/spanien/barcelona/forum/2944.aspx/spanien/barcelona/forum/2944.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-11-03 19:40
@A good coach is everything!:
Enligt Sport ligger han en vecka efter rehabplanen så då är svaret ja. Enligt MD kommer man att göra tester idag och i morgon, så då är svaret nja. Enligt Lucho följer han planen och har inte stött på några bakslag. I morgon kommer det uppgifter från CatRadio eller ARA och då kanske vi får klarhet i hur det egentligen står till. Och vem vet, kanske även ett officiellt uttalande från klubben hur det går...
Barcelona A good coach is everything!
2015-11-03 19:31
Missar Messi clasico ? Är det säkert eller bara spekulationer ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-11-03 19:18
@Alltid en legend, Puyol .:


Mycket märklig läsning måste jag tillstå. Inte minst som du döpt dig efter ingen mindre än vår djupt saknade och oförliknelige försvarsklippa Puyol. Men du är långt ifrån ensam att liksom pojklagspelare har en benägenhet att vilja samlas i klungor där bollen befinner sig för ögonblicket, flockas runt enkom anfallare så fort världens eventuellt bäste fotbollsspelare kommer på tal. Det finns minsann en uppsjö s k experter med sporten som levebröd, vilka är minst lika ensidiga i sitt synsätt. Men finns det verkligen inte i så mycket som en enda mittfältare och/eller försvarare som kan komma ifråga nån endaste gång som åtminstone "dark horse", när upploppet väl börjar mot mången pojkdröms mål; ballon d'or?
Vilken är X-faktorn som till exempel gör CR 7 till en bättre spelare än Verratti?
Barcelona [Carles Puyol 5]
2015-11-03 19:03
Helvete Messi missar matchen mot Real. Vågar inte ens tänka tanken att kolla på matchen mot Real för vi har ingen Messi. Är väldigt orolig för Real för att dem får tillbaka hela truppen medan vår bästa spelare missar matchen, ett stort avbräck faaaaan. Hatar detta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-03 18:45
@the cameroonians:


Barcelona har beslutat att överklaga det senaste straffåläggandet från UEFA angående viftandet med "esteladan" som anses vara "en politisk yttring som normalt inte kan kopplas samman med Champions League och därför inte får förekomma".

Barcelona har via såväl kommunikationsdirektören Soler som Bartomeu själv försökt att förklara att detta inte är någon ny företeelse som är helt normal för Barcelonas fans att uttrycka under matcher.

Barcelona kom ingen vart i dialogen och nu överklagar man UEFAs beslut till skiljenämnden. Går inte detta igenom kommer man att ta ärendet vidare till nya instanser och ytterst domstolen för mänskliga rättigheter.

UEFA har därför i väntan på att ärendet ska avhandlas i nämnden beslutat att tillfälligt avbryta alla påföljder för flaggviftande.

Så i morgon kan culers vifta bäst de vill, räknar med att det kommer buas vid CL-hymnen också - precis som mot Leverkusen.
Barcelona Barca4life98
2015-11-03 17:57
Blaugrana91 Verratti alla dagar i veckan! Skulle lägga hela vår transfersbudget bara på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-11-03 17:49
Både Sport och MD skriver att Pogba inte längre är klubbens prio 1 när det gäller att förstärka mittfältet, anledningen är priset som kommer landa på över €100M, Sport skriver även att den totala kostnaden skulle bli €260M med lön, bonusar och agentarvode... Alternativen är nu Verratti för drygt €60M, tror dock det kommer krävas mer, Gundogan för €30M och Koke för €60M. Personligen har jag inget emot att vi struntar i Pogba, han är absolut inte värd dem summor det snackas om. Mitt första val är helt klart Verratti, han har ju flörtat ganska rejält med Barca den senaste tiden dessutom. Vad säger ni, vem ser ni helst värvas?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2015-11-03 17:04
Simeones tråkfotboll visar sig återigen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-03 15:53
la Masia kom aldrig att bli någon valfråga under kampanjen.

Allt handlade om Trippeln och Tridenten samt det faktum att Bartomeu använde interim-ledningen som marionetter.

Så länge titlarna trillar in kommer inte tillräckligt med medlemmar att höja sina röster kring andra aspekter och de som gör det kommer bli nedtystade genom att ledningen får media att fokusera på andra saker. Politik inom fotbollen är precis densamma som i övriga samhället. PR över allt annat.

Men Bartomeu har till viss del fått igenom sin idé med la Masia. Han ville ju att "vi" inte skulle prata om talangerna så mycket och inte ge dem chansen i A-lagsmatcher. Det är ju precis det som skett med både Samper och Grimaldo, inga chanser och ingen pratar om deras kompetens - bara om att de har mycket att utveckla och inte är redo.

Sen att Bartomeu hänvisar till deras utköpsklausuler på frågan om externt intresse är ju också en tydlig signal om att det finns ett pris och en vilja att sälja. Samma snack var det med Pedro och Adama. It all comes back.
Barcelona Liunil Masse
2015-11-03 15:35
the cameroonians Så med andra ord så tycker inte majoriteten av medlemmarna att la masia är rätt väg att gå med tanke på att man rösta på en person som fullständigt pissar på det. Att rösta på Baromeu är som att rösta på Barcas undergång. Jag förstår inte hur medlemmarna tänker alls... Större mysterium än Ronaldos guldboll 2013.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-11-03 15:20
Undrar om planen är att få Samper och Grimaldo att själva säga "Jag vill bli såld". På så sätt kan klubbledningen någorlunda ha sina ryggar fria och påpeka "De ville själva bli sålda. De hade uppenbarligen inte karaktären som krävs för att kriga sig till en a-lagsplats. Vi kan inte ha spelare i laget som är här mot sin vilja". Så kommer det fram om något år att de bägge pga bristande dialog inte kände att de hade någon annan utväg. Äh, jag vet inte.
Barcelona Gabriel
2015-11-03 15:11
Barcelonismo Haha jag är knappast en Zlatan hatare snarare du som framgår som en Zlatanist mer än något annat. Att han gjort mål mot bra motstånd i ligan tar jag inte ifrån honom. Men i Champions League i de stora och avgörande matcherna är han lika blek som Iniestas ansikte, om inte mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-03 14:46
@Liunil Masse:


Samma sak med Grimaldo där man också ratade flera låneerbjudande.

Jag bara undrar om det hade varit samma visa om det handlat om köp.
Jag tror fan att Barto varit sugen på att casha in, kan bara tänka mig hur upphetsad han blir över det påstådda intresset från PL gällande Samper.
€12 mille sitter inte fel när man behöver fortsätta sälja för att få ordning på ekonomin.

Eller så är klubben väldigt intresserade av att ta upp B-laget till Segunda A igen, och vill behålla de bästa spelarna. Men å andra sidan, varför skulle man då erbjuda Grimaldo en utlåning till Levante sista dagen av transferfönstret.

Dessutom måste man ju haft någon form av dialog med Lucho, och han verkar ju inte så intresserad av att använda Sergi, så där hittar jag ingen anledning till att klubben skulle stoppa ett lån.

Nej, det är bara för jävligt hur man hanterar en spelare som varit i klubben sedan 7-årsåldern. Men så länge Samper inte säger något annat än det han sagt tidigare så kan vi inte annat än hoppas på att den plan de har kommer slå väl ut. Vad den planen är verkar dock ingen kunna svara på.
Barcelona enkos
2015-11-03 14:43
@Liunil Masse:

Kan inte de låna eller helst köpa Munir och Sandro så vi slipper de mera i Barca. . Munirs min när han senast bytes ut såg ut som att han själv förstod att han inte är nog så bra för Barcelona
Barcelona Barcelonistas
2015-11-03 14:35
0-0 borta är aldrig ett bra resultat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-03 14:31
Di Maria kommer att sänka Real ikväll.. Och det vore bra om PSG vinner gruppen så vi slipper dem i åttondel. . Real får vi inte möta hur som helst innan kvarten.. alla oavgjorda resultat förutom 0-0 gör att PSG vinner gruppen vid samma poäng...
Barcelona Deulofeu
2015-11-03 14:12
Man hoppas alltid på Ibra men blir nästan alltid besviken i de stora matcherna.

Ikväll hoppas jag inte på honom får se om det går bättre då.

PSG har bra form liksom Madrid.Vore kul om PSG verkligen försöker ikväll förra matchen laget emellan var skräp!

Barcelonismo
2015-11-03 14:11
@Liunil Masse:

Jag föredrar att Samper hos Barça B, även om jag måste säga att det hade förstås varit väldigt intressant att se om han hade lyckats i Jemezs fotboll med hög press bland annat.
Barcelonismo
2015-11-03 14:06
@Gabriel:

Jaså minsann? Att svensken har levererat mot erkänt bra motstånd som Bayern Munchen, Real Madrid, Barcelona, Frankrike, Spanien o.s.v. är såklart en annan femma. Men vad skall man vänta sig från en Zlatan-hatare som tydligen "glömt bort" sådana bedrifter...
Barcelona enkos
2015-11-03 13:54
Kinesiska "Rastar Grup" köper 56% av Espanol. .
Barcelona neymar JR
2015-11-03 13:46
@barcastuff: Vemaelen: "Playing my first CL game with Barça is a motivation. I feel good, I'm not afraid of getting injured again." #fcblive Oh jinx
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-03 13:46
[QUOTE=Liunil Masse]@barcabstuff: La Liga club Rayo Vallecano wanted to sign Samper on loan last summer. Barcelona rejected their approach. [e3] Alltså whyyy!? [/QUOTE] kommer sluta med att han väntar ut kontraktet och lämna gratis
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-03 13:43
Luis Enrique: "Halilovic? He's lucky, because I almost watch every game of Sporting... He's at a good team to prepare to be at Barça."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-11-03 13:22
@barcabstuff: La Liga club Rayo Vallecano wanted to sign Samper on loan last summer. Barcelona rejected their approach. [e3] Alltså whyyy!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-11-03 13:07
Nesto Han hade inte funkat med Luchos spel. För med Lucho så får mittfältarna springa mycket mer och täcka ytor. Alla vet att Fabregas inte springer om han inte ska få en passning eller om han inte redan har bollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-03 13:05
Gabriel Haha! Jag har tyvärr en cesc tröja hemma (impuls köp) till salu, villig att köpa in den? Nej personligen hatar jag Fabregas nästan mer än vad jag hatar figo. Figo gav oss iaf något bra år, men cesc drog fan ner allt Pep byggde upp Skyller på honom angående messis form under den tiden med!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-11-03 12:35
Kröjf Nej för tusan, det där "tjafset" mellan oss var för över ett år sedan nu och det är för längesedan bortglömt. Du är en av de jag respekterar mest här inne och det är alltid en njutning at läsa vad du har att säga, så absolut inget bad blood från min sida. Hoppas kan man alltid vad gäller Zlatan men tidigare erfarenheter säger att han går mållös och blir osynlig ikväll, för när har han senast levererat mot bra motstånd i en viktig match? Att han sedan gör hattrick mot Ajaccio och blir ZuperZlatan i Aftonbladet är en annan femma, ikväll lägger jag mina pengar på en mållös och osynlig "Ibracadabra". Och ja, hatet mot Fabregas kommer jag att ha med mig till dödsbädden. Som någon nämnde här under, han symboliserar den dåliga perioden vi gick igenom. Så fort han kom blev det dåligt och så fort han lämnade vann vi trippeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2015-11-03 12:31
Få här inne lär välkomna idén men hur tror ni att fabregas hade funkat i Luchos mer raka och direkta spel?
Hos pep var han nästan i klass med bojans sista år.
Barcelona Kröjf
2015-11-03 11:00
Gabriel

Alltid lika tråkigt att hamna i konflikter och desto roligare att kunna komma överens; om än från delvis olika utgångspunkter. Blev faktiskt riktigt glad över ditt svar, eftersom jag förväntade mig långbänk. Men borde redan ha lärt mig att du inte är särskilt långsint av dig. Ja, med undantag för Fabregas då!

Och ikväll hoppas vi på en äkta hattrick av Zlatan, eller hur? Och att han sen i Aftonladet kommer att framställas som hetaste kandidaten till ballon d'or på kuppen, är smällar man får ta och svälja med en "hot shot" eller två. Ha dé!.
Barcelona the cameroonians
2015-11-03 10:38
@DM1982:


Gårdagens nyheter.
Idag och i morgon blir det tester för att se vart han är i tillfrisknandet.

Som vanligt är Sport ute på djupt vatten alldeles för tidigt.
Annons: