/spanien/barcelona/forum/2912.aspx/spanien/barcelona/forum/2912.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Amo.38
2015-11-10 19:10
Flavia Alltså tyda av det franska tidningen skriver så har han på ingen sätt hotat Valbuena. Han säger trots allt "det är ditt liv, du gör som du vill" räcker för att han inte ska dömmas. Sen att han har medlat mellan de olika parterna är en annan sak, men jag har väldigt svårt att se honom bli fälld för det där. Snarare att det bekräftar varför han blivit frisläppt, det finns inga grunder eller bevis som pekar på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-11-10 19:00
Tydligen så har en fransk radiokanal fått tag på polisens transkribering av ett telefonsamtal mellan Benzema och en vän som beskrivs som en mellanhand för utpressarna, där Benzema ska ha redogjort för en konversation han haft med Valbuena på ett landslagsläger i oktober. Benzema: "Om du vill att videon ska förstöras, så kommer min vän att möta dig i Lyon. Prata med honom" Benzema: "Du kan se allt. Du gör förstås som du vill. Om du inte vill göra det, det är ditt liv. Jag har varnat dig".
Barcelona LeoMessi
2015-11-10 18:57
Mina kära forumvänner, är det inte dags att vi taggar ner lite med dessa Ronaldo-diskussioner? Det går väl an att läsa något inlägg här och där om Ronaldo men när var tredje inlägg handlar om Ronaldo så börjar det bli lite tråkigt att läsa. Skriv om vår klubb och spelare för det är betydligt intressantare samt att ni skriver intressanta inlägg när ni väl gör det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-10 18:52
Totalt idioti av Kåmark att hävda att Penaldo är just nu bäst i världen. Om det finns en period där penaldo varit sämst under sin hela karriär så är det just denna period där han gått mållös I 12 av 18 matcher.. och speciellt osynlig I de större matcher mot Atletico Sevilla Bilbao PSG x 2 Malaga Danmark och Frankrike. . Inte ens bland Reals största fans är Penaldo bäst. . Och alla vet dessutom att Penaldo utan at göra mål är helt värdelös och inte bidrar något till... att han med andra ord är extremt beroende av att synas i protokollet
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-10 18:42
[QUOTE=B-Guden]vilka är det som väljer ? [/QUOTE] tror det måste vara spanska förbundet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2015-11-10 18:39
@Stright outa Barca:


vilka är det som väljer ?
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-10 18:29
några av mina kompisar på Facebook såg Ronaldos film och helt plötsligt skriver de Ronaldo världens bästa spelare. wtf. hur fan tänker de. ok att tycka att han är bäst, men att man tycker så efter man sätt hans film. värdens bästa skådis kanske hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-10 18:18
Eibars Borja Baston vann priset som "månadens spelare" under Oktober, med sina 3 mål. Neymar who? hur fan kan han vinner före neymar notera: sedan priset som "La liga månadens spelare och tränare" infördes 2013 har ingen representant från Barca vunnit. svårt att inte lista ut vad det beror på?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-11-10 18:16
@Andresito:


På grund av rånet 2013 så kan jag inte släppa det här tyvärr. Rättvisa skall skipas!
Flavía
2015-11-10 18:15
Jag finner det oerhört underligt att Kåmark väljer att betrakta sig själv som fotbollsexpert och sedan utnämner Cristiano som världens bäste spelare...
Barcelona Erik Satie
2015-11-10 18:14
Det var ju Kåmark som startade det vidriga ryktet om Messi och Zlatan under svenskens tid här, och han var inte på Messis sida. Så vad Kåmark säger skall man ta med en rejäl nypa salt.
Barcelona LennyRomario
2015-11-10 18:13
@Erik Satie:
Tidigare har det i alla fall varit någon på offside. Edit: Förra året röstade offside på Manuel Neuer som etta, Cristiano Ronaldo som tvåa och Philipp Lahm som trea.
Barcelona Erik Satie
2015-11-10 18:11
Någon journalist från Sverige som röstar i Ballon D'or? Och är det i sådana fall Kåmark?
Barcelona Barcelonistas
2015-11-10 17:57
Kåmark har alltid gillat Real det är ingen nyhet direkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2015-11-10 17:57
Jag tar tillbaka allt gott jag någonsin kan ha sagt om Kåmark, detta måste nästan vara ett väldigt dåligt skämt? "Nästan en tredjedel av La Liga-säsongen är spelad! Vi bad Pontus Kåmark, Viasat Fotbolls expert, ta ut en drömelva utifrån höstens prestationer. Central forward: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) – Världens bästa spelare just nu. Given! Bubblare: Kommentar: Messi har varit skadad och därmed inte kunnat visa upp sig tillräckligt mycket. Därav är han förpassad till bänken." Bra koll på läget ser jag! Upd: Ser att jag var tvåa på bollen ;)
Barcelona Zyzz
2015-11-10 17:54
Kåmark har tagit ut sin drömelva baserat på höstens ligaspel: Central forward: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) – Världens bästa spelare just nu. Given! Hur i HELVETTE kan han säga att Ronaldo är världens bästa när han är fullkomligt osynlig i match efter match och dessutom inte ens leder skytteligan?!?!?!?! Kåmark din jävla idiot!!! Är han Realfan eller?
Barcelona Andresito
2015-11-10 17:18
[QUOTE=Erik Satie]Jag är rädd att Ronaldo vinner Ballon D'or på grund av den här jävla filmen. Och det är århundradets skandal! [/QUOTE] Ronaldo hit och Ronaldo dit. Påverkas du verkligen så mycket av Ballon d'Or att du känner rädsla för att Ronaldo ska vinna? Läser bara massa oroliga inlägg om det.. Oroa dig inte, de som röstar är inte hjärnskadade. :) ------------ Någon skrev att Lewandowski förtjänar tredjeplatsen till Ballon d'Or. Ursäkta, men man kan inte påstå något sådant såvida man inte är en livescore-nisse. Lewa är inte ens bäst i Bayern, och nu är han tydligen tredje bäst i världen för att han öste in mål under två veckor? Skulle inte ens säga att Lewa är topp 10 i världen. Möjligtvis är han bland de 20 bästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-10 17:10
Århundradets reaktion
Flavía
2015-11-10 17:09
Jag är jävligt glad att vi har Neymar, killen som är världens bäste spelare just nu. Aldrig tidigare så har jag sett någon annan fotbollsspelare motbevisa sina kritiker lika många gånger som brassen.


-----


Inför hans debutsäsong hos oss: Neymar kommer inte att kunna passa in i Barcelona. Han är en filmare, för individualistisk och gillar att showa alltför mycket. Brassen är överskattad p.g.a. sina prestationer i den brasilianska ligan och skulle få enorma problem mot försvararna i Europa.

Facit efter hans debutsäsong hos oss: Neymar har visat sig vara en ypperlig lagspelare och kommit in i Barcelonas spelsätt friktionsfritt.


-----


Inför hans 2:a säsong: Neymar är bra, men har är fortfarande ingen spelare som kan framkalla "wow-känsla" hos en. Han är fortfarande en filmare.

Facit efter hans 2:a säsong: Blev skyttekung i CL och uppvisat en imponerande poängskörd. Brassen har mognat, filmat betydligt mindre än vanligt och inte minst klev fram när det gällde som allra mest i stormatcher. Han var mycket delaktig i Barcelonas trippelsäsong.


-----


Inför hans 3:e säsong: Okej, Neymar är väldigt bra men vad händer om Messi skulle bli borta under en längre tid? Kommer han att lyckas vara Barcelona ledstjärna i argentinarens frånvaro? Verkligen inte, Barcelona kan inte prestera utan Messi.

Under hans 3:e säsong: Neymar har förvandlats till ett monster (i positiv bemärkelse) och klivit fram i argentinarens frånvaro. Har slutat filma helt och hållet, visat sportsmannaanda och blivit världens bäste spelare.


-----


Jag känner med hedrad att få bevittna Neymars fantastiska utveckling. Är grymt stolt att han är en del hos oss.
Flavía
2015-11-10 16:50
Självklart så valde Benitez att lämna Benz utanför truppen p.g.a. han blev gripen och fick sova över på polisstationen och inte minst skriverierna om utpressningsdramat. Vilken toppklubb väljer att avvakta så länge för en spelare att bli fullt frisk när han har tränat fotboll så pass länge som Benzema har gjort?
Barcelona Soda Popinski
2015-11-10 15:56
Jäklar alltså! Gjorde ett försök genom att gå in på Reals forum för att luska i hur det ser ut i Benzema affären .. Det där stället har ju för tillfället förvandlats till Ronaldo zone. Någon här som har färska nyheter? Var det inte Benitez som sade att han räknade med Benzema inför Sevilla matchen. Han syntes inte till så vitt jag vet. Vad är det som pågår?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-11-10 15:48
Neymar jr Mot Atletico spela Roberto hb men nu i el clasico kommer förmodligen Alves spela vilket är surt. Det var så skönt att se att Atletico inte kom någonstans mot oss när Roberto spela istället för Alves. Det fanns liksom inga större svagheter i vår backlinje.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-10 15:33
Moura i Barcelona? Tack men nej tack Oerhört begränsad spelare som är själva definitionen av youtube-lirare. Passa en boll kan han inte för 5 öre och skulle inte kunna göra mål om så hans liv hängde på det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-11-10 15:26
Lucas Moura och Marquinhos skulle vara två ganska så bra/intressanta värvningar tycker jag. Men dom ska man värva under sommarfönstret, annars får dom inte vara med i CL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-10 15:20
Lite som när vi tvålade dit atletico Madrid Inte nog med att vi dominerade matchen från minut 1, men att sedan ha Messi på bänken redo för spel Alla lag vi möter har redan en speciell taktik och det är att neutralisera Messi. Det sätter käppar i hjulet för dom andra och dom blir handlingsförlamade ibland. Dom kan ju gärna försöka punktmarkera neymar, inte för att han är bättre än Messi ABSOLUT INTE. Däremot är han så fantastisk rörlig att det inte går att punktmarkera honom Villareal elvan, vermaelen istället för matheiu och masken långt ifrån startelvan!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-11-10 15:17
Jag är inne på samma spår som L.A.M nr 10

Att byta in Messi mitt i ett brinnande el clasico kommer sätta sig i huvudet på Real spelarna vilket kan leda till att dom gör fler misstag eftersom försvarsspelet måste anpassas. Spelarna kommer också vara lite tröttare vilket endast gynnar Messi.
Barcelona neymar JR
2015-11-10 15:16
I.a.m nr 10 Jag är helt inne på din linje Först får Madrid möta ett främmande Barcelona utan Messi. För att sedan påväg in till plan se Messi göra sig redo Oh det där tar på en motståndare mentalt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-10 15:03
Visst har vi spelat bra utan Messi men vi ska vara ärliga med att erkänna att scheman var ju bekväm då vi inte möte ett enda större lag under Messis frånvaro undantag Sevilla och den förlorade vi.. Går inte att jämföra vårt spel med och utan Messi Las Palmas Leverkusen hemma Sevilla torsk Rayo Eibar Bate Vilanovense Getafe Bate Vilareal hemma Alltså ser man på motståndet är det lag Barcelona utan Messi bör vinna utan problem även om vi i hälften av de matcherna har haft problem
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-11-10 14:56
Även om Messi är frisk så skulle inte jag vara främmande för idén att låta honom inleda på bänken för att sedan bytas in i halvtid. Ni undrar då varför man i hela friden medvetet skulle hålla världens bäste utanför planen i 45 minuter extra. Jo det ska jag tala om. När Messi skadades var jag övertygad om att vi skulle ligga flertalet poäng bakom Madrid inför El Clasico. De senaste matcherna har vi däremot spelat mycket bra och hållit uppe både mål- och poängskörden utan La Pulga. Neymar och Suarez som trots sina oändligt många och stora kvaliteter varit rätt så beroende av Messis intelligens och framspelningar samt det faktum att han riktar bort fokus från de andra två har lärt sig att spela tillsammans som ett klockrent anfallaspar. Det jag säger är inte att vi som lag är bättre utan Messi utan att vi möjligtvis kommer att vara bättre i just den här matchen med givna förutsättningar utan honom från start. Det kan vara riskabelt att låta en matchotränad Messi starta matchen. Det kommer omedelbart att läggas fokus på detta, inte bara från åskådare och motståndare utan även medspelare. Det negativa med att ha en så stor stjärna i laget är att det lagkamrater ibland litar lite för mycket till hans förmågor att på egen hand låsa upp matcher. Det funkar allt som oftast men vi vet också att Messi efter skador inte alltid är på topp energimässigt, han kan se lite försiktig ut och inte alls lik den kille som annars inte vill annat än att ta tag i matcher och göra det han är bäst på. Troligtvis är det både fysiska men även mentala faktorer som spelar in och påverkar Messi. Vi kan då i värsta fall få ett scenario där Realspelarna som vanligt gör allt i sin makt för att få Messi ur spel och balans. Detta i kombination med att Messi inte är vare sig tränad eller kanske ens 100 % frisk kan innebära att han får en relativt liten roll i matchbilden. Har vi då andra spelare i laget som litar till att Messi ska lösa uppgiften åt dem kan det bli för statiskt, för tempo- och idefattigt och vi riskerar att helt i onödan ge bort matchen. Startar vi istället så som vi gjort de senaste matcherna är vi garanterade en kollektivt grym insats. Vi fokuserar i första halvlek på att neutralisera Madrid, lura in dem i en falsk känsla av trygghet där vi anfaller försiktigt och försvarar med marginal. Messi kommer sedan in oavsett resultat och vi, Real, domare, publik och alla andra ser detta som en signal för att Barcelona nu växlar upp och höjer sig en nivå. Jag tror faktiskt hur konstigt det än må låta att detta skulle ge oss större möjligheter till att vinna matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-11-10 14:55
@enkos:


Har förvisso berört det förut. Men känner behov av att göra det igen med tanke på Enkos resonemang, som är ganska typiskt i största allmänhet. Nämligen det om man är en sjuhelvetes fotbollsspelare i forwardsrollen och helst också spottar in massor med mål, så är man mer eller mindre med automatik att ses som en av världens bäste spelare alla kategorier. Är man däremot kung på mittfältet eller en klippa utan dess like i försvaret, så hamnar man i kategorin världens bäste "på sin position". Jag skulle bra gärna vilja se Messi, Neymar eller Lewandovski, för att nu inte snacka om Ronaldo, ta sig an Busquets uppgift och roll. Tror inte nån av dom nämnda anfallarna ens skulle ha en chans på epitetet "världens bäste på sin position" då. Fast jag kan ju ha fel. Kanske Ronaldo skulle växa ut till något alldeles extraordinärt om han slapp pressen som den ständige strikern och fick chansen att spela pivote? Fan tro´t
Annons: