/spanien/barcelona/forum/2890.aspx/spanien/barcelona/forum/2890.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2015-11-27 16:13
[QUOTE=Rambla~]Haha, de skriver också: "And despite a buy-out clause of £250m, the Spanish champions are believed to be open to offers at a more realistic £120m for the four-time Ballon D’Or winner." Barca skulle nöja sig med £120m istället för klausulen. Snälla, skäm inte ut er dagligen. :P [/QUOTE] Haha som sagt patetiskt. Visst Barca säljer historiens bästa spelare för långt under utköpsklausulen, att dem ens tror att någon ska gå på sån skit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-11-27 16:12
Haha " the sun" största skämtet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-11-27 15:50
@Blaugrana91:


Haha, de skriver också:

"And despite a buy-out clause of £250m, the Spanish champions are believed to be open to offers at a more realistic £120m for the four-time Ballon D’Or winner."

Barca skulle nöja sig med £120m istället för klausulen. Snälla, skäm inte ut er dagligen. :P
Barcelona Blaugrana91
2015-11-27 15:44
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Blaugrana91 Man glömmer bort hela tiden att Messi är endast 28 år gammal. Hur sjukt är det egentligen? Han har varit i toppen så länge så det känns som han är 35 år. Det jag försöker säga är att Messi kommer få en och annan förbättring på kontraktet kan jag lova dig. Man hoppas och drömmar att vi inte har sett det bästa av Messi än :-). [/QUOTE] Ja han har trots allt många år kvar på toppnivå, dessutom blir han nog utmärkt som mittfältare i framtiden när snabbheten och explosiviteten försvinner, vi ser ju redan nu hur fantastiskt han är även i den rollen. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-27 15:08
Blaugrana91

Man glömmer bort hela tiden att Messi är endast 28 år gammal. Hur sjukt är det egentligen? Han har varit i toppen så länge så det känns som han är 35 år. Det jag försöker säga är att Messi kommer få en och annan förbättring på kontraktet kan jag lova dig.

Man hoppas och drömmar att vi inte har sett det bästa av Messi än :-).
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-27 15:02
@neymar JR:


Tycker också att det är åt skogen. Blev chockad ett par gånger senaste säsongerna när man förlängde Messi och Neymar's kontrakt här och där. Tyvärr, det är bara att inse när gulfstaternas sheicker, ryska oligarker och baseball galna jänkarna får ta rum i världens finaste fotbolls rum blir det så här.

Alla stora lag skulle vilja att man hade Neymar, Messi, Iniesta och C.Ronaldo i sitt lag. De har musklerna att möta deras lönekrav och allting vad det heter. Det är då klubbar som Barca och Real blir stressade. Anledningen att man blir tvungen att förlänga Neymar's kontrakt är att killen är bara 22 år gammal (har jag rätt) gissade bara. Alla storklubbar vet att han om naturen få ha sin gång blir arvtagaren efter Messi.

Vilket lag skulle inte vilja ha en sån(a) spelare? Lägg till ekvationen att hans pappa och armen bakom Neymar gillar pengar om du förstår vad jag menar.

Det är tufft för Barca. Det jag hoppas på är att de förlänger kontrakten en sista gång och andra klubbar får tänka tre gånger innan de försöker sig på Barca's stjärnor. Men vad spelar det för roll när visa lag har ett lands BNP.

Om jag skulle försöka förbättra Barca's ekonomi skulle jag värva R.Madrid's försäljnings chef. De slår oss när det gäller att få valuta för sina spelare.
Barca behöver verkligen förbättra den sektionen av klubben.
Barcelona neymar JR
2015-11-27 14:39
Jag kan ju köpa det ifall det endast handla om att förlänga kontrakts tiden. Men högre löner varje gång?! Give me a break
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-27 14:34
Nu förstår jag inte alls meningen med långtidskontrakt då det ändå förnyas varje år. Det räcker nu, förnyade kontrakt stup i kvarten Både neymar, Messi och alla dom andra kan sitta tysta i båten och vänta på sin tid. Dom har över 3 år kvar på sina nuvarande kontrakt Dom som skall prioriteras är dem vars kontrakt är påväg ut och ingen annan. Det är bara löjligt nuförtiden, hela fotbollsvärlden är åt helvete pga giriga agenter som vill ha sina % Nej dags att börja hålla koll på lönerna i truppen. Messi ska vara längst upp men dem andra ska vara en bra bit bakom, Messi ska stanna på sin nuvarande lön med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-11-27 14:10
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^: Ja så är det givetvis. Angående Neymars kontrakt så ryktas det om att det förlängs till 2021 ja, återstår att se om det stämmer. Förhoppningsvis är det så , det är mycket viktigt att det görs. Neymar kommer inom några år vara världens bästa spelare även om han såklart får stenhård konkurrens från Leo så länge han är aktiv. ;) Efter Neymar så bör man även förlänga med Messi, dels för att slippa dessa patetiska rykten men också säkra upp att han förblir i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2015-11-27 13:59
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Yes, det är Goal.com som rankar de bästa 50 spelarna. Tror att Ronaldo fick det förra året.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-27 13:22
Video: Messi wins Goal 50 trophy for best player in the world.

Vad är Goal 50? Har de alltid funnits ?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-27 13:16
@Blaugrana91:


De är bittra för att R.Madrid och Barca har alltid varit lagen de största stjärnorna spelar i. Britterna måste ju underhålla sina pl fans runt världen och få de tro att alla vill till dem.

Lägg till också att de vill sälja blaskorna så klart.

EN fråga.
Stämmer det att Neymar får ny kontrakt igen till 2021?
Barcelona Barcelonistas
2015-11-27 13:13
Ja tog dom spelarna jag sett. Sen får ju nån som sett äldre lag gärna skriva!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-11-27 13:11
Valdes Alves-Puyol-Marquez-Abidal Iniesta - Xavi - Deco Ronaldinho - Eto - Messi Elvan är baserad på favorit spelare, status, och kvalité. Busquets är fortfarande ung, Busi är min favorit spelare just nu. Han kmr lätt bli ihågkommen när hans legend status ökat ännu mer. Neymar och Suarez har gjort för få säsonger för att ja ska kunna ha med dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-27 13:11
@Stright outa Barca:


Jag tycker med. Blev inte chockad igår när jag läste att själva presidenten för spanska fotbollsförbundet kom ut och berätta vilken lag han hejar på.
Det måste ha nånting med den där linjedomaren att göra.

Förstår inte hur Barca har kunnat hantera detta alla dessa år. Menar inte Franco tiden då de inte hade något val.
Barcelona Blaugrana91
2015-11-27 13:10
Haha nu är brittisk media igång igen... Den fantastiskt trovärdiga The Sun påstår att Messi vill till City och anledningen är att han är sur på Barca för att man förhandlar om ett nytt kontrakt med Neymar just nu och inte prioriterade honom först .Tillåt mig att skratta! Senast var det Neymar som skulle till United? Vad kommer härnäst, Suarez till Liverpool igen? Det här är pinsamt, brittisk medias försök att få det att låta som att ALLA vill till PL, Messi och Neymar spelar i världens bästa klubb, har redan bland dem högsta lönerna och trivs i laget och med varandra. Vem fan byter för övrigt vackra Barcelona mot en grå industristad som Manchester dessutom. Nej jag blir irriterad på dem här brittiska pajatidningarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-27 13:08
Fan va Arda verkar vara skön Dude.

Vid varje video sekvens får han laget att skratta. Var enda en.
Snacka om att vara utåtriktad. Längtar att se honom och Vidal på planen.

Hur än Lucho väljer så ska den som passar in startelvan bäst och har bästa form får spela stora matcherna förstås. Men när A.Vidal och Arda blir tillgängliga hoppas jag att laget höjer tempot några nivåer då Lucho kan rotera ännu mer och spara energi.

Längtar som sagt. Minns innan Suaez värvades så dreglade jag på honom och Arda för deras krigarinställning. Det är såna spelare som tar en kula för laget som våra kära Masken. Det är bara titta på Suarez när han stångas med motståndarlaget. De har en annan respekt för honom än de hade mot Alexis Sanches. När man möter spelare som Suarez, Masken och Arda tänker man två gåner innan man ger sig på dem på planen.

Tyckte att det saknades såna spelare i laget. Skönt att ha dem i vårt lag.
Barcelona Vampíro
2015-11-27 13:08
Zapatero, där hade vi en proper premiärminister.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-11-27 12:56
Barcelonas bästa elva genom tiderna ? Med spelare från alla epoker !
Barcelona koeman92
2015-11-27 12:45
@Barclasico:


Käften Rajoy. Du är redan en katastrof som premiärminister, skäm inte ut dig ännu mer.
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-27 12:35
Det är bra att spanska regeringen kommer ut en och en erkänner att de fortfarande har Franco andan i sig och hejar på Real Madrid. slump att dr börjar snacka nu efter den där grejen med linjedomaren
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-11-27 12:28
Rajoy: "I'd give the Ballon d'Or to Cristiano." HAHAHAHHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-11-27 12:28
Mariano Rajoy (Spanish prime minister): " FC Barcelona are looking unbeatable, but we'll see how things develop. They're fantastic at the moment." Rajoy: "I'd give the Ballon d'Or to Cristiano." Rajoy: "Silver for Iniesta, because he is a great player and a man of values. Luis Suárez is an absolute star. He's a real fighter."
Postat via SvenskaFans-appen
amnesia
2015-11-27 11:57
@Flavía:

Haha ursäkta att jag hoppar in här men det där inser du väl själv hur korkat det lät? För långsam för spansk fotboll? Haha under sina första 6 månader var han ju en av de bästa spelarna i hela ligan.

Sen att han inte passade in så bra i Guardiolas system är ju inte riktigt samma grej.
Barcelona GuessWho
2015-11-27 11:34
@neymar JR:

Barcelona Barcelonistas
2015-11-27 11:32
Ja skrattar än idag åt idioten som jämförde Carlos Real med Pep Guardiolas Barcelona. Gå kasta dig
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-11-27 11:31
Chris Waddle berättar hur Zlatans karriär i Barcelona var: "Jag tycker att det finns finns ett par ligor där han inte kan spela. Spanska ligan är en sådan, den är för för snabb för honom. Rörelsen och presspelet man använde i Barcelona, han klarade inte av det. Han kan gnälla hur mycket han vill på Guardiola, han passade inte in i systemet. Han hade inte benen, han hade inte farten. Hade han kommit hit hade han haft samma problem" Bara att läsa kommentaterna från bittra Zlatanister (länktips) som inte kan acceptera faktumet att han är vår sämsta värvning genom tiderna :D
Barcelona B-Guden
2015-11-27 10:59
@messiooooxavii:


Men dom kan ju skryta över deras lag är bäst i världen, deras tränare är bättre än våra, (Mourinho bättre än pep) (Carlo Bättre än Enrique).
Att dom vunnit 1 Liga titel, 1 CL och cdr titel. På fifa är ju deras lag också bästa, dom har bästa spelarna på varje position.

Medans vi kan skryta om en trippel, eller förlåt 2 st, så har vi en dubbel där mellan också, och ett par liga titlar, ett par cdr osv. Men vi har ju haft 4 (dåliga tränare) Pep, hade ju bara tränat B-laget, Tito hade ju bara varit assisterande, Tata, visste inte många vem var, och Enrique hade ju bara tränat b-laget och Roma där han inte vann något. Sen att experter anser vårat lag det bästa genom tiderna.

Men vi har ju inte världens bästa spelare för dom spelar ju i Real Madrid. och vi är inte det bästa laget heller för det är ju Real Madrid.
Barcelona neymar JR
2015-11-27 10:26
Kommit*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-27 10:26
Samt så har valbuenas version gått ut, och han ställer sig absolut inte på benzemas sida
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: