/spanien/barcelona/forum/2838.aspx/spanien/barcelona/forum/2838.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Lion24
2015-12-09 01:33
Helt allvarligt talat, nåt måste hända här inne. Det är EXTREMT tröttsamt att läsa vissa inlägg här inne, jag vill bara fly. Inlägg som inte bidrar med ett skit. Allt är Penaldo, allt är smutskastningar, fula ord, hån och ett mycket omoget beteende. Jag har försökt ha tålamod väldigt länge och förbisett detta men helt seriöst, hur orkar vissa? Kom med nåt nytt, lär oss nånting, ge oss en analys. Real Madrid är våra huvudkonkurrenter till alla titlar vi slåss om och som rivaler så kan man skicka någon peak mot deras klubb eller spelare. Jag är ingen som säger att vi inte ska lägga fokus på Real Madrid för det måste vi, precis på samma sätt dom måste fokusera på hur det går för oss, vad som händer i våran/deras klubb. Men peaken ska inte innehålla ord som ''hora, fitta'' eller såna där barnsliga saker.

Så för Guds skull, snälla lägg av. Inte samma skit varenda dag. Det är ett riktigt barn beteende när man ska skriva samma skit dag in dag ut. enkos, lämna Ronaldo EN dag. Barcelonistas, lämna Real Madrid EN dag. Det skulle göra er gott. Det skulle göra forumet gott. Jag tvekar inte på att ni älskar FC Barcelona men bidra med nånting. Skapa er respekt här inne. Lär mig/oss nånting om vad som helst inom fotboll förutom glåpord. Kom med analyser, berätta vad vi bör göra imorgon för att ta oss an Leverkusen. Tycker ni att Messi och Suarez ska vila? Varför? Varför inte? Ska vi starta med det bästa laget? Varför? Varför inte? Kom igen, tillsammans för ett lyft av detta forum.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-09 01:32
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2015-12-09 01:25
[QUOTE=enkos]Att Real får Gent 1.01 [/QUOTE] More like 0,99
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2015-12-09 01:25
[QUOTE=FCB_Messi]Undra om Wilands hjälm satt för hårt åt eller täckte för ögonen ? För dom enkla målen som han släppte in är verkligen diskutabelt . [/QUOTE] Verkligen. Speciellt frisparken och skottet från Ronaldo som han försökte rädda med knät. Vad tänkte han där? Jag hade gjort bättre jobb. Wiland brukar vara bra så det kändes nästan som han blivit mutad av Ronaldo. Men men låt Madrid fansen glädja sig åt dessa vinster och få falska förhoppningar om laget. I stormatcherna har de varit allt annat en bra. Men fotboll kan vända väldigt snabbt vilket vi alla har erfarenhet av. Därför ska man inte håna för mycket. Det kan slå tillbaka mot en. Pique kan man inte ogilla dock. Vilken legend. En person trollar ett helt land, he just doesn't give a fuck. Alla är så butthurt, de säger att de inte vill ge honom publicitet men det är exakt det han får.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-12-09 01:22
Man måste se upp med Wolfsburg. Jag är faktiskt glad att dom sluta etta så att vi inte möter dom. Jag är naturligtvis inte rädd för Wolfsburg då Barca ska gå vidare 10/10 gånger mot dom men det där är ett mycket energikrävande lag. Ett typiskt tyskt lag som spelar en extrem snabb fotboll där det blir mycket svårt och hänga med. Man allt är inte bara omställningar utan Wolfsburg har utvecklat tekniken på spelarna också, nu är dom bättre på små ytor.

Man har faktiskt ett fantastiskt lag med spelare som Ricardo Rodriguez som är en personlig favorit och en ytterst underskattad vänsterback, Dante som kan vara riktigt bra om han själv vill, Luiz Gustavo, Schurrle, Draxler som startat säsongen sådär men har en enorm högsta nivå och potential. Säkert glömt någon också. Det är inte alls förvånande för mig att Wolfsburg toppa sin grupp, det som är förvånande är Uniteds sorti som är mycket pinsam. Är det här satsningen av United? Man har en enorm ekonomi där man kan betala fantasisummor men man har fått till det där laget?

Atlético som nästan ingen pratade om vinner matcher som man måste vinna. Man vinner systematiskt. Det där är fortfarande ett av världens bästa lag som har varit mycket tysta den här säsongen och det hjälper bara dom. Real Madrid? Att vinna med 8-0 är imponerande. Men det var mot Allsvenskan. Mot ett lag som sluta 4-5:a i en liga som IFK Norrköping vann.
Barcelona Barcelonistas
2015-12-09 01:20
Barcelona är en klubb som så länge jag varit en supporter, så har dom alltid varit ödmjuka. Men kom ihåg en sak grabbar, för mycket ödmjukhet kan också förvandlas till svaghet. Säger inte att vi ska gå banans men det är viktigt med balans i laget vas gäller personligheter. Jag tror många här faktiskt underskattar detta men det är viktigare än vad många tror.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-12-09 01:19
Barcelonistas Piqué och Alves är inte de klokaste i truppen. Så bara för de uttalar sig om Real Madrid negativt tyder det inte att det är bra. Båda är högmodiga och dryga. Som sagt, vi alla vet om Real Madrid och hur den fungerar. Vi ska inte sjunka i deras nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-09 01:06
Shanghai - jag älskar allt hans snack om Real. Den smutsklubben ska hånas in till benmärgen efter allt skit dom kasta på oss under Mou. Jag älskar när Alves och Pique sätter ditt råttorna från Madrid. Jag älskar också hur Stoichkov kmr med som brutalaste uttalandena någonsin om den klubben! Nej jag hoppas Pique fortsätter med det han gör. Vrf ska han sluta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-09 01:05
Shanghai Skit kul med 23 iniestas i en trupp, inget emot iniesta men lite olika personligheter får vi väl ändå ha Madrid förtjänar ingen respekt varken på plan eller utanför. Visst kan man vara den större mannen och bara fokusera på sitt egna Men pique har alltid varit pique Allt är så känsligt nuförtiden....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2015-12-09 01:01
@Shanghai:

Mycket bra det Pique gör. Sen när förtjänar den äckliga horklubben respekt?
Barcelona neymar JR
2015-12-09 01:01
Kul när Madrids alldeles egna maskot öppnar käften :), nu har han spelat sin match för året. Tillbak till bänken och fila på nästa kommentar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-12-09 01:00
Barcelonistas Piqués beteende skall verkligen inte försvaras. Under all kritik. Han ska alltid vara den som hånar. Det där med 5 fingrar, hans pikar mot Real Madrid när vi vinner titlar, hans tweets, nej det där är inte rivalitet utan snudd på respekt. Vi alla vet hur Real Madrid fungerar och vad för organisation det är, men det hjälper inte att vara kaxig till slut kan vår arroganta beteende straffa oss fatalt. Ta Iniesta som ett exempel. Den mannen bör vara en förebild för alla fotbollsspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-09 00:57
Ronaldo (Real Madrid): "Pique's tweet on Madrid lining up ineligible player? He's jealous of Real Madrid, I won't give him free publicity." Vad ska han vara avundsjuk på? Han vinner fler titlar på 1 säsong än vad Penaldo gjort på 8 år. Senast slutade det med 0-4. Snarare Penaldo som är besatt av oss. Hela den klubben lider av mindervärdeskomplex.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-09 00:52
Shanghai - jaså du är snabb med att kritisera store Pique men samtidigt glömmer du att nämna Guti som lekte pajas här om dagen också när vi kryssa mot Valencia. Ni arbeloa också? Haha den klubben slutar aldrig att förvåna. Dom är bra på snacka. Sen bär vi mötts på planen så blir det förnedring direkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-12-09 00:50
Arbeloa och Cristiano har all rätt att kritisera den där Piqué. För övrigt är det tragiskt med Neymar att han skadar sig. Hoppas att han är tillbaks så snabbt som möjligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-12-09 00:48
Piqué ska hålla sin käft och koncentrera sig på planen och utveckla sina prestationer istället för att vara arrogant och leka provaktör av yppersta klass. Det kan straffa honom och vårt lag, håll lågprofil och var ödmjuk istället. Visst man blir glad när antagonisten förlorar eller gör en stor tabbe (Cheryshevfallet) men att håna är lågt. Sen gråter han att de buar åt honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-09 00:40
Ali G - hur skulle jag veta att Malmö skulle lägga sig på rygg. Haride kmr med en luff taktik mot Real borta på Bernabeu, han måste ha glömt att det är Malmö han tränar... Återigen så skrattar jag åt Arbeloa haha. Den pajasen. Guti hade också mens häromdagen. Komiskt att det är just från Guti och Arbeloa som allt kmr ifrån. Dom två största idioterna som finns.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-12-09 00:38
@enkos:


I viktiga matcher har de ändå varit kliniska, framförallt Suarez som höjer sig alltid en till nivå. I el Clasico sätter Suarez det sista målet trots att en passning till Neymar möjligtvis hade varit en bättre idé. Han hade passat om Eibar varit motståndet. Egot dyker upp i stora matcher och det har bara varit positivt. Det är just deras relation utanför som gör att de ändå inte går över en gräns.
Barcelona A good coach is everything!
2015-12-09 00:37
Arbeloa ett jävla äckel !! Exakt drf va jag så glad när vi fick Turan en spelare som kan täppa truten på vissa ärthjärnor i den skitiga klubben !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-09 00:35
Enkos - sant men det är inget jag är så orolig över. Neymar är fortfarande ung och han ser upp till Messi. Jag tror anledningen till att Neymar och Suarez sökte Messi va för att dom vill få igång han. Han har varit borta i två månader så dom vill "hjälpa"han att komma igång. Arbeloa? Hahah den spelaren är det största skämtet. Han är en stor parodi. Real är inte i närheten av oss. Barcelona kmr fortsätta att växa. Vi är idag världens bästa och mäktigaste klubb med den största dragningskraften. Varumärket FC Barcelona är störst och bäst även de. Cl 2006 Cl 2009 Cl 2011 Cl 2015 Far more impressive than 5 raka på 50 talet där Franco, samt att värvningen av DI Stefano, som idag anses som kontroversiella.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-12-09 00:26
@Barcelonistas:

Jag har ingen emot att de är goda vänner men är orolig att deras för mycket gullande kan skada oss på plan då istället att avsluta göra mål ser vi allt oftare hur de försöker hitta varandra när man inte ska göra det..
Barcelona LegendenN10
2015-12-09 00:24
Det är nu i modern tid som man ska kunna visa man är "störst" och bäst! När tekniken gått fram och alla kan se. Om man har kunnat göra det på 30 talet så måste man kunna nu också! eller nej vänta, utan Franco blir det inte lika lätt att vinna titlar! # 0-4 Godnatt :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-09 00:24
Måste säga att jag blir väldigt glad inombords när jag ser vilken fin relation Messi och Neymar verkligen har. Fantastiskt och skåda. Det är just den här vänskapen som gör oss så bra, våran trio tänker inte på individuella priser, dom blir inte sura när andra gör mål. Det spelar ingen roll vem som gör målen man ser alltid hur Messi Suarez Nemayr firar målen tillsammans. Blir intressant med matchen i mon Leverkusen matchen så vill jag se en Messi somrar ett litet kliv mot toppformen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-12-09 00:15
@Barcelonismo:

Ja för de är mer imponerande att vinna titlar under stenåldern och med en diktator som terroriserade motståndarna. OJ VAD IMPONERAD JAG ÄR!.. NOT.
Barcelona enkos
2015-12-09 00:13
Tråkigt att Neymar skadade sig.. hoppas han är tillbaka till VM nästa vecka i Japan
Barcelonismo
2015-12-09 00:13
Arbeloa kan dra åt helvete IMO....
Barcelonismo
2015-12-09 00:10
Arbeloa on Piqué in mixed zone: "Barcelona's history in the last 10 years will never equal that of Real Madrid's."
Barcelonismo
2015-12-09 00:07
On Pique's tweet:

Arbeloa: "He'll be at the Comedy Club one day."

CR7: "I won't give away free advertising to that with a response."

Barcelona Barcelonistas
2015-12-08 23:56
Tänk va en seger mot blåbärslaget Malmö kam göra. Låt mig påminna er om hur vi totalt massakrerade Real i Clasicot med 0-4.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2015-12-08 23:52
[QUOTE=Barcelonismo]Även Arbeloa deltog i de två största segrarna i CLs historia. [/QUOTE] hahahaha :D
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: