/spanien/barcelona/forum/2898.aspx/spanien/barcelona/forum/2898.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2015-11-12 19:14
Fint frisparksmål av Deulofeu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-11-12 19:10
När jag såg det här inlägget om Ronaldinho så väcktes det otroligt många känslor. Kommer aldrig glömma underhållningen,glädjen och kärleken han skänkte till alla Culés, en väldigt speciell spelare som har en speciell plats i hjärtat. Länge leve Ronaldinho! Se länktips.
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-11-12 18:59
@Lionel "Rey" Messi:

Läser du retorik eller? =D
Barcelona Junta Dimision
2015-11-12 18:59
@the cameroonians:

Herrejesus vilken offensiv trident de har!
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-11-12 18:55
Lionel "Rey" Messi Tycker inte att du ska ta upp så mycket negativa händelser då meningen är att du ska hylla honom. Men hans absolut sämsta kärriärs minne måste vara VM-förlusten, som du kanske kan nämna men inte mer. Lycka till!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-12 18:54
Satan i gatan vilket offensivt lag Spanien satt från start i U21-matchen mot Georgien.

Kepa
Manquillo. Duarte, Johny, Gayá
J. Rodriguez, O. Torres, D. Suarez
Deulofeu, Williams, Asensio

matchen startade 18.45, stream i länktips.
Barcelona LeoMessi
2015-11-12 18:54
Lionel "Rey" Messi Jag tycker att inledningen är bra iaf:) Men för att göra en sann bollkonstnär rättvisa så bör en skrivkonstnär likt Kröjf skriva ner talet;) Men min åsikt är att du har inlett det bra:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2015-11-12 18:41
Tjena boys. Har fått i uppgift att hålla ett hyllningstal på svenskan och jag valde ingen annan än Messi. Det här har jag skrivit hittills.

"Vi är samlade här idag för att upplysa om en fantastisk atlets karriär. En karriär fylld av triumfer och magiska ögonblick men även förkrossande och sorgliga förluster. Regissören av denna fotbollskarriär är Lionel Andres Messi.
Det hela började i Rosario, Argentina. Redan från ung ålder var han speciell. Talangen inom fotbollen var svår att missa."

Något jag skrivit dåligt som jag bör ändra?
Skulle vara tacksam om ni kunde komma med förslag på vad jag kan ta upp, bra och dåligt från hans karriär och annat random som skulle passa in och om ni har någon fin mening kan ni skriva ner den. Kröjf var inte blyg, lite hjälp från dig skulle nästan leda till ett A. Tack på förhand grabbar.

Visca Barca et Visca Messi !
Barcelona Barclasico
2015-11-12 18:03
Gerard Piqué: “Neymar has been the most supportive player I've seen since arriving. Neymar has managed to know that Messi is the star and can't take the reigns now, and he's been even better.” [movistar] Herregud så sant!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2015-11-12 16:46
Får vi €12M för Munir så äter jag upp min hatt!
Barcelona Rambla~
2015-11-12 15:36
Det dröjde fan inte länge innan Grimaldo ryktades till Arsenal. Släpp iväg Adriano i sommar, skiter i om det är på free transfer, se sen till att ge Grimaldo ett A-kontrakt. Han begär knappast det omöjliga utan bara att få en chans. Hade varit perfekt som backup till Alba den första säsongen.
Barcelona neymar JR
2015-11-12 15:26
Camerooninas Haha ligger nog mer bakom det än endast det ytliga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-12 15:19
Haha, ja det är helt underbart att han kallas för tjockis av sina lagkamrater :-)

Hade däremot noll koll på att Iniesta kallades för "Cabe" på grund av sitt, tydligen, stora huvud...
Barcelona neymar JR
2015-11-12 15:11
The camerooninas Haha trillade av stolen när jag såg hans smeknamn i laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-12 14:48
@neymar JR:


Tror inte det är bilder som hänger samman med dagens träning eftersom klubben inte har tillåtit några sådana. I klubbens egen video över dagens träning (finns på hemsidan .cat) var han inte heller med, och det syns att de avsiktligen inte filmar vissa delar av gruppen.

Däremot skulle det såklart förvåna om han lagt på sig under denna korta tid, han är ju inte "el Gordo" som Suárez, haha
Barcelona the cameroonians
2015-11-12 14:27
@Z_Z:


En helomvändning är att ta i, men av det jag sett så har han på senare tid börjat spela mer för laget och tar bättre beslut i fråga om när han ska passa eller dribbla. Det gör att han blivit mer rak i sitt spel.

Dessutom har han blivit bättre på att ge stöd åt sin ytterbackskollega och positionerar sig snabbare än han tidigare gjorde då han mest lunkade tillbaka. Han ser ff något obekväm ut när han gör det, men det märks att Martinez fått honom att utvecklas på den punkten.

Men visst, det går inte att komma ifrån att Deu gärna vill slå den avgörande passningen och synas. Grejen är dock att han gör det riktigt bra och är Evertons mest kreativa spelare för tillfället.

Han har ju inte fyllt 22 år än, så nog torde det finnas ytterligare potential att plocka fram och utrymme för honom att utvecklas ännu mer. Förhoppningsvis inser han samma sak och har tillräckligt med ödmjukhet för att lägga ner det jobb som krävs.

Han beskrivs ju av sina kamrater som en kille med fötterna på jorden, men det har inte alltid visat sig på plan. Men med ålder kommer mognad och insikt. N. har han dessutom en tränare som värderar och tror på honom.

fingers crossed!
Barcelona Z_Z
2015-11-12 14:10
@wallmannen:


Jag har helt seriöst alltid fått lite av en wannabe-Ronaldo känsla när det kommer till honom. En spelare som verkligen gör allt för att synas och få blickarna på sig och som sällan jobbar mer än nödvändigt för att hjälpa lagkamraterna.

Inte sett så mycket av honom nu den här säsongen i Everton så han kanske gjort en helomvändning men skulle bli förvånad.
Barcelona the cameroonians
2015-11-12 14:07
Oh, va gött! Kommer hem från löprundan och ser att Messi tränat med resten av gruppen. Får energi att springa en mil till!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-12 14:02
Inte nog med att han tränar, har ni sett bilderna. Satan i vilken fysiskt trim han är
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-11-12 13:36
Dale Lionel!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-11-12 13:16
Messi, who is recovering from a knee ligament injury, has trained with the group today. [cuatro] Hehe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-12 12:59
@the cameroonians:


Fullständiga highlights.
Barcelona neymar JR
2015-11-12 12:39
@barcastuff: Pressured by Madrid, Ancelotti backtracks on Twitter and accuses Daily Mail of inventing quote about Barcelona being world's best team. Hahaha!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2015-11-12 12:23
Ja,haha, vad säger man.Jag kan inte rationellt förklara det, men det är nånting med Deulofeu som får det att skava i mig.
Barcelona Junta Dimision
2015-11-12 12:14
@wallmannen:

Okej? Suarez låtsasskjuter pistoler med sina fingrar när han gör mål...
Barcelona wallmannen
2015-11-12 11:48
Deulofeu, jag får inga bra vibbar av honom, Han firar mål med att låtsas-skjuta kulspruta..hmm.
Barcelona Katalano
2015-11-12 11:33
Junta Dimision

Glada nyheter. Skeppa iväg honom på en gång. Han har inte visat några spetkvalitéer alls som utmärker honom som fotbollsspelare och han platsar inte i Barcelona. Han kommer aldrig att utvecklas till en toppspelare heller.Hellre ta tillbala Deulofeu i så fall som faktiskt skapar något under matcherna även om han är ojämn. Känns som att Munir och Sandro spelar bara för att det finns en plats ledig och att deras roll är att bredda spelet och inte tappa bollar och att de inte spelar för att faktiskt bidra med kreativitet offensivt eller mål och assist.

Frågan är vad Lucho ser i pojken.
Barcelona Junta Dimision
2015-11-12 11:22
"Barcelona are considering cashing in on highly-rated young forward Munir El Haddadi in January, reports Sport. Munir, as he is known, is set to enter the final 18 months of his contract at Barca and he has no intention of extending his deal unless the terms are greatly improved. According to Sport, senior figures at Barca are considering selling him in January for economic reasons and they feel that a transfer away from the club, with a buyback clause included, could be the best option for the 20-year-old as he is unlikely to feature regularly once Lionel Messi returns from injury. However, the player’s camp and Barca’s coaching staff are unsure. Boss Luis Enrique has been delighted with the player’s recent performances and wants to keep hold of him. Munir’s current release clause stands at €12m and various European teams have shown interest in securing his services." Taget från länktips.
Barcelona neymar JR
2015-11-12 10:59
@barcastuff: Ancelotti (ex-coach Madrid): "You cannot win every year. Certainly not in Spain where you have the best team in the world in Barcelona" [dm] Oh damn Kröjf Haha! Kanske helt fel att skratt, men finns inte något bättre än en man med humor i dom tuffaste utmaningarna. Om inte du förlängde deras liv så förlängde du mitt med ett gott skratt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-11-12 10:01
Culés! Ännu en anekdot ur det verkliga livet. Åkte ambulans till sjukhuset igår efter att ha krampat i hela kroppen (har en neurologisk muskelsjukdom sen några år tillbaka som stundtals gör mina kroppsfinter lika oförutsägbara som Messis). När båren väl var på plats och jag hade blivit "uppkopplad" efter konstens alla regler i skrymslet, började ambulanspersonalen med att fråga mig om jag var allergisk mot något. Varpå jag utan någon som helst betänketid svarade: Ja, Real Madrid! Om ett gott skratt förlänger livet så som det sägs, ja då lär dom leva ett bra tag till. Kul att kunna vara andra till glädje ibland. Särskilt ambulanssjuksköterskor.
Annons: