/spanien/barcelona/forum/2908.aspx/spanien/barcelona/forum/2908.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-11-12 14:27
@Z_Z:


En helomvändning är att ta i, men av det jag sett så har han på senare tid börjat spela mer för laget och tar bättre beslut i fråga om när han ska passa eller dribbla. Det gör att han blivit mer rak i sitt spel.

Dessutom har han blivit bättre på att ge stöd åt sin ytterbackskollega och positionerar sig snabbare än han tidigare gjorde då han mest lunkade tillbaka. Han ser ff något obekväm ut när han gör det, men det märks att Martinez fått honom att utvecklas på den punkten.

Men visst, det går inte att komma ifrån att Deu gärna vill slå den avgörande passningen och synas. Grejen är dock att han gör det riktigt bra och är Evertons mest kreativa spelare för tillfället.

Han har ju inte fyllt 22 år än, så nog torde det finnas ytterligare potential att plocka fram och utrymme för honom att utvecklas ännu mer. Förhoppningsvis inser han samma sak och har tillräckligt med ödmjukhet för att lägga ner det jobb som krävs.

Han beskrivs ju av sina kamrater som en kille med fötterna på jorden, men det har inte alltid visat sig på plan. Men med ålder kommer mognad och insikt. N. har han dessutom en tränare som värderar och tror på honom.

fingers crossed!
Barcelona Z_Z
2015-11-12 14:10
@wallmannen:


Jag har helt seriöst alltid fått lite av en wannabe-Ronaldo känsla när det kommer till honom. En spelare som verkligen gör allt för att synas och få blickarna på sig och som sällan jobbar mer än nödvändigt för att hjälpa lagkamraterna.

Inte sett så mycket av honom nu den här säsongen i Everton så han kanske gjort en helomvändning men skulle bli förvånad.
Barcelona the cameroonians
2015-11-12 14:07
Oh, va gött! Kommer hem från löprundan och ser att Messi tränat med resten av gruppen. Får energi att springa en mil till!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-12 14:02
Inte nog med att han tränar, har ni sett bilderna. Satan i vilken fysiskt trim han är
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-11-12 13:36
Dale Lionel!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-11-12 13:16
Messi, who is recovering from a knee ligament injury, has trained with the group today. [cuatro] Hehe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-12 12:59
@the cameroonians:


Fullständiga highlights.
Barcelona neymar JR
2015-11-12 12:39
@barcastuff: Pressured by Madrid, Ancelotti backtracks on Twitter and accuses Daily Mail of inventing quote about Barcelona being world's best team. Hahaha!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2015-11-12 12:23
Ja,haha, vad säger man.Jag kan inte rationellt förklara det, men det är nånting med Deulofeu som får det att skava i mig.
Barcelona Junta Dimision
2015-11-12 12:14
@wallmannen:

Okej? Suarez låtsasskjuter pistoler med sina fingrar när han gör mål...
Barcelona wallmannen
2015-11-12 11:48
Deulofeu, jag får inga bra vibbar av honom, Han firar mål med att låtsas-skjuta kulspruta..hmm.
Barcelona Katalano
2015-11-12 11:33
Junta Dimision

Glada nyheter. Skeppa iväg honom på en gång. Han har inte visat några spetkvalitéer alls som utmärker honom som fotbollsspelare och han platsar inte i Barcelona. Han kommer aldrig att utvecklas till en toppspelare heller.Hellre ta tillbala Deulofeu i så fall som faktiskt skapar något under matcherna även om han är ojämn. Känns som att Munir och Sandro spelar bara för att det finns en plats ledig och att deras roll är att bredda spelet och inte tappa bollar och att de inte spelar för att faktiskt bidra med kreativitet offensivt eller mål och assist.

Frågan är vad Lucho ser i pojken.
Barcelona Junta Dimision
2015-11-12 11:22
"Barcelona are considering cashing in on highly-rated young forward Munir El Haddadi in January, reports Sport. Munir, as he is known, is set to enter the final 18 months of his contract at Barca and he has no intention of extending his deal unless the terms are greatly improved. According to Sport, senior figures at Barca are considering selling him in January for economic reasons and they feel that a transfer away from the club, with a buyback clause included, could be the best option for the 20-year-old as he is unlikely to feature regularly once Lionel Messi returns from injury. However, the player’s camp and Barca’s coaching staff are unsure. Boss Luis Enrique has been delighted with the player’s recent performances and wants to keep hold of him. Munir’s current release clause stands at €12m and various European teams have shown interest in securing his services." Taget från länktips.
Barcelona neymar JR
2015-11-12 10:59
@barcastuff: Ancelotti (ex-coach Madrid): "You cannot win every year. Certainly not in Spain where you have the best team in the world in Barcelona" [dm] Oh damn Kröjf Haha! Kanske helt fel att skratt, men finns inte något bättre än en man med humor i dom tuffaste utmaningarna. Om inte du förlängde deras liv så förlängde du mitt med ett gott skratt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-11-12 10:01
Culés! Ännu en anekdot ur det verkliga livet. Åkte ambulans till sjukhuset igår efter att ha krampat i hela kroppen (har en neurologisk muskelsjukdom sen några år tillbaka som stundtals gör mina kroppsfinter lika oförutsägbara som Messis). När båren väl var på plats och jag hade blivit "uppkopplad" efter konstens alla regler i skrymslet, började ambulanspersonalen med att fråga mig om jag var allergisk mot något. Varpå jag utan någon som helst betänketid svarade: Ja, Real Madrid! Om ett gott skratt förlänger livet så som det sägs, ja då lär dom leva ett bra tag till. Kul att kunna vara andra till glädje ibland. Särskilt ambulanssjuksköterskor.
Barcelona Vampíro
2015-11-12 09:34
Jag vill inte se Leo från start, hur jävla knasigt det än låter. Han har inte lirat på två månader så lika bra att låta honom få börja på bänken likt matchen på Atléti. Hellre att kunna ta in honom om det går dåligt än att behöva byta ut honom vid 60:e minuten. Börja med Roberto på högerkanten för ingen vill se småpojkarna försöka göra nått Bernabeu. Rakitic kommer vara tilbaka så kör det normala mittfältet och sen Masche i backlinjen. Vermaelen lär väl bli skadad nu i veckan men även om han är frisk så har jag svårt att se honom starta i matchen. Han har väl aldrig lirat ihop med Piqué heller så Mascherano är det enda alternativet. Min elva: Bravo Alves-Piqué-Mascherano-Alba Rakitic-Sergio-Iniesta Roberto-Suárez-Neymar Det blir bra!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-12 09:13
@the cameroonians:


Segermålet. Samper med den väl avvägda passningen.
Barcelona Katalano
2015-11-12 08:09
Heywood Jablome - Andrés

Jag vill att man är försiktig med Messi och att han får göra ett inhopp om han är tillräckligt fit for fight, men att man startar utan honom på planen. Kan bli intressant att se hur Real spelar mot Barca när Messi inte är på planen och Ney för spelet istället. Sen en pigg Messi som kommer in i 60 minuten mot ett trött Real Madrid kan bli underbart att se.
Barcelona DM1982
2015-11-12 07:41
[QUOTE=enkos]Såg på Barcas hemsida när laget tränade både igår och förrigår men ingen Messi där.. så om han har redan börjat springa och skjuta varför är han inte med ? Ps. Sandro kan inte göra mål på träningarna ens. ..Suarez även på träning skjuter direkt utan att tänka så om bollen går på mål eller inte mindre viktigt :) [/QUOTE] Som jag har förstått det så gör han rehabilitering själv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-12 07:34
Såg på Barcas hemsida när laget tränade både igår och förrigår men ingen Messi där.. så om han har redan börjat springa och skjuta varför är han inte med ?
Ps. Sandro kan inte göra mål på träningarna ens. ..Suarez även på träning skjuter direkt utan att tänka så om bollen går på mål eller inte mindre viktigt :)
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2015-11-12 05:21
Enligt cope.es så kommer Messi vara redo att spela El Clasico. Han känner sig redo, och om ingenting oväntat sker och Luis Enrique är övertyga om att han kan spela så kommer Messi att vara på Bernabeu.

Frågan är då: Ska han spela från start eller inte? Det positiva är att han kommer träna så matchlikt som möjligt, men undra om han inte likt Suarez förra året på sin debut kommer ha slut på bränsle efter 60 minuter.

Messi som försäkring på bänken hade kanske varit det bästa alternativet.
Barcelona LeoMessi
2015-11-12 04:36
Enkos Ja, Neymar är bättre än Messi för tillfället men det är för att Messi är skadad och inte spelar. Men det är Dungas åsikt:) Neymar är hälften så bra som Messi och det leder till en andraplats men en god marginal till trean;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-11-12 02:07
Såg ronaldos film. Alltid intressant att se deras liv från deras egna perspektiv. Det som slår mig är att han ständigt letar efter bekräftelse. Han verkar va en bra pappa och lär sin son livets grunder, men jag kan inte låta bli att ogilla hans personlighet. Han är enormt egoistisk. Han skiter verkligen i hur det går för Real så länge han vinner sina egna priser? En annan sak som slog mig är filmandet till dokumentären under VM. Alltså, hur kan man lägga så mycket fokus på en dokumentär mitt under ett mästerskap? Dem har kameror på bussen, i omklädningsrummen, hotellen osv. Borde va ganska svårt att fokusera på mästerskapet då. Tror inte heller hans lagkamrater i Portugal uppskattade att så mycket Uppmärksamhet gick till Ronaldo och att allt handlade om honom hela tiden. Blir jobbigt. Däremot gillar jag hans hårda Arbete och Uppoffringar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-12 01:17
[QUOTE=Leo y Cesc]Hans agent och Ronaldo själv är dom enda du hör säga att Ronaldo är världen bästa någonsin. Lite pinsam dokumentär. Väldigt vinklad. Han var trött på att Messi vann 4 år i rad så han bestämde sig att vinna igen, men det han glömde var att Messi blev skadad och röstningen förlängdes med 2 v och plötsligt vann Ronaldo med 3% den minsta marginal någonsin i historien när detta pris uppfans. Man kan även tro att han avgjorde CL finalen men i själva verket så var hab totalt osynlig. [/QUOTE] aha då skipper jag den ska kolla gamla Barca matcher stället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-11-12 00:23
@Stright outa Barca:


Hans agent och Ronaldo själv är dom enda du hör säga att Ronaldo är världen bästa någonsin. Lite pinsam dokumentär. Väldigt vinklad.

Han var trött på att Messi vann 4 år i rad så han bestämde sig att vinna igen, men det han glömde var att Messi blev skadad och röstningen förlängdes med 2 v och plötsligt vann Ronaldo med 3% den minsta marginal någonsin i historien när detta pris uppfans.

Man kan även tro att han avgjorde CL finalen men i själva verket så var hab totalt osynlig.
Barcelona neymar JR
2015-11-12 00:04
Jag själv är relativt neutral i den här frågan, och tänker bara som den fotbolls fanatiker jag är och inte cule Samper & grimaldo är för bra talanger för att sitta på en bänk. Ska man vara uppriktig så är det just det dom kommer göra, och spela dom lättare matcherna Men samtidigt så vet man att man behöver en enorm mängd tur för att lyckas inom fotbollen. En skada på exempelvis Alba hade öppnat vägarna för en ung grimaldo om han hade varit i a-truppen Men då är det frågan om; OM han skadar sig under en längre period. Då offrar jag hellre en föredettning i slutet av sin karriär (med för hög lön dock) än en ung lovande talang
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-12 00:04
är det värt och kolla på Ronaldos film för en Barca fan, eller är det för mycket propogande att man ångrar sig efter 5 minuter?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-11 23:57
Men Grimaldo har aldrig bett eller krävt att vara startspelare, inte Samper heller. Det enda de vill är att få en CHANS. Det finns mycket speltid för dem att få, varken Busi eller Alba klarar att spela 60 matcher a 90 minuter varje säsong. Dessutom är det billigare att våga chansa med egna produkter istället för att behålla skadebenägna föredettingar som lyfter en dubbelt så hög lön. Men jag tänker inte lägga mer krut på det här ämnet, finns vettigare saker att göra än att stånga huvudet i väggen gällande en situation som varken klubben, spelaren eller media verkar förstå hur den ligger till. Men som sagt, ska bli kul att följa såpan :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-11 23:44
Det är jobbigt att just dom stora talangerna i klubben spelar just på dom positionerna som är upptagna ett bra tag framöver Tänker speciellt på samper & grimaldo. Dom kommer aldrig bänka busken & Alba på ett bra tag. Utebliven speltid brukar leda till att talanger ruttnar bort Samper kan ju utvecklas och prestera på en annan position på mittfältet men för grimaldo är det betydligt svårare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-11 23:38
Grimaldo (Barcelona B): "I don't have a deal with another club, I respect Barça. There's an option for an extra year, I hope to stay" [rac1] Ska bli väldigt intressant att följa denna dokusåpa framöver med tanke på att detta citat kolliderar grovt med det sportchefen sa igår om att Alex var "förlorad".
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: