/spanien/barcelona/forum/2906.aspx/spanien/barcelona/forum/2906.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
El Conejo
2016-06-23 01:04
@Liunil Masse:


Neymar har aldrig vunnit copa och aldrig OS. Och han valde OS pga att detta är ingen prestigefull copa vinst om han vinner? Man får inte ens confed? detta är en inofficiell turnering skapad för att sprida fotboll i USA?

Som icke-sydamerikan och Barca-fan är det säkert svårt för många att förstå. För många vill att Messi ska vinna. Men ingen vill vinna den här copa lika mycket som den förra. Detta är ett jippo.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-06-23 01:02
El Conejo

Jag önskar att Messi aldrig hade valt Argentina som sin landslag.

Men nu är det som det är. Vi får hoppas att han vinner skiten, inte för er skull utan för hans skull.

Era otacksamma. (Nej, jag menar inte dig utan alla som har buaat och gnällt om Messi).
El Conejo
2016-06-23 00:54
@Vlom:
Det är en plojturnering? Man får inte ens confed plats för denna turnering. Är själv Argentinare och vad folk tycker är att man måste vinna för att inte skämma ut sig 3 finaler i rad. Men vinsten i sig betyder ingenting. Neymar är inte ens uttagen. Vi är så jävla besvikna över att man floppar i VM-finalen och sedan äkta copa men så ska man vinna den här jävla skitcopan när man möter USA i semi. Kommer aldrig bli accepterad av dom andra sydamerikanska länderna. Man blir inte ens inskriven som en officiell copa america vinnare vid vinst av denna turnering. Detta är endast ett försök till att sprida fotboll i USA....
Vlom
2016-06-23 00:49
@El Conejo:
I stort sätt samtliga nationer har kallat in sina bästa spelare som är tillgängliga ifall om Copa America Centenario skulle vara en plojturnering.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-23 00:49
[QUOTE=El Conejo]Att Neymar inte blev uttagen copa och istället OS var en bra värdemätare för detta copa. Spelar ingen roll vad vi tycker här i europa. Borta i Sydamerika har man till och med diskuterat om det ens är värt att ta ut bästa trupp i samtliga länder. Tråkigt för Messi dock om han vinner, för detta jippo kommer aldrig räknas som en riktig copa. [/QUOTE] Alltså vad fan? Neymar fick välja själv mellan OS och Copa America, Barca tillät inte båda (förklarliga skäl). Valet föll på OS pga att Brasilien aldrig vunnit OS i fotboll och att det är i Brasilien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-06-23 00:48
Jag tror Messi blir glad om Argentina vinner turneringen.
El Conejo
2016-06-23 00:46
@Vlom:


Zlatan måste nog räknas som turneringens flopp. I CL hade han 24 offsides mot 2an Diego Costa med 14. Även detta EM har han vunnit antal offside hittills och missat 2 viktiga lägen pga det. Har aldrig kunnat leverera när det verkligen gäller. Enda gången var 12 år sedan mot Italien.
El Conejo
2016-06-23 00:42
@Smogen:


Att Neymar inte blev uttagen copa och istället OS var en bra värdemätare för detta copa. Spelar ingen roll vad vi tycker här i europa. Borta i Sydamerika har man till och med diskuterat om det ens är värt att ta ut bästa trupp i samtliga länder.

Tråkigt för Messi dock om han vinner, för detta jippo kommer aldrig räknas som en riktig copa.
Vlom
2016-06-23 00:41
@Rambla~:


Men det stämmer inte, Zlatan själv tappade bollen vid ett flertal tillfällen. Exempelvis var De Bruyne väldigt nära att göra mål efter att ha bollen till skänks från Zlatan med samma beskrivning ovanför.
Vlom
2016-06-23 00:40
@Santiago Cazorla:


Man kan faktiskt inte hitta på ursäkter genom att skylla på andra medspelare när Zlatan faktiskt varit dålig, något som vi har sett under gruppspelet. Det är inte "de andra" som gör att Zlatan står för boll, gör felpass, promenerar utan att ens sätta lite press på bollhållaren, alltid står i offside etc.

Det ska bli riktigt jävla kul att se ett Sverige utan Zlatan och Hamrén, äntligen får Janne Andersson chansen att bygga ett lag igen (med betoning på just L-A-G).
Barcelona Smogen
2016-06-23 00:38
[QUOTE=El Conejo]Dock väldigt symboliskt att dom levererar som bäst i ett copa som dom sydamerikanska länderna inte tar seriöst. En vinst kommer inte glädja befolkningen tillräckligt för att förlåta tidigare besvikelser. Utan mer som att man levererade som när det räknades som minst. [/QUOTE] Dunga fick sparken från Brasiliens landslag dagen efter dom inte gick vidare från gruppen. Det är tydligt att de stora länderna bara ser det som en latjolajbans turnering... ;)
Postat via SvenskaFans-appen
El Conejo
2016-06-23 00:35
Barcelona Smogen
2016-06-23 00:35
Några fler rykten om Gabriel Jesus? Det jag läst och sett om honom får mig att tro att han kan bli en bra tillgång i framtiden. Snabb, bra dribblare som kämpar mycket. Lär han sig bara passa också kan det vara en riktigt bra värvning.
Postat via SvenskaFans-appen
El Conejo
2016-06-23 00:35
@Santiago Cazorla:
Dock väldigt symboliskt att dom levererar som bäst i ett copa som dom sydamerikanska länderna inte tar seriöst. En vinst kommer inte glädja befolkningen tillräckligt för att förlåta tidigare besvikelser. Utan mer som att man levererade som bäst när det räknades som minst.
El Conejo
2016-06-23 00:28
Belgien mest överskattade landslaget genom alla tider. Helt sjukt att dom kan vara rankade 2a utan att vinna någon match mot ett storlag. Hur kan dom ligga före lag som Tyskland, Chile, Argentina utan att ha vunnit mot något storlag?
Tiki-Taka
2016-06-23 00:20
Turkiet och Albanien var dem lag som fick lämna som grupptreor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-06-23 00:00
Jaha, Sverige... jag vill spilla tomatsås på Hamrens kostym. Tidernas chans sumpades...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Santiago Cazorla
2016-06-22 23:51
Känns konstigt att säga men hittills har Tata Martino i detta Copa gjort mycket rätt, finns fortfarande många tveksamheter men detta är nog det bästa Argentina har spelat på mycket länge. Hoppas verkligen de presterar i finalen nu bara. Men skadeläget oroar, tycker det har sett mycket bättre ut när Biglia inte har varit med men nu blev ju Augusto skadad i förra matchen. Banega förtjänar cred också, har äntligen gett Argentinas mittfält lite kreativitet.
Barcelona Rambla~
2016-06-22 23:50
Ribohn Fan Måste hålla med, Belgien var inte speciellt inspirerade i kväll, de var läge att slå dem i kväll. Bara pajasen på bänken hade kunnat ta fram en vettig plan. De klarar inte av att kombinera sig till chanser just för att omgivningen runt Zlatan inte kan ta emot en passning utan att bollen rullar över foten eller studsar ifrån en meter. På slutet, börja lyft in bollar i boxen och vinn andrabollen och kom till avslut. Blir liksom lite svårt när han då byter in småväxta spelare som tror att de är Iniesta när de får bollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-22 23:46
[QUOTE=Andrés V]Barca4life98 Vem har skrivit att Portugal inte har klasspelare? Laget Portugal suger, det är skillnad att ha klasspelare i sitt lag för att sedan spela som ett lag. [/QUOTE] Ronaldo själv är en stor orsak till just detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-06-22 23:45
Hur kan man tycka att Zlatan gjorde en plattmatch??
Han gjorde vad han kunde och bidrog med en hel del.
Barcelona Barcadinho.
2016-06-22 23:41
Håller med om kujovic. Inte en enda minut. Hur är der möjligt?
Skit samma, Hamren är borta nu och ingen kommer sakna honom.

Zlatan tid är slut och han förtjänar all respekt. Han är den största svenska spelare nånsin. Kim också förtjänar applåder för en mycket bra period.
Isaksson har gjort en bra turné. Otroligt bra målvakt back in time men det är dags för nytt.
Jag tror att det kommer dröja lite innan vi fyller tommarummet. Vi kommer kanske inte lyckas nå VM om 2 år. Men Janne Andersson är kanske ännu bättre än vad jag tror och det kommer gå fortare.
Barcelona Andrés V
2016-06-22 23:34
Barca4life98 Vem har skrivit att Portugal inte har klasspelare? Laget Portugal suger, det är skillnad att ha klasspelare i sitt lag för att sedan spela som ett lag.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-06-22 23:32
@Barca4life98:


Glömde Renato Sanches, supertalang. Vänsterbacken Raphaël Guerreiro är väldigt spännande med och Carvalho+ Pepe har spelat på toppnivån hur länge som helst och vunnit väldigt många titlar. Visst saknas det något alternativ på topp men mittfältet och backlinjen ser bra ut på pappret. Förstår inte hur man kan jämföra Portugal med Sverige. :P
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-22 23:27
Zlatans senaste landskamper påminner om hans spel i Barca. Känner mer rädsla att göra bort sig än att vinna matcher för laget. Med Zlatan ska man bara vinna en match som idag, när Belgien struntar i om dem förlorar eller inte. Lättaste matchen av dem tre var idag.
Barcelona Vampíro
2016-06-22 23:25
Släpp Ronaldo för i helvete! Ja jag förstår att det är kul med en pik här och där men att ständigt ta upp vad han gör och vad folk skriver om honom är fan borderline besatthet. Ja vi är Barçafans och gillar honom inte, sätt punkt där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-06-22 23:24
Vad är det för skitsnack att Portugal inte har fler spelare med klass...? Andre Gomes, Renato Sanches, Nani, Moutinho, William Carvalho, Bernardo Silva (skadad) är bara några. Unga bra spelare, förutom Moutinho och Nani, som är eftertraktade ute i Europa. Andre Gomes kommer ju att säljas för minst 400 miljoner kr. Sanches såldes för 300 tror jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-06-22 23:20
@Vlom:


Det är väl självklart? Eller du förväntar dig att han ska leverera hela tiden för detta laget? Vi får väl se hur det går nu när han slutar.
Vlom
2016-06-22 23:20
Hittade just denna text från en artikel på Dagens Nyheter som journalisten Anders Sännås Lundqvist skrev angående om Cristiano Ronaldo..."Född på Madeira, en portugisisk ögrupp i Atlanten, 1985. Lämnade hemmet i Funchal redan som 12-åring, och anslöt till Lissabonklubben Sporting CP. Såldes till Manchester U som 18-åring, och tillhör sedan 2009 Real Madrid. Har gjort 127 landskamper (58 mål) för Portugal. Var med och förlorade EM-finalen mot Grekland 2004. Närmare än så lär han aldrig komma en titel med landslaget. Under EM har han, likt Zlatan i Sverige, varit spelaren Portugal byggt spelet runt. Levererar Ronaldo vinner Portugal, slår han straffar i stolpen tappar laget poäng. Förre United-polaren Nani tar hand om luckorna som Ronaldo skapar, i övrigt håller inte omgivningen tillräcklig klass."
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-22 23:17
Enkos Usch! Vilket uselt lag! Visar mest klassen på EM!
Annons: