/spanien/barcelona/forum/3039.aspx/spanien/barcelona/forum/3039.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2015-10-21 20:15
Cudos till linjedomaren, oerhört stark människa
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-10-21 20:11
Madrid radio Cope confirms story about a complaint regarding pressure on linesman. They name member referee committee and publish document.
Barcelona the cameroonians
2015-10-21 20:11
Då börjar man genast undra, är detta en engångshändelse eller har det hänt tidigare och i så fall hur länge? I andra matcher än mot Barcelona? osv...
Barcelona Ali G
2015-10-21 20:08
Så El Clasico är uppgjord.. Vidrig klubb.
Barcelona neymar JR
2015-10-21 19:50
Oj då vad det smäller nu
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-10-21 19:47
When linesman refused, he got phone call from inside Spanish federation threatening him that his career could end soon. [l'esportiu] Another linesman, from another referee trio, would also have been given the same instructions to favour Madrid in upcoming clasico. [l'esp] The idea is for the linesman to make the wrong calls, because it causes less upset than when the referee himself makes them. [l'esportiu] Threatened linesman filed formal complaint with anti-corruption prosecutor and Spanish police is now investigating the case. [l'esportiu]
Barcelona Stright outa Barca
2015-10-21 19:45
Linesman got told by his referee that he had been given instructions from referee committee to benefit Madrid in upcoming clasico. [l'esp]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-10-21 19:44
Spanish police are investigating a case of pressure on linesman to benefit Real Madrid in the upcoming clasico. [l'esportiu] wow
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-10-21 19:34
Barcelonistas Alla tre är ju ordinarie när de är friska? Idag startar Real med Lucas Vazquez Jese och CR i anfallet, så de har ju tydliga problem skademässigt. Håller dock med dig om att det hade varit väldigt kul och se Zlatan och co. sänka marängerna från Madrid.
Barcelona Cule4life
2015-10-21 19:10
Ali G

Skillnaden mellan te.x Drogba & Suarez är att ivorianen är bara muskler medans Luis har fett. Det är skillnad att vara biff i muskler än i fett.

Hur mkt väger Suarez just nu, är det någon som vet ? Jag har för mig att han är ca 183 cm, Då ska han väga max 75-78kg som fotbollspelare. Muskler utan fett, Då ska ni se han kmr bli rapp som en kobra som han egentligen är.
Barcelona neymar JR
2015-10-21 18:19
För dra upp dagens journalister Lucho blev frågad följande; Vad för egenskaper behöver en kvinna för att bli en av Barcelonas spelarnas flickvän?!?!? Hahaha! Vad är det för fel på människor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-10-21 18:11
Benzema,James,bale, Vilka här är ordinarie seriös? Bale som varit helt värdelös som man tom spelat bättre utan? Man ville att Carlo skulle bänka honom då man ansåg att man spelade bättre utan Bale. Nu helt plötsligt så är det världens avbräck att Bale inte är med... Man försöker använda detta som en ursäkt vid en eventuell förlust ikväll mot PSG... James? Vad gråter dom över när dom har Isco som ersättare som är minst lika bra om inte bättre. Den dom egentligen saknar är Benzema 1 skadad spelare alltså. Vi har Messi,Iniesta,Rafinha,Vermaleen borta. Där två av dom är spelare som är helt ordinarie. Löjligt att gnälla på skador ursäkter hela tiden. Nej bara att hoppas på att PSG kör över Real ikväll.
Barcelona neymar JR
2015-10-21 18:10
Däremot ska man ge cred till arda som kunde ha mjölkat rejält med pengar men struntade i dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-21 17:53
À good coach Jo visst är det förståligt, i neymars fall med då han drar in oändligt mycket pengar. Dom 2 som är överbetalda i laget är suarez& rakitic i mina ögon. Annars känns det som helt realistiska lönerna Marscherano, adriano, matheiu, Douglas och Alves kommer lämna inom snar framtid. Nu får dom börja bli smartare, men med denna ledningen tvivlar jag på att det kommer ske
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-21 17:46
Angående Isco och Rafinha så var det så att Florentino lovade Malaga-spelaren en lönehöjning efter första året, vilken dock uteblev. Så det är inte så att Rafinha har en för hög lön, det är Isco som har en på tok för låg med tanke på att han figurerat mer frekvent i startelvan.

Och nej, de har inte högre skatt i Frankrike, tror du tänker på den extrahöjning de var på väg att införa för de rikaste för ett par år sen men som lagts på is.

Real har också en något högre total lönenota än Barcelona.
Barcelona A good coach is everything!
2015-10-21 17:41
@neymar JR:


Spelare som Messi, Iniesta, Alves är ju förståeligt men inte dem nya lirarna.

Vi pratar om dessa nya spelare som kommer och tjänar galet mycket. Inte mints spelare som Douglas hur i helvete kan han ha en sådan lön?

Douglas trodde jag tjäna typ 500.000 euro per år hehe..
Barcelona A good coach is everything!
2015-10-21 17:36
@the cameroonians:
Är inte skattesatsen högre i exempelvis Frankrike? Men jag kanske misstar mig, hur som helst så räcker det med att jämföra med Madrid och man ser att vi har högre löner än vad vi hade behövt. Eftersom vi har vart världens främsta klubb senaste 10 åren så tycker jag att vi hade kunna hamna på betydligt lägre löner än många klubbar.. Sen är det så tyvärr att även våra la masia spelare tjänar lite väl mycket innan dem har visa upp sig. Det bara kolla på Rafinha och jämföra hans lön med Isco's. Håller med att det ska vara en balans vi vill inte vara ett Arsenal.Men man vill heller inte vara ett PSG eller City, Chelsea dessa klubbar går många spelare till för pengar. Våra spelare ska komma hit för att främst vilja vinna titlar, äran av att lira i världens just nu mäktigaste klubb enligt mig, trots att vi har spelat som krattor senaste tiden.
Barcelona neymar JR
2015-10-21 17:31
Det är jävligt svårt att hålla nere lönerna när man vinner titel efter titel efter titel På 10 år har vi 4 cl glad och en rad liga guld, samtidigt som kontrakt förnyas så kan räkna ut ekvationen själva. Plus lägg till alla bonusar klubben har betalat ut senaste 10 åren Sen får man inte glömma messis sanslösa lön som drar upp det avsevärt....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-21 17:13
A good coach Problemet för Barcelona är att man i Spanien har en skattesats på 50%. Det gör att när man jämför nettolönerna måste Barcelona som klubb ha en betydligt högre bruttolön vilket genererar ett högt lönekonto. Så allt är inte så som det ser ut på pappret. Det är en av anledningarna till att jag alltid vill att plats 17-23 i truppen alltid ska premieras för la Masia-spelare eftersom det är ett ekonomiskt sunt alternativ som dessutom gynnar klubben på lång sikt. Det är också viktigt att Barcelona som klubb håller på sina traditioner och värderingar samt står för en positiv och anfallsinriktad fotboll så att spelare attraheras av mer än bara pengarna. Samtidigt måste allt detta balanseras så att Barcelona inte blir ett Arsenal där titlar får stå åt sidan för det ekonomiska.
Barcelona A good coach is everything!
2015-10-21 17:03
Ali G Skojare du eller? Spelare som Benzema och Droga kan vara target players det kan inte Suarez. Sen är dessa två herrar bra på huvudet också. Suarez har inte längden, utan det är hans explosivitet och djupledslöpningar och kämparglöd som är hans starka sida. Å dessa sidor påverkas av vikten. Suarez väger 85 kg och är 181 cm det är inte optimalt. Man ser t.om att han är tung.. Benzema är 188 cm det är en skillnad i längd!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-10-21 17:03
[QUOTE=enkos]Viasat sänder CL matcher på Motor och Hockey men inte ligorna. . Märkligt.. med tanke på att det i stort sett spelas en match i taget i La ligan så kunde Viasat använt en kanal typ Motor för La ligan och inte behöva krocka med PL .. Sevilla -Getafe är enda matchen som är klar och den börjar 20.30 alltså inte krockar med andra PL matcher.. Kanske har Viasat betalat mindre för att vissa färre matcher på tv och billigare för viaplay. . Annars ser detta inte ok ut att man varje match ska undra om det blir sändningar eller inte [/QUOTE] Du har inte tänkt på att det finns en tanke med att kanalerna heter som de gör i motor och hockey? Syftet försvinner lite när det är fotboll på dessa kanaler från 12-22 varje helg. En annan lösning, som jag tror kommer införas nästa säsong, är fler fotbollskanaler: Viasat Fotboll 1, 2 osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-10-21 16:57
Barca har alltid haft dom högsta lönerna i Europa de är fucking skamligt !! Spelarna ska vilja lira här för äran. Frågan är om Neymar verkligen ville till Barca eller om det bara var vi som var villiga att betala den sign on bonusen osv.. Med våra löner verkar det som vi mutar spelarna. Jag mena att spelare som Carvajal tjänar mindre än Douglas HAHAHAHAHAHAHAHHAHA. Seriöst är vår ledning bra på något ? Kolla skillnaden på Modric och Raktic hade Modric lira i Barca hade han tjäna 11 m säkert..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-10-21 16:30
Ali G Suarez väger ju 6 kg mer än Benzema...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-10-21 16:12
@Liunil Masse:

Att han är kraftig har absolut ingenting att göra med hans form, Suarez är vår targetspelare och därför måste han vara kraftig. Kolla på Benzema eller Drogba de är ännu kraftigare men ändå presterar dom. Så din teori om att hans vikt har att göra med hans form är inget annat än skitsnack.
Barcelona Nemesis 10
2015-10-21 16:11
Ser att många är oroliga över Suarez form och visst tycker jag att man kan vara det till en viss del då han inte har presterat så som han kan. Han ser precis ut som han gjorde förra hösten men skillnaden då var att han hade varit avstängd och det kunde man såklart acceptera.

Det jag vill säga är att trots hans usla form så bidrar han med viktiga löpningar som öppnar upp försvaren samtidigt som han alltid förblir ett oros moment för motståndarna. Jag tycker att man än så länge inte ska dra allt för stora slutsatser kring Suarez då vi alla vet vilken kvalité han besitter när han är i form, om han inte gör mål så kommer han leverera assist så jag kommer fortfarande sitta lugnt i båten.

Vi har många spelare som har varit ur form hittills och det är inte så konstigt då få spelare kan leverera exakt varenda match. Om Suarez har lika usel form i vår då tycker jag att man kan börja bli orolig för då är det nåt som inte står rätt till, han var utan tvekan världens bästa striker i våras och jag hoppas verkligen att han formtoppar kommande vår också. Suarez är som sagt en världsklass spelare det finns det ingen tvivel om men han är inte där just nu, trots det är fortfarande en viktig kugge i anfallet.
Barcelona Cule4life
2015-10-21 15:58
Att Douglas tjänar som fotbollspelare 15 milj kr om året får mig att må illa.

Vissa har tur i livet
Barcelona the cameroonians
2015-10-21 15:57
[QUOTE=enkos]Löner är bara "löner". Iniesta och Busquets bla har fått fet check vid varje förläggning av kontraktet lita på det ! [/QUOTE] Haha, du det tror jag även att Suarez fick, och när det gäller Neymar så betalade ju Barça €40 miljoner i sign-on och den summan är såklart inte Iniesta och Sergio i närheten av...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-10-21 15:43
@Heisenberg:

Löner är bara "löner". Iniesta och Busquets bla har fått fet check vid varje förläggning av kontraktet lita på det !
Barcelona enkos
2015-10-21 15:40
Vikten är knappast orsaken till Suarez katastrofala hösten. Även en tjockis kan ta emot bollen och i alla fall kontrollera den men Suarez har sett ut som förlamad och är inget annat än fiende med bollen.. Totalt u4 balans och vet inte ens var han har bollen eller var han springer, alltid konstigt framåtlutad med huvudet förre och kroppen hängande långt efter... Jag har inte sett en spelare på den nivå som är så klumpigt som han är...
Barcelona Heisenberg
2015-10-21 15:35
Jag kan väl inte vara den enda som tycker att Iniesta ligger för lågt i relation till de andra? Nog för att Suarez och Neymar är "superstars" men Iniesta är kapten och har gjort mer för klubben än de båda kan drömma om.
Annons: