/spanien/barcelona/forum/2913.aspx/spanien/barcelona/forum/2913.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Amo.38
2016-06-24 03:17
Att dom vita från Madrid med Perez i spetsen är korrupta är ingen hemlighet. Men jag funderar starkt på att bojkotta Barca tills man står på sina värdegrunder igen, för med denna junta känner jag knappt igen klubben och det luktar unket ända hit..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-24 02:52
[QUOTE=Davids3]Är det bara jag som inte kommer sörja ifall Neymar sticker? Är trött på att hans namn skall vara på tapetten hela tiden, det ska hela tiden vara något, han tar all uppmärksamhet. Hans personlighet är och kommer aldrig vara något att hänga i granen heller. Man behöver ej kunna se in i framtiden för att kunna påstå att han inte kommer göra 25% för klubben jämfört med vad Messi har gjort. Så jag förstår ej all denna hysteri. Nä, väck med honom och ta hit Dybala. [/QUOTE] Håller med. Om han förlänger med oss nu så kommer han säkert dra till PSG säsongen efter för de dubblar hans lön. Litar inte på honom. Efterträda Messi? LOL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-06-24 02:40
Är det bara jag som inte kommer sörja ifall Neymar sticker?
Är trött på att hans namn skall vara på tapetten hela tiden, det ska hela tiden vara något, han tar all uppmärksamhet. Hans personlighet är och kommer aldrig vara något att hänga i granen heller.
Man behöver ej kunna se in i framtiden för att kunna påstå att han inte kommer göra 25% för klubben jämfört med vad Messi har gjort. Så jag förstår ej all denna hysteri.

Nä, väck med honom och ta hit Dybala.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-24 01:12
Sport: Neymar wants tax case settled before renewal. Neymar vill det, det o det. Storfestaren kan dra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-06-23 23:43
"He is leaving, for sure, he is just waiting to finish the European Championships but the (deal) with City is almost done," Nolito's uncle said, per Julio Smith of Sport. Jaha då var det slut på sagan som pågick i flera månader.
Barcelona Barca - Puyol
2016-06-23 23:11
Jag värvar hellre Perisic än Nolito ärligt talat. Perisic är bättre än Nolito. Perisic är 10 gånger bättre än Munir och Sandro. Perisic är bra för truppen när man jagar 1 mål och han är snabb men bra på den defensiva jobbet. Hoppas vi värvar honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2016-06-23 23:09
FAN OCKSÅ!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2016-06-23 23:09
'\0/' 0 | |__, | |___. / \ |.. ../ \.. Detta är jag som ger en stående ovation till the cameronians för hans uppdateringar här i forumet. Tack, du är grym!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-23 22:06
@rANDOMhERO:
Det finns flera faktorer som talar för en förlängning, liksom det finns orsaker som gör att det likväl kan stranda. Klubben gör allt för att fixa en förlängning och har lagt dess högst möjliga bud i form av en årslön på €15 miljoner NETTO och garanterat att fortsätta den sportsliga satsningen och lösa skatteproblemen. Lägg därtill att NIKE förlängt sponringen och Neymar är ju som bekant deras stora dagplåster - det bör finnas en del påtryckningar från det hållet också. MEN. Allt handlar om pengar. Tro inte att Neymar valde Barcelona enkom utifrån att han älskade klubben och ville spela med Messi. Näpp, det handlade om pengar och gneom att medvetet värva honom 1 år tidigare så fick spelaren och hans pappa €40 miljoner rakt ner i fickan + €8 miljoner i årslön och en hel del andra (mer eller mindre) konstiga kontrakt och klausuler. Det finns klubbar som kan lösa klausulen på €190 miljoner och erbjuda den dubbla lönen. PSG framför allt, men även United och Real. Så precis som Miguel Rico skrev i sin krönika idag, han kom för pengarnas skull och kommer att stanna/lämna av samma anledning. För som jag skrivit tidigare, Neymar är lika mycket ett varumärke och PR-maskin som en fotbollsspelare - även om han nu råkar vara en förbannat bra sådan, åtminstona i valda delar av säsongen.
Barcelona FCB_Messi
2016-06-23 22:04
Perisic är för lik Tello i sin spelstil. Inte den typen av spelare vi behöver i Barcelona .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-23 21:48
[QUOTE=Barca Barca]Perisic är ett rykte som ja verkligen gillar!!!! [/QUOTE] För dålig på små ytor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-06-23 21:44
Perisic är ett rykte som ja verkligen gillar!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-23 21:21
Sticker in nästa på les Rambles så här i EM:s mellandagar och konstaterar att Joan Laporta tillsammans med nio andra medlemmar framställde en skriftlig överklagan i katalansk domstol gällande den pakt som ledning/styrelse godkände i Neymar-caset. Ja, ni vet - den pakt där klubben ska dömas för Rosells och Bartomeus oktsamhet.

Laporta tar detta till domstol utifrån flera olika paragrafer i spansk strafflag (alltså inte klubbens egna stadgar) och främst då paragraf 31 som handlar om att en juridisk person, i det här fallet klubben, inte kan dömas ensam om det finns anda individuella personer utpekade i målet. Och i detta mål finns det ju två andra personer utpekade, R och B.

Så detta var anledningen att Laporta inte gick samman med Manifest Blaugrana och de andra 200 medlemmarna som valde att gå via klubbens disciplinära kommitté med sin överklagan.

Hej, Bartomeu - det brinner från båda ändarna nu gubben...

Samtidigt skriver Sport idag att klubben kommer att skicka en delegation för att göra upp med DIS, det företag som ägde 40% av Neymars rättigheter under tiden i Santos och som stämt Barcelona och Neymar/hans pappa i det andra målet i det så kallade Neymar-caset. Detta trots att det alltså nu i.o.m den nya pakten är klart att de €40 miljonerna Neymars pappa fick ska anses som lön.

Därför är det knepigt att klubben nu funderar på att förlikas och Sport skriver att det kan röra sig om ett krav från Neymars pappa i kontraktsförhandlingarna där det nya kontraktet ff inte är underskrivet av brassen.

MD gick dock ut, givetvis utan någon journalists namn på artikeln, och dementerade Sports uppgifter och skriver att klubben inte ser en förlikning som en möjlighet annat än om det skulle bli en "billig lösning".

Fortsättning följer i Barcelonas egen dokusåpa.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-06-23 18:49
@El Conejo:


Du får tycka vad du vill om denna turneringen men med tanke på att jag har sett Argentina spela dåligt i vänskapsmatcher och kvalmatcher osv får man väl ändå se det som positivt att de faktiskt börjar se ut som ett lag? Har nog inte sett Argentina spela såhär bra sedan 2012. Och befolkningen ska förlåta tidigare besvikelser? Att nå två raka finaler? Hmm.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-23 18:11
Nolito on @radiomarca: "For now, I have not signed for Manchester City. I do not lie. We will see what happens."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lord Douglas
2016-06-23 17:40
@Liunil Masse:

Tack, vart orolig att folk blivit galna och ville köpa en vänsterback bara för skojs skull när vi behöver en högerback.
El Cuy
2016-06-23 17:16
@Kröjff:


Våra ord har i slutändan ingen betydelse, efterspelet kommer förklara det mesta för oss.

Kommer bli en väldigt rolig final rent spelmässigt, vilken underbar sommar med både EM och Copa.
Barcelona Kröjff
2016-06-23 17:10
El Conejo
Du får med ditt senaste inlägg ställt till mig sista ordet, eftersom jag inte tror det finns nåt mer att tillföra den här diskussionen, som kan vara av intresse för nån annan härinne. Och eventuella PM känns också överflödiga. Hej då; och heja Argentina.
Barcelona Vampíro
2016-06-23 16:51
Jag hade inte tvekat en sekund på att ta in Azpi, vet att folk ser honom som ett "träben" men det är helt klart en mycket duktig ytterback som kan spela lika bra på båda kanterna. Han är definitivt bättre än Sergi Roberto och Vidal(?) och det är, till skillnad från de andra, hans naturliga position .För det priset är det ett kap, däremot så tror jag inte på det ryktet för fem öre. Angående Copa så så ska jag börja med att säga att jag inte är sydamerikan eller har någon speciell insyn i hur folk därnere ser på årets upplaga. Men för mig blir det automatiskt mindre prestige när mästerskapet spelades så sent som förra året. Det är ju själva charmen med ett VM, EM, Copa etc. att det är så många år emellan varje turnering. Sen hoppas jag på en bra final.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-23 16:40
[QUOTE=Lord Douglas]Är inte han vänsterback, vore det inte lite slöseri isåfall? [/QUOTE] Kan spela på båda sidorna. Högerfotad.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-23 16:26
För 18m hade Azpilicueta varit en bra värvning. Men är det verkligen någon här inne som tror att vår styrelse hade fått loss honom för mindre än det dubbla?
El Conejo
2016-06-23 16:25
El Conejo
2016-06-23 16:25
@Kröjff:
Du må vara en fin skribent men din agenda är helt klart fel. Denna Copa är inte värd lika mycket som den tidigare. Det är ingenting jag och du bestämmer, det är faktum. Dumt att jag skrev över huvudtaget, folk är för blinda och partiska av att Messi medverkar. Skrev många bra argument till varför denna är mindre värd, att du fullständigt ignorerar det kan jag inte göra något åt. Dessutom väldigt fin härskar teknik att påstå att man skulle ogilla Messi på ett Barca-forum. Bra väg till att få "rätt" oavsett vad sanningen är. Den kommer vara mindre värd, oavsett om du vill det, jag vill det, eller någon annan. En vinst av Messi kommer betyda mindre än om han vann förra och vi alla kommer få höra det. Förhoppningsvis tar han Copa 2019 och VM i Ryssland så man slipper få höra Peles namn. Jag vill vara nog med att peka på att jag tycker denna copa är värd. Men DOCK inte lika mycket som den vanliga officiella titel. Förlust får inte ske, inte bara för Messi utan mest för masche. 3 copa america final förluster och 1 förlorad VM-titel. Hjärtkrossande och oerhört synd om han inte tar denna.
Barcelona Soda Popinski
2016-06-23 15:53
Azpilicueta? Ja! En sund värvning på alla sätt. För sund för att vara sann.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-06-23 15:44
Ärligt talat tror jag det kan vara ett bra komplement till Alba. Med Messi på högerkanten blir det ofta luckor bakåt som Rakitic är tvungen att täppa igen. En mer defensiv högerback samtidigt som mer offensivt ansvar ges till Rakitic att fylla på och kombinera med Messi låter inte helt fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lord Douglas
2016-06-23 15:43
@Liunil Masse:


Är inte han vänsterback, vore det inte lite slöseri isåfall?
Barcelona Barclasico
2016-06-23 15:08
@Liunil Masse:


Nope! Hellre Bellerin
Barcelona NoGo™
2016-06-23 15:01
@Liunil Masse:

Ja! Varför inte!
Barcelona Liunil Masse
2016-06-23 14:51
Barcelona made contact with Chelsea full back César Azpilicueta (26). Price is 18M. Player prefers to join Barça [as] Hade ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-23 12:44
Junta Dimision

Ryktas om att Nani går att får för 3-5 miljoner. Därför jag nämnde honom. Tror han hade varit en bra truppspelare.
Annons: