/spanien/barcelona/forum/2911.aspx/spanien/barcelona/forum/2911.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 14:20
Robert sa att strikern skulle vara klar innan matchen mot Betis. Well, tiden är knapp. Har tänkt på en grej - Är vi inte i mer behov av en klassisk ytter som kan spela på båda sidorna? En vindsnabb dribbler, tänker på en Douglas Costa-typ. Om Ney missar en match, tänk Messis mackor till en vindsnabb ytter som springer i djupled. Jizz in ma pants. Med Ney har vu det vapnet, men inte med Denis eller Arda på vänsterkanten pga brist på explosivitet. Om vi behöver förändra en matchbild där vi ligger under - så är det knappast så att Lucho kommer ta ut en av MSN (såklart), att slänga in en klassisk ytter för en mittfältare som kan skapa oreda med dribblingar o inlägg är en bra idé men vi har ingen sådan i truppen. All cred till Denis, Arda o Rafinha på kanten men de är inga snabba spelare. Vad säger ni om det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-08-19 13:40
@VizzlA-"Tots Units Fem Força":


De flesta är nog inte rädda för ytterkanterna utan snarare mitten, vid en eventuell skada på Suarez.

Munir duger gott o väl i mina ögon. Helt klart. Vill inte se Paco eller någon annan.
Barcelona fcbTobb
2016-08-19 13:25
@VizzlA-"Tots Units Fem Força":

håller med
Barcelona Rambla~
2016-08-19 12:21
Barca kan max få £17m för Bravo medans City kräver upp emot £30m för Hart, en målvakt som är ratad av deras nya tränare. Hur fan går det ihop?
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-08-19 11:49
Tack vare värvningen av André Gomes anser jag att det inte behövs en ny anfallare..Låter kanske långsökt men iom det överbefolkade mittfältet så har vi flera spelare som kan ta en kantposition, Arda? Denis mfl. Givetvis så spelar även Munirs prestationer in i mitt resonemang..Hittar klubben inte ett riktigt bra alternativ till ett okej pris så är det bara att strunta i en värvning.

När det gäller målvakter så vore det säkraste kortet att behålla Bravo , Men det långsiktiga alternativet är Terstegen..Synd att det är nästan omöjligt att behålla Båda.

Släpper vi Bravo ska det vara för absolut minst 25milj euro, Målvakter håller länge och jag anser att han varit den bästa/jämnaste målvakten i världen senaste 2 säsongerna.

Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 11:41
[QUOTE=Rambla~]Det här är klassiskt Valencia style. De förhalar och jäklas enbart för att priset ska höjas på Paco. Vart likadant med David Villa. Jag önskar att vi aldrig gjorde fler affären med skitklubben. Vi har nästan räddat hela deras existens med alla "bidrag" vi gett dem genom åren tack vare alla övergångar till hutlösa summor. [/QUOTE] Ja verkar så, vi har trots allt ändå erbjudit €30M samt Munir och Samper, det är ett bra bud. Vill Valencia ha mer får det vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-08-19 11:33
Jag tycker man ska riva Douglas kontrakt. Glida räkmacka på klubbens bekostnad..Nä lös ut han bara.
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-19 10:58
Rambla

Det är bara att byta ut honom om det blir straffar, låter som en bra trend!
Barcelona Rambla~
2016-08-19 10:47
@Nesto:


Cillesen har tydligen aldrig tagit en straff. :D
Barcelona Rambla~
2016-08-19 10:46
Det här är klassiskt Valencia style. De förhalar och jäklas enbart för att priset ska höjas på Paco. Vart likadant med David Villa. Jag önskar att vi aldrig gjorde fler affären med skitklubben. Vi har nästan räddat hela deras existens med alla "bidrag" vi gett dem genom åren tack vare alla övergångar till hutlösa summor.
Barcelona Smogen
2016-08-19 10:43
Håller med Neymar Jr. Skulle vi stoppa värvningar och försäljningar och låta truppen vara som den är nu så skulle jag vara skitnöjd. PS. Någon som köpt nya säsongens tröja med Douglas på ryggen? Dags nu innan dom tar slut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-19 10:01
Nu får ni ha lite is i magen, silly season är snart slut och då har vi alla svaren. Vi har bland den mest flexibla truppen i världen, så jävla problematiskt är det inte ifall vi inte värvar en anfallare. Sorry en BACK UP anfallare Messi, suarez, neymar, munir, denis, iniesta, arda och rafinha kan spela på anfallet. Varav Messi, neymar och munir kan spela strikers. Lägg till att vi har en trupp som kan anpassa sig till flera spelsystem, vi är inte låsta till 4-3-3. Messi och neymar kan spela forwards med 4 mittfältare bakom sig. Munir med självförtroende har visat sig vara riktigt duktig, varför sänka hans självförtroende igen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 10:00
[QUOTE=El Pistolero #9]New in: Lay Hoon Chan told Alcacer during a club dinner that he will continue at Valencia after the reassurance from Peter Lim. [Superdeporte] Kändes som en omöjlig övergång på förhand. Övergången skulle skett för längesen om Valencias ägare hade velat sälja. Känns snarare som att Barça envisas (som vanligt) mot en omöjlig uppgift. Munir litar jag inte på än. Hans insats mot Sevilla i förrigår var stabil, men inget mer. Skillnaden mellan honom o Suarez är enorm, vill ha in någon som är lite närmre Suarez i kvalité. [/QUOTE] Ja fast MD säger ju det motsatta nu? Haha orkar inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-19 09:51
Allt snack om ersättare till Suarez. Enligt mig har vi många ersättare till honom, Munir, Messi och Neymar. Däremot har vi inga som kan ersätta Messi och Neymar, på nån nivå. Lucho ändrar t o m spelsätt för att Neymar är borta, då har vi fel balans i truppen.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 09:35
[QUOTE=Blaugrana91]Man kan nog inte utesluta något ännu, kommer olika rapporterar hela tiden. Superdeporte skrev igår det motsatta? Vet ej hur trovärdiga Plazadeportiva är, men återstår att se om fler rapporterar samma sak. Snacka om utdragen transfer det här med Paco... Nåja kommer han så kommer han, annars får vi satsa på Munir alt. någon annan? [/QUOTE] New in: Lay Hoon Chan told Alcacer during a club dinner that he will continue at Valencia after the reassurance from Peter Lim. [Superdeporte] Kändes som en omöjlig övergång på förhand. Övergången skulle skett för längesen om Valencias ägare hade velat sälja. Känns snarare som att Barça envisas (som vanligt) mot en omöjlig uppgift. Munir litar jag inte på än. Hans insats mot Sevilla i förrigår var stabil, men inget mer. Skillnaden mellan honom o Suarez är enorm, vill ha in någon som är lite närmre Suarez i kvalité.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 08:43
MD: "Valencia's owner (Peter Lim) is still in talks with Alcacer; Barca is waiting on a response."

Man ska som sagt inte utesluta något än....olika rapporter från olika tidiningar.....blir intressant nästa vecka, då allt kommer att uppenbaras helt enkelt =)
Barcelona Nesto
2016-08-19 08:20
Diego Alves räddar nästan varannan straff han får emot sig.
19 räddade och 22 insläppta, något som gör honom till en av Ligans absolut bästa straffräddare.

Ang. Cillisen så måste det ju vara någon typ av spel från Barcelonas sida för att sätta press på Sevilla?
Barcelona Kröjff
2016-08-19 08:11
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Om jag inkluderas i "ni" när du frågar, så vill jag bara understryka mitt eget OM.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 07:33
[QUOTE=El Pistolero #9]Personally, Alcacer wanted to join Barça, but conversation with Lay Hoon Chan reversed his decision and he'll play for VCF in 16/17. [PD] Alcacer utesluten nu. Undrar vem det blir? [/QUOTE] Man kan nog inte utesluta något ännu, kommer olika rapporterar hela tiden. Superdeporte skrev igår det motsatta? Vet ej hur trovärdiga Plazadeportiva är, men återstår att se om fler rapporterar samma sak. Snacka om utdragen transfer det här med Paco... Nåja kommer han så kommer han, annars får vi satsa på Munir alt. någon annan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-19 06:53
Ta in Remy från Chelsea, tycker han är rätt bra faktiskt.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 03:18
Personally, Alcacer wanted to join Barça, but conversation with Lay Hoon Chan reversed his decision and he'll play for VCF in 16/17. [PD] Alcacer utesluten nu. Undrar vem det blir?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 00:18
[QUOTE=Barclasico]Yesterday Pique and Alba bet 20 Euros as to whether Bravo will stop the penalty or not. It was Alba who believed Bravo will. [sport] Haha så sjuka. [/QUOTE] Hahaha sköna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-19 00:17
Yesterday Pique and Alba bet 20 Euros as to whether Bravo will stop the penalty or not. It was Alba who believed Bravo will. [sport]

Haha så sjuka.
Barcelona Barcelonistas
2016-08-18 23:59
Pistolero - Umititi är en stor favorit titi kmr göra succe.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-18 23:18
[QUOTE=lapulgatomica]^^FreeYourMind*Think*Reflect Haha, nej, Douglas är ett lost case. Dock med den frisyren han skaffat så tror jag att en framtida karriär som sumobrottare hade passat. Några fler kilon där så... För på fotbollsplanen är han oduglig, och tyvärr en produkt av den skumma relationen Barça - Traffic. [/QUOTE] Om han bara har någon talang blir jag glad. Fast, när jag tänker efter så skulle jag inte tacka nej till att träna med Barca varje vecka, kolla på matcherna, och tjäna dem pengarna. Lucky mother fucking Douglas :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-18 23:16
^^Free

Bra där!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-18 23:12
Jag måste bara frågs. Vad får ni all de denns info? Lucho sa till Bravo att han kommer vara num 2. Bravo vill gå. Lucho blir sur på alla. Nu vill han jävlas med ledningen. Jsg är bara nyfiken. Spekulerar ni bara genom att leka med ekvationer? Eller har ni hittat en insider?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-08-18 23:10
Tror Luchos favorit är Bravo och ledningens Terstegen och båda vill vara nmr 1...
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 23:02
Inte så att klubben vill sälja Bravo, utan han själv som vill lämna för att Ter stegen kommer vara nr1 (med all rätt). Förstår inte vad Luchos problem är? Om du nu sagt till Bravo att han inte kommer vara startman, vad finns det att tjura om då? Makes no sense.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-08-18 22:51
Jag har ju inte direkt framtonat som Luchos främste supporter på forumet. Men är han förbannad på att man säljer lagets säkraste sista utpost så förstår jag honom.
Annons: