/spanien/barcelona/forum/3025.aspx/spanien/barcelona/forum/3025.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-10-25 18:03
@ Xaviesta:
Problemet för dig är väl att du anser att Lucho ger fel ynglingar chansen? Annars får ju Sergi, Rafinha, Munir, Sandro och Gumbao chansen vid många tillfällen. Rafinha skulle offras helt tillsammans med J. Dos Santos om det inte vore för Lucho, tror ni inte det? Kan Sampers situation bero på att han redan bestämt sig för att lämna? Att andra får träna med A-laget när det är ont om spelare måste bero på nånting. Allt är inte det sportsliga. Även om det handlar om det sportsliga så måste tränaren få göra sina egna beslut enligt vilka egenskaper han vill ha. Men att säga att han inte ger chansen är en lögn. Bartra har inte direkt imponerat heller men nu får han chansen med jämna mellanrum. Någon krävde här att Lucho ska låta Bartra spela jämt så han kommer in i det. Vad i h...... ska man säga till Mascherano då som är en av ledarna i laget. Du är mycket bättre och en ledare men vi måste chansa med Bartra. Vermaelen och Mathieu kan glömma speltid, de är feta, skadade, rökare, usla, idioter osv. ändå.... Det går inte att sköta ett lag på det sättet det beskrivs här inne, det kan vi väl komma överens om? :) Samper kan komma tillbaka när han är lika gammal som Sergi och Rafinha och Iniesta exempelvis innan de fick en plats i laget. Han kan börja visa Pedros attityd till 28-års ålder. Ingen i Barca har någonsin fått garantier om de inte stannar tillräckligt länge i klubben tills klubben anser att de är färdiga. Thats it. Lämna och bli nästa Dos Santos, Bojan och alla andra...
Barcelona the cameroonians
2015-10-25 17:59
Men nog med politiken, nu till matchen!

Kommer lida med Sandro idag när han åter ska spelas på sin sämsta position i anfallet. Hoppas att han åtminstone gör en bättre insats än mot Rayo.
Barcelona the cameroonians
2015-10-25 17:56
Hmm, har svårt att få det här med värderingar och Bartomeu att gå ihop.

Han inleder sitt tal med att stå på barrikaderna och skandera att det är en skandal att UEFA inte tillåter människor, i det här fallet Barcelona-supportrar, att inte få uttryckas sina åsikter fritt.

Sen tar jag in det han säger om att värderingar är en viktig del när det gäller valet och förhandlingar kring klubbens tillgångar, i det här fallet matchtröjan.

Vidare konstaterar jag att så sent som i tisdags befann Bartomeu sig i Doha, Qatar, för att förhandla med inte enbart Airways-ledningen utan också medlemmar från landets regering.

Nu undrar jag om Bartomeu som president för Qatar hade stått på barrikaderna även för Qatar Airways anställda och låtit uttrycka att människor ska ha åsiktsfrihet. En retorisk fråga kära culers.

För är det inte så att det faktiskt bara handlar om pengar, oavsett om de går i de egna fickorna eller till klubbens kassa för att finansiera och stimulera en hackande ekonomi.

För värderingar har ingen prislapp, och därför är de inte (lika) intressanta som konkreta tillgångar för JM Bartomeu. Om vi inte själva känner att de är viktiga såklart. Då får de ett värde, och det kommer omvärlden att kunna se och VÄRDERA - och respektera. Men drar man ner dem i skiten är det såklart svårt att ta betalt för dem. Hur ska du kunna sälja något du inte står för?

Det är för övrigt samma sak med våra egna produkter. Inte förrän de säljs inbringar de ett konkret värde till klubbens ekonomi. Men det är viktigt. För Bartomeu.
Barcelona neymar JR
2015-10-25 17:35
Det är väl självklart att dom MÅSTE, men det gör dom inte. Och vi har infiltreras av fel personer det vet du väl redan, vi börjar med det högsta hönset som är fel person på den högsta posten. En person som gör sig bäst att jobba 3 steg bakom presidenten som nu får styra pga "demokratin" Så nej han snackar om sina värderingar när han fortsätter sälja ut klubben
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-10-25 17:32
Du kan ha varit sarkastisk måhända, men jag tycker inte det är något att skoja om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-10-25 17:31
Neymar JR Ledningens värderingar MÅSTE reflektera klubbens värderingar, annars har vi infiltrerats av fel personer på fel poster. Tycker inte att det är något att diskutera ens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-25 17:27
Ni misstolkar honom, han snackar om ledningens värderingar och inte klubbens!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-10-25 17:19
Andresito Ikväll vill jag se Rakitic stå för en magisk fotboll! Han har två ankare bakom sig som kommer att sköta städjobbet och ge honom offensivt utrymme så det finns inga ursäkter. Dags för kroaten att spela ut hela registret för en sån här chans får han inte ofta.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-10-25 17:19
Bench Barcelona: Ter Stegen, Douglas, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Gumbau, Munir #fcblive
Barcelona Liunil Masse
2015-10-25 17:19
Om han nu älskar sin Gumbau så mycket, låt honom starta då? Rakitic och Busquets måste vila innan en allvarlig skada inträffar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-10-25 17:19
Stark elva sett till vad vi har laborera med. Hoppas på en övertygande vinst och att vi håller nollan.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-10-25 17:18
Tråkigt att säkerhetsrisken Pique är med i startelvan...
Barcelona Andresito
2015-10-25 17:16
Bravo - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Mascherano Busquets - Sandro Suarez Neymar

Skönt, Mathieu fortsatt på bänken.
Barcelona Xaviesta
2015-10-25 17:16
Bartomeu alltså, fy fan vilken hycklare! Jaså minsann, våra värderingar är också något att ta hänsyn till helt plötsligt? Inte så att han säger det som passar när det passar? Man vill ju nästan nita gubben.. Och nu är Wenger som vanligt och knackar på dörren,och med all rätt. Är vi inte kompetenta nog vårda våra talanger bättre än såhär så får vi skylla oss själva. Sålänge Lucho tränar Barca så kommer resten av Europa jubla när dom kan roffa åt sig den ena teknikern efter den andra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-10-25 17:16
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Mascherano Busquets - Sandro Suarez Neymar Yes ingen Mathieu :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-25 17:07
Arsenal manager Wenger is seriously considering to pay Samper's buy-out clause in January. A loan deal could be an option too. [md/as]

Ajajaj
Barcelona the cameroonians
2015-10-25 17:05
Samper's agent has scheduled a meeting with Barcelona sports director Robert to talk about the club's plans with Samper. [md/as]

Håller tummarna.
Barcelona Liunil Masse
2015-10-25 16:58
Junta Dimision Gjorde han ju ändå inte. Givna Backlinjen under VM var Garay-Demichellis och ibland han Fernandez. Given i landslaget blev han efter en period i Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-10-25 16:56
Barcelona hade dock aldrig gått för Otamendi då han inte är den bästa med boll vid fötterna. Kravet under åren har ju varit att det antingen är en defensiv mittfältare eller en mittback som kan spela ytterback, för att få den där säkerheten med boll.

Grejen med de kraven är att det finns ytterst få sådana mittbackar tillgängliga, därför uteblir också mittbacksvärvningarna.
Barcelona Junta Dimision
2015-10-25 16:54
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Han spelade ändå start i Porto och i det Argentinska landslaget när han köptes från Porto, det är inte så att han var direkt okänd när Valencia köpte honom.
Barcelona Stright outa Barca
2015-10-25 16:51
hahhhah United fansen asså 3-4 spelar lägger 4-5 passningar rätt och de jublar som om de har gjort mål hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-25 16:49
Bartomeu: Jag vill inte gå in för mycket på hur förhandlingarna angående tröjsponsorn fortgår, men jag håller med dig (som ställde frågan) om att pengar inte är det enda viktiga när det kommer till ett val. Våra värderingar är också något att ta hänsyn till.

Say what?
Flavía
2015-10-25 16:41
Underbar läsning när vissa på Puertan kritiserar hårt Penaldo och säger det som vi alla har upptäckt för flera år sedan.
Barcelona Vampíro
2015-10-25 16:41
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Jag måste bara förstå hur ett lag som Valencia klippte spelare som Otamendi? Var köpte dem honom nånstans? Han har samma spelstil som vår gamla Puyol.. Allting han gör på planen varje sek ligger på 200% [/QUOTE] Från Porto för runt €12M, dvs. Barça värvade Mathieu så att Valencia kunde klippa till sig två grymma mittbackar i Mustafi och Otamendi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-25 16:36
Däremot den äldre gentlemannen som pratar om hur viktigt det är att få in pengar från en tröjsponsor för att "årskortskostnaden blivit så dyr".

Om det är något som kommer att höja biljettpriserna så är det en ny arena, tror nog att han ska skilja agnarna från vetet innan han snackar.

Däremot har han helt rätt när han säger att samma medlemmar inte kan vinna flera utlottningar när det gäller finalbiljetter.

Ska nu bli intressant att höra vad Bartomeu svarar på alla frågor.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-10-25 16:34
Jag måste bara förstå hur ett lag som Valencia klippte spelare som Otamendi?

Var köpte dem honom nånstans?

Han har samma spelstil som vår gamla Puyol..
Allting han gör på planen varje sek ligger på 200%
Barcelona Blaugrana91
2015-10-25 16:30
[QUOTE=the cameroonians]Senaste medlemmen som pratade var grym; Föreslog att någon oberoende part, t ex en tidning, skulle låta trycka upp en T-shirt likt den katalanska självständighetsflaggan. För UEFA kan absolut inte neka människor att klä sig hur de vill. Därmed kan fansen uttrycka sina åsikter utan att klubben riskerar fortsatta böter och straffpåföljder. [/QUOTE] Haha smart!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-25 16:28
@Blaugrana91:


Senaste medlemmen som pratade var grym;

Föreslog att någon oberoende part, t ex en tidning, skulle låta trycka upp en T-shirt likt den katalanska självständighetsflaggan. För UEFA kan absolut inte neka människor att klä sig hur de vill. Därmed kan fansen uttrycka sina åsikter utan att klubben riskerar fortsatta böter och straffpåföljder.
Barcelona Junta Dimision
2015-10-25 16:26
Deulofeu (Everton): "Perhaps had I stayed here, instead of going back to Barça and then being loaned to Sevilla, it'd have been better" [le]
Barcelona Vampíro
2015-10-25 16:23
Vilken bluff LVG har varit i United så här långt. Han har spenderat miljarder på spelare men de spelar ju så jävla dåligt fortfarande.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: