/spanien/barcelona/forum/285.aspx/spanien/barcelona/forum/285.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2017-08-14 21:51
[QUOTE=Bopi]Varför gör dom inte helt klart med Paulinho idag? (Vill ej ha honom) Varför just på torsdag? Känns som att någon e sjukt.. Varför om 4 dagar? Någon som Vet? Eller läst något? [/QUOTE] Enligt MD vill klubben presentera Coutinho och Paulinho samtidigt, så antagligen därför. Dembele lär med andra ord anlända nästa vecka, om man han nu kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-08-14 21:45
Jag uppmanar alla cules att joina det som Gabriel länkade här nere. Jag länkar den också. Om du inte har Twitter så skapa ett, tar bara några minuter. Jag har alltid varit anti sociala medier men jag skapade ett konto bara för att visa mitt missnöje. Jag tror knappast skurkarna försvinner bara för mig men jag mår lite bättre i alla fall. Så var inte lat amigo, detta elände kan inte fortsätta. Agera och påminn din nästa att också agera!
Barcelona the cameroonians
2017-08-14 21:45
Det värsta med beskedet kring Samper är att det är så himla dåligt planerat. Jag kan acceptera att man inte satsar på honom, men fy fan för att meddela det den 14:e augusti när i princip alla andra lag är klara med sina trupper. Snacka om att sätta en spelare på pottkanten som med tanke på sin ålder är i extremt behov av speltid. Och så vill man till på köpet låna ut honom, som om man kommer att börja spela annorlunda nästa säsong med en Paulinho i laget. Nej, riktigt uselt skött. En klubb som ff har Douglas, Arda och Vermaelen kvar i truppen den 15:e augusti är en klubb utan förmåga att sätta krav och ta beslut. Uselt. Förresten, Gomes drog till Valencia i morse enligt Gerard Romero. På väg bort?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
2017-08-14 21:36
Trodde jag aldrig skulle säga detta, men man börjar på allvar sakna tillbaka till truppen vi hade under Tatas säsong (2013/2014). De spelare som fick mest kritik (Alves, Pedro, Alexis, Fabregas och gamla Xavi) skulle fan göra kaos i dagens trupp...Sad!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-14 21:26
Deulofeu Hermano, jag vet precis hur du känner. Tack själv, din kunskap har varit och är en stor tillgång för forumet. Vi får väl se vart Samper tar vägen, själv hoppas jag på Girona som är ett offensivt lag och hade passat honom fint.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-08-14 21:18
@Thierry Henry:


Det är också fakta att PSG inte värvade Neymar utan att pengarna kom från annat håll. Just utköpsklausuler av denna typ är därför ett separat fenomen där klubbar med rika ägare verkar hitta en öppning som möjligen tar dem runt FFP reglerna. Men övriga typer av värvningar måste komma från klubbarnas kassor och då är det andra regler som gäller. Visst stiger priserna, men inte så mycket som det ryktas om för dessa spelare.
Barcelona Katalano
2017-08-14 21:14
@Dreamteam09:


Nä, visst. Samper är ju skolad i Barcas spelmodell som vi hade 2009-2015 och eftersom inget lag lirar denna så står han inte ut lika mycket som man förväntade sig när han var yngre. Inte ens Barca lirar ju Barcas spelmodell så det är inte konstigt att han inte hittat sin plats eller lyckats stå ut ur mängden då.

I övrigt vill jag återigen poängtera att de unga spelarna ska växa in i laget utan press. Inte som första reserver på en plats utan som andra reserver tills de blivit mogna nog i sitt spel.

Barcelona Gabriel
2017-08-14 21:13
Är inte tillbaka från mitt uppehåll än mina vänner, ville bara komma in och skriva snabbt att det verkar som att folk på twitter kommer att börja hashtagen #BartomeuDimiteYA exakt kl 22:30, så för alla er som har twitter så får ni gärna joina.

Exakt kl 22:30 skriver alla #BartomeuDimiteYA
Barcelona Thierry Henry
2017-08-14 21:12
@Katalano:Pogba va bara startskottet, Neymar räknar du inte med men han spelar för psg nu. det är fakta. Lukaku kostade kostade man.u 75 miljoner pund. Morata 58. Det är din stora övergångarna denna sommar. Ska vi ha den kvaliten eller över så koatar det därefter
Barcelona Deulofeu
2017-08-14 21:10
Jag får lov att tacka alla skribenter för all tid ni lagt på otroligt läsvärda artiklar genom så många år.

Ofta har man gått in på denna sidan innan andra sidor för den summerar det som händer i vår kära klubb på ett bra sätt.

Jag har följt Barca sedan 1992 det har vuxit sig starkare för varje år och är numera en sjukdom jag har.

Kan i princip allt om alla spelare som passerat Barca sedan mitten av 90-talet och inte minst på talangsidan.Skulle lätt kunna ställa upp i 10 000 kr frågan i ämnet.

Jag såg nästan alla Xavi matcher i hela hans karriär i alla landslag och även cirka 10 matcher i b-laget innan han lyftes upp.

Samper har varit i klubben sedan han var i samma ålder som min dotter är nu och står i princip för allt vad Barca innebär.Han har varit kapten i de flesta lagen och det har bara varit en tidsfråga innan han ska a steget upp till a-laget.

Lämnar han klubben som det talas om ja då är det slutet för mig.

Han skulle bli den första som gått precis hela vägen och sedan spottar ledningen fram en brasse från Kina som gör att man bara skakar.

Lämnar han då tackar jag alla på forumet för allt ni har bidragit till i min vardag.

Vill rikta ett särskilt tack till the cameroonians.

Upplever förmodligen mina sista dagar på forumet.

Kanske tom "In a few hours"

Barcelona Bollinnehavet
2017-08-14 21:07
Ja det gäller ju att hänga med i den moderna, globala och härliga fotbollen...
Vem vet? Nu kanske vi får in några kinesiska Evergrande fans på arena som förutom matchbiljett även köper matchtröja, korv och går en tour inne på arenan. Släng Samper! Han drar inget folk.
Barcelona Dreamteam09
2017-08-14 21:00
[QUOTE=Katalano]Vissa spelare har absolut mer potential och färdigheter än andra. Det är beslut som får fattas kring varje spelare. Deulofeu kan vara en fantastisk joker att slänga in i matcher som låser sig då han kommer in med fart, fläkt och energi vilket kan lyfta laget och ge oss poäng i sådana matcher. Men han ska absolut inte vara startspelare, inte än i alla fall. För Alena så spelar det tydligen ingen roll hur bra han är och hur mycket potential han visar upp. Med Iniesta, Rakitic, Paulino, Sergi roberto, Denis Zuarez OCH Gomes framför sig så kan han glömma speltid om vi inte råkar få 3 skador samtidigt. Och det är detta jag är så mycket emot. Talanger som visar sig ha färdigheter och potential måste få en chans att mogna med spel i lättare matcher där man kan göra inhopp i lägen där vi leder med ett par bollar. Har vi för många spelare som ska roteras på en position så finns det inget sådant utrymme. [/QUOTE] Absolut jag köper att talanger ska få speltid och få visa upp sig. Men Samper och Deloufou har spelat ett par säsongen nu i andra klubbar jag tycker inte att dem har visat där att man ska vara bänk spelare i Barcelona herregud vi pratar om FC Barcelona och inte Almeria. Ett lag som Barcelona ska ha bättre spelare på bänken än dessa. Kolla Real och Bayerns bänk sedan tittar du på vår. Det funkar inte i längden att ha sån vek bänk i längden som vi har. Och ett lag som Barca ska slåss om alla titlar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-14 21:00
Så här tror jag att det ligger till.

Om vi inte landar någon av Dembele eller Coutinho och vi står där med endast en Paulinho som svar på förlusten av Neymar så ryker ledningen i Beneditos misstroenderöstning. Jag tror att hunden Bartomeu och hans åsnor känner pressen. Därför kommer båda eller åtminstone Coutinho komma för vilket jävla pris som helst. Precis som trippeln 2015 räddade dom förra gången så kommer en crack-värvning eller två rädda dom denna gången.
Barcelona Katalano
2017-08-14 20:59
@Thierry Henry:


I Rådande marknad är fortfarande Pogba rekordet för en spelarförsäljning. Allt övrigt är rykten och hype pga en sjuk Morata värvning av ett Chelsea i panik. Du kanske går efter ryktade summor som den marknad som gäller, men jag går efter faktiska värvningar.
Barcelona Katalano
2017-08-14 20:55
@Dreamteam09:


Vissa spelare har absolut mer potential och färdigheter än andra. Det är beslut som får fattas kring varje spelare. Deulofeu kan vara en fantastisk joker att slänga in i matcher som låser sig då han kommer in med fart, fläkt och energi vilket kan lyfta laget och ge oss poäng i sådana matcher. Men han ska absolut inte vara startspelare, inte än i alla fall.

För Alena så spelar det tydligen ingen roll hur bra han är och hur mycket potential han visar upp. Med Iniesta, Rakitic, Paulino, Sergi roberto, Denis Zuarez OCH Gomes framför sig så kan han glömma speltid om vi inte råkar få 3 skador samtidigt. Och det är detta jag är så mycket emot.

Talanger som visar sig ha färdigheter och potential måste få en chans att mogna med spel i lättare matcher där man kan göra inhopp i lägen där vi leder med ett par bollar. Har vi för många spelare som ska roteras på en position så finns det inget sådant utrymme.
Barcelona Thierry Henry
2017-08-14 20:55
@Katalano:Man anpassar sig till hur verkligheten ser ut och rådande marknad eller går under. Det är bara att välja.
Barcelona Dreamteam09
2017-08-14 20:44
[QUOTE=Katalano]De ska inte vara startspelare. De ska vara utfyllnadsspelare och få chansen att testas och utvecklas i matcher som tillåter. Istället för att värva in en bänkspelare så ska vi använda talangerna till detta. Om de sedan inte utvecklas i den takt som krävs så säljs de självklart. Iniesta fick 2 säsonger på sig att utvecklas på detta sättet. Hade han inte fått den chansen så hade han sålts. Denna chans måste man ge andra spelare också och inte kasta bort pengar i onödan. Säger som du, bara inse fakta. [/QUOTE] Men det är skillnad på potential och spelare som inte har det där lilla extra. Ser inte nå storhets potential i varken Dele eller Samper. Den enda man ser kunna ha sig lite boll i är Alena.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-14 20:40
Beneditos förklaring till varför misstroendevotum är ett måste. En Youtube-video på engelska som tar er igenom anledningarna. Från den 1 september och två veckor framåt kommer Benedito att samla in röster utanför Camp Nou i samband med hemmamatcherna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-08-14 20:09
Har ingen lust att skriva. Totalt uppgiven. Inte nog med att ledningen ror hem Paulinho före alla andra värvningar vi FAKTISKT är beroende av så börjar jag tveka på Valverde. Okej, kanske lite väl tidigt, men hur kan Semedo inte få spela igår? Vidal är tamejfan mig en av dom sämsta högerbackarna vi haft. Period. Så fruktansvärt dålig. Jag kan acceptera att han får spela från start pga. försäsong osv. men att inte släppa in Semedo igår är tjänstefel av Valverde. ALLA tre målen igår görs från våran högerkant där Piqué är lämnad ensam. Och en Piqué mot Asensio/Ronaldo är ingen bra kombo. Piqué är som en traktor i sidled. I övrigt så ser det otroligt oinspirerat ut på planen. Iniesta är totalt slut. Det är uppenbart. Delofeou SÖG. Suarez skiter jag i - han kommer göra sina mål. Förväntningar på passningar, dribblingar osv. har jag inte. Lämnar S. Roberto så bryr jag mig inte. Han är inte startspelare ändå. Bra truppspelare men kan vi får 40M för honom så gärna. Och han kan gärna lämna om han har hybris nog att tro han ska få bli startspelare. Resten av truppen är sorglig. Dyster dag. Jag kommer kolla alla matcher under säsongen ändå men mina förväntningar inför denna säsongen är rekordlåga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bopi
2017-08-14 20:02
Varför gör dom inte helt klart med Paulinho idag? (Vill ej ha honom)
Varför just på torsdag?
Känns som att någon e sjukt.. Varför om 4 dagar?
Någon som Vet? Eller läst något?
Barcelona Katalano
2017-08-14 19:46
@Dreamteam09:


De ska inte vara startspelare. De ska vara utfyllnadsspelare och få chansen att testas och utvecklas i matcher som tillåter. Istället för att värva in en bänkspelare så ska vi använda talangerna till detta. Om de sedan inte utvecklas i den takt som krävs så säljs de självklart. Iniesta fick 2 säsonger på sig att utvecklas på detta sättet. Hade han inte fått den chansen så hade han sålts. Denna chans måste man ge andra spelare också och inte kasta bort pengar i onödan. Säger som du, bara inse fakta.
Barcelona Dreamteam09
2017-08-14 19:32
Ni alla som snackar om våra la masia spelare i laget tex Delefou, Samper, Suarez är ni på riktiga? Dessa killar håller inte måttet när ska ni inse de? Deleafou eller hur man stavar grabbens namn var lika vilsen som en vildsvin på stan! Vi producerar inte längre bara inse fakta. Ska man ha någon chans är det värvningar som ska göras och dyra sådana!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Déu és Culé
2017-08-14 19:31
Vi genomlever ett av de allvarligaste och mörkaste perioderna i vår klubbs historia. Minns dessa dagar när vi om X år lyfter Champions League pokalen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona r.10
2017-08-14 19:16
Tro inte på allt MD skriver..det är ledningens medium för vilseledande nyheter =( Angående Samper så är jag inte direkt besviken eller ledsen. Samper har haft ett antal tränare i Barca och andra klubbar där han inte lyckas imponera på, duktig kanske han är men inte bra nog för Barca. Eller kan så pass många tränare missat hans potential? Den nyanlända brassen är inte svaret på våra problem och han är tveksamt värd att betala utköpsklausulen för, det är faktiskt helt obegripligt! @L.A.M Nr 10:
Barcelona Katalano
2017-08-14 19:14
@Jocke (BVB):


Frågar du mig så är svaret definitivt nej. Vill inte betala över miljarden för varken Hazard, Coutinho, Mbappe eller Dybala heller. INgen av dem är värdig att slå transferrekordet inom fotbollen. (Neymar räknas inte då det inte var PSG som köpte ut honom från kontraktet). Men de flesta här inne verkar inte bry sig nämnvärt om summorna som diskuteras. De vill värva klasspelare, kosta vad det kosta vill. Och skyller på att marknaden ser ut så idag.
Barcelona zigazaga
2017-08-14 19:14
Jocke Ingen av oss tycker att Dembele är värd de pengarna. Men vår ledning är inkompetent och leder inte Barça rätt, utan använder klubben mer som ett företag där man ska tjäna så mycket pengar som möjligt, helst till egen ficka också. Det har sett ut såhär sen Rosell vart president, och det har bara blivit värre med åren. Klubbar runtom Europa har såklart nappat och utnyttjat detta och vårt varumärke har därmed också blivit sämre med tiden. Ledningens stora brister har visat sig alltmer tydliga för allmänheten och idag så har det nog nått rock bottom. Tyvärr så kommer denna junta att fortsätta sitta vid rodret så länge de har majoriteten av medlemmarna med sig. Kommer en Dembele eller Coutinho så kan vi räkna med att vi kommer att få betala stora pengar för de. Löser det våra problem? Absolut inte, och helt ärligt så hoppas jag att ingen mer spelare kommer denna fönster. Helst att vi blir titellösa i år också och lägg till att vi missar CL. DÅ, först DÅ kan vi få se saker hända inom klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe
2017-08-14 19:10
Blaugrana91

Från början kändes det verkligen som att du stod för allt som juntan gjorde då du, likt dem, ansåg att pengaflöden och avkastning var ledstjärnorna snarare än "fotboll à la Cruyff. Men ärligt talat, det börjar bli löjligt nu. Det känns som att det har blivit "din grej" att ta Bartos parti i allt han gör. Du försvarar helt absurda handlingar och bortförklarar alla snedsteg.

Allt handlar om det ekonomiska och hur vi ökar våra intäkter, men att slänga iväg €40M på Paulinho och "kosta vad det kosta vill" på Coutinhos, Dembeles, Dybalas och fan och hans moster verkar vara helt okej. Inte att satsa på La Masia. Hitta den ekonom som får den ekvationen att gå ihop.

Jag kanske är lite hård nu, men att döma av de inlägg du postat de senaste åren så skulle Barto kunna gå ut på Camp Nous gräsmatta med sitt vidriga leende, dra ner gylfen, urinera på barcas klubbmärke och du hade fått det till att det ökar våra intäkter i Madrid. Eller att "marknaden kräver det"...
Barcelona the cameroonians
2017-08-14 19:09
Tuff dag för Samper efter beskedet att klubben och Valverde inte räknar med honom. Dock inte oväntat om man ser till att vi tar tydliga steg mot ett 4-2-3-1. Det bästa Samper kan göra nu är att klippa banden med Barça en gång för alla och inse att hans stil och profil gjort sitt efter 15 år i barndomsklubben. Visserligen ska alla platser och speltid förtjänas på planen och träningen, men om det är någon som verkligen jobbat och svettats för en plats så är det Sergi Samper. Det talas om att våra canteranos saknar tålamod, men samtidigt kvittar det hur bra de presterar på försäsongen eller i matcher - det satsas hellre på legoknektar med suspekta agenter till överdrivna priser. Ty det ligger i tiden. Så de som anklagade Eric Garcia och Jordi Mboula för att lämna för pengarna kanske nu inser att de sökte sin egen lycka på bättre ställe - ungefär som när tusentals svenskar lämnade för Amerika på 1800-talet. På samma sätt bör Samper söka sin egen lycka och vända blad. Det blir kanske inte så glamouröst i början, men han kommer åtminstone slippa se Pep Segura och de andra - och bara en sån sak bör ge honom betydligt bättre motivation.
Postat via SvenskaFans-appen
Jocke (BVB)
2017-08-14 18:59
Hej jag tänkte skriva här, Ni hänvisar till en fransk tidning (?) Varför då, BVB är börsnoterat och har en officiell mediakälla Ruhr Nachrichten. Idag har BVB givit Barcelona en frist till 26/8 och då stänger fönstret, kravet är 150 miljoner och nej det är inte ens nära. Om jag fattat det rätt så får den tidigare klubben för Dembele detta första året 25% av övergångssumman men inte nästa, detta gör ju att oviljan att sälja är högre killen har kontrakt till 2021 och de sista åren 100% till BVB... Jag fundera tycker ni verkligen att en kille som var skaplig i Rennes och under hösten bar hoss oss, när Maro reus var frisk under våren stämde allt då fanns det två yttrar av högsta klass, jo Reus är flera klasser bättre än Dembele men skadad för ofta, det frigjordes mer utrymme + att Auba satte precis allt i mål, jag har svårt att se Dembele som annat än ren högerytter men en ung spelare kan utvecklas. Min fråga är tror ni verkligen ni vill betala den summan för en talang, det känns som ett chansartat köp så bra har han inte varit, jämfört med Pulisic är det inte stora skillnader tycker jag
Barcelona Blaugrana91
2017-08-14 18:57
Rambla Jag tycker bara att man bör låta Paulinho få chansen att visa upp sig innan man hånar honom och dömer ut hans chanser totalt. När det gäller priset så ja det må det låta mycket , men €40M idag är inte som €40M för 5 år sedan. Detta är något man behöver inse. Ang. Samper så tycker jag att han fått tillräckligt med chanser utan att imponera.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: