga och Messi fick vinna fler stora titlar, vilket han verkligen hade gjort sig förtjänt av och är det som driver honom att fortsätta prestera på den här höga nivån. Att förvänta sig att Neymar ska gå in och axla Messis roll faller på sin egen orimlighet då det inte finns någon fotbollsspelare som hade klarat av det. Det handlar istället om att spelare som Neymar, Suárez, Rakitic och Iniesta kommer behöva ta ett större gemensamt ansvar för offensiven och det ska bli intressant att se hur de reagerar på det framöver. Rakitic kommer inte längre att kunna springa runt och gömma sig som idag hemma mot en nykomling utan bli en pådrivare som söker fler avgörande passningar. Iniesta som har varit på uppåtgående såhär långt måste visa ännu mer. Neymar få inte försöka göra för mycket och för svåra saker så att han glömmer bort det han är bra på. Suárez är Suárez och har en spelstil och ett psyke som innebär att han kommer kunna fortsätta leverera. Även Busquets måste kliva fram på samma sätt som idag. Kommer de att växa med ansvaret och utvecklas eller kommer det att bli en för tung börda att bära när de har vant sig vid att ha en liten argentinare som brukar kliva fram när det behövs som allra mest?
Barcelona enkos
2015-09-26 23:38
Barcelonistas

Då Messi är från en annan planet så tror jag starkt att det blir halv tiden av det som har uppgets att han ska vara borta. Sen tror jag inte på domen redan första dagen eller snarare första undersökningen som gjordes snabbt. . För att man ska kunna konstatera det behövs ordentligt undersökning något som kommer göras först kommande dagar
Barcelona Barcelonistas
2015-09-26 23:26
@enkos:
Tror du på 3-4 veckor? hur stor chans tror du de e?
Barcelona Kröjf
2015-09-26 23:12
Vill man vara överoptimistisk och försöka se den uppkomna situationen ur ett positivt perspektiv, så är ju faktiskt MSN intakt: Munir, Suárez och NeymarJr.
Barcelona enkos
2015-09-26 23:10
@Barcelonistas:
Att han undersöktes snabbt på lokal sjukhus? Ja
Barcelona Barcelonistas
2015-09-26 23:05
enkos - är du säker?
Tiki-Taka
2015-09-26 23:05
Fortfarande ett under hur en spelare som Munir kunde gå före Adama!? Munir måste vara den sämsta spelare jag har sett som har kommit upp från ungdomsleden. Med en Adama i truppen så hade han gett oss snabbhet, teknik och en massa fart. Munir är en loser rakt igenom
Barcelona Davids3
2015-09-26 22:59
@Flavía:


Jasså :) ?
Barcelona enkos
2015-09-26 22:54
DM1982

Messi undersöktes i en lokal sjukhus snabbt utan noggrant så jag tror att senare tester kommer att visa 3-4 veckor, att det bara är svullnad i knät och inget annat.. Vi får se mer detaljerat imorgon eller på måndag
Barcelona Yellow cake
2015-09-26 22:54
Ska i detta jobbiga läge se en positiv möjlig utgång. Just nu leder Barca ligan, och hänger vi med hyfsat nu i höst så känns det som det kan bli riktigt bra i vår när alla spelare kommer in och Messi är tillbaka. Oftast vinner lag som formtoppar sent.

Förhoppningsvis, och jag tror, att nu kommer några spelare höja sig ytterligare, just för att de måste. Det är inga dussinlirare i Suarez, Neymar, Iniesta, Rakitic. Förstauppställningen kommer fortf. vara bra, problemet börjar ju bli rotationerna nu, vad tusan ska vi spela med. Dags att ta upp Samper i a-laget kanske. Sen fattar jag inte att man släppte Adama, fel att ha haft honom nu.
Barcelona DM1982
2015-09-26 22:47
[QUOTE=enkos]Jag kan fortfarande eller vill fortfarande tro att Messi blir borta i 2 månader.. Jag vill bara tro att han blir borta en månad även om det också är långt tid. 2 månader är för mycket.. Messi är stark han kommer tillbaka snabbare [/QUOTE] Jag räknar kallt med 6 1/2 veckor, optimistiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-09-26 22:46
Napolitanare är fan galna, vilken underbar passion och vilken stämning på arenan. Då är den bara lite mer än halvfull. Bygg ny och modernare arena utan löparbanor pronto. Koulibaly, vilket monster till mittback. Vilket landslag spelar han för?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-09-26 22:40
Jag kan fortfarande eller vill fortfarande tro att Messi blir borta i 2 månader.. Jag vill bara tro att han blir borta en månad även om det också är långt tid. 2 månader är för mycket.. Messi är stark han kommer tillbaka snabbare
Barcelona DM1982
2015-09-26 22:34
Det är en lång tid Messi kommer vara borta men det är inte så många ligamatcher han missar. Som tur är så kom det en del landslagsmatcher också mellan och många av ligamatcherna var inte så blodiga. CL blir tuffare men med tanke på att ingen har försvarat sin CL-titel så kanske det inte spelar någon roll. Alltid något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-09-26 22:29
Nu när Leo är borta och ingen ersättare finns (förlita inte ert hopp på FIFA-Arda), tycker jag att det är ett ypperligt tillfälle att låta Dani Alves spela på positionen där hela hans karriär började. Skit i formationsbyten och spelare på onaturliga positioner. Lägg Alves som HY, för det är ändå där han spelar hela tiden (fast inte på pappret). Vi får Danis kreativitet och Robertos defensiva kvalitéer.
Barcelona neymar JR
2015-09-26 22:22
Spelarna och tränarna blir inte per automatik värdelösa för att Messi blir borta. Däremot blir taktiken värdelös, då han stod både för framspelningar, spelmotor och målskytte. Kommer vi låsa oss kvar vid den och bara vänta in Messi så är vi körda. Vi behöver anpassa taktiken runt det materialet vi har. Intensiteten måste ökas markant, motståndaren kommer inte visa lika mycket respekt Presspelet måste vara perfekt Effektiviteten måste upp till 80-90 % Skippa att spela med 3 forwards direkt, varken sandro eller munir kommer utvecklas något vidare. Bara att börja täppa till på mittfältet Istället kommer väl neymar få försöka fylla i messis skor med sina junior fötter. Han klarar absolut inte av det. Taktiken som Brasilien har som enbart gynnar neymar kommer inte fungera i Barcelona ---------- Messi får sin vila som kan komma vara nyttig under våren inför cl Nu får vi faktiskt en ärlig chans att se vad lucho går för utan sin riddare i Adidas skor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-09-26 22:20
Men en kan jag bjuda på.
Barcelona the cameroonians
2015-09-26 22:18
Flavia

Nej men vad kul att du leker djävulens advokat.

Har dock bättre saker för mig ikväll :-)
Annons: