/spanien/barcelona/forum/2914.aspx/spanien/barcelona/forum/2914.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-08-18 15:06
Mats hånler för att bravo lämnar? Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-18 14:58
President Peter Lim wants to sell Alcacer to bring more financial stability to the club. Staff started looking for his replacement [sport] Tw Balague (Sky Sports reporter): "Despite FCB interest and a pre agreement between clubs, Alcacer will stay at VFC." [@GuillemBalague] The arrival of Diego Alves depends on Paco's deal. Diego isn't Enrique's first option, but would accept it only if Paco joins. [sport] Vem ska man tro på haha!? Sport eller Sky Sport......hhhmmmmmm
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 14:51
[QUOTE=Rambla~]Marlon kan inte bli utagen, har inte fått sitt visa än. Den där Martinez som spelade mot (Celtic?) tränar med a-truppen istället. Hm, han är ju 23 år och skulle han spela mot Betis får han inte längre återvända till Barca B. Han såg ju inte precis lovade ut av det jag minns av honom. [/QUOTE] Lucho gillar att retas med Culés. Först var det Gumbau, nu är det Martinez :) Han gör det så han kan njuta av ilskan på Twitter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-18 14:48
Marlon kan inte bli utagen, har inte fått sitt visa än. Den där Martinez som spelade mot (Celtic?) tränar med a-truppen istället. Hm, han är ju 23 år och skulle han spela mot Betis får han inte längre återvända till Barca B. Han såg ju inte precis lovade ut av det jag minns av honom.
Barcelona Felix-Forca Barca!
2016-08-18 14:36
... Men tänk vilken startelva vi lik väl kommer kunna ställa upp med!
Bravo
Roberto-Pique-Umtiti-Digne/Alba
Rakitic - Busquets - Denis S.
Messi - Suarez - Munir/Arda
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 14:35
[QUOTE=lapulgatomica]André Gomes var åtminstone för mig en värvning jag ansåg överflödig och onödig. Vårt utbud av centrala mittfältare och framförallt anpassningsbara spelare gjorde att jag inte riktigt såg behovet av ännu en mittfältare, utan köpet kändes som ett vi-köper-för-att-hindra-Real-köp. Men under gårdagens match motbevisade han mig, och jag är förvånad över att han inte fått mer beröm. Jag tyckte att han var vår bästa mittfältare och endast slagen av Messi och Umtiti för övrigt. André Gomes var rörlig, påhittig och hittade ofta kreativa lösningar på problem. Framförallt hans förmåga att ändra tempo i en spelsekvens stod ut, och bidrog till en oberäknelighet till Barças anfallsspel. Gillade även hur han stundtals droppade ner och hjälpte Busquets i uppspelsfasen, vilket bidrog till att vi med enkelhet kunde spela ur Sevillas förstapress. Överlag en mycket imponerande debut, eller vad tycker ni? [/QUOTE] Spot on. Han är väldigt komplett redan trots sin unga ålder. Bättre än Pogba enligt mitt tycke. Han måste dock förbättra det defensiva men det kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 14:33
Pufff, la cantidad de bajas que hay para el sábado: Iniesta, Mascherano, Mathieu, André, Marlon, Neymar, Rafinha, Ter Stegen.. Spelarna som missar matchen mot Betis. Holy shit!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona lapulgatomica
2016-08-18 14:28
André Gomes var åtminstone för mig en värvning jag ansåg överflödig och onödig. Vårt utbud av centrala mittfältare och framförallt anpassningsbara spelare gjorde att jag inte riktigt såg behovet av ännu en mittfältare, utan köpet kändes som ett vi-köper-för-att-hindra-Real-köp. Men under gårdagens match motbevisade han mig, och jag är förvånad över att han inte fått mer beröm. Jag tyckte att han var vår bästa mittfältare och endast slagen av Messi och Umtiti för övrigt. André Gomes var rörlig, påhittig och hittade ofta kreativa lösningar på problem. Framförallt hans förmåga att ändra tempo i en spelsekvens stod ut, och bidrog till en oberäknelighet till Barças anfallsspel. Gillade även hur han stundtals droppade ner och hjälpte Busquets i uppspelsfasen, vilket bidrog till att vi med enkelhet kunde spela ur Sevillas förstapress. Överlag en mycket imponerande debut, eller vad tycker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-18 14:21
@Ribohn Fan:


Well, därom tvista de lärda.
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-18 14:17
Rambla

Vem är inte kär i världens bästa målvakt!
Barcelona Rambla~
2016-08-18 14:15
Det kan man ju hoppas på. :D

Visst fan duger Alves, kan vara hur bra som helst i vissa matcher även om han är ojämn. Skulle inte förvåna mig om han även petar ter Stegen i vissa.
Barcelona neymar JR
2016-08-18 14:13
Bara bra, kanske vi får ett högre belopp för bravo !? Pep är ju minst lika envis haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-18 14:11
@El Pistolero #9:


Jag vet att det är Sport, men Lucho är en envis och tjurig jävel alltså.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 14:11
Skämtar Lucho? Diego Alves är världsklass o accepterar bänken. Paco är klasser bättre än Munir. Störigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-18 14:07
Lucho verkar dessutom vara den som bromsar alla dealer. Han vill inte släppa Bravo då han är fundamental i hans planer och han är ganska ovillig att acceptera en ersättare. Enligt Valencia och Lim, så vill de framför allt bli av med Alves (för höga lönekrav) vilket i sin tur gör att de blir mer resonliga när det gäller Paco. De har en lista på 3 tänkbara målvakter och Alves ses som prio nr 1 just för att hans värvning underlättar en värvning av Paco. Lucho tycks vara av en annan åsikt och verkar inte vara lika övertygad om att Alves ska ersätta Bravo. Tyvärr, Lucho är kär i Bravo och kommer kämpa med näbbar och klor för att behålla honom. Ja, om man får tro Sport då alltså. Det vet vi ju alla hur pålitliga de har visat sig vara.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 13:54
Valencia fans (and coaching staff) got what they wanted. Despite FCB interest and a pre agreement between clubs, Alcacer will stay at VFC (Balague) Jaha vad gör vi nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-18 13:38
Smogen Har faktiskt inte sett marlon spela alls, han kommer samtidigt inte kunna flyttas fram och tillbaka mellan a-laget/b-laget. Matheiu är för tok skadedrabbad, men helt klart tillräckligt bra för att vara kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-08-18 13:29
[QUOTE=neymar JR]Bosketts Ha i åtanke att neymar och rafinha är inte tillgängliga ännu. Satan vilken fantastisk trupp vi har den här säsongen. Skit i en anfallare och värva en mittback och sälj matheiu. Inte för att fransmannen är dålig utan han är för skadedrabbad. Robert har verkligen påbörjat generationsväxlingen på ett fantastiskt sätt, värvat in spelare efter noggranna efterforskningar. [/QUOTE] Mittback? Där behöver ju inte Robert göra ett dyft, vi har Marlon som 5e val och till nästa säsong kan han förhoppningsvis konkurrera ut Mathieu. Till dess klarar vi oss bra. Annars håller jag med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-08-18 13:17
@enkos:

Denis utgångsposition i både Villlareal och Sevilla var framförallt från vänster då han gillar att vika in. Hittills med under Lucho har han dock spelat till höger och ändå gjort bra ifrån sig. Men jag vågar säga att man får ut det mesta av honom om hans utgångsposition är till vänster i mittfältet.
Barcelona enkos
2016-08-18 13:14
@Bosketts:

Jag ser inte Denis som Iniestas ersättare då Iniesta trivs bäst på vänsterkanten och vänster om Busquets medan Denis trivs bäst på högerkanten där Rakitic spelar. Så jag tror att Gomes är tänkt att i första hand byta Iniesta medan Denis att byta Rakitic.
Barcelona Katalano
2016-08-18 13:11
neymar JR

Nu med Umtiti som back up eller kanske ersättare till Masken så tycker jag att vi har bra uppbackning på mittbacksplatsen. Mathiu är perfekt som 4 handsval på mittbackspositionen. Han klarar av det tillräckligt bra. Bara han inte spelar på vänsterbacksplatsen.
Barcelona neymar JR
2016-08-18 12:54
Bosketts Ha i åtanke att neymar och rafinha är inte tillgängliga ännu. Satan vilken fantastisk trupp vi har den här säsongen. Skit i en anfallare och värva en mittback och sälj matheiu. Inte för att fransmannen är dålig utan han är för skadedrabbad. Robert har verkligen påbörjat generationsväxlingen på ett fantastiskt sätt, värvat in spelare efter noggranna efterforskningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-18 12:44
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Nej allvarligt. Jag driver inte. Min åsikt. Har upplevt honom alltid så.
Vi behöver inte föra fram en debatt om hans mogenhet och den trygga auran han sprider i laget. Men det kommer med tiden. Stegen kommer komma ditt också

Det kan ju vara att Bravo har spelat en hel del mer matcher i ligan.
Jag försöker inte nedvärdera Stegen om det är det du tror.

Har känt mig tryggare med Bravo men det är försåtligt väl. Bravo kan ligan in och ut, har åldern och erfarenheten. Vi får hålla tummarna att Stegen börjar växa in sig i ligan också.

Tråkigt att det ryktas att Bravo kommer gå för kaffepengar till Man City.
Hade vi haft R.Madrid sportchefer så skulle han gå för minst 40 milj €.

Tills dess ha en bra dag.
Barcelona Bosketts
2016-08-18 12:32
När ens första reaktion när man hör om Mascheranos eller Iniestas skador är "Men då får man ju se Denis och Umtiti från start, härligt!", då vet man att vi gjort ett bra transferfönster. Hatten av Roberto.
Barcelona enkos
2016-08-18 12:02
Mascherano out for one week FC Barcelona centre back left the field in the second half against Sevilla and has been confirmed as having a hamstring injury. FC Barcelona’s Javier Mascherano suffered a hamstring injury in his right leg the second half of the Spanish Super Cup second leg against Sevilla at the Camp Nou on Wednesday night. The Argentinian is expected to be unavailable for approximately one week as he recovers. FCB
Barcelona Junta Dimision
2016-08-18 11:40
@neymar JR:

25:e augusti, så torsdag nästa vecka.
Barcelona neymar JR
2016-08-18 11:38
När är cl-lottningen? Fredag nästa vecka?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-18 11:16
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Jag gillar Bravo men nu måste du vara rättvis hehe. Så du påstår att Ter Stegen inte kastar? Jag vågar säga att han gör det o sätter igång spelet snabbare än Bravo.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-18 11:02
@enkos:


En annan sak jag älskar med Bravo är hur han brukar variera sina utspel. Allting går inte via rulla från målvakten till mittbackarna.

När chansen ges att kasta den långt eller helt enkelt sätta fart för att Barca ska få kontring så är han alltid, alltid uppmärksam.

Stegen däremot försöker alltid börja slaviskt passa sig genom trots att han kan kast den långt till någon längre fram på planen
Barcelona enkos
2016-08-18 09:58
På ett år, alltså från augusti 2015 till augusti 2016 har vi vunnit.

Europeiska supercupen
VM för klubblag
Ligan
Cupen
Spanska supercupen

Bravo har dessutom vunnit Copa och
Neymar och Rafinha har chansen att vinna OS guld.

Många titlar till Barca spelarna alltså.

Annons: