/spanien/barcelona/forum/293.aspx/spanien/barcelona/forum/293.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona MessiyoyO 10
2018-08-02 00:45
Rafinha har verkligen ryckt upp sig! Wow säger jag. De fart, teknik och en riktig lagspelare. Håller han sig frisk så kommer vi ha mycket nytta utav honom, hoppas han stannar. Det har verkligen tagit tid för honom att få ut allt han kan, Vi har varit några stycken som trott på honom många år men inte riktigt orkat tro hela vägen pga hans skador. Men nu jävlar...!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-08-02 00:12
Sjukt att inte fler klubbar är intresserade av Rafinha, helt magisk men problemet har alltid varit skadorna likt hans bror. Hoppas han stannar medans spelare som Gomes och D.Suarez får lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-08-01 23:23
Jag tror Rafinha blir kvar, om annat så är det nog Inter som gäller men vad jag förstått det som är Inter inte direkt sugna på att köpa spelare utan låna dem år in och år ut, tycker absolut inte han ska dit ytterligare en säsong på lån. Antingen får de betala hans marknadsvärde, vilket jag tycker idag är runt 40m € eller så får han vara kvar och visa upp sig och kämpa för en startplats, riktigt bra bänkspelare tho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-01 23:19
Katalano Co sign
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-01 23:07
Vad tror folket händer med rafinha? Han stannar väl? Känns ändå så nu. Har gjort en lysande försäsong hittills o är som en ny spelare. Efter valverdes kommentarer igår efter matchen angående att han är imponerad av rafinha osv. Borde vara ett tecken på att han finns med i VVs planer. Det hoppas jag iaf.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-08-01 23:03
Vissa pratar om att vinna CL nu direkt, denna säsong. Jag anser att truppen är tillräckligt stark för att ha en sådan möjlighet, men jag anser inte att vi ska ärva endast för att vinna CL just denna säsong. Vi ska värva långsiktigt och även ha en strategi med ungdomsspelarna när vi väljer vilka stjärnor vi ska gå efter. Just detta har saknats totalt senaste åren dessvärre. Se bara Digne som värvades trots Grimaldo i klubben. Nä,vi ska se längre fram än nästa CL. Jag struntar i att Messi har få år kvar på toppen och att man vill ge han bästa förutsättningarna denna säsong att vinna ytterligare en CL. Klubben Barca går före Messi och Jag vill tillbaka till en klubbkänsla och strategi som jag kände tidigare men som tyvärr inte går att hitta i klubben idag.
Barcelona the cameroonians
2018-08-01 20:58
Tråkiga nyheter, B-lagets högerback Mateu Morey har tyvärr skadat menisken och kommer bli borta flera månader. Extra jobbigt då han fått möjlighet att träna med Messi på Ciutat Esportiva i veckan. Återstår att se om Palencia nu blir kvar i klubben året ut då han har flera erbjudanden från klubbar i både la liga och Segunda A och egentligen var på väg bort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-01 20:52
Man kan ju inte ha Puig som ursäkt att vi inte behöver en innemitt av högsta klass. Puig spelade förra säsongen i juvenil a och ska nu spela sin första säsong i B-laget. Han är 18 år och hans tid kommer garanterat komma. Han lär få lite inhopp här o där i cupen o ligan. Problemet är att vi behöver vinna cl NU. Pronto. Och för att göra det behöver vi en innemitt av högsta klass och det står jag fast vid. Det jag är säker på är att en innemitt av klass kommer anlända, och den spelaren heter Thiago. Det är jag väldigt säker på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-08-01 20:43
@ || #5 sergiobusquets:

Tycker fortfarande att vi behöver en världsklass mittfältare för att vinna CL. Arthur och Puig är fortfarande unga och kommer få sin speltid i ligan och cupen. Rakitic är en grym mittfältare men har sina brister, Coutinho har ännu inte spelat som CM i Barca och Valverde har även sagt att Coutinho är bättre i anfallet.

Mitt första val är Thiago men han är väldigt skadebenägen och just därför hade jag sett Pogba som vår nya värvning. En komplett mittfältare som även visade att han kan klara av det defensiva med bravur i VM. Hade även passat in om Valverde fortsätter med 4-4-2. 60M+Mina alternativt Rakitic +Mina hade nog räckt för att hämta hit Pogba.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-01 20:21
En intressant video som ger en mer överblick över truppen o framtida möjliga elvor. Helt sjukt vilken bredd vi har iår. På mitten och framåt. Riktigt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-01 20:16
Varför åker inte Messi, Alba, busquets och pique till USA? Dom tränar endast i Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona astrid
2018-08-01 19:41
är det bara jag som vill sälja gomes o vidal, kanske nån till och INTE köpa in en till mittfältare? Vi har ju köpt en till anfallare/winger i malcom, han vill man väl ändå använda sig av? Och då kan ju coutinho ta ett steg ner o spela på mitten. Eller tycker ledningen att han är för liten/tunn för att spela på mitten? En annan fråga jag undrar är vem som ska spela till vänster där framme om coutinho blir skadad/avstängd/behöver vila? varför inte värva ben arfa om man nu måste köpa en spelare till. han är gratis, bosman! Och till sist, hur snabb är malcom? är han en snabb kontringsspelare? Vad jag sett och hört så ska han vara bra på att göra sin gubbe, men är han lika snabb som dembele?
Barcelona Infinit8Don
2018-08-01 18:50
[MD] | Barcelona are planning to rely on Juan Miranda in the long term, but they value Cucurella's experience positively and think he could already contribute to the first team in the short term. Tycker jag ändå låter vettigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pique3
2018-08-01 18:20
Kan vi inte bara ge PSG Denbele + den summan dem vill ha för Mbappé så är allting klart sen? Tror Dembele är för kantig och osmart på planen och i bollinnehavsspelet för att riktigt lyckas i Barca. Mbappé är ju den sjukaste spelaren i stort sett någonsin. Kolla bara antalet mål och titlar vid 19 års ålder.

Tänk er denna 11 om några år.

Ter stegen
Semedo — De Light — Umtiti — Alba
Arthur
De Jong — Puigi
Malcom — Mbappé — Coutinho

Löjligt bollskickliga och speedigt, och bäst av allt. Inte helt orealistiskt.
Barcelona 09Triplete15
2018-08-01 18:09
Vår trupp ser nästintill perfekt ut skulle jag säga.

MV: Ter Stegen, Cillessen
HB: Roberto, Semedo
MB: Pique, Umtiti, Lenglet, Vermaelen/Marlon
VB: Alba, Cucurella
CM: Rakitic, Arthur, Denis, Coutinho, Rafinha
DCM: Busquets, Samper
HY/VY: Dembele, Malcom
ST: Messi, Suarez, Munir, Paco

Skulle man få in en världsklass mittfältare (Pogba, Pjanic, Thiago etc.) försvinner en del speltid från Denis samt att Rafinha riskerar att lånas ut eller säljas. Sedan har vi en mittback för mycket möjligtvis, någon av Vermaelen eller Marlon lär försvinna. Gomes räknar jag inte med i truppen och Paco kanske också försvinner.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-01 16:51
Hade inte ens gjort ett rakt byte mellan dom, sälj mina och få in 40 miljoner € och glöm pogba. Han har inget att hämta i Barcelona, nu när vi har hittat en fin mittfältare i Arthur och en Puig på uppgång så ska vi ge dom speltid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-08-01 16:32
Mina + cash för Pogba hade varit något ifall vi är intresserade utav honom.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-01 16:17
Mina verkar närma sig United. Hoppas vi får 35-40m hade varit grymt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-01 15:25
Nån innemitt kommer att komma. Som jag sa förut är jag rätt säker på att det blir Thiago, men visst är pogba nog ett alternativ. Som sagt blir han nog för dyr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-01 14:51
Nesto För att vara helt ärlig så har samper inget att göra i en sluttrupp. Skadad, fortfarande oprövad och skeppet tycks ha gott. Roberto kommer rotera med busquets, och det är bra. Tycker inte att busquets håller för spel match efter match efter match längre då han slits ut alldeles för mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2018-08-01 14:42
A good coach is everything!

Jag tror inte United ens sätter sig vid förhandlingsbordet om inte budet ligger på strax över miljarden just för att han är deras stora stjärna. Med andra ord tror jag att den dörren är stängd om vi inte inkluderar en spelare typ Rakitic i budet.

Men eftersom att vi har Abidal som verkar styra och ställa så vill han nog försöka övertala sin landsman till att pusha för en flytt vilket kan dra ner priset lite men vi får se helt enkelt. Det känns som att det står mellan Thiago och Pogba som sista värvningen denna sommar. Vill gärna ser fler försäljningar dock.
Barcelona A good coach is everything!
2018-08-01 14:26
Hade man haft en kompetent ledning som kan förhandla ja då hade man hoppats på Pogba. Nu hoppas jag inte då jag vet att denna ledning inte kommer kunna utnyttja det faktum att Pogba faktist har blivit en sämre och äldre spelare i Man U och inte kan jämföras med miljardmannen från Juve. Visste har priserna trissas upp sen dess men än dock. Antingen så utnyttjar man det faktum att Pogba förmodligen vill flytta. Samt att han och Mourinho inte kommer överens och att han inte är den Pogba som kom från Juve. Så max 600-700 skulle jag kunna vara nöjd med. Inte en krona mer då har vi blivit blåsta. Sen förhandlingen med Pogba borde gå till så att han går ner i lön. Tills han bevisar att han kan komma upp till den gamla nivån !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-01 13:42
Pogba är intressant men blir oerhört svår att få. Dyr som få andra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-08-01 13:38
Tror knappast Pogba kommer denna sommar, vi har helt enkelt inte råd ifall vi inte säljer spelare snabbt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-08-01 13:25
Och inte Thiago ska det stå
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-08-01 13:24
Det verkar vara Pogba och Thiago. Abi har träffat Pogba i LA i en villa. Källa Tuttosport
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-01 12:55
När man tänker på det. fyfan vilken bredd vi kommer ha nästa säsong. Speciellt sen när Thiago anländer (vilket jag är säker på att han gör). I denna truppen snackar vi riktig konkurrens. Äntligen säger jag. INGEN går säker utom the Magic man himself såklart. Och Busi såklart.
Barcelona socccerfan1
2018-08-01 12:48
Vad tror ni om denna soppan med pogba till Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4Life
2018-08-01 12:30
Ter stegen Cillisen
Semedo Sergi Pique Umtiti Lenglet Marlon Alba Cucu
Arthur Busquets Coutinho Rafinha Alena Rakitic
Messi Suarez Dembele Malcom

Denna truppen räcker gott och väl. Sälj resten. Ifall Thiago ska in så blir det ett byte på Rakitic lr Rafinha.
Barcelona Nesto
2018-08-01 12:19
Carles Puyol 1899

Rafinha, Arthur, Roberto,Thiago, Rakitic, Alena och ev Coutinho om han ska spela på mittfältet.
Blir alldeles för många. Jag ser bara att Thiago kommer i en bytesaffär med Rakitic. Samper får rotera med Busquets.
Sen ser jag mer än gärna att Puig och Miranda får en del minuter i CdR i år.
Annons: